We Love Nui <3

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly. * Sis. mainoslinkkejä

Nui Cosmeticsin meikkivoide on monen mielestä paras luonnonkosmetiikan meikkivoide. Niin myös minun, edes Juice Beautyn paljon hehkutettu (ja paljon kalliimpi) meikkivoide ei ylittänyt ihollani Nui-kokemusta <3 (Juicen meikkivoiteesta tulossa juttua myöhemmin.)

Tämän päivän postauksessa palataan Nuin pariin. Esittelen kaikki Nuin meikkivoidesävyt, joiden valikoima on nyt kasvanut yhdeksään. Järjestin myös pienen makeover-illan kaverini Tanjan kanssa ja saatte tällä kertaa nähdä Nui-meikkipohjan jonkun toisen kuin minun ihollani.

Alkuperäisen Nui-esittelyni meikkikuvineen löydät täältä.

Nui’lla oli paikka myös viime Vuoden Parhaat -listallani. :)

I Love Me -messuille menijöiden kannattaa höristää korviaan jos Nui kiinnostaa: Biodellyn osastolla on nimittäin kaikista Nuin meikeistä tarjouksia; mm. meikkivoiteen messuhinta on 30€ (norm. 40€), huulipuna 25€ (norm. 32,90€), poskipunapuikko (Multi-Stick) 23€ (norm. 33,50€) ja korostusvoide 29€ (norm 38,50€).

Myös verkkokaupassa on messujen ajan tarjouskampanja, koodilla iloveme15 saa Biodellyltä * 15% alennuksen verkkokaupan kaikista tuotteista perjantaista sunnuntaihin.

NUI-MEIKKIVOIDESÄVYT

 

01 Intense Kanapa – vaalea, neutraali sävy.

02 Matao – neutraali keskivaalea sävy (Nuin mukaan Matao on viileä neutraali, minun silmissäni taas enemmän lämpimään päin…) Nuin myydyin sävy.

03 Taiao – neutraali keskivaalea, aavistuksen lämmin.

04 Intense Taiao – lämmin medium-keskivaalea sävy (”warm light to medium”)

Minun sävyni Nui’lta on 04 Intense Taiao * Kuvassa iho ennen ja jälkeen Intense Taiaon.

 

05 Puru – lämmin keskitumma sävy

06 Aramona – neutraali/viileä keskitumma sävy

07 Wera – lämmin keskitumma sävy  (Kuvassa Wera näyttää hassusti vaaleammalta kuin Aramona)

08 Reka – lämmin tumma karamellinruskea

09 Pereni – lämmin tumma kastanjanruskea

Tanjan ”mini-makeoveriin” käytin vain kolmea tuotetta; meikkivoidetta; huulipunaa ja voidemaista poskipunaa. Tai itse asiassa neljää, sillä laitoin kahta poskipunaa. :) Kuvassa hohtava nuderoosabeige Mawhero, joka sopii myös korostuksiin.

Biodellyn Tanja valkkasi meille ihanan syksyisen huulipunasävyn, jonka nimikin sopii mitä parhaiten Suomen syksyyn; Kura :)

Tanjan iholla Nui-meikkivoiteen sävy Taiao *.

Tanjan ihon sävy on niin tasainen ettei ennen/jälkeen-kuvassa ole paljon dramatiikkaa :) eikä Nui päässyt tämän mallin kasvoilla näyttämään kuinka todella peittävä se on. Kasvojen oikean puolen punoitus katosi yhdellä kerroksella Nui’ta.

Tanja raportoi myöhemmin Nuin kestäneen kasvoilla erinomaisesti vailla ”sulamista” tai paikaltaan liukumista. Sama kokemus kuin minulla, Nui pysyy ihollani yhtä hyvin kuin parhaat synteettiset meikkivoiteet.

Tanjan meikin todellinen tähti on huulipuna, ruusuinen Kura-sävy on todellakin aivan ihana ja sopi Tanjalle upeasti. Kevyesti satiinisen pinnan jättävä Kura on puolipeittävä ja vegaaninen huulipuna.

Löydät kaikki Nui-meikit täältä * ja Nui -meikkivoiteet täältä *.

 

Tanjan Nui-meikki:

Meikkivoide 03 Taiao *

Huulipuna Kura *

Poskipunat Mawhero * ja Pititi *

iloveme15 -koodilla meikkivoiteelle jää hintaa 34€, huulipunalle 27,96€ ja Multi-stick-poskipuna 28,48€. Messuilta näitä voi shoppailla vielä edullisemmin. :)

We ❤ Nui.

kauneus meikki meikkivoide luonnonkosmetiikka
Kommentit (10)
 1. Olipa ihana sattuma kun juuri nyt näistä kirjoitit! Tilasin tuota meikkivoidetta kokeiluun eri sävyissä (ohimennen, onpa huippua että Biodellyllä on se sample-paketti, ja ne vastaili tosi hyvin kysymyksiini sähköpostitsekin!), ja valitsinkin sopivan sävyn. En vain ole vielä saanut aikaiseksi tilata koko pulloa. Nyt pistän kyllä viikonlopun aikana tilaukseen sen, ja ehkä sitten pari muutakin juttua. ^_^

  1. Kivaa kuulla :) Toivottavasti sävy menee nappiin :)

 2. Meikkivoide täytyy laittaa tilaukseen ja kenties huulipunakin! Osaisitko auttaa meikkivoiteen sävyn kanssa? Tällä hetkellä käytössäni on alima puren mineraalimeikkipuuteri sävyssä beige2.

  1. Moi Valentina! En pääse viikonlopun aikana kotiin vertaamaan sävyjä livenä kun olen Helsingissä messuilla koko viikonlopun, joten kunnollista vastausta en osaa antaa :/ Ottamieni swatch-kuvien perusteella sanoisin, että Nuin meikkivoiteen sävyistä Matao olisi ehkä lähimpänä Aliman Beige 2:a. Toisaalta jopa 01 Kanapa saattaisi myös toimia, mutta vaikea sanoa kun ei pääse vertaamaan sävyjä livenä.

  2. Kokeile tätä: https://www.temptalia.com/foundation-matrix/match

   Hyvin löytyy sopiva sävy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *