Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ystäväkirja ja Dermablend-voittaja

Huomenta!

(…no mikäs huomen tämä nyt enää on kello 10… ;))

Tiistaiaamun asia # 1: Dermablend-tuotesetin voitti nimimerkki Samm. Voittajaan on otettu yhteyttä! :) Onnea Samm!

YstavakirjaID

Tiistaiaamun asia # 2: Indiedays julkaisee kevään aikana hauskoja Ystäväkirja-julkaisuja portaalin bloggaajista. Minun Ystäväkirja-sivu ilmestyi eilen!

(”Kiva” kun ID:n toimittajat repii noita raflaavia otsikoita – ”Olen lähes neuroottinen!” No, niin mä kai olenkin. :))

Kommentit (18)

 1. M

  Hauska juttu toi ystävänkirja, mut nyt kyllä pyyhkeitä multa toimitukselle otsikosta – ei sovi mun mielestä ystävänkirjan henkeen… Olisivat vaikka vinkanneet salaisesta idolista tms. :)

  • Sanni

   nyt kyllä pyyhkeitä multa toimitukselle otsikosta – ei sovi mun mielestä ystävänkirjan henkeen…

   Niin joo…. Totta. ”Myyviä” otsikoitahan he hakevat mutta tosiaan, ’neuroottista’ ei yleensä pidetä mitenkään myönteisenä ilmaisuna ja ystäväkirjan on tarkoitus olla myönteinen asia. Olisivat he otsikon varmasti korjanneet jos olisin pyytänyt mutta annoin olla. :)

 2. Maria E.

  Aaa, sä ootkin noin lyhyt! Olin kuvitellut sut n. 170-senttiseksi. Selvennykseksi, että olen aina jotenkin kadehtinut pieniä nättejä tyttöjä/naisia. Juontaa varmaan juurensa siitä kun 5.-6. luokkalaisena olin jättimäisen pitkä (168 cm, kuten nytkin)ja kaikki pojat oli lyhempiä. Samuli Edelman -juttu oli aika hauska :)!

  • Sanni

   Aaa, sä ootkin noin lyhyt!

   Saan kuulla tätä joka kerta kun joku minut vain kuvissa nähnyt näkee mut ensi kertaa livenä ^_^ Niinkuin pari muutakin kommenttia näköjään vahvistaa.. :D

 3. Heli

  Minäkin olen luullut sinua paljon pidemmäksi. Itse edustan 157-senttisten kokoluokkaa ja ihmettelen suuresti sitä, että olet kanssani miltei samanpituinen! :-D Niin outoa. Olisin helposti voinut veikata sinua vaikkapa reilu 170-senttiseksi!

  • Sanni

   Olisin helposti voinut veikata sinua vaikkapa reilu 170-senttiseksi!

   Tämä ilmiö on kyllä niin mielenkiintoinen… Että miten kuvien kautta syntyy mielikuva pitkästä ihmisestä..? :)

 4. Lusa

  Meillä kotona sanotaan huomenta vielä minuuttia vaille 12 :D Tasalta vaihtuu päiväksi. Paitsi joskus kun tulee nukuttua tosi pitkään nii saattaa vielä iltapäivänkin puolella lipsahtaa se huomenta :D

  • Sanni

   Meillä kotona sanotaan huomenta vielä minuuttia vaille 12 :D

   Heh, no totta :) Onhan se ’aamupäivää’ aina sinne kahteentoista saakka.

 5. Ansukuli

  Voi, munkin on pakko kommentoida! Oon aina ajatellut kuvistasi että olet joku 170-175cm pitkä! Nauratti ihan kun luin tuon ystäväkirja-tekstin :)

  • Sanni

   175…! Huh! :)

 6. Karoliina

  Olen myös ollut siinä uskossa että olet pidempi, jännää! :)

  Siis vähintään jotain 170-175 cm. ^^

 7. anne

  Ihana look! Persikan sävyt todellakin sopivat sinulle.
  Osaisitko suositella jotain supervaaleaa markettimeikkivoidetta?

  • Sanni

   Vaaleimmat minun tuntemani sävyt ovat Lorealin True Matchissa, mutta en tunne markettimeikkivoiteita kovin laajalti (vain ne mitkä oli myynnissä meidän liikkeessä). Maybellinen Fit Me’sta olen kuullut että siellä olisi myös aika vaaleita sävyjä, mutta itse en ole testaillut.

 8. Tuulia

  Pakko täälläkin kommentoida, että olen itse 174 cm ja aina luullut, että olet suunnilleen mun mittainen! :D

  Tuo pituusjuttu on kyllä jännä juttu, miten näyttää kuvissa eriltä. Nimittäin Strictly Style -bloggaajaa luulin aina n. 160cm pitkäksi, kunnes huomasin, että hän vastaavasti on yli 170cm! Niin tai näin, niin oikeasti pituudella ei ole mitään väliä, hassua silti, että sitä jotenin lokeroi ihmiset tiettyihin pituuksiin ilman parempaa tietoa. :D

 9. May

  Onpa lysti tämä ystäväkirjajuttu. Saitko valmiit kysymykset ja ovatko ne samat kaikille mukana oleville? Vastauksesi tuovat hauskasti ja monipuolisesti esiin persoonaasi. ”Sannin sannius” paistaa sieltä kirkkaasti kuin aurinko taivaalta. Ja mitä tulee Samuli Edelmanniin, hänhän on kova sana edelleen sekä laulajana että näyttelijänä – ja yhä vain paranee vanhetessaan. Että ei lainkaan pöljempi fanituksen kohde!

  • Sanni

   Saitko valmiit kysymykset ja ovatko ne samat kaikille mukana oleville?

   Sain valmiit ja olivat samat kaikille :)

   Ja mitä tulee Samuli Edelmanniin, hänhän on kova sana edelleen sekä laulajana että näyttelijänä – ja yhä vain paranee vanhetessaan.

   Niinhän se kyllä on ^_^

 10. Katri

  Sekoitanko sinut johonkin toiseen vai muistanko vaan ihan väärin että olet joskus kirjoittanut ettei perinteisiä kysymys/10 faktaa minusta -postauksia blogissa tulla näkemään? :D Oli nimittäin sen verran hauskaa luettavaa sun ystäväkirjan sivusi että mieluusti kuulisi lisää vastaavia juttuja… :) Ja wau; tuo sivun eka kuva on ihan mielettömän kaunis!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.