Karkkipäivä
Karkkipäivä

Wrong kind of blue

Päivän meikki. Tein pitkästä aikaa jotain sinistä, ja meikin valmistuttua olin melkein kauhuissani. Kello oli taas sen verran että en olisi ehtinyt pestä meikkiä pois ennen töihin lähtöä. ”Nössömeikkeihin” kesän aikana tottuneena en vielä oikein tunne oloani kotoisaksi näin tummissa lookeissa. Sitä paitsi valitsemieni sinisten kokoonpano ei välttämättä ollut se toimivin….

WrongBlue

Meikkiin käytetty:

 • Dior Deur Blenim -paletin tummansininen (ripsirajassa)
 • MAC Freshwater (Bleu Denimin yläpuolella liikkuvalla luomella)
 • MAC Moon’s Reflection (sisänurkassa toisten sinisten päällä & luomivaon sisäkaaressa ja yläpuolella)
 • Revlon Frosty White (kulmaluu)
 • Manly -sininen (alaluomen ulkonurkka)
 • MAC Shimmermoss (alaluomen sisänurkka)
 • MAC Eye Kohl Smolder (sisärajaus)

WrongBlue2

Kun pääsin töihin, työkaverini kehui meikkiä kuitenkin hyväksi joten rauhoituin sitten. :)

Tein taas uuden kyselyn, jossa aiheena tällä kertaa ”Mikä blogeissa ärsyttää?” Tiedän, kyselen aina ihan ihme asioita, mutta on mukava tyydyttää uteliaisuuttaan. :) Vastauksista voi valita useamman. Edellisen kyselyn aiheeseen, eli kosmetiikkamainoksiin ja niiden lupauksiin, palaan myöhemmin omassa postauksessaan.

Kommentit (30)

 1. hkBlöö

  miss blue <3

 2. tanjakas

  Moi! Olis kiva saada kuva meikistä niin, että se olis otettu vähän kauempaa kuin ihan läheltä.
  Siinä näkis sitten sen todellisen vahvuuden ja miltä näyttää oikeesti..

  • Sanni

   Välillä otan sellaisia kuvia, välillä en. :) Useimmiten en, sillä en halua katsella kokonaista naamaani blogissa päivittäin.

 3. Vakkarilukija

  Hei, kiva kysely! Vastasin ”Kirjoitusvirheet tai yleisesti huono kieli.” Olen pitkään halunnut kiittää sinua Sanni moitteettomasta suomen kielestäsi, mutta ei ole sattunut sopivaa saumaa. Nyt sellainen tuli ihan kuin luonnostaan. Tykkään blogistasi, kuvistasi, jutuistasi ja ehkä eniten siitä, että täällä ei törmää esim. isolla alkukirjaimella kirjoitettuun viikonpäivään tai kansalaisuuteen, yhdyssanat ovat hallussa, sijamuotoja käytetään ja muistaakseni muistat aina kirjoittaa numeron määreenkin välilyönnin kanssa, esim. 5 e tai 78 %, eikä todellakaan yhteen 5e tai 78%. Tämä viimeksi mainittu virhe närkästyttää minua ihan suunnattomasti joka kerta kun näen sen. Niin ja käytäthän sinä myös oikeaoppista heittomerkkiä ’ etkä aksenttimerkkiä `. :D

  Joillekin ovat suuret linjat tärkeitä eikä yksityiskohdilla ole väliä. Toisille taas ne pienetkin yksityiskohdat ovat erittäin tärkeitä ja kaikki poikkeamat huomataan. Minulle muuten hyvän blogin huono kieli on ihan verrattavissa siihen, että kaunis nainen kulkisi rispaantuneissa, kuluneissa kynsilakoissa, suttuisessa meikissä tai risaisissa vaatteissa – kyllä se kauneus kärsii, jos joku osa prakaa. Kiitos, että sinä vaalit kieltämme ja pidät blogisi kaikin tavoin kauniina! Hyvää loppukesää!

  • Sanni

   Apua, nyt joudun kyllä myöntämään että kirjoitan 5€ ja 78% yhteen….. :( Pahoittelen, että jouduin rikkomaan mielikuvasi Sannin hyvästä suomenkielestä…..

 4. Suvi

  Tosi nättihän tuo on! :)

 5. Varpunen

  Tuosta kyselystä tuli mieleen, että itseäni ainakin ärsyttää tietyissä blogeissa se inside-lärpätys, mihin ollaan siirrytty erilaisten blogimiittien yleistymisen jälkeen. Muotibloggaajat ovat tutustuneet toisiinsa ja sen seurauksena blogit täyttyvät höpötyksestä siitä mitä bloggaajat ovat keskenään tehneet. Alkuperäinen bloggaustarkoitus (muoti, tyyli) on jäänyt toissijaiseksi, kun monista blogeista on muotoutunut lähinnä päiväkirjoja, joissa ihkutetaan mitä kaikkea siistiä ollaan bloggaajien kesken tehty. Tästä syystä olen jättänyt muutaman blogin seuraamisen kokonaan. On paljon kivempi lukea blogeja, joissa on ihan sitä asiaakin. Kuten tämä Karkkipäivä. :)

  • Sanni

   Hei, tuo inside-läppä olikin hyvä lisäys kyselyyn! Se nimittäin varmasti ärsyttää monia. :)

 6. Anna Banana

  Itse kiinnitän huomiota blogin sisällön lisäksi myös sen ulkonäköön. En jaksa pitkään lukea blogeja, joiden ilme on sekava, kuvat miten sattuu tai pohja on mielestäni ruma/mauton. Mahtavan sisällön lisäksi pidän Karkkipäivän ulkonäöstäkin: kaikki on mukavan selkeästi esillä, värit ovat hillityt ja kuvissa selkeä teema. Ehkä tuo vaaleanpunainen reunus on makuuni pikkaisen liian makia, mutta se nyt menee jo saivarteluksi. :D

  • Sanni

   ….ja se reuna vielä yrittää olla violetti…. :/ Violetista kun niin tykkään.

 7. sanjaaa

  toi meikki ei oo vaan hyvä vaan se on upee:D itte en oo viel päässy noin räikeisii ja ihanii sinisii mut eyelinerii ain välil:DD

 8. ella

  Sekava lay-out täynnä mainoksia, heikosti tai ”teiniksi” kirjoittava bloggaaja ja ylimielinen/välinpitämätön suhtautuminen kommentoijiin ajavat minut pois blogista kuin blogista, vaikka aihe olisi sinällään kiinnostava. Lisäksi ärsyttävät ylenpalttiset ”100 asiaa minusta”-postaukset ja inside-mussutus.

  Karkkipäivässä kirjoitetaan ns. hyvää suomea, ulkoasu on blogiin sopiva (ja mahdolliset mainokset saa piiloon adblockilla..) sekä selkeä. Kommentteihinkin vastataan mukavasti ja asiallisesti, minkä lisäksi tietenkin itse postaukset ovat mielenkiintoisia ja sisältävät oikeasti tietoa/vinkkejä lukijalle (eivät siis mitään 100 asiaa -huttua) :)

  Minun kriteereilläni tämä on täydellinen blogi. Ymmärrän silti, että jotkut suosivat toisenlaisia piirteitä ja haluavat esim. lukea kilometreittäin triviaa bloggaajasta henkilönä/yksityiselämässään. Jätän suosiolla väliin moiset ja luen sitten niitä informatiivisempia tekstejä, kun on niiden aika :)

  Ps. kirkkaalla läppärin näytöllä tausta on vaaleanpunainen.

  • Sanni

   Mun pitääkin ilmoittaa ID:n grafiikkavastaavalle että mun täytyy saada _oikeasti_ violetit reunat…! ^_^

   • ella

    Kuuluisikohan saman tyypin korjattavaksi blogin alareunassa sitkeästi kuultava ”Vanhemmat” sanan peilikuva? Se on pieni, mutta hassu virhe, etenkin kategorioittain selatessa, kun ”vanhemmat” & ”uudemmat” vaihtuvat ”Older entries” ja ”Newer entries” teksteihin ja yhä vain peilikuvana kuultaa ”Vanhemmat”… Satunnainen kuvankaappaus selventänee, mitä tarkoitan: http://img836.imageshack.us/img836/7563/vanhemmat.png
    Uudemmilla puolestaan ei ole lainkaan kuvajaista… Vampyyritekstiä?? :D

    • Sanni

     Laitan asiasta viestiä ID:n henkilökunnalle! :)

     Muistan panneeni tuon itsekin joskus merkille…. hassu juttu!

 9. diudau

  Aivan ihana meikki mun mielestä, kivoin sun tekemä nyt vähään aikaan. :) Tykkään tosi paljon!

 10. Jonna

  Nättihän toi meikki on! :)

 11. Hansu

  Tosi nätti meikki taas! Kesällä kyllä helposti jotenkin karttaa noita tummia lookeja. Asiasta toiseen, mua ei vois VÄHEMPÄÄ kiinnostaa jos tekstissä on joitain kirjoitusvihreitä. Kunhan kirjottajalta irtoaa kiinnostavaa juttua oikeasta aihepiiristä, luen varppina. Aika jännittävää että se on monelle niin super tärkeää. Jos joku tekee niin hienoja postauksia kuin nyt vaikka sinä omalla vapaa-ajallaan, en alkais vaatia mitään toimittajan/oikolukijan tutkintoa.

 12. Rinsessa

  Toi on ihana meikki!! Miten sä osaatkaan. :)

  Mikä on sun vanhin meikki? Voisit esitellä vanhoja meikkejä ?

 13. Minna

  On kyllä aika hurja meikki, mut ei paha :) Tuo kysely oli kiva, olit valinnut hyvät kysymykset. Ihmettelin, kun ”liian tiheät postaukset” oli viimeisenä. Itseäni ärsyttää todella paljon, jos sama bloggaaja on aina kirjoittanut uuden jutun. Varsinkin jos hänellä ei ole edes juurikaan asiaa. Varsinkin silloin se on kurjaa, jos ei ole ollenkaan kuvia. Sellainen blogi jää äkkiä lukematta.

 14. rakutin

  Hurja, mutta kyllä värit menee ihan hyvin keskenään. Ne vain harvoin sopivat kenellekkään noin räikeänä. Tai jos käyttää voimakasta väriä pitää se tehdä asenteella eikä levittää noin klassiseen smokey ice tyyliin.

 15. Charming Nails

  Shimmermoss kyllä on tosi kaunis lisäys tuohon meikkiin. Tuntuu että se näyttää tuossa tosi turkoosilta vaikka minusta se taittaa napissa enemmän vihertävään kuin puhtaaseen turkoosiin. Mulla se näyttää aina vihertävältä eikä ikinä noin ihanalta!

  Mä en tajua tuota nillitystä hoonosta soomesta, mitä väliä heittomerkillä tai aksenttimerkillä on? Voisin tunnustaa äidinkieleen liittyen jotain mutta en kehtaa :D tuosta asiasta on niin paljon naljailtu mulle mutta eikös se ole kiva että meitä on erilaisia? Aina voi jättää lukematta blogin mistä ei tykkää.

  • Sanni

   Munkin mielestä Shimmermoss on napissa enemmän vihertävä, mutta toisaalta se on myös sellainen kameleonttiväri että näyttää vihreiden seassa enemmän vihreältä ja sinisten seassa sinisemmältä.

   Äläkä huoli sun heittomerkeistä, kukin tyylillään! :) Blogiasi näyttäisi kuitenkin lukevan sadoittain ihmisiä jotka eivät niistä välitä. ^_^

   • Charming Nails

    Jotenkin sitä haluaa panostaa hyviin kuviin ja yrittää kirjoittaa aina oikein käytettyjen tuotteiden nimet ettei niistä tule sanomista. Tuntuu että se oikeinkirjoitus sitten jää enkä jaksa siihen niin kiinnittää huomiota kun en paljoa kirjoita blogiini muuta asiaa. Siksi mä ihmettelenkin jatkuvaa valitusta kun oikeinkirjoitus ei ole mielestäni iso virhe blogissani.
    Itse en välitä jos on pieniä virheitä jossakin. Jätän lukematta huonojen kuvien/sekavan ulkoasun tai tylsyyden takia. Tuo uusi kyselysi on hyvä, aihe varmasti kiinnostaa monia!

 16. Mirri

  Jos bloggaajan teksti on kehnoa suomea (yhdyssanavirheitä ja muuten vain huonoa kieltä), niin ikävä kyllä tulee automaattisesti sellainen mielikuva, että kirjoittaja on vähän yksinkertainen. Virheitä kukkivaa tekstiä on myös rasittavaa lukea.

  Tätä blogia on ihanaa lukea, koska kieleen on selvästi kiinnitetty huomiota (tai hyvää tekstiä tulee Sannilta ihan selkärangasta) ja kokonaisilme on siisti ja huoliteltu.
  Ainoana huomautuksena olisi, että ”sitä paitsi” kirjoitetaan erikseen :P

  Itse olen kiinnostunut tuotteista ja vinkeistä – en bloggaajasta, eli mitään päiväkirjablogeja en lue.

  Ja hei, sininen ei ole koskaan vääränlainen! :D Ainakin lähikuvissa näyttää oikein hyvältä.

  • Sanni

   Joo, kyllä näitä kielioppi- ja sanvirheitä multakin löytyy. Nuorempana ylpeilin sillä että olin oikeasti TOSI hyvä äidinkielessä, ja multa ei kyllä löytynyt varmaan koskaan yhden yhtä yhdyssanavirhettä. Mutta vuosien saatossa, kun yleisen median kieli (lehdet…. aargh…) on huonontunut huomattavasti, niin sitä alkaa jo itsekin mukautua virheellisiin kirjoitusmuotoihin, ja saa välillä olla tosi skarppina oikeinkirjoituksen kanssa. Yhdyssanoja ei tunnu enää osaavan kukaan. :(

 17. milipili

  Sininen rules aina, oikein nätti meikki.

 18. eieieiei

  juurikasvu miksei se voi jo pelittää :(

  • Sanni

   Niinpä. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.