Karkkipäivä
Karkkipäivä

Yves Rocherin kesälookki

Yves Rocherin kesälookki tottelee nimeä Jardin des Nymphes, ja yhdistää hieman erikoisesti sinivihreän, roosan, oranssin ja kullan sävyjä.

YR_JardindesNymphes_kuva

Tämä visuaalikuva on minusta tosi kaunis, mutta meikkien sävymaailma ei mielestäni oikein toimi. Muutama helmi joukosta kuitenkin löytyi, ja niihin pääsemme tuotapikaa. :)

YR_kesalook

Tällainen satsi minulle pätkähti testattavaksi. Kuvassa aurinkopuuteri, kultainen kasvo/dekolteevesi, sinivihreä duo-rajauskynä, kultainen jumbokynä, roosa ja vihreä kynsilakka, sinivihreä luomiväriduo, väritön huulikiilto, punertava huulikiilto (vaikea määritellä tuon väriä) ja geelimäinen poskipuna. Kokoelmaan kuuluu vielä muitakin tuotteita, kiinnostuneet voivat tsekata ne täältä.

Sävymaailma on jokseenkin tunkkainen. Olisin kaivannut jotain raikasta mattaisten sinivihreiden ja murrettujen roosan sävyjen joukkoon, eivätkä huulikiillon ja kynsilakkojen punertavat sävyt sovi yhtään sinivihreän kanssa.

Mutta, tarkoitus ei ollut täysin haukkua lookkia, sillä täältä löytyy oikein kivojakin tuotteita! Suosikkituotteeni ovat kultakynä, aurinkopuuteri ja geeliposkipuna. Kultavesi on sekin kiinnostava, ja tulen varmastikin käyttämään sitä kesäilloissa kasvoilla ja dekolteella. Veden koostumus on semigeelimäinen, ja sen sisältämä kultakimalle on varsin ”järeää” ja selvästi erottuvaa. Aine levitetään vanulapulla taputellen, ja se kuivuu välittömästi. Kasvoille tätä ei kannata levittää kovin ronskisti, tai diskopalloefekti on taattu. :)

YR_luomivariduo

Nimettömässä luomiväriduossa on tumma sinivihreä ja tummansininen. Sävyt ovat iholla todella tummia ja suhteellisen mattaisia (vaikka paletissa lukee ”shimmery”), ja paletti kaipaisi ehdottomasti vaaleampaa toveria tuomaan meikkiin valoa.

YR_PLSeashoremeikki

Niinpä minäkin yhdistin kaksikkoon hohtavanvihreän Pure Luxen Seashoren. Seashore liikkuvan luomen sisemmällä puolikkaalla, ja YR-duon vihreä ja sininen ulkonurkassa ja luomivaon ulkokaaressa varjostuksena. Rajaus YR-kajalduon sinisellä päällä.

Luomiväriduo on myös sangen heikkopigmenttinen ja kuivan tuntuinen. Tämä tuote jää arviossani kokoelman jumboksi.

YR_gelblush

Tämä tuote puolestaan on ehkä suurin suosikkini lookista! Geeliposkipuna. Väri näyttää pelottavan kirkkaalta kun sitä puristaa tuubista, mutta se sulautuu ihoon helposti. Tällä saa aivan ihanan terveen hehkun poskille, todella nätti sävy!  Tämän voi hieraista suoraan paljaalle iholle tai sävytetyn päivävoiteen (tai tietystikin myös meikkivoiteen) päälle.

YR_gelblush_demonstraatio

Itse laitan tämän paljaalle, kosteutetulle iholle ja sitten päälle mineraalipohjan. Punasävy kuultaa kauniisti ja luonnollisesti läpi, ja mineraalipohja vielä tasoittaa sävyn. Laitan punaa kolme kerrosta eli hieman liian paljon, koska sävy himmenee jäädessään mineraalien alle.

YR_aurinkopuuteri

Aurinkopuuteri on myös todella hyvän värinen. Se on aika vaalea eikä yhtään liian punertava tai oranssiin taittava, eli sopii vaaleammillekin ihonsävyille. Puuterissa on myös hyvin kevyttä kultaista shimmeriä. Olen käyttänyt tätä varmaan päivittäin sen jälkeen kun sen sain, eli tykkäilen kovasti.

YR_meikki

Huulikiillot ovat hyvin luonnolliset. Saamani punertava sävy (en ota selvää onko tämä oranssi vai roosa, jotka mainitaan kokoelman tiedoissa) on huulilla lähes ei-minkään-värinen (kuvassa), ja lähinnä vain korostaa huulieni omaa sävyä. Koostumus on huulirasvamainen eikä yhtään tahmea. Kiilto ei ole kovin voimakasta, eli ainakin tämä sopii heille, jotka eivät kaipaa huulikiilloltaan mitään mega-wet-hohtoa. Aika hyvä arkihuulikiilto.

Värittömässä huulikiillossa on kultaglitteriä, mutta se ei juurikaan näy huulilla.

Kultakynän esittelinkin jo aurinkomeikkipostauksessa. Se on voidemainen kynä, ja jälki on voimakkaan hohtavaa. Sopii niin loistavasti kesämeikkiin, olen käyttänyt tuota jo vaikka kuinka monessa meikissä! Kulta on mahtava sävy, ja kullanvärisen alarajauksen voi yhdistää vaikka mihin; perusruskeaan, beigeen, violettiin, turkoosiin, pinkkiin….

Sitten vielä hintatietoja kun niitä jotkut jo Aurinkomeikkipostauksessa kyselivät.

Kultavesi – 8,90€

Kultainen jumbokynä – 4,90€

Aurinkopuuteri – 9,90€

Luomiväriduo – 9,90€

Rajauskynäduo – 3,90€

Huulikiilto – 4,90€

Geeliposkipuna – 4,90€

Minikynsilakka (3 ml) – 2,50€

Kommentit (40)

  1. twihead

    Oi, ihana tuo luomiväriduo! <3

  2. Milla/AllThemShinyThings

    Jännä juttu, mulla on myös tuo luomiväriduo. Ja minulla se on runsaspigmenttinen ja ei todellakaan mikään kuiva. Voiko olla, että noin paljon laatu vaihtelee YR:lla… :o

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.