Vuosikatsaus

Nyt olisi sitten taas aika katsella vähän tilastoja ja tarkastella niiden valossa Karkkipäivän vuotta 2011. Ahh että mä rakastan tällaisia listauksia! ^_^ (Eli mahdollisesti teen näitä enimmäkseen omaksi ilokseni…)

Blogin luetuimpien postausten lista on tällä kertaa siitä mielenkiintoinen, että puolet Top Kympin jutuista onkin kirjoitettu aikaisemmin kuin vuonna 2011!  Aika hassua, mutta toisaalta ilahduttavaa. Ainakin se kertoo siitä, että myös vanhoja postauksiani luetaan ahkerasti ja joihinkin niistä palataan kerta toisensa jälkeen.

Vuoden 2011 Top 10 luetuimmat postaukset Karkkipäivässä olivat:

 1. Mineraalimeikkipohja (julkaistu huhtikuussa 2010)
 2. Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta (huhtikuu 2011)
 3. Max Factor Smoky Eye Effect (maaliskuu 2011)
 4. Silmän muodot ja meikkaus (huhtikuu 2010)
 5. Ideoita Vanhojen Tanssit -meikkiin: Klassinen Smokey Eye (helmikuu 2011)
 6. Hyvä ruoka parempi mieli (syyskuu 2011)
 7. Tutorial: YO-juhlameikki (toukokuu 2010)
 8. Silmän rajaus, osa 1 Perusteet (syyskuu 2009)
 9. Nettishoppailun ABC (heinäkuu 2009)
 10. Scorchio! Eli juttua rusketuksesta ja suojakertoimista (kesäkuu 2011)

Tunnisteluettelon klikkaukset kertovat myös paljon siitä, mikä blogissa lukijoita kiinnostaa.

Vuoden 2011 klikatuimmat tunnisteet olivat:

 1. Silmän rajaus
 2. Perusjuttuja meikkauksesta
 3. Smoky-meikki
 4. Mineraalimeikki
 5. Kynsijutut
 6. Hiusjutut
 7. Tutorial
 8. Make-up for dummies
 9. Meikkivoiteet
 10. Hajuvedet

Jotenkin mua ihmetyttää tuo että hiusjutut-tunniste on aina vain niin suosittu – ja kyse on kuitenkin kirjoittajasta, joka ei osaa tehdä tehdä itselleen edes lettiä! ^_^ Mitään hiustenlaittovinkkejähän täältä ei tosiaankaan saa, päinvastoin mulle pitäisi antaa niitä. :)

Merkeistä klikatuin tunniste oli (mielestäni hieman yllättävästi) Estee Lauder. Aiempina vuosina kärkeä piti selkeästi Dior.

Millä hakusanoilla blogiin päädytään? Top 10:

 1. Inglot
 2. Lily Lolo
 3. Meikkiblogi
 4. Banaanivarjostus
 5. Juhlameikki
 6. Silmänrajaus
 7. Sävyttävä päivävoide
 8. Mineraalimeikki
 9. Meikki
 10. Iltameikki

Omia suosikkijuttujani vuodelta olivat mm. Kosmetiikan hintakatto, Netti tekee meistä tyhmiä?, Kosmetiikkamerkkien imagot, Honoré des Présin luomutuoksut, Varisematon ripsiväri ja Pehmoankkani Nassukka. Tykkäsin myös Top 10 -listan Max Factor -jutun tekemisestä (koska se smoky eye -kynä on vaan oikeasti niiiiiiiin huvittava turhake!) sekä aurinkosuojista avautumisesta. :p

Kivoina erityisjuttuina vuodesta jäi mieleen työkeikka Kauneusmessuilla Laveran osastolla, oman Grimas-nimikkopaletin kokoaminen sekä joulukuinen kauneusbloggaajien tapaaminen. On tämä bloggaus kyllä mukavaa :) Toivottavasti jaksatte ja viihdytte Karkkipäivän parissa taas seuraavan vuoden!

P.S. Enää yksi ”vuosi”-aiheinen juttu tulossa, nimittäin vuoden aikana loppuneet tuotteet. Sitten annan teille armoa ja voimme jättää vuoden 2011 taaksemme!

P.P.S. Otin muuten yhteyttä siihen kuviani käyttävään kouluun ja opettaja pahoitteli tapahtunutta kovasti. Hän kysyi saisiko kuitenkin käyttää kuviani materiaalina jos vastaisuudessa mainitsee tekijän, ja se oli minulle ihan ok.

Kommentit (23)
 1. Mä tykkään kaikenlaisista listauksista, hienoa että joku jaksaa ja viitsii sellaisia tehdä :) Ja varmasti viihdyn tulevankin vuoden tämän blogin parissa!

 2. Minä ainakin käyn klikkailemassa vanhempia juttuja, kun niille tarvetta tule (esim. meikki- tai tuotevinkkejä etsiessä) :) Tosin tykkään myös ihan hirveästi Ahvenanmaa- ja muistakin jutuistasi.

  Bongasin sut muuten eilisestä Hesarin Nyt -liitteestä. Ensimmäisen aukeaman nostosta jo melkein arvasin, että tän jutun täytyy koskea Sannia ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *