Karkkipäivä
Karkkipäivä

Yhden aikakauden loppu

.

Nyt se on käsillä.

Rakas puhelimeni ei jaksa enää.

Yksitoista vuotta kuljit rinnallani. Yksitoista vuotta herätit minut, muistutit minua palautettavista kirjoista, piippasit kun kahvi oli valmista. Näppäimiisi on paineltu tuhansia kuumeisia viestejä, täynnä rakkautta, iloa, surua ja epätoivoa.

Vanhentuessasi muistisi heikkeni, et enää jaksanut tallentaa asioita niin kuin nuoremmilla päivilläsi. Kadotit monia säästämiäni viestejä, sekoitit osan niistä toisiinsa. Muutamia jaksoit kuitenkin säilyttää. Uumenistasi löytyy historiaa. Viesteissä on läsnä ihmisiä, joita ei enää ole. Tunnetiloja joita olen varjellut. Olen pitänyt kiinni noista viesteistä. Ehkä niistäkin on nyt aika luopua.

Sinut korvaa nyt uusi Kolmeviiskymppi. ”Uusi”.

Sain sen lukijaltani kun kirjoitin sinusta viime vuonna.

Mietin, että vaihtaisin siihen sinun pinkit, kuluneet kuoresi. Mutta en minä tee niin. Sinä saat mennä lepoon kokonaisena, vuosien naarmut mukanasi.

Kiitos vuosista, nimetön puhelimeni.

Nokia3510i_3

Kuukauden idoli: 3510i

Kommentit (22)

 1. Äni

  Aww <3
  :D

 2. P.

  Kai säilytät sen tallessa muistona? :)

  • Sanni

   Ehdottomasti <3 Vaikka yritän kyllä kovasti välttää krääsän ja tarpeettoman tavaran jemmausta….

   ..mutta ei mulla ole sydäntä hävittää "Pinkkiä"….

   • Arskuu

    Toi puhelin on mun Nokioista lemppari, kokemusta on kolmest tollasest

 3. Kriksu

  Sweet :).

 4. Tipi

  Nuo vanhat Noksut ovat niin toimintavarmoja, ettei mitään rajaa.
  Aivan liikuttavaa, että sait tilalle samanlaisen.
  Toivotan pitkiä yhteisiä vuosia! :)

 5. Ansukuli

  </3

  Aivan huippu bloggaaja olet!

 6. sannuli

  :'( pahoittelen. Olin itse vuosia ”halon” omistava nainen, osaksi ekologisista syistä; mitä sitä nyt uuttta hankkimaan kun entinenkin toimii. Toisaalta taas tutkimusmielessä, kuinka kauan se todella voi kestää. Kymmenisen vuotta kesti ja kun menin alan liikkeeseen ostamaan uutta niin nuorehko myyjämies naureskeli vanhan nokiani ikää; ’näitähän myytiin 2000-luvun alussa!’…
  No, uusi kännykkä kesti rupuset pari vuotta ja kesäkuun alussa piti ostaa taas uusi. Älypuhelin kosketusnäytöllä ei mun nakkisormilla ole kauheen helppo käyttää, mutta onneksi teinitytölläni on samanlainen, joten saan apua. Onneksi Sanni sait myös ”uuden” puhelimen.:-)

 7. Jonttu

  Olisin sellaista kysynyt, että nyt kun käytössä on säännöllisesti Lily Lolon auringolta suojaava meikkipohja, niin tuoko tuohon jotain pientä lisäsuojaa vielä meikkipohjan päälle levitetty Laveran irtopuuteri. Siis onko tuolla puuterilla jotakin auringolta suojaavia vaikutuksia?

  • Sanni

   Meikin kiinnitykseen ohuena huntuna käytettävä irtopuuteri tuo hyvin vähän mitään aurinkosuojaa, vaikka siinä titaanidioksidia (muistini mukaan, mulla ei ole Laveran puuterin inciä nyt käsillä) onkin. Sitä levitetään niin hennosti että vaikka UV-suoja-aineita löytyisi, on suoja käytännössä olematon.

 8. Cerp

  On muuten kovasti samaa kuin ihmisen elämänkaaressa: Muisti heikkenee ku loppu lähenee :D Anteeksi huono huumorintajuni, oon sentäs dementiakodissa töissä! Kunnioitettavaan ikäänhän puhelin ehti, ei tosiaan oo nykypuhelimista vastusta.

  • Sanni

   On muuten kovasti samaa kuin ihmisen elämänkaaressa: Muisti heikkenee ku loppu lähenee :D

   Näinhän se on… :)

   ei tosiaan oo nykypuhelimista vastusta.

   Samaa mieltä. Tämä puhelin on 11 vuoden aikana tippunut ja lentänyt ja iskeytynyt vaikka minne varmaan satoja kertoja ja on tähän saakka on toiminut ilman muita mainittavia ongelmia kuin tuo muistitilan supistuminen, viestien keskenään sotkeminen ja akun lyhyt kesto (kolmas akku nyt menossa). Uudella akulla saisin varmaan pikkuisen elinkaarta vielä hieman jatkettua, mutta koska dementia alkaa selvästi ottaa vallan, on pienen jo armollista päästä eläkkeelle. Yhteydetkin ovat alkaneet kahden viime viikon aikana puuroutua. Mieluummin näin kuin että puhelin kuolisi käteeni…

 9. ulpu

  Mulla on tuollainen samanlainen laatikossa. Taitaa vielä toimia :)

  • Sanni

   *peukku*

 10. Siiri

  Ajattelin, että olisi todella kiva jos tekisit jutun parranhoidosta. Ei siis vain parranajaminen ja after shave-voide vaan ulkomailta (en tiedä löytyykö suomesta) parta shampoosta, hoitoaineesta tai partaöljystä. Minusta nämä ovat aivan mahtava idea, ei ehkä tarpeellisin, mutta superhauska!
  http://www.beardition.com/collections/products/products/beard-shampoo

  • Sanni

   Olipas muuten todella kivan näköinen brändi, kiitos linkistä ja vinkistä! :) Munkin äijä aina kasvattaa kesärisuparran, mutta ei se varsinaista hoitoa vielä tarvitse toisin kuin mittavammat parrat. Onhan sellaisen kunnon parran hoito ja muotoilu tosiaan ihan oma taiteenlaji.

   Olisi ihan mielenkiintoista kirjoittaa parranhoidosta, mutta tuttavapiiriin ei kuulu ketään kunnon partasuuta. Tuotteille ei siis olisi koekaniinia enkä oikein voi haastatellakaan ketään partansa hoidosta….

 11. Krista

  Moi! Aiheeseen liittymättä, voisitko suositella jotain silmänympärysvoidetta parikymppiselle? Tai olisiko vinkkiä, mitä merkkiä kannattaa kysellä esim. apteekista? :) Ja kuivan/herkän ihon, joskus näytteenä saatu Nivean voide kirveli melkoisesti ja lopulta aiheutti allergisen reaktion. Joskus silmän alue on kuivahtanut ja ”hilseillyt”, jos/kun silmänympärysaluetta on joutunut hankaamaan (välttelen hankaamista, mutta aina ei kaikki meikki lähde niin…)
  Kiitos, jos jaksat vastata :)

  • Sanni

   Aiheeseen liittymättä, voisitko suositella jotain silmänympärysvoidetta parikymppiselle? Tai olisiko vinkkiä, mitä merkkiä kannattaa kysellä esim. apteekista? :)

   – Millainen iho sinulla on silmien ympärillä? Kuiva? Normaali?
   – Pidätkö enemmän geelimäisestä vai voidemaisesta koostumuksesta?
   – Onko sinulla herkästi turvotusta silmien alla?
   – Pidätkö roll-on-applikaattorillisesta tuotteesta?
   – Minkä hintaluokan tuotetta etsit?

   :)

  • NG

   Vaikka en ole Sanni, vinkkaan Avenen hajustamattomasta silmänympärysvoiteesta. Se on ollut monen allergisen ja herkkäihoisen pelastus. Hintaa n. parikymmentä euroa, mikä on pikkutuubista paljon – mutta kestää kauan.
   Näytteitä kannattaa pyytää etukäteen kokeiltavaksi.

 12. Emilia / Uusi Kuu

  Ihana Sanni!!! Sä olet kyllä niin ❤❤❤!!!!

  • Sanni

   :) Kiitos Emilia ^_^

 13. jossu

  ihanaa että joku on vielä näin kiintynyt näihin nokian ”halkoihin” :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.