Karkkipäivä
Karkkipäivä

You said it: Lily Lolo on parasta!

Pyysin teitä kertomaan, mitä löytöjä tai huteja olette mahdollisesti tehneet Karkkipäivä-blogissa esiintyneiden tuotearvostelujen kautta. Kävin läpi kaikki jättämänne kommentit ja kokosin niistä tilaston. (Voisi sitä aikaansa varmaan hedelmällisemminkin käyttää, mutta tilastofriikki mikä tilastofriikki..! ^_^)

LilyLoloMineralPerfection

Olette sanoneet sananne. Mineraalimeikkisarja Lily Lolo ja ennenkaikkea sarjan meikkipohja on Karkkipäivän lukijoiden ylivoimainen ykkössuosikki! Lily Lolo mainittiin lähes kolmanneksessa vastauskommenteista, se on ihan mieletön määrä! Lukuisa vastaaja kertoi Lily Lolon auttaneen ratkaisevasti iho-ongelmiinsa ja meikkipohjan olevan parasta mihin he ovat koskaan törmänneet. Sarjan hinta-laatu-suhdetta pidetään loistavana ja meikkipohjan lisäksi myös poskipuna Ooh La La sai useita erityismainintoja (ja kerrassaan ihana se onkin, en ihmettele! ;).

.

LilyLoloOohLala_withDiornails

Lily Lolo -meikkilook kera Ooh La La’n

Olenpa kyllä iloinen, että aikoinaan tulin Lily Lolon täällä esitelleeksi, kun se on tuonut hyötyä ihan konkreettisella tasolla noin monelle ihmiselle! Sekin tuntuu jostain syystä erityisen mukavalta, että Lily Lolo on ”oma löytöni”, millä tarkoitan sitä että tutustumiseni sarjaan ei tapahtunut minkään PR-firman tai muutenkaan blogin kautta. (Vaikka olen kyllä sangen kiitollinen useista helmituotteista jotka eivät olisi todennäköisesti koskaan tielleni osuneet ilman maahantuojia ja PR-tätejä :))

Toisiksi eniten mainintoja sai (oikeastaan minulle ihan yllätyksenä) Estelle & Thild. Tämä ruotsalainen, mutta Suomessa valmistettava luonnonkosmetiikkamerkki on valtavirtamarkkinoilla edelleen aika tuntematon, ja Lily Lolon tavoin olen tosi ilahtunut että moni on tämän pienen helmen Karkkipäivän kautta onnistunut bongaamaan. Myös Estelle & Thildin olin itse löytänyt ennen kuin sarjan PR-edustus heräsi ja alkoi lähettää tuotteita bloggaajille.

Messut_naytosmeikki

Tekemässä Laveran näytösmeikkiä Luonnonkaunis-messuilla

E & T:n kanssa yhtä paljon mainintoja sai Lavera – tai oikeastaan muutaman enemmänkin, mutta nämä kommentit koskivat yhtä tuotetta joka pääsi sinne floppiosastolle. Listaan hutihankintanne tuonnempana! :) Laveran tuotteista erityisen paljon ihastunutta palautetta saivat mm. vartalovoiteet, My Age -päivävoide ja Mango Milk -hiustuotteet.

Huulipunagalleria2VLD

Kolmannelta sijalta löytyy Viva La Diva, ja etenkin sarjan huulipunat! Tämä sijoitus ei tullut yllätyksenä, sillä pidän VLD:n huulipunia yhtenä kirkkaasti parhaimmista löydöistä omienkin löytöjeni joukossa. En omista minkään muun merkin huulipunia yhtä paljon. Ja näitä ei ole minulle siunaantunut blogin kautta, kaikki olen itse ostanut. :) Ja ostan varmasti lisääkin! ^_^

Muita runsaasti mainintoja saaneita merkkejä olivat Madara (tuotteista etenkin puhdistusvaahto), Benecos ja Yves Rocher ja yksittäisistä tuotteista EcoToolsin kabuki, Lumenen CC-voide, Urban Decayn Primer Potion, IsaDoran Inliner Kajal Blonde, Maybellinen The Rocket-maskara, L’orealin Nude Magique BB-voide, The Body Shopin Nutriganics -seerumi, Kicksin BB-voidesivellin sekä Klippoteketin kuivashampoo. Useampia mainintoja saivat myös Flow Kosmetiikka, Dermosil (tuotteista etenkin kulmakynä ja karbamidijalkavoide) sekä Burt’s Bees.

Kuukaudenidoli_CafeCrema

Mainitsipa kaksi lukijaa parhaana Karkkipäivä-löytönään myös maidonvaahdottimen…! ^_^ <3

.

Entäs ne flopit sitten? Hämmentävän vähän niitä oli yli 300 vastauksen joukossa. Tai sitten epäonnistuneita hankintoja tehneet eivät vain jaksa jättää palautetta….! :)

Vain yksi tuote mainittiin hutien joukossa useammin kuin kerran (kolme kertaa, to be precise). Se on Laveran nestemäinen eyeliner. Sain jo alkuperäisen esittelypostauksen yhteydessä kommentteja, että kyseinen eyeliner ei pysy luomilla ja rapisee/lohkeilee päivän mittaan pois. Olin ihmeissäni, kun minulla kyseinen rajaus pysyy ongelmitta aamusta iltaan. Kunnes eräänä päivänä satuin kevyesti hieraisemaan silmääni. Silloin rajaus lohkesi irti, ja sain vähän vihiä siitä mitä lukijat olivat kommenteissaan tarkoittaneet. Mikään rajaustuote ei yleensä minulla ihan pienestä luomen koskettelusta irtoa. No, ainakin Laveran eyeliner pysyy minulla loistavasti mikäli EN hiero silmää. :D

Laveraeyeliner

Muut hutiostokset/itselle sopimattomat tuotteet oli mainittu vain kukin kertaluonteisesti. Niitä olivat Schwarzkopf Blonde Spray, Born To Bio -deodorantti, Klippoteket-kuivashampoo, Bare Minerals -mineraalipuuteri, Burt’s Bees Radiance -putsari, IsaDora Blooming Spring -paletti, Estelle & Thild Body Lotion, Viva La Diva Surf’n’Sand -aurinkopuuteri, Badger-kynsinauhabalmi, Nivea Stress Protect -deodorantti, Lily Lolon meikkipohja sekä Madaran sävytetty päivävoide. Ainiin, ja olihan jonkun kommentissa mainittu pettymys Paula’s Choiceenkin – siitä sarjasta lukija tosin ei ole Karkkipäivästä voinut lukea. ;)

. . .

Ja kukas sen arvonnan, johon antamanne vastaukset liittyivät, sitten voitti? Onni suosi tällä kertaa nimimerkki Riiaa! Onneksi olkoon! :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Käytänpä tässä muuten tilaisuuden hyväkseni ja vastaan yhteen missaamaani kysymykseen, jonka kilpailukommentteja kahlatessani löysin. Kysyjä tuskin enää palaa penkomaan vastausta satojen kommenttien seasta.

KiehlsCreamyEyeTreatment

”Mitä suosittelisit kuivalle, ajoittain halkeilevalle silmänympärysiholle?” Kysyjä oli kokenut Estelle & Thildin Rose Otto -sy-voiteen tehot liian vähäisinä. No, Mirja! :) Minulla on nyt ilo suositella sinulle ihan viimeisintä löytöäni kuivaihoiselle – nimittäin viime kuussa testiin saamaani Kiehl’sin Creamy Eye Treatmentia! Voiteessa on heti veden jälkeen täyteläistä sheavoita, jota ei välttämättä odottaisi löytävänsä silmänympärystuotteen incin kärjestä. Toinen tehokkaasti vaikuttava, kuivaa ihoa ravitseva aine on avokadoöljy. Incin kärjessä on myös isodecyl salisylaattia (pahoittelen taas jos kemian suomennokseni on päin metsää) joka on salisyylihapon esteri ja vaikuttaa salisyylihapon tavoin ihon pintaa kevyesti kuorivasti ja kirkastavasti ja parantaa ihon pinnan rakennetta.

Creamy Eye Treatment on minulle henkilökohtaisesti aivan liian täyteläinen ja rasvainen (iho jää kiiltäväksi), mutta heti ensimmäisellä kokeilukerralla ajattelin, ”Täydellistä kuivalle iholle..!” Sheavoihan tunnetaan kuivan ihon ylimpänä ystävänä. E & T:n Rose Oton inci on paaaljon kevyempi tähän verrattuna. Kiehl’s-voiteen koostumus ei rasvaisuudestaan huolimatta ole kuitenkaan mitään paksua balmia, vaan hyvinkin ohutta. Suosittelen siis Mirjalle mitä lämpimimmin ”kermaiseen silmähoitoon” tutustumista lähimmässä Kiehl’s-liikkeessä (eli toivottavasti asut Helsingissä ;)).

Kommentit (36)

 1. Tiltu Kultu

  Jihuu! Kiitos sy-voidevinkistä! Tämä lähtee talvella kokeiluun.

 2. ella

  Onpa mennyt ohi tämä kysely, mutta onneksi vastaukseni ei olisi muuttanut tilastoja :D Lily Lolo for the win!

 3. seidi

  Hei, tuli tuosta yhdestä kuvasta mieleen, että käytätkö usein silmälaseja? Miten meikkaat päivinä, jolloin käytät rillejä? Mä käytän lähes aina piilareita ja yksi syy siihen, miksen tykkää silmälaseista on, etten tiedä, miten meikata niiden kanssa. Meikkivoide irtoaa silmäkulmista siitä kohtaa, missä lasit hankaa nenänvarteen ja tuntuu, että silmämeikki (luomivärit etc) on turhaa, kun ei niitä lasien takaa niin erota. Ootko koskaan kirjoittanut silmälaseista ja meikeistä? :)

  • Sanni

   Palaan tähän rilliasiaan huomenna, nyt meen nukkumaan! :)

  • Sanni

   Noniin, nyt ehdin vastaamaan. :)

   käytätkö usein silmälaseja?

   Päivittäin, vaikkakin viime aikoina olen tullut laiskemmaksi ja jos en ole töissä saatan olla koko päivän ilman laseja. Pärjään siis ilmankin.

   Miten meikkaat päivinä, jolloin käytät rillejä?

   Silmälasit eivät vaikuta meikkaamiseeni, vaan meikkaan samalla lailla oli rillejä tai ei. :) Koska lasini ovat hyvin miedot (vain vähän miinusta), ne eivät vaikuta silmiini suurentavasti tai pienentävästi jolloin meikkauksessa ei tarvitse ottaa tällaista puolota huomioon.

   Nojoo, nyt kun mietin niin kyllähän lasit itse asiassa sen verran vaikuttavat meikkaamiseeni, että noiden tummien pokien (Lavera-kuvassa) kanssa en koskaan laita mitään vahvaa tai värikästä meikkiä, kun pokat itsessään rajaavat silmät niin voimakkaasti. Yleensä mulla on käytössä huomaamattomammat lasit joiden kanssa meikki voi olla millainen vain. :)

   Ootko koskaan kirjoittanut silmälaseista ja meikeistä? :)

   Tätä kysytään usein. En ole valitettavasti (ainakaan vielä toistaiseksi) kirjoittanut, kun omat lasit tosiaan on niin miedot ettei vaikuta meikkaamiseeni.

 4. Mirja

  Mikä shokki nähdä kokonainen tekstin osa omistettuna minulle, kiitos! :D Kävin itseasiassa etsimässä kilpailukysymkseni ja ajattelin että pitää kysyä sitten myöhemmin uudestaan, sillä tuskin vastaat juuri niistä syistä jotka mainitsit! ;) Kiitos ja kumarrus, tuote lähtee testiin! :)

  • Sanni

   Mikä shokki nähdä kokonainen tekstin osa omistettuna minulle, kiitos! :D

   Glad to be of help :)

  • M

   Yksi silmänympärysihon kuivumisesta kärsinyt täällä vinkkaa, että kannattaa hyvän silmänympärysvoiteen lisäksi lisätä normaaliin rutiiniin kostuttavat silmätipat (jos niin ei jo tee).

   Itselläni – omituista kyllä – silmänympärysihon ja silmäluomien jopa ihan hilseilevä kuivuminen oli loppujen lopuksi oire kuivista silmistä ja parani kun sain silmät hoidettua kuntoon.

 5. Helmi

  Hei Sanni. Osaisitko suositella mitään hyvää Lily Lolon ripsiväriä? :)

 6. zubi

  Eikä!! Mulla on just työn alla Lily Lolo -hehkutuspostaus, jossa tietysti kerron, että sä olet suositellut tuota tuotetta mulle eikä mikään BB tai CC ole päässyt sen tasolle sen koommin. :D

  • Sanni

   :D Voi zubi…!

 7. Salka

  Mun piti silloin kommentoida, mutta unohdin! Menin ostamaan sen Garnierin bb-voiteen rasvaiselle iholle kun muistin sun sitä kehuneen :) Ja voi kamaluus, ihan hirveää ainetta! En tiedä, olisiko se tummempi sävy toiminut mulla paremmin, mutta se vaalea ei vaan pelitä. En vaan saanut levitettyä sitä tasaisesti, ihan hirveää jankkia :D

  Sen sijaan rohkaistuin ostamaan Lorkun bb:n, osittain sun hehkutuksen jälkeen, siitä olen tykännyt :) Myös Zuiin meikit jäivät mieleen sun juttujen perusteella ( ja näyttävät näemmä toimivan minunkin herkällä iholla :)

  Olen kyllä tullut siihen tulokseen, että jos vain onnistuu löytämään kosmebloggaajan, jonka ihotyyppi ja mahdollisesti meikkimieltymykset jne. käyvät nappiin, niin siitä voi saada paljonkin irti :)

 8. Tintti

  Multa on mennyt tuo postaus ohitse, mutta itse olen löytänyt kauttasi nimenomaan juurikin Lily Lolon meikkipohjat ja poskipunat sekä Laveran Mango Milk -hiustuotesarjan. Edelleen olen löytänyt kauttasi K pour Karite -hiusseerumin, jota lisään muutaman tipan hoitoaineeseen jokaisena pesukertana. Korreksen Wild rose-sarjan seerumin bongasin myös blogistasi, ja kyseinen sarja on nykyisin lempparini, mistä johtuen minulla on myös sarjan kosteusvoide sekä silmänympärysvoide. Korrekselta käytössä on myös muita tuotteita (shampoo ja hoitoaine, ja olenkin erittäin iloinen kyseisen merkin löytämisestä. Tulen varmaan kokeilemaan monia muitakin heidän tuotteitaan (lähinnä hiustuotteita sekä suihkujuttuja).

  Mun kohdallani floppina on ollut yllättäen Madara, jonka tuotteet eivät syystä tai toisesta olleet riittävän kosteuttavia/hoitavia kasvojeni kuivahkolle iholle. Nykyään käytän tosiaan ”kasvorasvojen” osalta Korreksen Wild rose -sarjaa, putsari ja kasvovesi taas ovat Jurliquelta (ruusujuttuja nekin). Toisena floppina omalla kohdallani oli tuo Estelle & Thildin Body Lotion, mä en vaan jostain syystä tykännyt kyseisen tuotteen tuoksusta tai koostumuksesta ollenkaan.

  Haluaisin joskus -listalla vielä YR:n ripsari, jota kehuit, sekä Chanelin Chance Eau Tendre.

  Vielä kun oppisi meikkaamaan silmät kunnolla…:D

  • Sanni

   mä en vaan jostain syystä tykännyt kyseisen tuotteen tuoksusta

   Estelle & Thildin heikkoutena onkin juuri nuo tuoksut, olen töissäkin usein törmännyt asiakkaisiin jotka toteavat, ”Voi että, mieluusti kokeilisin mutta nää tuoksut ei kyllä uppoa…”

   Ennen Violet-sarjaa tuoksuvaihtoehtoina olivat vain mielipiteitä voimakkaasti jakava ruusu (en itse tykkää Rose Otto -linjan tuoksusta yhtään) ja niinikään ei mikään mainstream-suosikki neroli-bergamotti (mulla meni aikaa että opin tykkäämään siitä, mutta nykyään olen tosi ihastunut siihen). Tuoksut eivät yleisellä tasollakaan ole luonnonkosmetiikan kasvojenhoitotuotteiden vahvin puoli, tässä asiassa mielestäni Lavera on onnistunut ehkä parhaiten.

   • SariF

    Hei Sanni,

    Oletko kokeillut Jolien myymää Alóree-sarjaa? Siinä on todella ihana raikkaan hentoinen ja ”vihreä” tuoksu!!! Tosin voi olla, että kaikki eivät siitä pidä, mutta minun sydämeni sarja vei kertaheitolla.

    Myös Madaran omintakeinen tuoksumaailma joko miellyttää tai sitten ei. Minusta Madara on jotenkin ”heinäisempi”, vaikka edelleen pidän kyllä siitäkin ja on joitakin tuotteita, joita taatusti hankin jatkossakin (esim. syväpuhdistusvaahto, deodorantti ja käsivoide).

    Alóree on tullut jäädäkseen meidän kylppäriin. Erikoisimmalta tuotteelta vaikuttaa kirkastava Life Resourse -naamio,joka putkilosta ulos puristettuna on kirkkaan vihreää, mutta kasvoille levitettynä muuttuu saman tien lähes värittömäksi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

    • Sanni

     Oletko kokeillut Jolien myymää Alóree-sarjaa?

     Olen saanut yhden päivävoiteen testiin, mutta ehdin ottaa sen kokeiluun vasta syksymmällä. Nyt on parhaillaan menossa Kiehl’s-testikuu, ja Kiehl’sin jälkeen on vielä pari voidetta testijonossa ennen Alóreeta. :) Hyvin kiinnostavalta vaikuttaa kyllä tuo Alóree klorofylleineen.

     Samaa mieltä Madaran tuoksusta, mä en aluksi lämmennyt sille heinäiselle tuoksulle (sitä se nimenomaan on! :)), mutta totuin siihen sittemmin. Myös Sanctumin tuotteet haisevat aiiikass… no, eivät ainakaan hyvälle. :D Mutta koostumukset mainioita ja iho tykkäsi!

 9. Sinzu

  Jiih!! Käväsin viime viikolla TBS:ssa ja mukaan lähti Nutriganics-seerumi ja vielä alennuksessa. Sain sen vajaa 11€:lla :P Tuntui testeristä kokeiltuna ainakin ihanan pehmoiselta. Toivottavasti se on tarpeeksi kosteuttava ja ettei se aiheuta lisää näppyjä kasvoilleni. Se on kyllä jännää miten mulla tulee vielä näppyjä (varmaa hormonien hyrräystä) vaikka oon jo in my early 20s…

 10. -M-

  Hei Sanni! Sussa on kyllä mainiota kaiken muun ohella se, että uskallat mainita myös sen, jos joku tuote ei ole sulla tai lukijoilla toiminut. Aika moni blogi tuntuu nykyisin olevan pelkkää mainosta milloin millekin tuotteelle. Sulta voi luottaa saavansa rehellisen arvion, jonka perusteella voi sitten osin itsekin miettiä, kiinnostaisiko jotain tuotetta kokeilla vai ei. Totuushan tietysti on se, että ihmisiä on erilaisia, ihoja samoin, joten kaikilla kaikki tuotteet vain eivät toimi samalla tavalla.

  Itse taisin muuten aikoinaan Lily Loloa tilata sun innoittamanasi. Heillä on maailman paras peiteaine punoitukseen, mutta meikkipuuteri ei ollut mulle ainakaan aikoinaan se paras valinta. Nyt tosin aattelin, että testaanpa uudelleen, kun on vähän erilaiset kosteusvoiteet käytössä ja ihokin vähän muuttunut. Mineraalimeikit onneksi tuntuvat kestävän aikaa melkoisen hyvin, kunhan ei sörki puutereita suoraan pakkauksen sisältä kostealla tai likaisella siveltimellä.

  Mä muuten tykkään Mádarasta hirmuisesti, etenkin niistä tuoksuista, mutta myös koostumuksista. Sampoo ja hoitoaine toimivat mun tukalla täydellisesti. Kaikki kokeilemani voiteet ovat myös olleet tosi hyviä! Erityisesti tykkään siitä sävyttävästä kasvovoiteesta, jonka säkin olet näköjään joskus arvioinut. Rasvoittuvalle iholle tarkoitettu kevyt kosteusvoide muuten tuoksuu hauskasti banaanille tai vastaavalle. Samaten jonkun toisen kokeilemani voiteen tuoksu oli jotenkin semmoinen makean lempeä, eikä niinkään heinäinen. Vartalovoiteessa se heinän tuoksu on kieltämättä vähän hassu. :D

  Sun blogiasi on aina kiva lukea. Kiitoksia siis ja aurinkoisia ja hauskoja kesäpäiviä!

 11. LilllyLollo

  Hei,
  Voitteko auttaa? Tilasin Lily Lololta näytteitä, mutten saanut jotain meikkipuuterinäytettä.. Oisko ollut Cookie. Käytän, tai käytin, Butterscotchia, mutta se alkoi tuntua liian keltaiselta, tummuusaste on hyvä. Nyt käytän Bare Mineralsin lightia. Mieluummin käyttäysin Lily Loloa.. Mikä käsitys teillä on Lily Lolon meikkipuuterien sävyistä? Eli light on hyvä, ihan rajoilla, ettei ole punainen ja butterscotch taas keltainen. Mitäs kokeilisin nyt? Cookie? In the Buff?

  • Sanni

   Bare Mineralsin Light lasketaan lämpimiin sävyihin, eli on keltapohjainen. Lolon Butterscotchia en ole livenä nähnyt, eli en tiedä miten paljon keltaisempi se on kuin BM:n Light. In The Buff ei ole lainkaan keltainen vaan neutraali, eli jos Light tuntuu sinusta olevan ”niillä rajoilla, ettei ole punainen”, niin In The Buff on sitten varmaan sinun iholla tosi punainen :) Jos sinusta Butterscotchin tummuusaste on hyvä, niin sinuna kokeilisin ehkäpä Warm Honeyta. Se on myös medium-tason sävy, niinkuin Butterscotch. Cookiestakin saattaisin ehkä tilata näytteen, mutta pelkäänpä että se voi olla sulla punertava koska se kuuluu neutraaliin kastegoriaan.

   • LillyLollo

    Kiitos! Ihmettelen vain, että eikö Warm Honey ole punainen? Miten neutraali voi olla punaisempi? Onko keltapohjainen siis tosiaan warm ja punapohjainen neutral? Ihan uusia asioita minulle, jos näin on!
    Butterscotch on keltainen. Siis ihan keltainen eli sävyero Lightiin on iso.

    • Sanni

     Kelta- ja oliivipohjaiset ovat lämpimiä, punaiset viileitä ja neutraalit sitten siltä väliltä. :)

     • LillyLollo

      Olen aivan ällistynyt. Ihan uusi asia.. Ja järjenvastainen jaottelu noissa väreissä. Mutta tuhannesti kiitoksia! Otan ja tilaan sen ei-punaisen lämpimän Warm Honeyn :D

 12. meow

  Olipas – jälleen kerran – mielenkiintoinen postaus! Taisin kesälomaillessani missata koko kysymyspostauksen.

  Voin todellakin itsekin sanoa Lily Lolon olleen todellinen hittilöytö tämän blogin kautta. Ostin yhden purnukan jo parisen(?) vuotta sitten, mutta silloin en tuntenut pohjaa omakseni. Voi olla, että silloin en vain osannut käyttää tuotetta (ja ihoni oli huonommassa kunnossa, ettei se peittänyt tarpeeksi). Kuitenkin tänä keväänä, kun sain päähänpiston kokeilla uudestaan, ihastuin täysin! Se suorastaan sulautuu ihoon ja peittää juuri sopivasti ja luonnollisesti. Toivottavasti se sopii vielä säiden kylmetessä, vaikka iho on silloin helposti pintakuiva.

  Hutiosastolta löysin Schwarzkopf Blonde Sprayn, joka taas itselläni toimi oikein kivasti silloin, kun pidin vaaleata tukkaa eli laskisin sen itselleni hudin sijaan hitiksi.

  IsaDora Blooming Spring -paletti oli kanssa hutiosastolla ja voisin ehkä itsekin myöntää tämän hudiksi siinä mielessä, että aikalailla se on jäänyt kaappiin pölyttymään, koska olen vain niin jämähtänyt ns. tylsiin ja varmoihin ruskean sävyihin. Mutta jos vaikka repäisisin ja loihtisin tänään kyseisellä paletin sävyillä jotain kivaa? Tarvisin todellakin jotain vaihtelua samaa kaavaa toistaviin silmämeikkeihin.

  Ihanaa päivänjatkoa! :)

 13. Tuuli H.

  Hieman outoa, että ensin hehkutetaan Lily Lolon meikkivoidetta näissä hyvissä löydöissä ja kuitenkin se osui sitten tekstin loppupuolella jonkun hutiostoksi.

  • Sanni

   No mutta Tuuli, eihän mikään tuote voi kaikille sopia! :D Jos yli 80 Lily Lolo -kommentin jättäjästä yksi sanoi ettei tuote sopinutkaan hänelle, niin en katsoisi sen varsinaisesti kumoavan Lily Lolon valtavaa suosiota! ^_^

 14. Mariel

  Nyt on pakko minunkin viimein tilata testerit Lily Lolosta, kun niin kovasti sitä hehkutetaan! Olen käyttänyt jo pitkään erästä toista luontaista mineraalimeikkisarjaa ja Lily Lolo on antanut odottaa itseään. Minulle blogisi kautta tullut hutiostos on ollut Born to Bion deodorantti. Itselläni se jopa tehosti hienhajua ja palasin takaisin hyväksi toteamaani Madaran yrttideodoranttiin.

 15. siru

  Nyt on niin paljon hehkutusta, että oli pakko laittaa pari näytekokoista Lily Lolon meikkipohjaa tilaukseen. Oon aikasemminkin jo kiinnittänyt huomiota hehkutukseen mutta en oo uskaltanut vaihtaa Bare Mineralsia pois. Nyt sattui sopivasti, että oli uuden purkin tilauksen aika ja tämä postaus (ja Biodellyssä ilmaiset toimituskulut). :)

 16. Hemsku

  Eikä! Unohdin että Isadoran Inliner Kajal Blonden olen hankkinut sinun suosituksesta ja käytänkin sitä melkein aina kun laitan silmämeikkiä.

 17. taru

  Oletko kokeillut Benecoksen nudea kajaalia? Olin ihan hämmentynyt kun se pysyi vesirajassakin kuin tauti! =D upea ostos, enkä ole mielestäni törmännyt siihen yhdessäkään blogissa.

 18. Jasmin

  En tainnut alkuperäiseen postaukseen ehtiä kommentoida, mutta päätettiin mutsin kanssa shoppaillessa tsekata Korresin osasto Sokoksella, kun se oli jonkin verran blogista tuttu. :) seniori tykkäsi kovasti seerumistaan ja itekin tykkäsin guavasuihkugeelinäytteestä (saatiin mukaan pari näytettä, kun tuo yksi vähän innostui :D) Pitänee jossain vaiheessa käydä etsimässä tuota suihkugeeliä ihan kunnon purkki.

 19. Sonja

  Sanni! Kysymys Lily Lolosta :) Tilasin myös itse vihdoin varmaan parin vuoden mietinnän jälkeen Lily lolon meikkipohjia (näytekokoja). Valitettavasti se ei pysy mun iholla tasaisena. Tässä ei varmaan auta muut levitystekniikat, sillä aluksi meikkipohja iholla kuitenkin on tasainen…? Mun iho on vähän rasvoittuva ja pintakuiva ja levitän sen Bare Mineralsin kabukilla. Kiitos jos ehdit vastata :)

  • Sanni

   Hei Sonja! Näin kysymyksen vasta nyt, blogiin on tullut viime päivinä niin paljon kommentteja että en heti huomaa vanhempiin postauksiin jätettyjä kommentteja, pahoittelut. Ongelmasi kuulostaa sellaiselta että siinä saattaisi auttaa primer. En usko että levitystekniikka vaikuttaa. Jos iho on kovin pintakuiva kokeilisin primerin lisäksi vielä suihkuttaa meikin päälle huntu meikin kiinnittävää, kosteuttavaa suihketta.

   • Sonja

    Kiitos paljon vastauksesta! Primeria mietin vähän itsekin, täytyykin kokeilla :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.