Pad thai katkaravuilla ja tofulla

Viikon ruokavinkki

Löysin Fit-lehdestä seuraavan herkullisen reseptin.

Pad thai katkaravuilla ja tofulla

Kahdelle
Valmistusaika noin 20 min.

Maukas wokki, joka on gluteeniton ja maidoton.
Maukas wokki, joka on gluteeniton ja maidoton.

100 g kiinteää tofua kuutioina
öljyä paistamiseen
2 murskattua valkosipulinkynttä
175 g jättikatkarapuja
2 vatkattua munaa
100 g riisinuudeleita keitettynä
½ dl kanalientä
3 rkl osterikastiketta
1 tl sokeria
1 silputtu sipuli
100 g ituja
100 g suolattuja maapähkinöitä

Paista tofu kuumassa öljyssä, kunnes se alkaa saada väriä. Lisää valkosipulimurska ja ravut. Jos käytät kypsiä rapuja, lisää ne vasta lopuksi ja kuumenna.

Lisää munat ja sekoita. Heitä pannulle myös nuudelit, kanaliemi ja osterikastike. Mausta sokerilla. Lisää sipuli ja nosta pannu liedeltä. Sekoita mukaan idut.

Ripottele päälle pähkinöitä ja tarjoile.

Nam!

PS. Vokkiin voi lisätä mitä tahansa kasviksia! Itse laitoin porkkanaraastetta.

Terkuin, Kirsi

Kommentit (2)
  1. Näyttää kyllä niin hyvältä että viikonloppuna on pakko testaa!

    1. kirsinkuntopiiri
      21.3.2014, 11:26

      No, se oli kyl hyvää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *