Whamisa uudistuu

Korealainen suosikkisarja Whamisa käy läpi uudistusta. Kesällä käynnistynyt uudistusprosessi pitää sisällään pakkausten ja koostumusten päivityksen sekä täysin uusia tuotteita.

Uusi Whamisa-look on pehmeämpi, pelkistetympi ja tyylikkäämpi kuin aikaisempi. Kukat ovat jääneet pois ja pakkauksissa näkyy paljon huurteista lasia.

Edit. Whamisan käyttämän lasin kierrätyskelpoisuudesta heräsi kommenteissa keskustelua, sillä mattaista opaalilasia ei voi kierrättää. Selvitin lasin materiaalin Whamisalta, ja pakkausten lasi ei ole opaalilasia, vaan kierrätettävää lasia jossa on huurteinen pinnoitus.

Osa uusista pakkauksista ja koostumuksista on näkynyt kaupoissa jo kesästä saakka, osa ilmestyy syksyn aikana.

Olen saanut tuotteet ja toiveen kirjoittaa Whamisan uudistuksesta töistä. Olen töissä Whamisan maahantuojalla.

Mitä Whamisan uudistus pitää sisällään?

Uudistuksessa painoarvo on erityisesti kestävän kehityksen periaatteilla.

🌿 Harvinaisempien kasvilajien käytöstä luovutaan ja ne korvataan kestävämmillä lajikkeilla. Merkittävimpänä muutoksena on aloe maculatan korvaaminen aloe barbadensis -uutteella. Whamisan monissa tuotteissa on hyvin korkea pitoisuus aloe veraa, jota Whamisa käyttää tuotteissa veden sijaan.

🌿 Osassa tuotteista eläinperäiset ainesosat kuten mehiläisvaha ja kuningatarhyytelö on vaihdettu vegaanisiin vaihtoehtoihin, ja kaikki kasvojen hoito- ja puhdistustuotteet ovat nyt vegaanisia.

🌿 Pakkausmuovia halutaan vähentää niin pitkälle kuin mahdollista ja käyttää entistä kierrätettävämpiä materiaaleja. Siksi moni tuote on vaihtanut muovisesta lasipulloon.

🌿 Tuotteiden koostumuksia on muutettu aiempaa hellävaraisemmiksi, jotta ne sopisivat nyt paremmin myös herkkäihoisille. Tuotteiden tehosta ei kuitenkaan ole haluttu tinkiä.

🌿 Tuotteiden tuoksuja on päivitetty ja esimerkiksi kaikki kasvovedet ja kasvovoiteet ovat nyt vapaita allergeenejä sisältävistä hajusteista (Whamisan tuotteissa näitä hajusteita ovat olleet limonene ja linalool, sy-voiteessa myös citronellol)

🌿 Tuotteiden pakkauskoot ovat kasvaneet, mikä vaikuttaa myös hintoihin. Esimerkiksi 120 ml:n pullot ovat nyt 155 ml pulloja.

Uutuus: kaksifaasiset kasvosuihkeet

Kosteuttavat ja samalla kevyesti ravitsevat kasvosuihkeet ovat allekirjoittaneen mielestä täysi kymppi 🙏🏻 Aivan mahtava lisä Whamisan jo ennestään loistavaan kosteuttavien tuotteiden repertuaariin.

Deep Rich Mist ja Refresh Mist jättävät ihon todella pehmeäksi kiitos ravitsevan öljyfaasin. Kuivalle ja ikääntyneelle iholle tarkoitettu Deep Rich Mist sisältää 7% ruusukameliaöljyä ja 1% oliiviöljyä, rasvoittuvalle ja sekaiholle kehitetty Refesh Mist sisältää 8% jojobaöljyä.

Kummatkin suihkeet sisältävät lisäksi fantastisen kirjon kosteuttavia, hoitavia ja antioksidanttisia kasviuutteita ja -öljyjä sekä Whamisalle ominaisia fermentoituja kukkauutteita.

Deep Rich -suihkeessa on mm. centella asiaticaa, kaurauutetta, tomaattiuutetta, porkkanaöljyä ja lakritsiuutetta, Refresh-suihkeessa omenauutetta, vihreää teetä, centella asiaticaa, aprikoosinkiviöljyä, tyrniöljyä sekä lakritsiuutetta. Tuotteet ovat vegaanisia ja alkoholittomia.

Ja tuoksut… aijjai…

Deep Rich Mistin kukkainen, kevyt tuoksu tuo minulle mieleen metsämansikat..! Todellakin rakastan tämän suihkuttelua..! 😍

Refresh Mistin tuoksu on raikas ja sitruksinen, ripauksella makeaa mehukkuutta.

Kaltaiseni kasvosuihkeintoilija on ihan myyty näiden edessä. Voisin kohta hoitaa ihoani pelkillä suihkeilla, ihmiset, olen niin rakastunut tähän tuotetyyppiin…! <3 Enpä olisi tätäkään kehitystä omassa kosmeettisessa käytöksessäni nähnyt vielä viisi vuotta sitten, jolloin käytin kasvosuihkeita äärimmäisen satunnaisesti. Nyt en voi kuvitellakaan olevani ilman..!

Vinkki: jos pidät Deep Rich -kasvovettä liian täyteläisenä ja käyttäisit mieluummin vesimäisempää ja raikkaampaa kosteuttavaa kasvovettä, kokeile Mistiä!

Halpojahan nämä eivät ole, joten kannattaa pitää silmällä alennuskampanjoita (bloggaaja-ystävänne yrittää pitää teidät aina ajantasalla sellaisista :)). Hintaa suihkeilla on 44,60€ / 100 ml.

Uutuus: Deep Rich ja Refresh -kasvoöljyt

Aiemmin Whamisan valikoimassa on ollut vain Original-kasvoöljy, nyt sen rinnalle on tuotu Deep Rich- ja Refresh -sisaret.

Rasvaisen ja sekaihon Refresh-kasvoöljyssä on pirskahtelevan ihana tuoksu jossa yhdistyvät sitrus ja (mun aistien mukaan myös) herukan lehdet ja karviainen..! :) Ai että tykkään..! Tuoksu on hypoallergeeninen.

Koostumus on äärimmäisen miellyttävä ja ohut – eikä ihmekään, kun 80% öljystä on erittäin kevyttä ja helposti imeytyvää viinirypäleen siemenöljyä. Lisäksi Refresh-öljyssä on jojoba-, avokado- ja aprikoosiöljyä, lakritsiuutetta ja kattaus ihoa monipuolisesti hoitavia fermentoituja uutteita.

Kuivan ihon Deep Rich -kasvoöljy on odotetusti paljon täyteläisempää. Sen öljypohja koostuu ruusukameliaöljystä, hasselpähkinäöljystä, teepensaan siemenöljystä sekä oliiviöljystä. Naisellisessa tuoksussa on kimppu ruusuja ja muita elegantteja kukkia, tuoksu on hypoallergeeninen. Deep Rich on kolmesta öljyistä täyteläisin.

Original-öljyn koostumus on pysynyt samana. Jos tuoksua on muutettu, sitä en osaa sanoa kun en vanhassa pakkauksessa ollutta koskaan kokeillut. Tuoksu on kuitenkin kolmikosta miedoin. Original-öljyn sisältämissä eteerisissä öljyissä on limoneeniä ja linaloolia.

Öljyjen hinta on 47,80€ / 26 ml.

WATER CREAM on kokenut suuren muutoksen hyppäämällä tuubista lasipurkkiin.

Jos tykkäsit tuubista, vanhaa versiota on vielä saatavilla –35% alennuksella Joliesta.

(Mikä Water Cream? Se on Whamisan erittäin kosteuttava voide kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja ikääntyneelle iholle. Sen erityisainesosa on fermentoiduista soijapavuista valmistettu kosteutta sitova nattokumi.)

Water Creamissa oli aiemmin pientä epästabiiliutta, ja koostumuksen vesi- ja öljyfaasit erottuivat tuubissa. Tätä on pyritty korjaamaan uudistuneessa koostumuksessa karnaubavahalla, joka tekee voiteesta aavistuksen jämäkämpää – mutta voide on kuitenkin yhä hyvin ohutta ja kevyttä.

Purkin mukana tulee pieni spaatteli voiteen levitystä varten.

Mielestäni Water Creamissa on aina ollut kaikista Whamisan tuotteista ”tymäköin” tuoksu, ja sitä se on edelleen. Kyllä siihen tottuu, mutta se on voimakas ja yrttinen – ei sitä oikein muulla tavoin voi kuvailla :) Erikoisesta tuoksustaan huolimatta superkosteuttava Water Cream on Whamisan suosituimpia tuotteita. Water Creamin tuoksu on nyt hypoallergeeninen; siitä on poistettu allergeenejä sisältävät hajusteet limonene ja linalool. 

Uuden Water Creamin hinta on 42,90€ / 50 g (hinta Sokoksen verkkokaupasta, en löydä tätä vielä muista verkkokaupoista.)

NOURISHING CREAM on sekin muuttanut lasipurkkiin. Koostumus on päivitetty vegaaniseksi korvaamalla mehiläisvaha karnauba- ja kandelilla-vahalla.

Nourishing Cream on Whamisan voiteista täyteläisin ja sopii kuivalle (ja aikuiselle) iholle. Siinä on pehmeän pähkinäinen tuoksu, täysin erilainen kuin Water Creamissa. Tuoksu on nyt hypoallergeeninen, ja siitä on poistettu allergeenejä sisältävät hajusteet limonene ja linalool. 

Erittäin ravitseva koostumus sisältää mango-, kaakao-, avokado- ja sheavoita sekä fermentoituja krysanteemin, lootuksen, voikukan ja aloen uutteita.

Jos tykkäät enemmän tuubista, vanhaa on vielä saatavilla Joliessa -35% alennuksella.

KASVOVEDET ovat kokeneet ehkä suurimman päivityksen.

Aloe maculata -uute, jota vanhoissa kasvovesissä oli yli 90%, on korvattu aloe barbadensis -uutteella, jota uudessa koostumuksessa on noin 70%. Lisäksi koostumuksiin on lisätty liuta uusia ainesosia ja tuoksut on laitettu uusiksi. Itse asiassa tuotteiden tuoksut tulevat nyt ainoastaan raaka-aineista, pääasiallisesti varmaankin eteerisistä öljyistä. Muut hajusteet (incissä nimellä ’fragrance’) on jätetty pois.

Yhteisenä uutena ainesosana kaikissa kasvovesissä on PHA-happo (gluconolactone). 👍 Lisäksi kaikki kolme kasvovettä ovat nyt alkoholittomia, kun Originalista ja Refreshistäkin on poistettu alkoholi. Kaikissa kavovesissä on nyt myös hypoallergeeninen tuoksu; niistä on poistettu allergeenejä sisältävät hajusteet limonene ja linalool. 

Refresh-kasvovedessä on sama sitruksinen tuoksu kuin Refresh-kasvosuihkeessa. Original-kasvovedessä on miedoin ja neutraalein tuoksu, aika unisex-tyyppinen.

Muita kiinnostavia ainesosapäivityksiä:

DEEP RICH: marunauute (15%) – en tosin tiedä mitä marunauute tuotteessa tekee, koska siitä löytyy niin vähän tietoa, mutta kiinalaisessa lääketieteessä sitä on käytetty antioksidanttisena, tulehdusta laskevana ja antibakteerisena aineena. 15% on aika suuri pitoisuus, joten jotain olennaista se tuotteessa tekee. :)

REFRESH: hyaluronihappo, betaiini, pajunkuoriuute (sisältää salisyylihappoa)

ORIGINAL: hyaluronihappo, kameleonttilehtiuute, aprikoosiöljy. Kameleonttilehtiuute sisältää runsaasti flavonoideja, mm. kversetiiniä.

Hinnoista – uusia kasvovesikokoja on kolme, mutta hintoja on vaikea metsästää, kun uusia on vielä niin harvoissa paikoissa myynnissä. 155 ml:n koko (se ”peruskoko”) maksaa kuitenkin 50,40€.

Miten vanha ja uusi Deep Rich Toner eroavat?

Merkittävin ero mun mielestä on tuoksu. Uusi tuoksu on aivan erilainen; pehmeä ja kukkainen. Mä tosin olin ihan sujut sen vanhan ja vähän erikoisemmankin tuoksun kanssa, se oli mun mielestä ihan jees. Uusi, sovinnaisempi tuoksu kuitenkin todennäköisesti puhuttelee useampia kuluttajia.

Koostumus uudessa Tonerissa on mielestäni yhtä kosteuttava kuin vanhassakin ja iho jää yhtä syväkosteutetun, tyytyväisen ja hyvän tuntuiseksi. Koostumuksen viskositeetti on myös kutakuinkin sama. Ei muuta kuin peukkua uudelle Deep Rich Tonerille!

Näin hurjan suositun kulttituotetteen reseptiä ei varmasti ole helppo mennä ”sörkkimään”, mutta minusta ero kosmeettisessa tuntumassa on lopulta yllättävän pieni kun miettii, miten paljon koostumusta on jumpattu.

Onko teistä kukaan muu vielä ehtinyt kokeilla uudistunutta Deep Richiä..?

EYE ESSENCE oli tosi hyvä jo edellisenä versiona, mutta nyt se on vielä parempi!

Koostumusta on vähän paksunnettu karnauba- ja kandelilla-vahoilla, ja uusi koostumus on pehmentävämpi. (Hyvin ohut se on kyllä edelleen.) Mehiläisvaha on jätetty pois, joten Eye Essence on nyt myös vegaaninen.

Koostumuksesta on myös vähennetty eteerisiä öljyjä ja poistettu allergeenejä sisältävät hajusteet (limonene, linalool ja citronellol), jotta se sopisi entistä paremmin myös herkälle iholle.

Vanha Eye Essence on ollut mun suosikkisilmänympärysvoiteita, ja uusi on siis vieläkin ”suosikimpi” kun se on nyt pehmentävämpi. :) Eye Essencessä on vähän samaa ohut mutta samalla ravitseva -taikaa, jota juuri kuvailin Joikin silmänympärysvoide-postauksessa.

Hinta: 46,90€ / 30 ml. (Hmmm… kylläpä hinnat vaihtelevat myyjittäin – tuo hinta on Joliesta, mutta esimerkiksi Biodellyn hinta on 38,90€..!)

PUTSARIT näyttävät uudessa kuosissaan tältä. Puhdistusöljy on nyt hitusen täyteläisempää kuin ennen, mutta edelleen hyvin ohutta ja erinomaisesti veden kanssa emulgoituvaa ja iholta huuhtoutuvaa.

Puhdistusgeeli on muuttunut hyvin vähän, samoin puhdistusvaahto. Näissä aloe-uutteen vaihdos on merkittävin muutos.

Hinnat: puhdistusgeeli 32,80€ / 200 ml,  puhdistusöljy 31,90€ / 153 ml, puhdistusvaahto 31,90€ / 200 ml.

KUORINTALAPPUJEN pakkausten ulkonäkö on nyt yksivärinen ja tummanpuhuva.

Myös kuorintalappuihin on kaikkiin lisätty PHA-happoa.

(En löydä uusille kuorintalapuille vielä hintaa.)

Whamisan uudistus jatkuu pitkin syksyä ja vanhoja pakkauksia korvautuu uusilla sitä myöten, kun vanhat loppuvat varastosta.

Mitä tykkäätte uusista pakkauksista? Ainakin uudet kasvovesipullot ovat keränneet somessa ihastusta…! Ne ovat minustakin todella kauniit pelkistetyssä eleganssissaan. Uudet Lotion-kasvovoiteet ovat samannäköisissä, mutta vaaleissa pulloissa.

Huh, kello on 22.27 ja aloin työstämään postausta jo aamulla. :D (Toki olen välillä jättänyt työpöydän, ei huolta – kävin ulkona nauttimassa kauniista ruskapäivästä :))

Kun kerran lupasin Instagramissa että postaus tulee tänään ulos niin laitetaan sitten nyt myöhäisillassa..! :) On sitten aamulla tuoreena odottamassa sunnuntaiaamukahvin juojia. :)

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (30)
 1. Moi!

  Ihania tuotteita 😍 Mutta pakko kommentoida tuota kierrätettävyyttä: opaalilasia ei voi laittaa lasinkeräykseen vaan se on paikkakunnasta riippuen seka- tai energiajätettä. Tämä tieto löytyy siis useimpien jätehuoltojen sivuilta. Näistä pakkausten ekologisuudesta voisin pidemminkin selostaa, mutta jääköön paatokseni tähän 😅

  1. Mutta pakko kommentoida tuota kierrätettävyyttä: opaalilasia ei voi laittaa lasinkeräykseen vaan se on paikkakunnasta riippuen seka- tai energiajätettä.

   Joku kommentoi tästä Instassakin aiemmin (viitaten, että ainakaan pk-seudulla mattapintaista lasia ei voi kierrättää), ja totesin jo tuolloin, että onpa harmi juttu.

   Nyt tsekkasin Pirkanmaan jätehuollon lajitteluohjeet ja totta, opaalilasi kuuluu täälläkin sekajätteeseen. Ja pikaisen googlauksen perusteella muillakin jätehuollon alueilla.

   Onkohan opaalilasia mahdollista kierrättää muissa maissa..? Whamisan pakkauksissa on mukana pakkausten osien kierrätysopas (josta laitoin kuvan tähänkin postaukseen), ja siihen on kirjoitettu lasin kohdalle ”Recyclable”. Whamisalla vaikuttaa siis itsellään olevan käsitys, että heidän lasipakkauksiaan voi kierrättää.

   Laitan tästä kysymyksen Whamisalle tuotepäällikön kautta, koska itseänikin kiinnostaa kuulla opaalilasin kierrätettävyydestä globaalilla tasolla. Whamisaa myydään ympäri maailmaa. Voikohan tosiaan olla mahdollista, että opaalilasia jatkokäsitellään eri maissa eri tavalla..?

   1. Mä olen ymmärtänyt, että yleinen muovivastaisuus ja muovin ’epätrendikkyys’ vaikuttavat tässä kovasti. Eli vaihdetaan materiaaleja ja kehitetään uusia (muoviin sekoitettu kartonkia ym. ym.), joita on sitten kuitenkin todella vaikea kierrättää. Kun taas muovin kierrätys ollaan saatu kuntoon…

    Ei siis muovin puolustuspuhe sinänsä.

