Kirsin syksyn ryhmäliikuntatunnit

Hellou!

Tervetuloa hikoilemaan mun seurassa Kuntomaailmaan! Mun syksyn tunnit on Naisten Kuntomaailmassa, Jyväskylän keskustassa kauppakeskus Torikeskuksen 3. kerroksessa. Meillä on siellä hienot uudet tilat (kuvia tulossa myöhemmin)! Ohjaan syksyn ajan seuraavia ryhmäliikuntatunteja: 

 ma klo: 11.00 Kiinteytys (55 min.)

Kiinteytys on monipuolinen ryhmäliikuntatunti, joka sisältää sekä lihaskuntoharjoitteita että helppoja sykettä kohottavia askelsarjoja. 

Kiinteytys parantaa kestävyyttä, kehittää lihaskuntoa ja nimensä mukaisesti kiinteyttää vartaloa.
Kiinteytys-tunnin askellusosuus on 20 min. mittainen, ja se voidaan toteuttaa helppona askelsarjana tunnin alussa tai musiikkikappaleittain lihaskuntoliikkeiden lomassa. Sykettä kohottavat askelsarjat polttavat tehokkaasti rasvaa ja kuluttavat kaloreita, ja samalla kestävyyskunto paranee. Tunnin ohjaaja antaa askeleisiin kevyempiä ja raskaampia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.


30 min. mittaisessa lihaskunto-osiossa muokataan kehoa erilaisin harjoittein. Harjoitteissa käytetään erilaisia välineitä, esimerkiksi painotankoja, käsipainoja, levypainoa ja kuminauhoja. Harjoitteet ovat tekniikoiltaan helppoja, mutta tehokkaita. Jokaisella ohjaajalla on oma ohjelmansa ja liikkeet vaihtelevat ohjelmien mukaan. Kiinteytys-tunneilla saatkin mukavan vaihtelevaa ja monipuolista treeniä!


Tunti soveltuu kaikille!

Kiinteytys-tunneilla mm. vatsalihakset saavat kyytiä! 🙂pe klo 15.30 Step Interval (45 min.) 


Step Interval on tehokas aerobista kuntoa kohottava tunti, joka sisältää helppoja askeleita step-laudalle tehtynä. Harjoitus toteutetaan intervalleina, eli raskaammat ja kevyemmät askelosiot vuorottelevat keskenään. 

Intervalliharjoittelu kehittää tehokkaasti hapenottokykyä, kuluttaa energiaa ja polttaa rasvaa. Step Interval –tunti kehittää myös koordinaatiota, ponnistusvoimaa, nopeutta ja tasapainoa.
45 minuutin mittainen Step Interval -tunti sisältää alkuverryttelyn, intervalliosion, sekä loppuverryttelyn ja venyttelyn. 


Tunti soveltuu kaikille vauhdikkaasta ja raskaasta treenistä pitäville. Tunnille voi tulla, vaikka ei olisikaan huippukunnossa, koska jokainen voi itse vaikuttaa tunnin kuormittavuuteen säätämällä laudan korkeutta, sekä valitsemalla liikkeistä juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. 


Step Interval -tunti on tiukkaa työtä reisille ja pakaroille!

Näillä mennään syksy, eli mun työnkuva painottuu tällä hetkellä enemmän personal training -asiakkaiden valmentamiseen. Lisää syyskuulumisia (mm. syksyn omat treenit) tulossa piakkoin! 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *