Vuoden 2017 parhaat tuotteet

Täältä tämä viimein tulee, Vuoden Parhaat -listaus. :) Tätä on aina niin kiva tehdä vuoden päätteeksi – tai joskus näköjään uuden vuoden aluksi.

Muissa blogeissa näkee eriteltynä top-listauksia ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja meikkeihin jaoteltuna, mutta minulle riittää edelleen vain yksi listaus. Kyllä ne tähän mahtuvat. Olen vähän kranttu, eikä niitä tosihyviä tuotteita yleensä mahdu vuoteen kymmenittäin. Lisäksi listani pienuutta muihin kauneusblogeihin verrattuna selittää ehkä se, että testaan vuoden aikana todennäköisesti paljon vähemmän tuotteita kuin moni muu kosmetiikkabloggaaja.

Tällä kertaa kuitenkin jaottelin listan tuotteet ryhmiin; putsarit, kasvojenhoitotuotteet, meikkituotteet ja muut. Aloitetaan lemppariryhmästäni.

PUTSARIT

Vuodenparhaat17_LumeneHarmonia

Lumene Harmonia-puhdistusvaahto

Lumenen Harmonia-sarjan persoonallinen savi-turvepohjainen vaahtoputsari oli vuoden yllättäjä ja olen melkein halukas julistamaan sen koko viime vuoden parhaaksi putsarituttavuudeksi. Vaikka yleisesti tykkään runsaasti vaahtoa muodostavista puhdistustuotteista, tämä laiskasti vaahtoava ruskea voide vei sydämeni. Se tuntuu iholla mukavalta ja jättää ihon huuhdellessa erittäin miellyttävän tuntuiseksi vailla minkäänlaista nihkeyttä tai narsketta. Helppo pois-huuhtoutuvuus on minulle putsareissa erittäin tärkeä ominaisuus, ja Harmonia vetää tässä täydet pisteet.

Eikä Harmonia-sarjan lähes-luonnonkosmetiikan standardeihin yltävä formulointi sekä uskomattoman kaunis pakkaus-design ainakaan heikennä ihastustani. Napakymppi, Lumene!

Vuodenparhaat17_MisshaSuperAquaCleanser

Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser

Naurettavan pitkällä nimellä siunattu korealainen Misshan Super Aqua Oxygen -jiida-jaada-putsari edustaa vaahtokoostumuksellaan sitä minulle yleisesti mieluisinta putsarityyppiä: erittäin runsaasti ja kermaisesti vaahtoava happaman pH:n tuote joka ei jätä ihoa nahkeaksi. Sain tästä näytteen lukijaltani ja olin kerralla myyty. (Pikku-pussukkanäytteillä todella on merkitystä..!)

Harmikseni minulle selvisi, että kyseisen putsarin valmistus on viime vuonna lopetettu. Soulissa sain metsästää pitkään ennen kuin löysin liikkeen, josta Micro Visible -putsaria vielä löytyi. Ostin viimeisen kappaleen. Missha Balticsin nettikaupasta tätä ihanaa putsaria näemmä vielä saa (hinta 21,90€ eli ei mikään erityisen halpa). Jos en olisi hukkumassa putsareihin tilaisin tuolta varmasti parit kappaleet jemmaan.

Vuodenparhaat17_Lierac_putsari

Lierac Foaming Cream -putsari

Tämä emulsion ja vaahdon yhdistävä hybridiputsari oli todellinen löytö kaksoispuhdistuksen käyttäjälle.

Paksu voide levitetään ensin kuivalle iholle jolloin se toimii tehokkaasti meikkiä irrottavana rasvaputsarina, sen jälkeen iholle lisätään vettä jolloin koostumus alkaa vaahdota. Toki voidetta voi käyttää myös pelkästään vaahtona kostealla iholla, näin käytettynä voide on riittoisampaa koska jo pieni nokare vaahtoaa mukavasti. Vahvan meikin poistoon tuote kannattaa kuitenkin levittää ensin vaahdottamatta kuivalle iholle.

Lierac-kaksoispuhdistajasta tuli minulle uskollinen matkakumppani, ei tarvitse pakata kahta putsaria. Sarjassa on muitakin kaksoisouhdistus-periaatteella toimivia putsareita, niistä voi lukea lisää täältä.

Vuodenparhaat17_puhdistusoljyt

Whamisa Cleansing Oil ja Missha Watery Cleansing Oil

Hybridi-sillan kautta pääsemme öljyputsareihin. Näitä, kuten mitä tahansa putsaria, voi käyttää tarpeen mukaan myös yksinään mutta ne ovat tunnettuja kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheena. Hurahdin öljyputsareihin peruuttamattomasti Etelä-Korean matkallani saadessani konkreettisesti todeta, että iho ei kerta kaikkiaan puhdistunut pelkällä tensidipohjaisella vaahdolla. Kaksoispuhdistuksen mielekkyyttä on lisännyt myös viime vuonna merkittävästi lisääntynyt meikkivoiteiden käyttöni, meikkivoide on mineraalipuuteria vahvempi meikki ja irtoaa paremmin rasvapohjaisella putsarilla.

Aasialaiset öljyputsarit tunnetaan helposti iholta huuhtoutuvista, veden kanssa emulgoituvista koostumuksistaan. Ne hierotaan kuivalle iholle ja huuhdellaan vedellä. Misshan ja Whamisan putsarit ovat miellyttävyydessään verrattomia, vaikkakaan en yhtään epäile etteikö aasialaisten sarjojen kirjosta löydy loputtomiin yhtä miellyttäviä, ei-rasvaista jälkitunnetta jättäviä öljyputsareita. Nämä ovat tulleet meikäläisen kylppärin kaappiin jäädäkseen. Misshan Watery Cleansing Oilia ei saa Suomesta, Whamisaa myyvät ainakin Biodelly, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Jolie.

.

KASVOJEN HOITO

Vuodenparhaat17_COSRXAHA7_Skinfood

COSRX AHA7 Whitehead Power Liquid

Happokuorinnat ovat minulle tuttuja jo entuudestaan, mutta vasta vuonna 2017 aloin käyttää niitä säännöllisesti. Paljon auringossa viihtyneenä hedelmähappojen kyky auttaa ihoa korjaamaan auringon aikaansaamia vaurioita on ollut minulle ratkaiseva taikasana valinnassa AHA- ja BHA-happojen välillä.

COSRX:n AHA7 on hoitoneste ja kuorinta, jota toiset käyttävät jopa päivittäin hoitonesteen tavoin mutta minulle riittää käsittely kahdesti viikossa. (Vältän ylikuorintaa.) Iho pysyy kirkkaana ja sileänä ja kaikin puolin hyvinvoivan näköisenä. COSRX:n AHA7 tuntuu yhtä tehokkaalta kuin Paula’s Choicen AHA 10% Weekly Treatment, mutta COSRX:n etu on halvempi hinta.

Skinfood Black Sugar Perfect First Serum

Aasialaisten hoitonesteiden viidakossa kasvovedet, seerumit, tiivisteet ja essencet menevät iloisesti limittäin ja päällekkäin eikä käyttöjärjestyksen selvittämisessä aina auta kuin ohuemmasta paksumpaan -logiikka. Valmistajien omissa ohjeissakaan ei ole aina tolkkua ;)

Skinfoodin Perfect First Serum on malliesimerkki korealaisesta hoitonesteestä. Se yhdistää seerumin ja kasvoveden ja kuuluu laittaa iholle heti puhdistustuotteiden jälkeen. Se on koostumukseltaan kuin paksua kasvovettä ja on tähän saakka kokeilemistani kosteuttavista hoitonesteistä miellyttävimmän tuntuinen. Vakuuttavasta ainesosalistasta löytyvät suunnilleen kaikki kosteuttavien ja anti-age-ainesosien supersankarit galactomyces-uutteesta Matrixyl-peptideihin ja niasiiniamidista glykolihappoon. (Tsekkaa inci täältä.) Olen käyttänyt Skinfoodin tuotetta myös silmänalus”naamiona” imeyttämällä sitä vanulapun puolikkaisiin.

Skinfoodin tuotteita ei saa Suomesta vaan ne on tilattava netistä (eBay, korealaiset verkkokaupat).

Vuodenparhaat17_COSRXBirchLotion

COSRX Ultra-Moisturizing Lotion

Listalle päätyi toinenkin COSRX-tuote; kosteusvoide. COSRX:stä voi todeta kokonaisuudessaan, että se oli minulle ehkäpä vuoden 2017 kiinnostavin merkki. Konsepti, ainesosaluettelot ja ihofiilis puhuvat merkin puolesta, tulen varmasti tekemään COSRX:stä vielä oman postauksensa.

70-prosenttisesti koivunmahlauutteesta muodostuva, koukuttavan tuoksuinen raikas geeliemulsio (teepuu kohtaa coca colan) yllätti minut päätymällä tälle listalle. Harva ei-luonnonkosmetiikan kasvovoide selviää top-listoilleni, etenkään sellainen jossa on silikonia, mutta COSRX:n superkosteuttava, supermiellyttävän tuntuinen voide puikkelehti monen luonnonkosmetiikkaserkkunsa ohi napaten tittelin Vuoden Paras Kosteusvoide. Tämä emulsio ei silota ryppyjä eikä lupaa muitakaan tuhkimotaikoja, se vain kosteuttaa. Ja tekee sen erittäin miellyttävällä koostumuksella ja jännällä tuoksulla, johon odottamatta koukutuin.

Vuodenparhaat17_Cien_

Cien Q10-silmänympärysvoide

Silmänympärysvoiteita oli tunkemassa vuoden 2017 listalle useitakin, mutta Lidl-voiteen paikka oli itsestäänselvä heti laakista.

Alle kolmen euron voide hoitaa ihoa erittäin pätevällä cocktaililla avokadoöljyä, risiiniöljyä, kaakaovoita, hamamelis-uutetta, fermentoitua (!!)  klorella-levän proteiinia (juurihan meillä oli puhetta fermentoinnin eduista… ;)), kofeiinia, hyaluronihappoa, ubikinonia ja pantenolia. Ja tuntuu iholla tosi hyvältä!

En todellakaan tunne toista yhtä fantastisen hinta-laatusuhteen ihonhoitotuotetta. Jos tätä käyttää ranskalainen, selektiivistä ihonhoitoa käyttävä mieskin, niin se kertoo jo tarpeeksi. <3

Vuodenparhaat17_Clinique_Repairwear

Clinique Repairwear Laser Focus -sy-voide

Toisen sy-voiteen paikasta Vuoden parhaat -listalla taistelivat Clinique ja kotimainen Atopik. Koostumukset ovat hyvin erilaiset, toisen ollessa luonnonkosmetiikkaa ja toisen synteettistä, mutta tällä kertaa Clinique voitti.

Laser Focus -voiteen koostumus on ohut ja välittömästi ihon pintaa kaunistava, ja vaikka voiteen ydinjuttu on juonteiden silotus, minä koen sen ennen kaikkea kosteuttavana ja kirkastavana. En voi väittää huomanneeni kahden kuukauden käytön jälkeen muutosta juonteissani (pakkausteksti lupaa selviä tuloksia kolmen kuukauden käytön jälkeen), mutta voiteessa on äärimmäisen miellyttävä, kevyt mutta samalla kosteuttava, ihoon sulava koostumus ja se ikäänkuin kevyesti valaisee silmänalusihon – vailla näkyviä helmiäispartikkeleita.

Vuodenparhaat17_Evolve_seerumi

Evolve-hyaluronihapposeerumi

Seerumit ovat putsareiden ohella suurin lempparituotekategoriani ihonhoidossa, ja niitä pääsi listalle peräti kolme. Marraskuussa hehkuttamani Evolven Hyaluronic Serum on tänä vuonna eniten käyttämäni seerumi; käytin sitä kaksi kuukautta putkeen kunnes Vintner’s Daughter -kokeilu katkaisi suhteemme ainakin hetkellisesti.

Hyaluronihapposeerumeita on nyt vähän joka merkillä ja ainesosa tuntuu olevan tällä hetkellä kosteutuksen luotetuin tähti. Siitä on melkein tullut synonyymi syväkosteutukselle. Olen kokeillut monet hyaluronihapposeerumit ja Evolven on kirkkaasti paras voittaen muut täyteläisemmällä koostumuksellaan joka ei jätä tahmeaa tai nahkeaa pintaa.

Vuodenparhaat17_LaveraHydroEffect

Lavera Hydro Effect -seerumi

Toinen ihana kosteuttaja, ja listan seerumeista edullisin 20 euron hinnallaan. Raikas, lähes nestemäinen geelifluidi kosteuttaa ihoa mm. aloevedellä, leväuutteella, skvalaanilla, sheavoilla ja auringonkukansiemenöljyllä. Tuote on myös erittäin antioksidanttinen. Plussaa jännästä tuoksusta jossa aistin jotain lakritsaan vivahtavaa.

Jos sinulla on pintakuiva normaali tai sekaiho ja sitä kiristelee, sujauta tämä kaveri päivä- tai yövoiteen alle.

Vertailin kesällä Laveran Hydro Effectiä L’Orealin Hydra Geniukseen, lue juttu täältä.

Vuodenparhaat17_Naturativ

Naturativ Ecoampoule 2 -seerumi

Kaikki kolme listalle päätynyttä seerumisuosikkiani ovat koostumuksiltaan hyvin erilaisia: Evolven seerumi on paksuhkon geelimäistä, Laveran ohutta fluidia ja Naturativ taas edustaa hyvin ohutta emulsiotyyppiä. Tämä koostumus on itse asiassa minulle seerumeissa se kaikkein mieleisin.

Ecoampoule on vuoden suosikkiseerumeistani eniten anti-age-vaikutteisin. Alkoholittomassa seerumissa ihoa hoitavat mm. manilkaran lehtiuute, tomaatin lykopeeni, arganöljy ja kasviperäisenä retinolin korvikkeena pidetty vigna acontitifolia-pavun uute (joku kasvitieteilijä ehkä voi kertoa mikä tämä papu on suomeksi? :D). Esittelin seerumin ja muita Naturativ-tuotteita täällä (myös Naturativilla on hyvä hyaluronihapposeerumi mutta Evolven on vielä parempi ;))

Vuodenparhaat17_Algamaris

Algamaris sävyttävä aurinkovoide

Luonnonkosmetiikan aurinkovoidehitti! Ohut, mukavasti levittyvä, ihanan tuoksuinen, kauniisti ihon sävyä tasoittava… Oikeastaan Algamariksen Crème Solaire Teintée on kuin kevyt BB-voide, se tuntuu iholla huomattavasti miellyttävämmältä kuin luonnonkosmetiikalle tyypillinen, jähmeä aurinkovoide. Ensimmäinen luonnonkosmetiikan kasvoaurinkovoide joka tuntuu siltä, että voisin jopa käyttää sitä.

Algamaris on ollut viime vuosien hypetetyin luonnonkosmetiikan aurinkotuotesarja eikä ihme. Lunasti odotukset!

.

MEIKKITUOTTEET

Vuodenparhaat17_

L’Oreal Infallible Blush -paletti 01 Pinks

Ihanuus, joka kuuluu mappiin ”postauksen kuvamateriaali jo valmiina, mutta en koskaan ehtinyt kirjoittaa esittelyä.” Näitä juttuaiheita jäi minulle lukuisia viime vuodelta.

L’Orealin Barbie-karkin tuoksuinen poskipunapaletti on paras edullinen poskipuna johon olen ehkä koskaan törmännyt. Yksittäisiä vieläkin edullisempia poskipunasävyjä toki löytyy, mutta tässä niitä on viisi alle kahdella kympillä. (Ja kyllä, vahvan makeasta tuoksusta tulee mieleen sekä Barbie-nukkemainen lelumaailma että karkit. Kieltämättä erikoinen tuoksuvalinta aikuisten meikkituotteeseen.)

Vaaleammat sävyt 1-3 ovat olleet eniten käytössä mutta kirkkaammat 4 ja 5 ovat kauniita ja toimivia nekin, täytyy vain laittaa kevyemmällä kädellä. Paletista on myös lämmin, persikkainen versio 02 jota en ole itse kokeillut mutta sekin näyttää todella hyvältä. Ehkä saan Infallible-meikkikuvapostauksenkin joskus valmiiksi :)

Vuodenparhaat17_MaybellinePushUp

Maybelline The Falsies Push Up Angel -ripsari

Maybellinen maskara sijoittuu listalle toisen kerran peräkkäin, edellisvuonna ihastuin Lash Sensationaliin, nyt Push Up Angeliin. Vain nimi  voisi olla jotain muuta..! :p Esittelin Enkeliripsarin täällä.

Täydellisen siististi erotteleva tarkkuusharja onnistuu tuomaan ripsiini myös kiitettävästi volyymia. Moni ripsari jää minulla kesken koska saan niitä niin paljon blogin takia, tämä ei todellakaan jäänyt vaan käytin sen viimeistä jo-kuivahtanutta murua myöten. Voisin mielelläni ostaa uuden sillä mikään muu koko vuonna testatuista maskaroista kulttimaineinen Benefit They’re Real! mukaanluettun ei yltänyt Push Up Angelin tasoon.

Vuodenparhaat17_MaybellineMetallicEyeliner

Maybelline Master Precise Ink Metallic Liquid Eyeliner

Ja kappas, listalla on toinenkin Maybelline. Tämä tuote on tylsää esitellä kun sitä ei saa Suomesta, mutta kohtaan tosihyviä eyelinereita niin harvoin että sellaisen osuessa kohdalle se ansaitsee huomion. Toivotaan että tämä tulisi myöhemmin myös Suomen valikoimaan…! Omani ostin USAsta.

Olen nestemäisten eyelinereiden kanssa todella laaduntarkka ja harvat yksilöt saavuttavat varauksettoman suopeuteni. Koostumus ei saa olla liian vetinen, sen täytyy olla vedenkestävä ja pigmentin tasaisesti levittyvä ja applikaattorin tulee olla tarpeeksi napakka ja mielellään kärjeltään joko ohut sivellin tai taipuisaa huopaa. Master Precise Ink Metallic Eyelinerissa kohtaavat kaikki (applikaattori on huopakärkinen), ja sävy Cosmic Purple on reilusti violetti violetti. <3

Vuodenparhaat17_MisshaGeumSul

Missha Geum Sul Tension Pact -meikkivoide

Tyynymeikkivoiteena minulle harhaanjohtavasti myyty Misshan Geum Sul Tension Pact osoittautui yhdeksi parhaista tuotteista joihin olen viime vuosina tutustunut. Rasiaan pakattu, tiheän verkon läpi annosteltava meikkivoide on ohut, kosteuttavan tuntuinen ja tekee todella kauniin, kuulaan ja kestävän pinnan. Rasiamuoto tekee siitä näppärän kantaa mukana, eikä meikki kökköönny vaikka sitä lisäisi päivän aikana.

Jälleen tuote, jonka kohdalla saatoin vain todeta, että korealaiset kauneustuotteet ovat innovatiivisia ja laadukkaita. Jokohan näitä Tension Pact -meikkivoiteita on nähty länsimaisilla sarjoilla…?

Vuodenparhaat17_Hourglass

Hourglass Illusion -meikkivoide

Vuosi 2017 oli minulle meikkivoiteiden vuosi, sillä koskaan aiemmin en ole a) löytänyt yhtä monia meikkivoiteita joista todella tykkään ja b) myös käyttänyt niitä näin paljon. Olen ollut lähes koko meikkaavan elämäni puuterimaisen meikkipohjan käyttäjä, joten vuosi 2017 oli siinä mielessä poikkeuksellinen.

Esittelin Hourglassin meikkivoiteen blogissa ihan hiljattain, ja nyt pian kuukauden sitä käyttäneenä voin jo helposti todeta sen lunastaneen odotuksensa. Illusion oli kallis, mutta hinta ja laatu kohtaavat. Koostumus on ylellinen, hoitava ja peittävä, jälki kauniin heleää ja kesto ihan omaa luokkaansa. Vaikka kyseessä on kosteuttava meikkivoide, se kestää hievahtamatta. Ainoa kritiikki tulee aavistuksen maskimaisesta jäljestä, mutta Beautyblenderillä levitettynä sekin vaikutelma haihtui. Täyden kympin meikkivoide, jota mielellään näkisi myös Suomessa.

Vuodenparhaat17_NuiFoundation

Nui Natural Liquid Foundation

Jos Hourglass on synteettisten meikkivoiteiden aatelia, Nui Foundation on sitä luonnonkosmetiikan puolella.

Samettinen, todella kauniisti levittyvä meikkivoide on peittävämpi, hoitavampi ja kaikin puolin laadukkaamman tuntuinen kuin mikään aiemmin kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoide. Sen kermainen koostumus ei jumahda ihoon vaan sallii mukavan työstövaran eikä jätä ihoon röpelöitä kerrostaessakaan. Esittelin upean Nuin täällä. Vain kalliihko hinta (40€) voi jarrutella hankintaa, mutta nythän sen saisi taas alennuksella Biodellystä… ;) No, vielä tämän illan.

.

MUUT

Vuodenparhaat17_Biozell_InkIMG_7597

Biozell Color Mask INK -suoraväri Mystic Violet

Kotimainen, halpa, superpigmenttinen ja superriittoisa. Siinä neljä sanaa kertomaan, miksi Biozellin väri pääsi listalleni. Purkki on litrahinnaltaan suoravärimarkkinoiden halvimpia ja saan pigmenttisen värin riittämään jopa kymmeneen käsittelyyn (sekoitan sen hoitoaineeseen tai Neutral Toneriin).

Tästä tuli luottotuotteeni. Esittelin Color Mask INK -sarjan täällä.

Suosikkisävyni eli laventelinen poniliila tämä ei ole, mutta toimii loistavasti taittamaan hiuksiini takertuvaa sinipigmenttiä. Tietyissä käyttämissäni hiusväreissä dominoi sinisyys, ja tarvitsen vastapainoksi punertavapigmenttistä violettia tasapainottamaan sävyä. Vaikka Mystic Violet näyttää purkissa joltain ihan muulta kuin pastellinen tyylini, sekoittamalla sitä sopivassa suhteessa Neutral Toneriin tai hoitoaineeseen saan täydellisen värin violettini ylläpitoon.

Vuodenparhaat17_OrganicShop

Organic Shop -vartalokuorinta

Tästä ei edullinen vartalonhemmottelu parane! Esittelin Organic Shopin hunajakanelikuorinnan kesällä ja nimesin ”mömmön” kokonaisvaltaiseksi hoitotahnaksi. Sokeripohjainen voide kuorii miedosti, puhdistaa, kosteuttaa, pehmentää ja toimii vieläpä antibakteerisesti.

Tuotteen hemmotteleva koostumus pääsee parhaiten oikeuksiinsa saunassa. Se toimii kaksivaiheisesti; kun sitä hieroo ihoon, saa ensin kuorivan vaikutuksen sokerirakeiden ollessa vielä ehjiä. Rakeet alkavat kuitenkin sulaa pian, ja niiden sulaessa jäykähkö, kiteinen tahna muuttuu juoksevaksi, liukkaaksi ja täyteläiseksi balsamiksi jota on todella miellyttävä hieroa ihoon. Olen käyttänyt mönjää myös hieronnassa.

Kaikki tuntuvat rakastavan Organic Shopin viiden euron halpiskuorintoja, enkä ihmettele miksi. Kokeile sinäkin. Tuoksuvaihtoehtoja riittä ja näitä myydään monissa luontaistuotekaupoissa, ekomyymälöissä ja luonnonkosmetiikan verkkokaupoissa, muistaakseni Sokoksellakin.

 

Vuodenparhaat17_Optiat

Optiat Coffee Scrub

Jos Organic Shop on halpis, Optiat on kallis. 25 euron hinta ei tee tästä hurmaavasta kahvikuorinnasta sitä edullisinta vartalonhemmottelutuotetta, mutta summa ei ole paha esimerkiksi lahjatuotteelle.

Kahvinpurukuorinta on oma ykkösvalintani vartalolle, en ole juuri muulla kroppaa kuorinutkaan moneen vuoteen. Se on tehokas ja luonnollinen eikä iho ole yhtä sileä minkään muun käsittelyn jäljiltä. Halvimman kahvikuorinnan saat omasta kahvinkeittimestäsi, mutta jos haluat lisätä elämykseen hoitavia ja tainnuttavan ihania tuoksuöljyjä ja taskussa pyörii ylimääräiset 25 euroa, kokeile Optiatin kuorintoja. Herkullisia tuoksuja on neljä, ja tuoksuelämyksen lisäksi suihkussa saattaa viihdyttää ajatus siitä, että hierot hipiääsi lontoolaisen kahvilakävijän latten jämiä. :)

*

Kurkkaa aiempien vuosien listaukset täältä:

Vuoden 2016 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2015 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2014 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2013 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2012 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2011 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2010 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2009 Parhaat Tuotteet

Kommentit (52)
 1. Tiedätkö tuon Lumenen putsarin PH:ta? Kiinnostaisi kovin.

  1. Kutosen tuntumassa oli kun mittasin.

 2. Moikka! Sopiikohan tuo Nuin meikkivoide rasvoittuvalle iholle ja kuinka peittävä se on? :)

  1. Peittävyydestä saa jotain kuvaa tästä postauksesta:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/oooooh-mika-meikkivoide/

   Peittävyyden kokemus liittyy vahvasti myös omaan tarpeeseen, eikä minun skaalallani ’peittävä’ välttämättä ole yhtä peittävä sellaisen henkilön mielestä, jonka iholla on voimakkaita värieroja ja hän on tottunut käyttämään vahvan peiton meikkivoiteita. Minä olen tottunut luonnollisen peiton meikkivoiteisiin, mutta olen kuitenkin testannut niin suuren liudan erilaisia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita että tiedän Nuin olevan niistä ehdottomasti peittävämmästä päästä, jopa peittävin.

   Rasvoittuvalle iholle en usko Nuin olevan paras mahdollinen meikkivoide hoitavan, kermaisen koostumuksensa puolesta, mutta suosittelen kuitenkin kokeilemaan. Biodellyltä saa varmaankin näytteen jos pyytää. Mielestäni Nui sopii ihanteellisesti normaalista vähän kuivemmalle iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *