Naisten Kymppi

Iina:
Käväistiin yhdessä pinkomassa naisten kympissä reilu viikko takaperin. Tai ainakin siihen asti yhdessä kunnes lähtölaukas pamahti ilmoille ja äiti otti ja lähti… Minä kipittelin hieman jäljessä maaliin saakka, rankka työviikko otti omat veronsa välistä. Saatiin juoksun ajaksi oikein loistosää, vaikka junamatkalla Jyväskylästä Helsinkiin ei olisi kyllä uskonut!

Niin moni ei tiedäkkään, että mulla on pitkä tausta yleisurheilun parissa. Pienempänä pidemmät matkat olivat ihan suosikkeja, kunnes jossain vaiheessa tuli aivan kamala stoppi ja juoksut jotka ylittivät yli 200 metriä olivat liikaa. Lopetin yleisurheilun nelisen vuotta sitten juuri ennen vaihtoon lähtöä, enkä kiellä etteikö välillä olisi ikävä treenirutiinia ja porukkaa.

Vielä kulki kymppi suht kevyesti ja ehkä juurikin tämän tapahtuman ansiosta sain taas lisäintoa juoksentelun jatkamiseen. Oli ihanaa päästä nauttimaan liikkumisesta kannustavassa ympäristössä, sillä ei ole mitään väliä kuinka tosissaan tai kovakuntoinen olet. Mulla oli aivan superkiva päivä! Näitä tapahtumia lisää!

 

Pippa:
Osallistuin ensimmäistä kertaa Naisten Kymppiin, vaikka monesti osallistuminen on käynyt mielessä. Olen useampana vuonna ollut tapahtumassa katsojana ja kerran tapahtuman yhteydessä luennoitsijana. Nyt tarjoutui mahdollisuus osallistua enkä miettinyt hetkeäkään!

Lähdettiin Iinan kanssa äiti-tytär-tapahtumaan yhdessä, vaikka arvasinkin että matkaa emme taivaltaisi yhdessä. Kun toinen haluaa hyvää fiilistä ja chillailua parin tunnin työyön jälkeen ja toinen singahtaa paukusta liikkeelle kuin veräjästä päästetty vinttikoira, poikkeavat intressit toisistaan.

Naisten Kympin paras puoli onkin juuri se, että tapahtumassa on jokaiselle jotain. Voi nautiskella vauhdista tai fiilistellä kävellen, ja silti tapahtuma on juuri kuin sinulle suunnattu.

Juoksun huumassa oli mahtavaa girlpower-spiritiä kanssasisarten kanssa. Eikä edes harmittanut, kun juoksimme baanaa pitkin parinkymmenen naisen porukassa hieman ylimääräistä kun emme huomanneet kääntyä ajoissa oikeaan suuntaan.

Suosittelen kaikille treeni-intoa ja hyvää fiilistä hakeville liikuntatapahtumia, joissa kyllä on se vaara, että treenikärpänen saattaa puraista pahemman kerran…

Ensi vuonna mukana taas, ehdottomasti!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *