Karkkipäivä
Karkkipäivä

Yves Rocher -uutisia

Tästä onkin jo ollut kommenteissa juttua vuoden vaihteen jälkeen, mutta tehdään asiasta nyt virallinen uutisointi: Yves Rocher sulkee kaikki Suomen kivijalkamyymälänsä Helsingin Forumin liikettä lukuunottamatta maaliskuun loppuun mennessä. Forum jatkaa normaalisti eikä sulje vuoden lopussa niinkuin joku esitti kommenteissa. Paitsi että tämä ei pitänytkään paikkaansa vaikka tarkistin asian Rocherin PR:ltä moneen kertaan, vaan myös Forum lopettaa :(

Tämä on tietysti murheellinen uutinen meille old school Yves Rocher -faneille jotka olemme pyörineet ”Kauneuden vihreissä liikkeissä” penskasta saakka. Itse olen mm. käynyt elämässäni ensimmäistä kertaa kosmetologilla juuri Yves Rocherin hoitolassa. Yksi kuopiolaisista ystävistäni on käynyt 20 vuotta (!!) laitattamassa kulmakarvansa Yves Rocherilla, talk about loyalty.

Nettikauppa ja postimyynti jatkavat Suomessa entiseen tapaan.

Uutinen oli itselleni todella yllättävä ja odottamaton, Rocherilla on ollut myymälätoimintaa Suomessa niin kauan. Surullista että he päätyivät tällaiseen päätökseen. Kai ajat ovat huonot ja liikkeiden kannattavuus on huonontunut ratkaisevasti. Toisaalta sitä sitten toivoisi, että nettimyynti olisi sitä vastoin kasvanut.

Uutisen yhteyteen lykkään kuvitukseksi omaksi postauksekseen jo tammikuussa suunnitellun jutun Yves Rocherin joulukalenterin sisällöstä. Sarjassamme postausideoita jotka vain jäävät kun ei ehdi ja jotain muuta kiinnostavampaa/ajankohtaisempaa pukkaa koko ajan päälle… :P

Minusta tämä oli ihan hauska idea: avasin kalenteriluukut eli pussukat ja kirjoitin ylös jokaisen tuotteen herättämän ensimmäisen ajatuksen.

YvesJouluk_2

YvesJouluk_3

YvesJouluk_1

YvesJouluk_5

YvesJouluk_4

YvesJouluk_6

Yhden tuotteista olin onnistunut kadottamaan ennen kuvausta. Ei yllätä :)

Kommentit (82)

 1. Jonttu

  On muuten jotenkin harhaanjohtavia nuo Idunin pakkaustekstit. Sarja assosioituu mielessäni jotenkin puhtaaksi mineraalisarjaksi tai ainakin muovia sisältämättömäksi sarjaksi, jota apteekit tarjoavat mm. herkkäihoisille. Ostinkin kokeiluun (hehkutuksesi innoittamana) sarjan peiteaineen, jossa kaksi sävyä. Pakkauksen takana lukee ”100 % highly purified minerals”, joka kyllä antaa minulle sen vaikutelman, että tuotteessa olisi vain mineraaleja (ellei sitten erehdy kurkkaamaan inkiä, mutta tällaisena peruskuluttajana luottaisin jo tuohonkin tekstiin enkä siis enää lähtisi tutkimaan inkiä). Mutta kuten blogissasi on ollut puhetta, tuote sisältää muovia.

  Sävyt sinänsä ihan hyviä silmienalusille, mutta pysyvyys ei erityisemmin vakuuta. Jos kasvoilla yhtään ilmehtii, niin heti on juonteissa viiruina tuo väri. Sävyt tosiaan paremmat kuin tämänhetkisessä suosikissani Oriflamen Giordani-peiteaineessa (jolla uskomaton pysyvyys, mutta sävy on vain tummammassa yksilössä liian harmaaseen taittava ja vaalea on taas liian vaalea).

  • Sanni

   Pakkauksen takana lukee ”100 % highly purified minerals”, joka kyllä antaa minulle sen vaikutelman, että tuotteessa olisi vain mineraaleja (…) Mutta kuten blogissasi on ollut puhetta, tuote sisältää muovia.

   Tämän saman pointin toin itsekin esiin Strandgyllen-arvostelussani. 100% highly purified minerals ei ole valhe, sillä tuotteen sisältämät mineraalit ovat 100-prosenttisesti korkeapuhdistettuja. Mutta ilmaisu on harhaanjohtava, sillä moni asiakas yhdistää tekstin tietysti koko tuotteeseen, ei pelkästään sen mineraaliosuuteen.

   Harmi ettei Strandgyllen pysy ihollasi. Minulla se pysyy erinomaisesti, vaikka voidemaiset/vahamaiset peiteaineet yleensä kasautuvat mulla juonteisiin.

   • Jonttu

    Ei tuo minusta valhe ollutkaan, mutta noin luotettavalta sarjalta inhottavan harhaanjohtavaa tekstiä.

    Tuote ei pysy, kun on niin rasvaisen tuntuista.

    • Sanni

     Se on rasvaista. :) Ohut siveltimellä laitettu kerros irtopuuteria voi auttaa.

 2. Anne

  Moikka,

  Tulkitsinkohan oikein, että joku aika sitten suosittelemasi Yves Rocher poskipuna/aurinkopuuteri/mikäsenytoli olisi takaisin nettisivuilla tilattavana..mietin vaan että moni olisi siitä varmaankin kiinnostunut, jos kyseessä sama yksilö. Siellä oli sekä vaaleampi (?) että tummempi yksilö.

 3. Juli

  Mitenköhän öljyisen tuntuinen tuo käsikuorinta on iholla? Kärsin öljykammosta, mutta tuotteena kiinnostava.

  Jyväskylän Yves Rocher sulki jo viime vuodenvaihteessa ja loppusyksystä Helsingin reissulla Forumiin eksyttyäni kipitin (kirjaimellisesti) innosta hihkuen liikkeeseen, kun se osui silmiin. Toki nettikaupassa olisi halvempaa, mutta olen niin peevelin kärsimätön, että paketin odottaminen on yhtä tuskaa.

  • Sanni

   Mitenköhän öljyisen tuntuinen tuo käsikuorinta on iholla?

   Voin kirjoitella sitten kun muistan (:D) testata tuon :)

 4. Nimetön

  Ei tullut yllätyksenä tämä liikkeiden loppuminen. Kysyin jo joulukuussa 2014 Minullakin on! -jutun yhteydessä asiasta..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.