Väriä nahkaan ihanalla Zuii’lla

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Australialainen Zuii Organic tunnetaan paitsi superlaadukkaista meikeistään, myös todella laadukkaista itseruskettavistaan.

Ausseissahan päivetys on the juttu, ja sitä tavoitellaan onneksi nykyään myös terveellisemmin keinoin kuin pelkästään auringon paahteessa… :)

Pääsin testaamaan tänä keväänä Zuiin upeita itseruskettavia yhtestyössä Biodellyn kanssa, ja tuloksia raportoidaan tänään. :)

Samalla vinkkaan Biodellyn pääsiäiskamppiksesta, jossa koko valikoima * on -20% alennuksessa koodilla HELLOBUNNY. Koodi-alennuksen lisäksi osassa tuotteista on vielä lisäalennus, kuten muutamissa mun Zuii-suosikeissa :)

* poislukien Less Is More ja näytteet.

Ihan Bondi Beachille en päässyt kuvaamaan, mutta kyllä saavutettu sävy tulee kivasti esiin näissä mökin karanteenimiljöössäkin otetuissa kuvissa. :)

Näkyykö sävyero riittävästi vai kerronko (no, kerron), että olen levittänyt Zuiin asteittain itseruskettavaa vartalovoidetta vain kropan vasemmalle (teistä katsoen oikealle) puolelle.

Tulos neljän päivän käsittelyn jälkeen. 👍

Kaikki Zuiin itseruskettavat (poislukien vaahto) ovat ns. asteittain ruskettavia, eli sisältävät vain pienen määrän DHA:ta eli ruskettavaa ainetta. Koostumuksessa on mukana myös erytruloosia, joka yhdessä DHA:n kanssa tuo kaikkein luonnollisimman sävyn. Kerralla ei saa voimakasta ja selvästi erottuvaa sävyä ihoon. Tai no, kyllä pienen eron näki etenkin sääressä jo yhdellä käsittelykerralla, mutta syvästä sävystä ei voi puhua.

Itse olen aina ollut juuri tällaisten ateittain itseruskettavien ystävä. Silloin sävyä voi säätää ja liian vahvan ja/tai läikikkään tuloksen riski minimoituuu tai on olematon. 👌

GRADUAL TAN BODY LOTION ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA VARTALOVOIDE

31€ / 250 ml (pääsiäisalennuksessa 23,56€)

❤️ SUOSIKKINI ❤️

Ai että tämä on hyvä tuote! Sekä koostumukseltaan että tulokseltaan. Voin suoraan sanoa, että jos joskus on ollut aika, jolloin luonnonkosmetiikan ja normikosmetiikan koostumukset ovat ihotuntumaltaan merkittävästi eronneet toisistaan, se aika alkaa olla virallisesti historiaa.

Zuiin Gradual Tan -tuotteiden koostumuksista ei ikipäivänä voisi arvata, että ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat täydellisen sileästi ja liukkaasti levittyviä, hetkessä imeytyviä ja supermiellyttävän ihotunnun jättäviä. Ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteilla on kritereissään tiukimpiin kuuluva BDIH Cosmos Organic -sertifikaatti

Oliko jo överihehkutusta? Kokeile, ja uskon että olet samaa mieltä.

LEVITYSKINNAS 9,90€

Gradual Tan asteittain itseruskettava vartalovoide on ohutta, silkkistä emulsiota joka on äärimmäisen helppo levittää. Koostumus on vegaaninen. Hoitaviin ainesosiin lukeutuvat mm. kosteuttava bambumehu sekä ravitsevat auringonkukan siemenöljy, kaakaovoi ja sheavoi. Voiteessa on kevyt vaniljan ja bergamotin tuoksu.

Voidetta voi käyttää tavallisen kosteusvoiteen tapaan vaikka joka ilta, jos tavoitteena on selkeä, kestävä päivettynyt sävy. Tai jos toivot miedompaa sävyä, käytä Gradual Tan -voidetta esimerkiksi 2-3 iltana viikossa.

Mikään ei toki estä käyttämästä voidetta myös aamuisin, mutta monet itseruskettavien käyttäjät (minä mukaanlukien) tykkäävät levittää tuotteet yötä vasten, jolloin ei ”tarvitse” haistella DHA:n luontaista, hieman makeaa tuoksua joka nousee iholta tuotteen alkaessa vaikuttaa. Aamulla voi sitten huuhtoa DHA:n tuoksut iholtaan suihkussa.

Voiteen voi levittää käsin, ja kädet tulee pestä huolellisesti voiteen levityksen jälkeen. Minun käsiini ei ole jäänyt minkäänlaisia läikkiä eikä ranteeseen edes rajaa (olen levittänyt voidetta vain käsivarteen, en kämmenselkään). Halutessaan voi käyttää levityskinnasta, mutta se sopii parhaiten itseruskettavan vaahdon levitykseen. Vaahto on Zuiin voimakkain itseruskettava. Sitä en testannut.

ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA KASVOVESI

25€ / 150 ml (pääsiäisalennuksessa 19€)

❤️ SUOSIKKINI ❤️

Ai jestas että tämäkin on hyvä…! Ohut, geelimäinen kasvovesi kosteuttaa ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Ei tahmaavaa tunnetta (suunnattu eritysesti sinulle, Elli A…! ;).

Tässä tuotteessa DHA:n määrä on niiiiiin pieni, että sävyeroa tuskin havaitsee ennen kuin on käyttänyt kasvovettä monta päivää. Voi tietysti olla, että minä jo valmiiksi medium-vaaleaihoisena en huomaa eroa yhtä hyvin kuin erittäin vaalea/kalpeaihoinen huomaisi.

Kasvovesi lupailee myös anti-age-tehoja Zuiin kehittämällä antioksidanttisella yhdistelmällä jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta. Kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat bambumehu, glyseroli ja kurkku-uute, ihoa pehmentävät jojoba- ja kookoesterit ja kookoksen alkaanit. (Öljyjen esterimuoto takaa sen, että kasvovesi ei tunnu iholla yhtään tahmealta tai rasvaiselta.)

Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA KASVOVOIDE

33€ / 50 ml (pääsiäisalennuksessa 26€)

Gradual Tan -kasvovoide on koostumukseltaan yhtä kevyttä ja silkkistä kuin vartalovoide, tai vieläkin kevyempää. Myös sen DHA-pitoisuus tuntuu kevyemmältä – tai sitten ”haaste” on sama kuin kasvoveden yhteydessä mainitsemani, että en vain erota mietoa sävyeroa koska kasvoni ovat jo valmiiksi vuoden ympäri hieman päivettyneen sävyiset.

Olen käyttänyt Gradual Tan -kasvovoidetta myös yhdessä asteittain ruskettavan kasvoveden kanssa, ja jopa yhdessä käytettynä tulos on hyvin hienovarainen. Ystäväni ovat sanoneet että kasvoillani kyllä näkyy tavallista päivettyneempi sävy, joten tulosta kyllä tulee vaikka itse en ole kasvotuotteiden tulosta huomannut yhtä selkeästi kuin vartalovoiteen.

Joka tapauksessa – näitä tuotteita voi kyllä suositella arimmallekin itseruskettavien ”jännittäjälle”, tulos on niiiiin hienovarainen ja tasainen. Koko testijakson aikana kasvoille tai vartalon ihoon ei ole jäänyt minkäänlaisia viiruja, läikkiä tai muuta epätasaisuutta, ja sävy on äärimmäisen luonnollinen.

Myös kasvovoiteessa on Zuiin kehittämä antioksidanttinen yhdistelmä jäkälää, sammalta ja saniaista.

KOSTEUTTAVA SUIHKUGEELI

22,90€ / 225 ml (pääsiäisalennuksessa 18,32€)

Sain testiin myös tämän kevään Zuii-uutuuden, kosteuttavan suihkugeelin. Eipä voi tästäkään muuta todeta, kuin että Zuii’lla osataan hienostuneet koostumukset 👌

Jep, niinkin yksinkertaisen tuotteen kuin puhdistavan geelin, oli se sitten kasvoille, käsille tai vartalolle, voi valmistaa hyvin monenlaisella tuloksella vaikka kaikki puhdistavat. Sensorinen elämys ja hoitavuus vaihtelevat. Geeli voi olla lirua, paksua, hyytelömäistä tai lähes nestettä. Se voi olla voimakkaasti pesevää ja kuivattavaa tai se voi olla hyvin mietoa ja sisältää paljon kosteuttavia ja ravitsevia aineita jotka samalla neutraloivat puhdistavan aineen potentiaalista kuivattavuutta. Se voi vaahdota löysästi tai runsaasti, pehmeästi tai vailla liukuvaa kermaisuutta. (Sannin ”vaahtoanalyysi-corner” odottaa yhä toteutumistaan… 😎)

Zuii Moisturising Body Wash on lempeästi ja pehmeästi vaahtoava, viskositeetiltään erittäin miellyttävä ja ihoa miedosti puhdistava suihkuvaahto. Kosteuttava koostumus sisältää bambun mehua, vihreän teen uutetta, oleiinihapon ja glyserolin esterin sekä kamomillauutetta.

Miedossa tuoksussa on sitrusta ja aavistus vaniljaa.

EVOLVE TROPICAL BLOSSOM BODY POLISH

23,90€ / 180 ml

Itseruskettavista kun puhutaan, kuuluu esikäsittelyyn ehdottomasti ihon kuorinta! Tähän postaukseen valitsin Evolven tajuttoman ihanan, ylellisen sokerikuorinnan joka ansaitsee (kenties Flow Kosmetiikan Amethyst -kuorinnan ohella) tittelin The Hemmottelevin vartalonkuorintakokemus. 🙏🏻

Koostumus on kuin pehmeää marmeladia, todellakin. Öljypohjassa ihoa hoitavat kookos-, auringonkukka- ja manteliöljy. Eksoottisessa, sanoisinko raukean kukkaisessa, lämpimässä tuoksussa yhdistyvät gardenian kukka, kookos sekä trooppiset kukat.

Luomusokeri kuorii ihon hellästi mutta tehokkaasti, samalla kosteuttaen.

Kuorintavoide hierotaan kuivalle iholle, ja se emulgoituu maitomaiseksi kun ihon huuhtoo vedellä. Iho jää silkkisen pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi vailla rasvaista pintaa, jollaisen jotkut öljypohjaiset kuorinnat jättävät. Evolven kuorinnassa sokeriuutepohjainen emulgaattori pitää huolen siitä, että tuote huuhtoutuu iholta vailla rasvaista tunnetta.

Ai hyvänen aika miten ihana tuote. ❤️ Ei päivittäiseen eikä ehkä viikottaiseenkaan käyttöön – tällaiset ylellisyydet säästäisin vain ihan erityisiin hetkiin tai vaikkapa vuodenajan vaihteen koko vartalon koti spa -käsittelyyn.

Lopuksi; rusketusta pidentävä, ihoa hoitava kuivaöljy:

RUSKETUSTA PIDENTÄVÄ KUIVAÖLJY

24€ / 100 ml (pääsiäisalennuksessa 19,20€)

Minulta alkaa adjektiivivarasto loppua Zuiin tuotteiden yhteydessä, ja alan jo kuulostaa pöljältä, mutta… siis, tämäKIN tuote on jotain ihan taivaallista. Tätä adjektiivia en ole vielä käyttänyt. 🙏🏻

Suihkutettava kuivaöljy on sekoitus bambumehua, manteliöljyä, kamelian siemenöljyä, auringonkkukanöljyä ja kaakaovoita, yhdistettynä hoitaviin ja kosteuttaviin uutteisiin kuten kurkkuun ja kehäkukkaan, sekä hienovaraiseen greipin, sitruunan ja bergamotin tuoksuviin öljyihin ja ripaukseen DHA:ta. Kyllä, hoitavassa öljyssäkin on pieni määrä DHA:ta, joka ylläpitää rusketusta.

Käytännössä Zuiin kuivaöljy on siis taidokkaasti formuloitu ”vesiöljy”; siinä on sekä vesi- että öljyfaasi. Purkkia on siis hyvä ravistaa ennen tuotteen levitystä.

Öljy levittyy iholle taianomaisen miellyttävästi ja tuoksuu ihanasti (ja miedosti) kookokselle, vaniljalle ja sitrukselle. Ihan tajuttoman ihana tuote ❤️ Zuii, herranjestas, te osaatte.🙌

Biodellyn Pääsiäispäivät jatkuvat maanantaihin 13.4. saakka. Koko valikoima -20% koodilla HELLOBUNNY (poislukien Less Is More ja näytekoot).

Sanni vinkkaa; Nui-meikkivoide (josta on jo valmiiksi tarjoushinta, siihen päälle tulee -20%), Bruns-hiustuotteet, Bybi… ;)

Hyvää pääsiäistä kaikille! 

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (22)
 1. Kumpi kasvotuotteista levittyy paremmin: vesi vai voide? Minulla on iltarutiinissa käytössä Whamisan Deep Rich -hoitoneste ja The Ordinaryltä Buffet ja Alpha-arbutin + HA (retinoidit ovat kesätauolla). Mielelläni käyttäisin myös tällaista värinhehkeyttäjää, mutten ole varma, mikä kokonaisuuteen parhaiten naksahtaisi ja mihin kohtaan rutiinia… :) Viimeiseksi varmaankin? Itseruskettavan kasvoveden päälle ei varmaan saa laittaa seerumeita tai voiteita ainakaan ihan heti?

  1. Hei Joh!

   Vaikea vastata ’kumpi levittyy paremmin, vesi vai voide’, kun kumpikin levittyy ja imeytyy tosi hyvin mutta ovat ihan eri koostumuksen tuotteita :) Geelimäinen neste tuntuu iholla erilaiselta kuin emulsiovoide. Eli ehkä miettisin, kummanko tyyppistä itseruskettavaa itse tykkäisi käyttää, ja sitä mitä sinäkin tuossa pohdit, että miten tuote sopii osaksi omaa rutiinia.

   Jos valitset itseruskettavan veden, se tulisi (mun logiikalla) Deep Richin, Buffetin ja Alpha-arbutinin päälle. Ja siihen päälle sitten hoitovoide tai öljy, kumpaa nyt sitten käyttää, kun itseruskettava on imeytynyt ja ”kuivunut”. Toisaalta, koostumuksen ”runsauden” näkökulmasta Deep Rich voisi sijoittua tuossa vesikosteus & aktiiviseerumit -kombossa myös viimeiseksi, sillä se on koostumukseltaan noista runsain (Zuiin Gradual Tan Water mukaanluettuna).

   Minäpä kysyn tätät Zuiilaisilta, itseäkin alkoi kiinnostaa mikä olisi ihanteellinen paikka monituotteellisessa rutiinissa :) Joka tapauksessa, sekä itseruskettavan veden että voiteen päälle saa laittaa vielä muitakin tuotteita, kun itseruskettava on imeytynyt ja ”asettunut” iholle hetken. Mä olen laittanut Gradual Tan Waterin päälle normaalisti yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 2. Kiitos Sanni, kun muistit mut! :D Toi kieltämättä kuulostaa todella houkuttelevalta!

  Ps. Toi Evolven kuorinta on i-ha-na. Mielettömän ihana tuoksu ja koostumus, joka ei jätä sellaista rasvaista jälkeä kuin monet vastaavat kuorinnat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *