Karkkipäivä
Karkkipäivä

Yöllisiä lupauksia

Moro. Kello on 01:05 ja mä istun tässä koneella ja nukuttaa ihan tajuttomasti. Ennenkuin painun pehkuihin mun täytyy näin julkisesti tehdä pari lupausta.
1. Lupaan opetella laittamaan mun kulmakarvat!! On se nyt kumma että jaksan harjoitella kaikkien mahdollisten värien sekoittelua luomilla mutta en saa kulmakarvojani kuosiin. Siihen tulee nyt muutos. Voitteko kuvitella että mä en edes omista kulmakynää, kulmakarvageelistä puhumattakaan? Saaran blogissa oli loistavat (ja vähän hervottomatkin, tsekkaa tuplakulmat!) ohjeet kulmien laittoon. Tää alkaa nyt opetella.

2. Opettelen käyttämään irtoripsiä. Koskaan eläessäni en ole sellaisia testannut, ja juuri munlaiset ihmiset niitä kipeimmin tarvitsisi. Kun seuraavan kerran pääsen ihmisten ilmoille (lue: manner-Suomeen jossa on jotain kauppojakin) niin marssin suorinta tietä ostamaan irtoripsiä ja liimaa.

Ennenkuin pujahdan vällyjen väliin jaan vielä kanssanne viikon triviaaleimman ilostuksen aiheen: L’orealin Golden Beige -luomivärissä näkyy pohja! Joku puistelee nyt siellä varmasti päätään, mutta mulle tää on Suuri Juttu. Kun on kolminumeroinen luku luomivärejä niin niistä ei alakaan pohja paistaa ihan helpolla. Edellisen kerran olen saanut luomivärin loppuun vuonna 2003. Minnekähän saakka Golden Beige kestää…? 2012? Tummia luomivärejä en edes uneksi saavani koskaan loppuun. Not in this life.


Mutta nyt. Hyvää yötä.

P.S. Ainiin. Miten te laitatte kulmanne? Kynällä? Ruskealla luomivärillä? Värillisellä geelillä? Vai onko joku peräti niin onnekas että tummat kulmat löytyy omasta takaa?

Kommentit (13)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihania lupauksia :D Opeta sitten meidätkin. LOL

  Minulla on käytössä Couleur Caramelin Blonde-kynä sekä viimeistelyyn Lumenen vaha. Kerran kuussa käyn nämä värjäämässä ja siistimässä. Itseasiassa väriä ei tummenneta mutta tällä keinolla mallia muutetaan hiukan ja saadaan aikaan siipimäisempi kulmakarva. Hiukan joudun myös täyttämään kynällä koloja. Kulmani ovat luonnontilassa tosi rumat ja suorat mutta kurkkaapa esim. Uusimman postauksen The Mineralista-meikit (meikit eivät niin ihmeelliset mutta laitetut kulman näkyvät siinä).

 2. Sagu

  Itselläni on luonnostaan melko tummat kulmat, mutta tykkään korostaa kulmien etuosaa (siis sitä lähempänä nenää olevaa osaa) kulmakynällä, kun siinä tahtovat karvat kasvaa vähän harvassa. Tuo mukavaa ryhdikkyyttä katseeseen. :) Itse käytän Maybellinen tummanruskeaa kulmakynää, vaaleatukkaisten ihmisten olen kuullut tykkäävän paljon Lumenen harmaanruskeasta kynästä, jolla tulos on luonnollinen eikä liian kova.

 3. Sanska

  Itsellä aivan blondit kulmat ja en ole löytänyt tarpeaksi vaaleaa kynää joten vaaleanruskeaa aivan hennosti niin et saa pahimmat kolot täytettyä ja vähän muotoa. Sit henkkamaukan kulmageeliä (on muuten monen kestosuosikki!) ja tadaa.

 4. Anonymous

  Värjään kulmat kotona n. kerran kuukaudessa koska ne on ihan vaaleet luonnostaan etteivät muuten naamataulusta juurikaan erotu, lisäksi muista kulmakarvatyökaluista käytössä Lumenen vaaleanruskea kulmakynä ja pinsetit.

  Värjäätkö itse kulmiasi jollain värillä? Vai ovatko kulmasi luonnostaan tummat, vaikka olet vaalea… :)

 5. Inkivääri

  Anonyymi – meikkaan kulmat päivittäin The Body Shopin kulmavärillä mutta sillä ei saa koloja täytettyä ja tulos jää aina enemmän tai vähemmän epäsiistiksi ja laikukkaaksi (kuten kuvani todistavat). Olen vain niin laiska kulmien suhteen että en ole vaivautunut opettelemaan kynätekniikkaa eli piirtämään niitä extrakarvoja sekaan. Tuntuu että vaaleissa ja hentoisissa kulmissa vaatii todella taitoa että saa kynän jäljen näyttämään luonnolliselta eikä just siltä että on piirtänyt itselleen kulmat (niinkuin mä tein pehmeällä kajalkynällä joskus 14-vuotiaana, jaiks!).

  Silloin tällöin, etenkin lomalle lähtiessä, kestovärjään kulmat. Mulla on omana sairaana tekniikkana pitää väriainetta kulmissa jopa yli kaksi tuntia niin että väri imeytyy ihoon saakka, ja tulos on tällöin tasaisempi ja tummempi. Kulmat säilyvät hyvännäköisinä noin viikon ja sitten pitäisi värjätä uudelleen, mutta olen niin laiska että en tee sitä…. Olen mä kyllä ihme tyyppi. :)

  Sagu – kiitos vinkistä, katsonkin tuota Lumenen kynää!

  Sanska – kiitos myös sulle tuosta Henkkamaukkavinkistä! :)

 6. Ella

  Kannan oman korteni kulmakekoon vielä. Joku mainitsikin tuon Lumenen harmaanruskean kulmakynän joka on _täydellinen_. Omissa kulmissa pelkkä ruskea sävy taittaa liikaa punaiseen ja musta nyt on liian tumma, mutta toi harmaanruskea on niin pelastaja! Suosittelen :)

 7. SaraJana

  Itse käytin aikaisemmin kulmakynää (taisi olla vielä juuri tuo Lumenen vaaleampi harmaanruskea) ja Lumenen ruskeaa kulmageeliä, mutta nyt olen täysin puhtaan blondi, tuntuu nämä molemmat liian tummalta. Ja kun en osaa laittaa kynää vain kevyesti…

  Nykyään teen kulmat aina luomivärillä, Grimasin matta harmaanruskea. Sillä saa kivan kevyesti tehtyä kulmat, eikä tarvitse pelätä liian tummia kulmia. Samalla vaihdoin myös geelin vaaleampaan, Diorin vaaleaan kulmageeliin jossa pieni kultainen hohde. Näyttää itsessään vähän pelottavan kimaltavalta mutta kulmiin laitettuna ei ole ollenkaan glitter vaan tuo vaan vähän hohdetta katseeseen. Enkä aio vaihtaa kumpaakaan takaisin, ei enää kynäkulmia minulle! …ainakaan ennen kuin hiusten väri taas muuttuu tummaksi. ;o)

  PS ja OT: Tökkiikö kenelläkään muulla bloggerin blogit?? Itselläni sekä työ- että kotikoneella joutuu moneen otteeseen menemään blogiin ja/tai kirjoittamaan kommentin, kun explorer herjaa jatkuvasti että ei voi avata sivua ja ”toiminto hylättiin”. Ja tämä tapahtuu vain bloggerin blogeilla. Enkä ole itse bloggerin käyttäjä. Vähän rasittavaa… Nimimerkillä 5 kertaa jo näpytellyt tämän kommentin

 8. oonå

  Ite olen itseasiassa aika onnekas kulmien suhteen, sillä väriä löytyy mutta jokus käytän H&M;:n kulmaväriä ja joka päivä Lumenen kulmageeliä:)

 9. Anonymous

  Minulla on ihan onnettomat kulmat, karvoja ei juuri nimeksikään ja nekin näkymättömän vaaleita. Käytän kulmakynää (Dior) niiden värjäämiseen ja paikalleen piirtämiseen, ja päälle Lumenen kulmavahaa. Tuo vaha on aika ehdoton, muuten kulmakynä lähtee kävelemään paikaltaan päivän mittaan – ei nättiä! Diorin kulmakynistä löytyy paljon sävyjä ja muutenkin on pysyvyydeltään ja pehmeydeltään tosi hyvä. Erityisen luonnollisia kulmia en saa varmaan millään aineella aikaan, koska niitä on pakko jonkin verran piirtää.
  Urban Decayn Brow Box kiinnostaisi myös, sillä kahdella sävyllä saa aikaan ehkä luonnollisemman kulmat sekä päivämeikin kanssa vaaleat, iltameikit kanssa tummat. Pitäisi laittaa tilaukseen, se korvaisi ehkä kompaktimmin kulmakynän ja vahan.

 10. milipili

  Mulla windows herjaa ainoastaan tän blogin kohdalla ja muilla koneilla kun tällä kotikoneella, eli ei olevinaan löydä. Lisäksi tykkää sulkemisen jälkeen ladata uusia sivuja noin parikymmentä.

  Ei tarvii kulmia värjätä, hieman siistin pinseteillä.
  Tekoripset voi olla suurinpiirtein millaiset vaan, mutta liimaksi suosittelen Duo adhensivea, muut on roskaa.

 11. Henna

  Mä käytän myös tuota Lumenen harmaanruskeaa kynää, sävy nro 2. Löytyy myös vaalein TBS-kulmaduo, mutta ne on himpun liian punaruskeita ja väriä ei tosiaankaan irtoa jotenkin tarpeeksi. Värjäilen aina välillä RefectoCilin vaaleanruskealla ja nypin ne itse. Nypin kulmat ihan liian ohuiksi kultaisella 90-luvulla, joten nyt ne ei edes kummemmin kasva.

 12. Anonymous

  Minä käytän Wet´n´Wildin kulmakarvapalettia jossa on vaha sekä kaksi väriä.Halpa paletti ja minulla toimii täydellisesti.Kun olin blondi niin käytin jotain ihan tavallista luomiväriä kulmissa mutta nyt on kahvinruskeat hiukset niin panostan vähän enemmän :)

 13. Anonymous

  Mulla on sairaan tummat kulmakarvat, ja paksunkin, eli toivoisin että ne olisivat edes vähän ohuemmat kun ne ei tykkää hirveesti nyppimisestäkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.