Vuoden ensimmäinen makeover: Oona!

Vuoden ensimmäisen meikkileikin kohteena sisareni Oona!

Juurikin se ”tuulen tuivertama aavikkopensas” joka on nyt vihdoin kolmen vuoden jälkeen pyörinyt takaisin taloon päiväntasaajan tuolta puolen. Voitte uskoa, että jälleennäkeminen oli tunteikas.

O_before_after

Oonan makeoveriin kuului myös hiusten värjäys paria astetta vaalemmaksi.

Silloin harvoin kun Oona meikkaa, rutiiniin kuuluu ripsiväri ja punainen kajal ja silloin tällöin ehkä jotain vaaleaa luomiväriä.

Halusin tehdä Oonalle keijukaismaisen, talvisen viileän meikin. Ihon sävyn erot kuvissa johtuvat after-kuvan kellonajasta, kuvanottohetkellä valaistus oli muuttunut sinertäväksi.

O_sininenmeikki_silmat

Silmämeikki syntyi sinisellä voidemaisella pohjustuksella ja sinivihreillä ja punertavilla luomiväreillä. Nypin kulmat ja toin niihin kevyesti muotoa Lumenen kulmakynällä nro 2.

O_luomivarit

Kuvassa meikkiin käytetyt Lumenen Crystal-luomiväri 28 Kuutamon Kutsu ja The Body Shopin Shimmer Cubes 22 -paletin sävyjä. Alaluomelle käytetyistä sävyistä ei valitettavasti ole kuvaa, mutta ne ovat Too Facedin jostain paletista jonka lainasin kaveriltani.

O_silmameikki1

O_silmameikki2

 .

O_sininenmeikki4

Kasvomeikissä ihon kirjavuudet tasoitettiin Estee Lauderin Double Wear -peiteaineella, ja päälle levitin Flow Kosmetiikan mineraalipohjaa sävyssä Peach. Poskilla aavistus Yves Rocherin Rose Douceur -poskipunaa ja kasvoille toin hohdetta Lumenen Kuutamon Kutsu -luomivärillä. Huulilla hipaisu Lumenen pinkkiliilaa huulikiiltoa jonka nimi on kulunut pois.

Pilvisen harmaiden valo-olosuhteiden ansiosta kasvomeikki ei juurikaan pääse kuvissa oikeuksiinsa….

O_sininenmeikki_silmat2

Voimakkaasti hohtavat mutta suhteellisen vähäpigmenttiset Shimmer Cubes -paletin sävyt sopivat erinomaisesti värillisen pohjustuksen päälle. Ne päästävät sinisen sävyn kauniisti läpi ja sininen pohja puolestaan korostaa niiden huurteista helmiäisyyttä.

Punertavat sävyt alaluomella tuovat meikkiin yksinkertaisen kontrastin ja korostavat silmien omaa sävyä.

O_sininenmeikki2

. . . .

Kommentit (49)
 1. Olette kyllä ihan samannäköisiä :D

  1. Hämmentävää kuinka moni on kommentoinut näin..! :) Taitaa johtua vain kuvakulmasta. Minä en näe meissä mitään samaa näköä, Oonalta kysytään itse asiassa usein onko hänessä aasialaista verta. :)

   1. On teissä samaa näköä, mutta ette te nyt ihan saman näköisiä missään nimessä ole. Silmänmuoto mm. aivan totaalieri. Suu ja ilme yhdistävät, kasvonmuodossa jotakin samaa, vaikka sulla on särmikkäämmät kasvot. Vaikka eroja on yhtä monta kuin yhtäläisyyksiä, olette silti selvästi sisaruksiksi tunnistettavissa.

    1. olette silti selvästi sisaruksiksi tunnistettavissa.

     Mukava kuulla, ja jotenkin todella kiinnostavaa että te ulkopuoliset näette tuon yhtäläisyyden. :) Oonaa kun aina pienempänä leikkimielisesti kiusattiin sillä että hän on varmaan adoptoitu kun on aivan eri näköinen kuin muu perhe…. (Ihan kauhean mautonta kyllä vaikka edes leikkinä…. Mutta niin me aina sanoimme hänelle… :/)

 2. Yhdennäköisyys on viimeisessä kuvassa ilmeistä! Ilahduttava postaus, ihanaa kuulla että siskokset ovat yhdessä jälleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *