Zuii-arvonta

Höpönassuset! Nyt teillä on tilaisuus voittaa aamulla postaamani Sleeping Beauty -lookin avaintuotteet, eli luomivärit Jade ja Rose Mist, poskipuna Mango sekä huulipuna Sheer Peach.

Ja ihan siis uudet kappaleet Jolielta, ei näitä mun saamia! ^_^

Zuii_arvontatuotteet

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon jonkun Karkkipäivä-muiston, eli jotain mitä sinulle on vuosien (tai kuukausien, viikkojen – miten kauan nyt olet Karkkipäivää lukenut :D)) varrella jäänyt blogista mieleen. :) Laita viestiin myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

SleepingBeauty_look_puolikas

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 26.5. klo 21.00 saakka.

Tätä lukiessanne olen Maarianhaminan Alandicassa katsomassa stand-up-komedian Suomi-Ruotsi -”maaottelua”. Go team Suomi, go! :)

Kommentit (475)
  1. Mulle tulee blogista mieleen aurinkopuuteri. Alunperin löysin blogiin googlettamalla aurinkopuuteri :) Päädyin tilaamaan lily lolon pohjan ja yves rocherin aurinkopuuterin, koska ne näytti sun kuvissa hyvältä ja mulla on aika samat perussävyt kun sulla. Ja niitä olen käyttänyt siitä lähtien :))

  2. Mitään yksittäistä muistoa ei sinänsä ole, vaan lähinnä ahaa-elämyksen synnyttäneitä kosmetiikka-aiheisia oivalluksia :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *