Karkkipäivä
Karkkipäivä

Yöperhosen testailua

Kaverini M:n luona on aina uutta hypisteltävää. Tämäkään kerta ei tuottanut pettymystä! :)

Halusin ehdottomasti kokeilla Diorin syyslookin Night Butterfly -palettia. Kovasti on himottanut hankkia tämä kaunokainen, mutta loppujen lopuksi se ei poikkea tarpeeksi jo omistamastani Stylish Movesta. Tein Night Butterfly’lla kokeeksi kaksi erilaista meikkiä.Toisessa silmässä käytetty kaikkia paitsi keskimmäistä, mustaa sävyä ja toisessa silmässä mustaa, harmaata ja vaaleaa violettia sekä häivähdys luumun sävyä.
Suokaa anteeksi törkeästi blurratut kulmakarvat, mutta M ei omista mitään kulmakarvaväriä tai -kynää, joten erehdyin sitten taiteilemaan kulmakarvat Cliniquen punaruskealla silmämeikkikynällä. EI hyvä.

Violetissa meikissä pohjustuksena Goshin vaaleanvioletti puikkoluomiväri. Sisänurkassa vaalea violetti, luomen keskellä harmaa, ulkonurkassa ja alaluomella luumua ja luomivaossa mustikkamaidon värinen violetti. Kulmaluulla MAC Vanilla. Yläluomen rajaus Indelible-geelirajaus Scuba Dive, joka siirtyikin välittömästi hankittavien listalle.


Tumma meikki ei onnistunut mielestäni ihan niin hyvin, johtuen ehkä kärsimättömyydestäni häivyttää. ^_^ Pohjustin meikin Indeliblen voidemaisella Manhunt-luomivärillä, joka on metallinen tummanharmaa. Sisänurkkaan levitin vaaleaa violettia, lopulle liikkuvalle luomelle harmaata ja ulkonurkkaan mustaa. Mustan ja harmaan päälle sekä alaluomelle sipaisin kevyesti luumua. Rajaukset jälleen Indelible Scuba Dive, sekä yläluomella että alaluomen vesirajassa.

Ehdin testata myös MACin Photorealism-paletin, mutta ne kuvat jäävät toiseen postaukseen.

M:n makkarin lattialta löytyi pahimmanlaatuisen meikkifriikin oireista kertova todiste; kassillinen selektiivisten luomivärien pakkauksia!! ”No mä nyt keräsin ne yhteen kassiin kun niitä oli kertynyt tänne ympäriinsä….” ^_^ Ja minne nuo pakkaukset ovat menossa? Eivät ainakaan roskikseen! Liikuttavaa höperyyttä.

Kuvat pakkausjemmasta julkaistu M:n luvalla.

Kommentit (11)

 1. geelikynnet

  Hieno meikki :)

 2. milipili

  Kunnon friikki ;-)!

  Jännä miten punainen tuo rajausväri on kun se tummanruskea kädellä, sävy Double coffee.

  "Joudut" sää sen Night Butterflyn kumminkin ostamaan joskus, ihan varmana.

 3. Charming Nails

  Hmm. Mielenkiintoinen jemma. M voisikin antaa minulle Dioreihin laatikoita ( niitä kun näyttää riittävän ), osa raukoista kun on ilman suojaa :(

  SM ja NB on minusta hyvinkin erilaisia. Perhosesta löytyy ne oikeat violetit kun tyylikkäässä taas pelataan luumuisemmalla värimaailmalla.

  Tykkäsin enemmän tuosta vaaleammasta versiosta :)

 4. Anonymous

  Kaunis silmämeikki. Hauska blogi sulla yleensäkin.

  Voisitko laittaa sinisiä meikkejä lisää. Yritän miettiä kaunista yli kolmekymppiselle sopivaa iltameikkiä. Minulla on tilaisuudessa Vanessa Brunon tummansininen minimekko, jonka alla on musta silkkimekko. Silmäni ovat hieman vihertävämmät kuin sinulla, lähes turkoosit keltaisin /ruskein täplin silmän yläosassa.

  Kiitos etukäteen, Heidi

 5. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana meikki kuten aina ja ihan mieletön tuo pussi täynnä pakkauksia ;D

 6. Anonymous

  Täh, kai sulta nyt löytyy jotain neutraalinruskeaa luomiväriä kulmakarvoille? Napakalla siveltimellä vaan vetelet menemään. Ihan samaa kamaa kun kulmakarvavärit ja tulos parempi kuin kynillä.

 7. Inkivääri

  Anonyymi 2 – en tiedä luitko tekstiä lainkaan, mutta kerroin siis olevani kaverini M:n luona, ja HÄN ei omista kulmakarvaväriä. Kysyin kyllä löytyisikö häneltä neutraalin/harmaanruskeaa luomiväriä joka olisi ajanut asian, mutta M ei löytänyt sellaista nopealla hakemisella vaan tarjosi Cliniquen rajauskynää. ;)

 8. Panda

  "Muutama" luomiväri löytyy… :D Saitko muuten lähettämäni sähköpostin :)?

 9. Inkivääri

  Panda – voi ei, mä luulin jo vastanneeni siihen? Jos se koski niitä violetteja sävyjä…?

 10. Panda

  ^ Joo ei minulle ole tullut ainakaan mitään sähköpostiin :o

 11. Panda

  Kävin tarkistamassa niin kyllä se oli ainakin lähteneiden viestien kansiossa :D. Se missä kyselin Mad Mineralsin violeteista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.