    1. Joo, saatat hyvinkin olla oikeassa. Lasi yleisesti kuulostaa paremmalta kuin muovi, vaikka ei sitten käytännössä olisikaan sen kierrätyskelpoisempaa.
     (Vähän niinkuin sulfaatit ja parabeenit kuulostavat joidenkin korviin pahiksilta, mutta niitä korvaavat ainesosat eivät ole välttämättä sen hellävaraisempia tai ”turvallisempia”, mutta valmistajat käyttävät niitä koska se soundaa paremmalta…)

   2. Äkkiseltään googlailtuna tuota opaalilasia ei voi kierrättää oikein missään, ulkomaillakaan siis. Ongelmana on ilmeisesti ne kemikaalit, joita käytetään sen opaaliefektin tekemiseen, se pilaa ”puhtaankin” lasierän koska se ei sula samalla tavalla kuin tavallinen lasi. Mutta tuo on varmasti totta mitä Sara mainitsi, että muovin maine on tällä hetkellä niin huono, että kierrätyskelvoton lasikin kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta.

    Toinen kommentti tähän muutokseen liittyen, vaikka tämä ei koskekaan pelkästään Whamisaa, että myöskään tuo kandelilla-vaha ei ole mitenkään ongelmaton raaka-aine vaikka sitä markkinoidaan eettisenä vaihtoehtona mehiläisvahalle. Sitä tuotetaan pääosin Meksikossa erottamalla vaha kasveista rikkihapon avulla ja valmistajilla ei ole kunnollisia suojavarusteita ym. Täällä Englannissa esitettiin alkuvuodesta Beauty Laid Bare- dokumentti jossa muutamat kauneusbloggarit tutustuivat aiheeseen, tässä on lyhyt pätkä tuosta ohjelmasta, jossa esitellään tuo kandelillavahan tuotantoprosessi (toivottavasti linkki toimii)
    https://www.facebook.com/watch/?v=2927237197338515

    1. Äkkiseltään googlailtuna tuota opaalilasia ei voi kierrättää oikein missään, ulkomaillakaan siis. Ongelmana on ilmeisesti ne kemikaalit, joita käytetään sen opaaliefektin tekemiseen, se pilaa ”puhtaankin” lasierän koska se ei sula samalla tavalla kuin tavallinen lasi.

     OK, tosi mielenkiintoista, ottaen siis huomioon pakkausten ”Recyclable” -tekstin. Odotan mitä Whamisalta vastataan tähän.

     Kandelillavahan tuotantoon liittyvistä ongelmista kuulin nyt ensimmäistä kertaa. Aihe ei kuitenkaan näköjään ole ”uusi”; kun alkaa kirjoittaa Googleen kandelillavaha, se ehdottaa heti ’kandelillavaha eettisyys’. Beauty Laid Bare -dokumentin voi muuten katsoa myös YLE Areenassa (ja teenkin niin).

     Tosi surullista, että dokumentin esittämiä tuotanto-olosuhteita on olemassa, mutta toisaalta se ei yllätä. Pahoin pelkään, että melkein kaikkien teollisuuden raaka-aineiden kohdalla on olemassa niin epäeettisissä kuin täysin asiallisissakin olosuhteissa toimivia tuottajia ja alihankkijoita.

     On valmistajan ja raaka-aineen ostajan vastuulla tarkistaa, että raaka-aineen toimittajien ja tuottajien toiminta on kunnossa. Sertifioidun luonnonkosmetiikan kohdalla olisin valmis uskomaan, että raaka-aineiden tuottajat tutkitaan hyvin tarkasti; koko ketjun tulee vastata sertifioinnin kriteereitä. Voisin kysyä tästä meidän tehtaan tuotantohenkilöiltä. (Transmerin tehtaalla valmistetaan Ecocert-sertifioituja tuotteita).

     Summa summarum: vaikka epäeettistäkin kandelillavahaa varmasti on tarjolla markkinoilla, uskon itse, että sertifioidussa luonnonkosmetiikassa käytetään eettistä kandelillavahaa.

     Ruohonjuuri oli kirjoittanut aiheesta myös pienen jutun:
     https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuren-tuotteiden-kandelillavaha-eettisesti-tuotettua/

   3. Tuosta lasista: käytännössä tuo ns. mattainen efekti voidaan tehdä usemmalla eri tekniikalla eli esim. etsaamalla tai myös erilaisilla orgaanisilla tai keraamisilla pinnoitteilla. Luulenpa, että tuo valmistustapa vaikuttaa myös siihen kierrätettävyyteen eli asia ei välttämättä ole niin yksioikoinen kuin voisi ajatella.

    1. Jep, olet aivan oikeassa. Kysyin Whamisalta lasin materiaalista, ja selvisi, että se on tavallista, kierrätyskelpoista lasia jossa on huurteinen pinnoitus. Lisäsin tiedon myös postaukseen.

 2. Charming Nails
  27.9.2020, 08:26

  Huomenta, tässä sitä aamukahvin kera luetaan blogeja ;)) Whamisa on lempisarjani joten tilasin Joliesta pari tuotetta, muutamia olen aiemmin ostanut alesta jemmaan. Whamisan kohdalla hyödynnän aina alet koska on hintava sarja mutta tuotteet todella hyvä. Kahtena vuonna päässeet vuoden parhaiden tuotteiden listalle <3 Nourishing Cream on yksi parhaita kokeilemiani voiteita joten otin testiin Water Creamin. Kasvovettä ja kuorintalappuja on myös jemmassa :) ai niin ja tilasin Joliesta myös Taikaa, viikolla ei vieläkään täällä niitä ollut ja saamassani pr-paketissa ei ollut ihan kaikkia tuotteita :) Ihanalta sarjalta vaikuttaa ja se puhdistusgeeli oli mulle just sopiva :)

  1. Huomenta, tässä sitä aamukahvin kera luetaan blogeja ;)

   Huomenta huomenta! ☺️ ☕️ Itselläkin höyryää Jänis-mukissa aamun ensimmäinen kahvi – poikkeuksellisesti näin myöhään…! :D (Kello on melkein yhdeksän..!)

   Whamisan tuotteet on kyllä älyttömän hyviä, niissä huomaa korealaisen kosmetiikkaosaamisen. Siellä päin todella osataan tehdä kosteuttavia tuotteita 👌 Minkään muun sarjan tuotteet ei (ainakaan mun iholla) jätä yhtä totaalisen tyytyväistä tunnetta iholle, kosteuttavuus, ravitsevuus ja kosmeettinen skin-feel on täydelliseen tasapainoon hiottu kokonaisuus.

   (…mutta pakko sanoa että Joikin voiteet tulee kyllä kosteuttavuudessa & ravitsevuudessa lähelle..! Niissä on samaa todella intensiivistä hoito- ja kosteutustehoa ohuellakin koostumuksella, mutta Whamisan tuotteissa on vieläkin täydellisempi ihofiilis…! Ahh, voisin puhua kosmetiikasta ja koostumuksista tuntitolkulla…!!! :D <3)

   Nourishing Cream on yksi parhaita kokeilemiani voiteita joten otin testiin Water Creamin.

   Water Cream on todella kosteuttava, mutta ei jätä yhtä suojaavaa ja pehmeää pintaa kuin Nourishing. Oikein kuivalla iholla Water Cream ei mun mielestä välttämättä riitä. Oletko käyttänyt Nourishing-voidetta päivällä vai yövoiteena..?

   Jos mun pitäisi valita yksi ainoa voide Whamisalta, se olisi varmaan Double Rich Lotion. 🙏🏻 Talvella Nourishing on myös kultaa ✨

   1. Charming Nails
    28.9.2020, 14:40

    Nourishing on ollut sekä että, päivällä ja yöllä. Varmaan Water Cream saa odottaa kesään, luin siitä jotain arvosteluja että se on kevyempää :) Double Rich Lotionia en olekaan tainnut kokeilla.

    1. Joo, Water Cream on normaalille ja kosteusköyhälle iholle, Nourishing kuivalle :) Ihan eri tuntuiset; toinen tosi ohutta, toinen tosi paksua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *