Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vuoden aikana loppuun kuluneet tuotteet

Ihan vaan Ostolakossa-blogin inspiroimana aloin sitten minäkin pitää viime vuonna kirjaa loppuun kuluvista kosmetiikan tuotteista. Tiedän, etten lotraa tuotteilla kauheasti ja puteleita loppuu hyvin verkkaiseen tahtiin, mutta ero Golden Girliin tuli kuitenkin pienenä järkytyksenä. Näin verrokkina, GG on saanut viime vuodenvaihteen jälkeen loppuun yhteensä 211 tuotetta, minä 43…!! Siis vain neljäkymmentäkolme.

Tässä lista tuotteistani.


Hiustuotteet:

* Tigi Dumb Blonde -hoitoaine
* Joico Color Endurance -hoitoaine
* VO5 Hot Oil Shower Works -öljyhoito
* Joico K-Pak -shampoo – lemppareitani
* Wella Lifetex Extra Rich Nutrition -hoitoaine
* The Body Shop hunajahoitoaine – varmasti huonoin koskaan kokeilemani hoitis
* Tigi Oatmeal & Honey -shampoo – suosikki, täytyy kai ostaa jemmaan kun Catwalk-sarja uudistuu, samoin kuin O&H-hoitoainettakin;
* Joico Moisturizer -tehohoito
* Joico ALTima-hoitoaine
* Joico Kerapro-shampoo
* Nexxus Enphuse-tehohoito

– näkyykö että suosin Joicoa…? :P


Puhdistustuotteet:

* The Body Shop Kamomilla-silmämeikinpoistoaine – kirvelee, en osta toiste
* Lumene Body Aktiva -suihkugeeli
* Yves Rocher Active Sensitive -silmämeikinpoistoaine – huono puhdistusteho
* Lumene Natural Code -silmämeikinpoistoaine x 5 – tällä hetkellä paras!
* Sebamed-puhdistusneste
* Yves Rocher Pur Desir de Lilas -suihkugeeli
* Lumene Milky Touch -kasvovesi


Vartalo- ja kasvovoiteet:

* Dermosil Red -käsivoide
* Dermosil Body Lotion E
* Yves Rocher Pure Calmille -yövoide – pitkään suosikkini, käytin monta purkkia
* Dermosil kasvovoide E
* Louis Widmer -kasvovoide
* Dermosil Extra-voide – kaikkein paras voide rutikuivalle, halkeilevalle jalkapohjien iholle
* Yves Rocher Hamamelis-vartalovoide
* Dermosil Tyrnikäsivoide – suosikki, olen käyttänyt monta purkkia
* Aqualan L -voide
* Yves Rocher Inositol Vegetal -päivävoide – en tykännyt, käytin lopun kaulavoiteena
* Urtekram Aloe Vera -vartalovoide
* Emendo-käsivoide – jättää iholle nihkeän kalvon


Meikkituotteet:

* Maybelline Full’n’Soft -ripsiväri
* Max Factor Masterpiece -ripsiväri – tosi hyvä ripsari, mutta markkinoiden pienimpiä pakkauskokoja – vain 4,5ml!
* Max Factor False Lash Effect -ripsiväri – loistava. Ja mikä koko; 13,1ml! Rahalle vastinetta!
* Lily Lolo Blondie Foundation – pakkaus kesti melkein kaksi vuotta..!! Että riittoisaako?

Muut tuotteet:

* Blistex-huulirasva x 2
* Rexona Crystal Clear Aqua -antiperspirantti
* Maybelline-kynsilakanpoistoaine
* Anytime-aluslakka

Oletteko itse miettineet kulutustahtianne? Arveletteko sijoittuvanne lähemmäs Golden Girliä vai minua? Onko 43 tuotetta vuodessa mielestänne paljon vai vähän?

Kommentit (12)

 1. Lilou

  Haha, hauska postaus -itselläni ei ole aa-vis-tus-ta-kaan kuluttamistani puteleista ja niiden määrästä! -Kaikki purnukat kyllä käytän loppuun, mutta hmmm… kenties sijoitun johonkin tuon skaalan puoliväliin?

  Sinulla on suloinen blogi, minulle uusi tuttavuus! Nähdään taas :)

 2. Anonymous

  Itse en osaa yhtään arvioida omaa kulutustani, pitänee tämän vuoden puolella kirjoittaa jonkinmoista listaa loppuun kuluneista tuotteista! :D Mutta 42 kuulostaa aikas vähältä, ehkä se ei todella sitä ole, mutta luku vaikuttaa pieneltä. Mutta vuoden päästä sitä nähdään, että miten itsellä menee.. :DD

 3. Anonymous

  En osaa oikeestaan arvioida montako purkkia oon kuluttanu vuonna 2009 loppuun. Paljon niitä ainakin tuli hankittua. Itseänikin hiukan huolestuttaa tää kun tuntuu että kosmetiikkablogien lukeminen vaan lisää kulutetun kosmetiikan määrää ja se jätemäärä mikä niistä tulee.. :S Enkä edes käytä luomukosmetiikkaa. Ehkä pitäis alkaa tutustuun siihenkin ja rajoittaa turhien tuotteiden hamstraamista (en tosin tiedä mikä on turha tässä asiassa, varmaan 98% kaikista tuotteista tulee käytettyä).

 4. Tiina

  Tuo runsaat 40 kuulostaa aika pieneltä. Aloin itse laskea kuluneita tuotteita elokuun alusta ja niitä on jo nyt mennyt lähemmäs sata…Tosin laskin mukaan myös pienempiä pakkauksia ja olen käytellyt niitä ensin, jotta saan kulutettujen tuotteiden lukua isommaksi ;) Oma lukuni on siis lähempänä Golden Girliä, varmaankin noin 100-150 vuosittaisen tuotteen paikkeilla.

 5. Mmie

  Mielenkiintoinen laskelma. Itse ainakin näin pienellä mietinnällä saattaisin kuvitella kuuluvani enemmänkin tuohon 40 tuotetta -vuodessa kategoriaan. Syy kyllä saattaa olla enemmänkin se, että käytän monia eri tuotteita samaan tarkoitukseen esim. mulla on 7 kasvojenpuhdistustuotetta ja 5 shampoota :D

 6. milipili

  Varmaan loppuu semmoset 50 tuotetta, korkeintaan, sekin kyllä kuulostaa suurelta, en ole koskaan laskenut, vaikka loppumisen huomioinkin.

 7. norppa

  Musta tuntuu, ettei mulla oo kulunu loppuu mitään xD Kun oon viime vuonna aloittanut monia uusia purkkeja ja samoja tuotteita rinnakkain, niin eihän ne ikinä lopu. Varmaan tänä vuonna loppuu kaikki sitten yhtäaikaa.

  Pitää testata tuo Lumenen silmämeikinpoistoaine. Etsiskelen vähän parasta meikinpoistoainetta, eikä tuo ole sikahintaistakaan :)

 8. Virve

  Jos ihan vuodenvaihteesta lasketaan, niin sitten luku onkin jo reilut 230…mutta puolustaudun sillä, että osa oli matkakokoja. ;)

 9. Inkivääri

  Smilla – mahtava lista! Miten sä oot saanut nuo millilitran tarkkuudella? Arvioitko vuoden alkaessa paljonko keskeneräisissä puteleissa on jäljellä tavaraa?

 10. Christine

  Itse en oikein listausta pystyisi tekemään kuin meikeistä ja rasvoista sekä parista hiustuotteesta.. Taloudessa kun asuu kolme muuta henkilöä, joista kaksi käyttää samoja tuotteita kuin minä (shampoot ym.).. Toisaalta voisi olla ihan kiva testata kuinka paljon meikkejä kuluu oikeasti loppuun vuoden aikana tai kuinka monta purkkia meikkivoidetta menee.. Pitääkin tästä ehkä alkaa väkertämään jonkinlaista listaa. Tosin jää kyllä varmaan alle tuon 43:kin saati sitten 211 :) Tosin eipä se 43 ole paljon, jos miettii esim. jokapäiväistä hiustenpesua ja naaman putsausta+rasvausta yms.

 11. iviivi

  Hei, oletko vieläkin vannoutunut natural coden putsarin käyttäjä vai onko löytynyt jotain uutta suosikkia? Olis tässä uuden silmämeikinpoistoaineen osto aika ajankohtainen, ja tykkään tosta mun nykysen poistoaineen geelimäisyydestä!

  • Sanni

   Käytän edelleen pelkästään Natural Coden silmämeikinpoistoainetta. :) Juuri on viimeinen jemmapurkki menossa, joten kohta pitää käydä taas ostoksilla. Odottelen kovasti josko tulisi taas sellainen osta 3, maksa 2 -tarjous. Viimeksi ostamani 6 riittivät sopivasti vuodeksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.