Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ystäväni Julie

Kuka muistaa, kun kerroin vuosi sitten rakkaasta kirjeenvaihtoharrastuksestani? Yksi näistä pitkäaikaisista ystävistäni, Julie Skotlannista, on parhaillaan luonani vierailulla. Olen itse käynyt Julien luona Skotlannissa jo kolme tai neljä kertaa ja nyt oli vihdoin Julien vuoro tulla Suomeen. (Tai laskeeko teistä monet Ahvenanmaata Suomeksi..? Hehheh… Osa varmaan ei ;))

Kirjeystavat_Julie

Julie on ystävä, jolla on ollut kaiken kaikkiaan hyvin erilainen eikä niin helppo elämä. Ystävyys hänen kanssaan on tuonut paljon erilaista perspektiiviä omaankin elämääni. Kuten tuli tuolla vuoden takaisessa postauksessakin kerrottua, olemme kokeneet yhdessä yhtä sun toista ja olleet niin erikoisissa tilanteissa ettei niistä voisi uskottavasti kirjoittaa jenkki-sitcomiinkaan… :)

Eilen vietimme kaatosadeiltapäivää sisätiloissa, ja milläs sitä Sannin lukaalissa muuten aikaa tappaisi kuin… meikkailullla. ^_^ Tällä kertaa ehdotus tuli kuitenkin vieraalta itseltään. Ihan hämmästyin, sillä Julie ei itse meikkaa eikä se kuulu millään lailla hänen tyyliinsä. Ripsiväriä ja puuteria hän on joskus hamassa menneisyydessä käyttänyt, mutta esimerkiksi meikkivoide on täysin vieras asia. Ei muuta kuin sudit heilumaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julie Ahvenanmaalla

Makeover_Julie03062014_2

Kuten niin moni meikkaamiseen tai ylipäänsä kasvojen ”laittamiseen” tottumaton, ei Juliekaan antanut kajota kulmakarvoihinsa, jotka olisin mieluusti nyppinyt jonkinlaiseen muotoon. ”It will be bloody painful.” Jätin ne siis kokonaan rauhaan sillä noin rehevää kulmakarvastoa ei auta alkaa värittelemään meikkituotteilla – tuloksena ei olisi ainakaan huolitellumpi ilme. :)

Aioin ensin meikata silmät paljon kevyemmin mutta päätin sitten piirtää ne kunnolla esiin. Julien vihreisiin silmiin valitsin harmaanvioletteja sävyjä ja mustan rajauksen (tummanharmaan puutteessa, musta on vähän sillä hilkulla että onko liian jyrkkä).

Makeover_Julie03062014

Minusta meikistä tuli oikein kiva ja mallikin vaikutti tyytyväiseltä ja otti kovasti kuvia shokeeratakseen kotona poikaystävänsä ;) :D

*

Ja loppu”kevennyksenä”, Julieen mitenkään liittymättä, otsikolla ”Onnea on… vol. 158”:

UusiMaidonvaahdotin

Sain vihdoin hankittua tänne Maarianhaminan kämpillekin maidonvaahdottimen! Tulin siihen tulokseen, että kyllä aamut vain ovat tällä kapistuksella asteen parempia! Nimimerkillä eilen meni neljä isoa mukia lattea…. ;)

Postaus Kuukauden idoli: Maidonvaahdotin ilmestyi muuten sattumalta päivälleen kaksi vuotta sitten…! En oikeasti suunnitellut tätä. :)

Kommentit (8)

 1. Kikka

  Tosi onnistunut aikuisen naisen meikki! Ei liian dramaattinen meikkiin tottumattomalle.

 2. Tiia

  Ihana hyvän mielen postaus. Tulin hyvälle mielelle. Kaikki ystävät, erilaiset sellaiset ovat kullanarvoisia.

  Ei lähtisi täälläkään aamu käyntiin ilman maidonvaahdotinta. Arjen luxusta. :)

 3. Elisa

  Onpa upea meikki! :) Ja mahtavaa, kun Julielta löytyi kokeilunhalua vaikka hän ei normaalisti meikkaakaan.

  Maidonvaahdotin on <3 Mäkin täällä juon minilattea, niin kuin melkein joka aamu… :)

 4. Taija

  Nonni, seuraavan Ikean reissun ostoslistaan taisi päätyä maidonvaahdotin! Juon teeni maidolla, ja maitovaahto vaan tekee siitä asteen parempaa. :)

  Kaunis meikki ja kiva postaus muutenkin!

 5. Emmi

  Toivottavasti Juliella on mukava loma Suomessa täältä skottien sateisesta kesästä ;)

 6. Annikka

  Kiva meikki meikkiintottumattomalle! Luen aina innolla postauksia, joissa on jotain Ahvenanmaasta. itse vietän aikaa juuri Seglingessä ja meillä ei eilen paljon sadellut, mutta illalla ja vielä tänä aamunakin oli sankka sumu. Myöhemmin tänään sitten on saanut nauttia upeasta kesäsäästä ja kalaakin on tullut oikein mukavasti. Huomena taas joudumme palaamaan vähäksi aikaan manner-Suomeen :-(

 7. Ansukuli

  Tosi kaunis meikki! :) Se edellinen yo-meikki Fridalle oli upea myös, mahtavaa miten osaat taikoa jokaisesta ne parhaat puolet esiin!

 8. Olivia

  Maidonvaahdotin!!? :D Ei vitsi pitää hommata tollanen!

  Meikistä tuli oikein nätti ja sopii kantajalleen ku nenä päähän. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.