Cashewbroileria, nam!
Reseptivinkki lauantaille
Löysin Anna-lehdestä aivan ihanan thaimaalaisen cashewbroilerin reseptin. Testasin sitä muutama viikko sitten, ja oli sen verran hyvää, että on tämän päivän lounaslistalla. Mitä parhainta lauantairuokaa! 🙂
Cashewbroileri
- 1 iso punainen chili
- 500 g broilerin fileetä
- ½ punaista paprikaa suikaleina
- 1 porkkana suikaleina
- 1 sipuli lohkoina
- 4-5 hienonnettua valkosipulinkynttä
- kevätsipulia
- 80 g cashewpähkinöitä
- 4 rkl öljyä
Kastike:
- 2-3 rkl kalakastiketta
- 2 rkl osterikastiketta
- 3 rkl kanalientä
- 1 rkl palmusokeria
- mustapippuria
Lisäksi esim.:
- jasmiiniriisiä
- Poista chilistä siemenet ja leikkaa chilit pieniksi paloiksi. Sekoita kalakastike, kanaliemi, osterikastike ja sokeri keskenään.
- Kuumenna öljy wokissa. Paahda pähkinöitä ja chiliä hetki öljyssä keskilämmöllä. Nosta pois reikäkauhalla. Lisää broilerisuikaleet, paista kypsäksi ja nosta pois pannulta. Lisää vähän öljyä ja paista kasviksia muutama minuutti valkosipulin kanssa. Kaada pannulle kastike, lisää pähkinät ja broileri. Kuumenna nopeasti.
- Tarjoile jasmiiniriisin kera.
Bon appetit!
Terkuin, Kirsi