Kotona ja perillä!

Kolmisen viikkoa ihanaa ja erilaista suomifiilistelyä takana. Taas kerran on saanut hämmästyä kuinka vihreää, rehevää ja puhdasta täällä pohjoisessa on. Tässä ajassa on kerennyt tankata ruisleipää ja maitoa siihen pisteeseen asti että mahaan sattuu, höpöttää vanhojen ystävien kanssa tuntitolkulla ja nauraa halkeamiseen asti. Helsinki-Jyväskylä väliä on taas kulutettu ihan urakalla töiden ja menojen puolesta, sitä olikin jo ihan unohtanut kuinka rentouttavaa on kaasuttaa motaria pitkin ihan vaan omien ajatusten kanssa.

Oon aivan superhuono pitämään yhteyttä kotiin maailmalta käsin ja yksi parhaista fiiliksistä on huomata, ettei ne oikeat ihmissuhteet muutu yhtään miksikään vaikka on viilettänytkin ihan tukka putkellä ympäri maapalloa. Kirjaimellisesti. Todettiin rakkaan ystävän kanssa et hei täähän tuntuu kuin olisin ollut poissa vaan pitkän viikonlopun! Niin normaalia on olla kotona ja voidaan jatkaa just siitä mihin viimeksi jäätiin.

Elämää elän tällä hetkellä ihan fiilispohjalta. Parin viikon aikana usein kuultua on kysymys ”niin milloin meinaat taas lähteä reissun päälle ja mitäs syksyllä meinaat”, ja täytyy kyllä sanoa ettei kysymykset tulevasta jaksa enää edes turhia stressata. Huomaan, että olen pitkään altistunut syyttä suotta stressille silloin kun täytyisi miettiä tulevaisuutta. Ihan vaan puhtaasti sen takia, koska valinnanvaraa on niin hirveästi ja on aidosti vapaa valitsemaan minkä vain polun. Sataprosenttisesti oman elämän puikoissa. Ja kyllähän se nyt hymyilyttää. Niin kuin aika moni muukin asia.

Vuoden kun tekee just sitä mikä saa hymyilemään leveämmin kuin koskaan ennen ja kasvattaa luonnetta enemmän kuin viimeiset kolme vuotta yhteensä on vaikea kuvitella tekevänsä mitään muuta elämässä. Siis semmoisia juttuja mitkä haastaa, naurattaa ja buustaa sua saavuttamaan vielä enemmän. Se on helppo unohtaa, mutta elämän itsessään tulee inspiroida. Välillä kuulee sanottavan, että vitsit kun oot niin rohkea kun uskallat vaan mennä ja ottaa vastaan mitä elämä antaa.

Yksinkertaisia juttuja, mitä liian usein monimutkaistetaan ihan turhaan. Joskus täytyy vain miettiä niitä elämän simppeleimpiä kysymyksiä ja unohtaa turha draama. Tekeekö se onnelliseksi? Mikä on pahin mitä voisi tapahtua? Tarjoaako se enemmän sisältöä elämään? Auttaako tämä päätös olemaan vielä enemmän oma itseni? Intuition kuunteleminen järkeilyn sijasta voi olla yksi rohkeimpia päätöksiä mitä tulet ikinä tekemään elämässä, se kannattaa ainakin kerran.

Mulla oli sopivan kiireinen viikonloppu takana ja ihana ottaa vaan iisiä taas pari päivää. Loppuviikosta tiedossa töitä ja äitikin houkutteli naisten kybälle viikonloppuna, saa nähdä kuinka kovaa siellä kipitetään! Mut hei, kesä ja vapaus oottaa usealla ihan kulman takana. Naatiskellaan tästä eloon heräävästä Suomesta oikein urakalla! Tää on ihan elämän parasta aikaa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *