Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vuosiarvonnan voittaja ja bannerimietteitä

Noniin! Kerrankin suoritin arvonnan saman tien osallistumisajan umpeuduttua! ^_^ Random.org toimi tuttuun tapaan onnettarena ja melkein 1200 osallistujan joukosta Randomin luku osui nimimerkkiin Viivitys! :) Onnittelut Viivitykselle! Toivottavasti läjästä löytyy jotain mieleistä! :)

Voitto2013

Sitten sellaista asiaa näin vuoden alkuun, että mites tuo minun banneri..? Taitaa olla kiistatta blogimaailman vanhimpia bannereita – ei tule ihan heti mieleen toista boggaajaa jolla olisi ollut sama banneri kohta neljä vuotta..!
karkkipaiva_bannerit

Karkkipäivän vanhoja bannereita vuosilta 2009 ja 2010.

Mietinkin, että olisikohan jo korkea aika vaihtaa se… Toisaalta olen siihen hurjan kiintynyt ja se on jotenkin niin karkkipäivä, mutta toisaalta vaihtelukin voisi virkistää. Mitä mieltä olette? Myöntääkö joku olevansa jo umpikyllästynyt tikkaripälliin..? Onko bannerilla lopulta paljon väliä? Sisältöhän blogissa on tärkein.

Kommentit (63)

 1. hannamaria

  Nykyään tuohon banneriin ei tule hirmuisesti kiinnitettyä mitään huomiota ja syy saattaa olla juurikin siinä ettei se ole siitä mihinkään muuttunut pitkään aikaa. En tosin tiedä onko se vaan hyvä asia että on jotakin tuttua ja turvallista – mua se ei ainakaan siinä häiritse mutten usko että osaisin ottaa uuden vastaan :D Yrittääpä siinä sitten tehdä päätöstä…

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

 2. Zepa

  Luen readerin kautta, joten tulen itse blogiin asti vain kun kommentoin. Bannerilla tai blogin ulkonäöllä ei siis ole mulle mitään merkitystä.

 3. Sanna

  Musta toi banneri on ihan sun näköinen. :) On niin ”tuttu ja turvallinen”. Eikä yhtään pahalla. Nykyään kaikkia logoja ym vaihdetaan tosi usein, eikä se mielestäni luo millään tavalla kuluttajalle pysyvyyden/luotettavuuden tuntua. Mutta toki jos haluat vaihtaa, niin se on sinun päätöksesi, ei haittaa varmastikaan lukjoita. :)
  Musta se ripsijuttukin on ihan jees, kertoo että olet myös kehittynyt! ;)

  • Sanni

   Musta se ripsijuttukin on ihan jees, kertoo että olet myös kehittynyt! ;)

   Mä joudun sanomaan että en ymmärrä tuota ripsijuttua :D Minusta nuo irtoripset ei ole mitenkään erityisen tökerösti laitettu, vähän ovat irti sisänurkasta – ja yhtä huonosti osaan ne edelleen laittaa ^_^

 4. tintti

  Olen kyllä niin kiintynyt nykyiseen ja tulen siitä joka kerta todella hyvälle tuulelle, eli minun mielipiteeni on, että älä vaihda. Mutta niinkun monet ovat sanoneen niin jos jotain pitää tehdä niin voihan sitä päivittää hieman esim. fonttia tai taustaa vaihtamalla, kuitenkin tikkari ja tikkarimeikki ovat niin älyttömän ihana <3 Myös teemabannerit ovat hyvä idea, mikäli joskus kaipaa vaihtelua. Mutta toisaalta hei se on vain banneri eli mikäli itse kaipaat muutosta niin anna mennä :D

 5. anana

  Nykyinen on tosi Karkkipäivän näköinen, mutta uudempi vois olla ihan yhtä hyvä esim pienellä päivittämisellä? :)

 6. v

  Älä ainakaan kokonaan toisenlaiseksi vaihda, sun banneri on ollut suosikkini kaikista blogeista siitä asti kun sen ekan kerran näin. Ehkä sama idea, mutta eri teemaväreillä, taustalla ja meikillä voisi toimia ja olla yhtä aikaa myös sellainen my little pony-karkkipäivä-henkinen?

  (Ja sekin pitää nyt sanoa, että ihanaa kun se ei ole liian iso. En yhtään tykkää suuntauksesta, jossa bannerista tehdään niin korkea, että se täyttää valtaosan näytöstä kun blogiin menee.)

 7. Babysnake

  Nykyinen banneri on aivan huippu, älä vaihda! Itsekin aloin aikoinaan blogiasi lukemaan kun värikäs bannerisi kiinnitti huomion :) Valehtelematta makeimpia mitä olen kuunaan nähnyt.

 8. Etusormi

  Eipä ole paljon lisäämistä edellisiin mutta tykkään myös tosi paljon nykyisestä :). Se on todella raikas ja saman bannerin säilyttäminen monta vuotta kertoo mielestäni sinusta paljon ja ehkä sen oleellisen. Arvostat muutenkin kestäviä asioita (kuten puhelimesi) etkä ole hinkumassa kaiken uuden ja kiiltävän perään ja haluat kuluttaa maltillisesti.

  Lukijana arvostan myös tiettyä pysyvyyttä. Tuntuu, että olet tuolla bannerilla osunut ihan kymppiin eikä se ainakaan minun silmääni ole mitenkään vanhentunut. Muutokset ymmärtää hyvin blogeissa, joissa aihepiiri hieman muuttuu tai blogi on aloitettu hyvin nuorena, jolloin ehkä mieltymykset kasvessa muuttuvat.

  • Sanni

   Se on todella raikas ja saman bannerin säilyttäminen monta vuotta kertoo mielestäni sinusta paljon ja ehkä sen oleellisen.

   Tämä oli jotenkin todella kivasti sanottu, kiitos Etusormi :)

 9. nti kesäheinä

  älä vaihda banneria! paras ja kuvaavin kaikista blogeista joita seuraan, ulkomaisia myöten!

 10. momo

  vanhoista bannereista tuli mieleen, että sullahan oli ennen sivupalkissa jonkinlainen ukk-osio? :) ajattelin vaan, kun varmaan aika monet kyselee niitä samoja juttuja kommenttilaatikossa, että olisi kätevää, jos olisi sellainen sivupalkki! itse aina koetan löytää vaikka jonkin tuotesuosituksen tai vastaavan ja sitten etsin googlen täsmähaulla ja selaan läpi tunnisteet, mutta tietoa ei vaan millään löydy! olisihan sen tekemisessä varmaan vaivaa paljonkin mutta olisi varmasti monille (tiedonetsintätaitojen kohennusta kaipaaville… :D) lukijoille aivan loistava! :) tämä kysymys kumpusi siitä mietinnästä, että mikä onkaan lempparisoijamaitosi kahviin (alpron light?) ja oletko kokeillut makeuttamattomia soijamaitoja kahviin? :) (täydellisen kasvimaitokorvikkeen etsiminen kahvimaidoksi on tuskaa, ovat sen verran oikukkaita ja tyyriitä ja vegaanikeskustelupalstoilla ihmisten makutottumukset tuntuu olevan aika paljolti makeaan kallellaan! :D)

  mun mielestä banneri on nätti ja hauska. ainakin kirkkaat ja leikkisät värit on upeat ja kuitenkin sopivan tyylikkäät eikä mitkään öklömakeat, ja mun mielestä banneri on yksi tekijöistä joka saa karkkipäivän erottumaan edukseen!! (olen niin nirso lukija, että jos blogin banneri näyttää joltain 12-vuotiaan pinkkiin hörselöön ihastuneen lapsen tekemältä voi lukeminenkin jäädä vähän vähemmälle, olipa sisältö millaista tahansa!) joskus on kivaa jämähtää vanhoihin hyviin asioihin… ;) (sanoo hän joka itkee vieläkin eyelovemornings.blogspot.com-aikoja kun hm:n anorektiset mallit eivät tuijotelleet sivun reunoilta tyhjine katseineen….)

  • Sanni

   että sullahan oli ennen sivupalkissa jonkinlainen ukk-osio?

   Usein kysyttyä? :) Siellähän se on sivupalkissa edelleen, nallekarkkien yläpuolella. :) Ei siellä tosin kovin montaa postausta ole linkattuna mutta tosiaan ne kysytyimmät, tai ainakin listaa luodessa kysytyimmät (tein tuon ehkä pari vuotta sitten..?).

   tämä kysymys kumpusi siitä mietinnästä, että mikä onkaan lempparisoijamaitosi kahviin (alpron light?)

   Juurikin tuo. :)

   oletko kokeillut makeuttamattomia soijamaitoja kahviin? :)

   Olen, eikä toimi yhtään. Niissä tulee sen verran voimakkaasti soijan oma maku läpi, vaikuttaa jo pahasti kahvin omaan makuun. Tuo makeutettu Alpro Light ei ole sokerisen makea niin kuin vaikka se perus makeutettu soijamaito, makeutetusta mantelimaidosta puhumattakaan.

   Mutta näistä maidonkorvikkeista puheen ollen, löysin hiljattain Alpron makeuttamattoman mantelimaidon jossa on oikein miellyttävä, pähkinäinen maku – – ja vain 0,1 g hiilaria (tämä siis näitä asioita joilla on minulle väliä :D)! Yksinään tuo Unsweeteed Almond on vielä vähän oudon makuista kahvin kanssa – vaikkakin huooooomattavasti parempaa kuin makeuttamaton soijamaito), mutta nyt olen alkanut sekoittaa latteeni puolet Alpro Soija Lightia ja puolet tuota Unsweetened Almondia. Erittäin hyvää!

   • momo

    haa, niinpä onkin! niin paljon tavaraa sivupalkissa ettei kaikkea erota ainakaan kellon ollessa jo yli kaksitoista yöllä :D mutta muistelen että sulla olisi ollut jokin usein kysytyt kysymyksetkin, missä oli ainakin kulmakarvoistasi… :D tai sitten muistelen jotain toista blogia!! onhan sekin mahdollista, että muisti pettää :) ajattelin siis lähinnä että jokin usein kysytyt kysymykset -tyylinen osio olisi hauska, kun kommenttien selailun perusteella ihmiset kuitenkin kyselee vinkkejä kommenttiboksissa :)

    kiitos kahvimaitovastauksesta!! :) voi olla että en ihan heti uskalla ainakaan litran purkkia ostaa makeuttamatonta kahvimaidoksi ettei jää sitten juomatta.. mutta tuota mantelimaitoa on ehdottomasti kokeiltava, kiitos tosi paljon vinkistä!! rakastan mantelimaidon pähkinäistä makua mutta kaikki suomessa myytävät merkit ovat aivan törkymakeita kun niihin on tungettu siirappia ja/tai sokeria aivan hillittömiä määriä. tuota makeuttamatonta onkin ruvettava etsiskelemään kaupoista, ainakaan omasta s-marketistani sitä ei vielä löydy..

    • Sanni

     Alpron Unsweetened Almond onkin suhteellisen uusi tulokas Alpron valikoimassa, enkä itsekään ole löytänyt sitä kuin joistain valituista kaupoista. Esim. Cittarista ei löytynyt mutta pienemmästä K-Marketista kyllä. Logiikka? :)

     Ja hei – olet oikeassa, minulla oli yhteen aikaan joitain vuosia sitten tuo kulmakarvakysymys blogin sivupalkissa! :D Loistava muisti sulla, olin itse unohtanut tuon..! Noihin aikoihin sain suhteellisen paljon kommentteja kulmakarvoistani ja siitä, miksi olin muka nyppinyt ne niin ohuiksi. Väsyin niihin ja laitoin sivupalkkiin tiedon että kulmani nyt sattuvat luonnostaan olemaan näin ohuet ja harvat :D Kyselyt loppuivat ^_^

 11. Viivitys

  Vähän myöhäinen sytytys tulla tänne kiittelemään, kun arvontavoittokin on jo haettu postista! Mutta kiitos kuitenkin, hieno palkinto! Ainoastaa Tangle Teezer löytyy ennestään, muut tuotteet ovat uusia tuttavuuksia. Pari kynsillakkaa pääsi jo testiin (monivärikynnet, kun en osannut päättää mitä kokeilla ensin). Muista tuotteista varsinkin Carrot Cream ja hiusöljy kiinnostavat arvioidesi perusteella kovasti.
  Bannerikysymys onkin hankala, kun en tiedä mitä tulisi tilalle! Vanha on hieno, mutta olisiko uusi vielä hienompi!? Jään odottamaan mihin ratkaisuun päädyt :).

  • Sanni

   Kivaa että sait jo pakettisi! :)

 12. Sanna V.

  Normaalisti tykkään kyllä uusista bannereista blogeissa, mutta en kyllä tahtoisi Karkkipäivän tikkaribannerin vaihtuvan! Se on vain niin nerokas, kaunis ja niiiin Karkkipäivää :) Se oli muuten yksi mihin Karkkipäivässä ihastuin, kuva on vain niin täydellinen :) Korkeintaan fontin soisin vaihtuvan, mutta siihen se saisi mun puolesta jäädä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.