Haaste

Karkkilakkoon?

Etävalmennettavani lähetti mulle tänään sellaiset terveiset, että aloittaa kuukauden herkkulakon (sisältäen mm. karkit, sipsit, pullat ja jätskit). Hän halusi samalla haastaa kaikki mun blogin lukijat kuukauden karkkilakkoon!
Kirjoittelin aiheesta pikkuisen jo viime kerralla, kun kirjoittelin etävalmennettavani kuulumisia. Itse en ole erilaisten ”lakkojen” suuri kannattaja, mutta totesin jo viimeksi, että joskus sellaiset saattavat toimia. Jii tsemppaa nyt kovasti, että pääsisi makeannälästä ja herkkujen mässäilystä eroon. Hän kokee, että ”kohtuudella kaikkea” ei nyt tässä tapauksessa toimi, vaan paha tapa on koitettava katkaista totaalikieltäytymisellä.  Ja eräs teoriahan on se, että kun on kolmisen viikkoa ilman makeaa, niin makeanhimokin hieman lievenee.. Eli ei muuta kuin tuumasta toimeen! 


Jii tarvitsee nyt muiden tsemppausta, ja haastaa siksi teidät kaikki mukaan!

Mukaan voi osallistua laittamalla kommentin kommenttikenttään tai kommentoimalla tätä juttua mun Fb-sivuilla


Ja tämä kuukauden karkkilakko päättyy juuri sopivasti jouluksi. 😉


Tsekkaa samalla:

 • Ateriarytmi. Yleisin syy makeanhimoon on epätasainen verensokeri, joka heittelee päivän aikana, jos rytmitys ei ole kohdillaan.
 • Aterioiden laatu. Jos ateriat on koostettu väärin, vaikuttaa se myös verensokeriin. Tsekkaa, että saat tarpeeksi proteiineja, hyviä rasvoja, kuituja, sekä suojaravinteita.
 • Syötkö makeaa jonkin muun vuoksi? Onko se esim. rentoutumiskeino? Mieti jokin muu rentoutumiskeino tilalle.

Kuka on messissä?


Terkuin, Kirsi

Kommentit (9)
 1. Anni ja Anette
  18.11.2013, 19:32

  heh, voisin ryhtyä 😀
  itse ooin pari vuotta sitten 3kk karikki lakossa ja en ole sen jälkeen karkkia sen koommin ostellut:D eli kyllä nuo lakot toimii toisaalta

 2. Anni ja Anette
  18.11.2013, 19:53

  Siis anette osallistuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *