Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vuoden 2015 parhaat tuotteet

Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! :)

Aloitetaan vuosi katseella menneeseen, eli vuorossa on perinteinen listaus parhaista vuoden aikana kohtaamistani tuotteista. Ennen olen pyrkinyt pitämään listan Top 10 -tyylisenä, mutta tällä kertaa tuotteita läpikäydessäni totesin, että mitäs järkeä siinä on. Miksi ihmeessä kutistaisin listan väkisin kymmeneen, jos tosihyviä tuotteita on enemmän. ;)

Tässä siis kuluneen vuoden parhaat uudet tuttavuudet. Tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Mutta kuten viime vuonna sanoin Lushin Fairly Traded Honey -shampoon kohdalla, niin kyllä voisin tälläkin kertaa kruunata yhden tuotteen yli muiden. Ja se on:

VuodenParhaat15_Pihkavoide_IMG_9875

Pihkavoide. Kyllä. Moni ehkä muistaakin kun kerroin tästä haavat parantavasta ”ihmevoiteesta” lokakuussa. Tämä töhnä on kyllä sellainen all-round-pelastus että en voisi enää kuvitella olevani ilman. Olen hoitanut voiteella haavat pikkunaarmuista tulehtuneeseen avohaavaan, näppylät, itikanpuremat ja viimeksi ihottuman silmäluomessa. Kertaheitolla umpituntemattomasta asiasta luottotuotteeksi.

Minun käyttämäni pihkavoide on Donna Taponero -merkkistä ja 100% luonnontuote, siinä on vain rypsiöljyä, mehiläisvahaa ja kuusenpihkaa. Markkinoilta löytyy myös monen muun merkkisiä pihkavoiteita, mm. apteekin mineraaliöljypohjainen Abilar.

VuodenParhaat15_EkoPharmaMustaherukka_IMG_0202

EkoPharma Mustaherukka-kasvoöljy. Tämäkin on varmaan teillä tuoreessa muistissa, niin hiljattain sen esittelin. Ensimmäinen kasvoöljy koskaan johon olen ihastunut. Jättää ihon aivan ihanan tuntuiseksi ja kuulaan näköiseksi – ja tämän sanoo henkilö, joka on ennen ällönnyt öljyn tunnetta kasvoilla. (Vartaloöljyt ovat asia erikseen.) Tässä on öljy, joka ei jätä rasvaista ihoa.

Ylipäänsä EkoPharma ansaitsee erityismaininnan vuoden kiinnostavimpana ja mahdollisesti parhaana uutena sarjalöytönä. En voi ottaa kunniaa löydöstä täysin itselleni, sillä sarjasta minulle vinkattiin Tampereen Sokokselta. Mutta mahtavaa, että vinkkasivat. Minun tavoin moni ei varmasti koskaan kuulisi sarjasta, ellei joku varta vasten sitä suosittelisi – tuotteet kun ovat poissa tavallisen kuluttajan silmistä, koska niitä saa vain hoitoloista.

VuodenParhaat15_UDBrowBeater

Urban Decay Brow Beater -kulmakynä. Muuta kulmakynää tai -väriä en ole käyttänytkään kun tämän sain. Tykkään aivan älyttömästi ohuesta kärjestä ja värikin on juuri passeli.

Puhumattakaan violettifanaatikon unelmasävyisestä hylsystä… ;)

VuodenParhaat15_Goldwell_IMG_0113

Goldwell Soft Color -vaahto. Tällä sävyttävällä hoitovaahdolla olen taittanut hiuksistani keltaisuutta vaihdettuani hiussävyni viileään viime kesänä. Yllätyin vaahdon hoitavuudesta (hoitavina aineina steartrimonium chloride ja behentrimonium chloride); sen jälkeen ei melkein edes tarvitse erillistä hoitoainetta. Vaahtoa on miellyttävä levittää hiuksiin kun sormet eivät juutu hiusten sekaan. Olen käyttänyt sävyjä 10V ja REF.

Kerroin Soft Color -vaahdoista täällä.

VuodenParhaat15_EstelleThild_IMG_0109

Vuoden ihanimpiin vartalovoiteisiin kuuluu ehdottomasti Estelle & Thildin Body Butter. En kuulu butter-tyypin vartalonkosteuttajien ydinkäyttäjiin, sillä body butterit ovat useimmiten makuuni liian rasvaisia ja jäykkiä. Ohuemmat voiteet ja emulsiot riittävät minulle. Estelle & Thildin vartalovoi on kuitenkin notkeampaa ja ohuempaa kuin monet butterit, hyvänä verrokkina esim. The Body Shop jonka butterit eivät ole my cup of tea, ja E&T:n koostumusta tykkään minäkin käyttää.

Koko Estelle & Thildin vartalotuoteuudistus on minulle vuoden kosmeettisia kohokohtia, niin ihania tuotteita kauniissa pakkauksissa! <3

VuodenParhaat15_Scholl_IMG_0617

Hahaa, tämä oli vähän ylläri! Scholl Velvet Smooth -raspi.

Esitellessäni Schollin Velvet Smooth -tuotteita kesällä kirjoitin, että vaikka tästä sähkökäyttöisestä automaattiraspista tykkäänkin, valitsen silti manuaaliraspin koska olen ”toiminnan ihminen”. Nooh, kummasti sitä kuitenkin vain mieltyi automaattiraspin vaivattomuuteen, ja myönnän, että tavallinen raspi on ollut käytössä enää vain matkoilla.

Dinosaurus-jalkapohjat omaavana olen raspeista lähes riippuvainen. Scholl Velvet Smooth teki elämästä asteen helpompaa. :)

VuodenParhaat15_kasivoiteet_IMG_0121

Vielä enemmän kuin jalkaraspista, olen riippuvainen käsivoiteista. Niitä kuluu paljon.

Vuoden miellyttävimmät käsivoidetuttavuudet olivat Urtekram ja Arctic Arbutin.

Urtekram saa EkoPharman ohella maininnan vuoden ilahduttavimpana sarjana. Urtekram on ollut minulle tuttu merkkinä jo vuosikaudet, mutta vasta vuonna 2015 tutustuin tuotteisiin perusteellisemmin. Aiemmin kokemusta oli vain yhdestä vartalovoiteesta. Budjettiluonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan!

Jopa supervaativana hiustyyppinä tunnettu, loputtomasti värjätyn ja vaalennetun, helposti takkuuntuvan kuontalon omaava toinen sisareni tykästyi Urtekramin hiustuotteisiin. Se on jo paljon se.

VuodenParhaat15_Essence_IMG_0155

Ahh, nämä. <3 Essence Crystal Eyelinerit.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan jotain niin mahtavaa. Harvoin innostun tuotteista niinkuin näistä; olen käyttänyt hohtavia halpiseyelinereita vuoden aikana enemmän kuin mitään muuta silmämeikkituotetta (UDPP poislukien). Ja kun eyelinereihin liittyy vielä niin hauska tarina kuin näihin, niin paikka listalla on taattu.

Kun näistä aika jättää, suren. Uusia ei saa.

VuodenParhaat15_Sephora_IMG_0152

Toinen rajausihastus: Sephoran vedenkestävät kynät. Ihan törkeän hyviä. Ei-niin-yllättäen olen käyttänyt eniten violettia ^_^ Ihan täydellinen kunnon violetti.

VuodenParhaat15_LilyLolo_IMG_0147

Vuoden suosikkiluomiväripalettini: Lily Lolon Laid Bare. Jep, niin turvallinen, niin perus. Mutta niin hyvä ja aina toimiva. Jos lähden jonnekin viikonloppureissuun, nappaan aina mukaan tämän. Loistavalaatuinen, kermaisen pehmeä koostumus ja hyvä pigmentti. Tummat sävyt eivät ole supertummia vaan iholla hillittyjä, kaiken kaikkiaan mahtava arkipaletti jolla on vaikea tehdä ylilyöntejä.

Paletilla tekemäni tutorialin voi kurkata täällä.

VuodenParhaat15_DenmanD81M_0137

Sain Mago-hiustuuhennoksen yhteydessä Simply Naturalin maahantuojalta hiuspidennyksille sopivan harjan; Denmanin D81:n. Näitä on kolmessa koossa, S, M ja L. Omani on M, jota Simply Natural valmistuttaa Denmanin tehtaalla omana nimikkoharjanaan (sen toisella puolella lukee Simply Natural).

Harjassa on sekaisin nailon- ja luonnonkuituja. Tykästyin siihen niin kovasti että se syrjäytti vanhan vakkariharjani Denmanin D3:n. D81 on samalla ihanan hellävaraisen tuntuinen kiitos luonnonharjasten, mutta sopivan napakka ja harjaa kunnolla läpi. Täysluonnollisista harjoista en ole koskaan tykännyt kun ne ovat niin pliisuja, ja monissa sekaharjaksisissakin on usein makuuni liian kovat tai terävät muovipiikit. Tämä on täydellinen <3

VuodenParhaat15_YR_hohdepuuteri_IMG_0160

Vuoden markkinointitapaus: on-eioo-on-hohdepuuteri a la Yves Rocher. Kesällä blogiani lukeneet varmaan muistavat tämän jo välillä farssin asteita saavuttaneen puuterijupakan.

No, lopulta aika moni puuteria metsästänyt taisi sen saada näppeihinsä odottelujen jälkeen. Harmi että puuteri julkaistiin vain kausituotteena, niin onnistunut sävy ja koostumus. Onneksi poskipunat eivät koskaan lopu mun käytössä (olen saanut elämässäni loppuun vain yhden), joten kun tämän ihanuuden kerran sai, se on ikuinen! <3

VuodenParhaat15_Idun_IMG_0170

Idun-peiteaine esiteltiin blogissa vasta pari päivää sitten, ja on parhaita koskaan käyttämiäni peiteaineita. Rakkautta ensikohtaamisella.

VuodenParhaat15_PaulasChoice_IMG_0115

Vuosi 2015 merkkasi minulle AHA-happovuotta. Koskaan aiemmin en ole käyttänyt niin monia AHA-happotuotteita. Mádara, EkoPharma, Paula’s Choice, Supermood…

Parhaana näistä listalle selviää Paula’s Choicen Resist-linjan AHA-duo. Näkyvästi ja tuntuvasti kauniimpi iho – jos nyt sellaista ilmaisua voi käyttää. Sileä iho, supistuneet ihohuokoset. Kyllä, kiitos. Ja vuoden sitkeässä istunut miliumikin lähti näiden käytön myötä.

Kyllä AHAt ovat tulleet jäädäkseen tämän auringossa ihoaan kärtsänneen naisen ihonhoitorutiineihin. (AHA-happojen sanotaan pystyvän korjaamaan auringon aiheuttamia ihovaurioita.)

VuodenParhaat15_Nafha_IMG_0107

Vuoden paras kasvovoide: Nafha Creme de Jour.

Tällaiset on just mun heiniä; ohut, raikas, jopa silkkisen tuntuinen ja nopeasti imeytyvä koostumus. Ei jätä iholle tahmeutta tai muita tuotekoostumukseen liittyviä jälkituntemuksia, vain kosteutetun ja miellyttävältä tuntuvan pinnan. Aivan ihana. Vain aavistuksen karvas tuoksu estää tätä olemasta täydellinen.

VuodenParhaat15_Korres_IMG_0117

Sitten päästään tuotteeseen, jota en ole ehtinyt hyvistä aikeista huolimatta esitellä blogissa aiemmin: Korres Magnolia-seerumi.

Sain seerumin alkukesästä ja ihastuin siihen heti. Materiaalin ylirunsaudesta ”kärsivänä” bloggaajana en saa aina edes kaikkia välittömän ihastusreaktion aikaansaaviakaan tuotteita lusikoitua blogiin. Mutta nyt on Magnolian vuoro päästä näkyviin! :)

Olen kokeillut Korresilta aiemmin Wild Rose -seerumia, joka on niinikään yksi lemppareitani. Magnoliassa on hyvin samantapainen koostumus: se on geelifluidimainen (eli ohutta, lähes nestemäistä geeliä), mutta ei yhtään tahmea (mikä on tuttu ominaisuus monissa geelimäisissä tuotteissa). Magnolian tuotekuvaus kuuluu; ”kosteuttava seerumi ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin”. Lisätietoa saa Korresin suomenkieliseltä sivulta täällä.

Tässä meillä on nyt hyvä verrokki Mia Höydön Lumous -seerumille: kummatkin lupaavat tehokosteutusta hyaluronihapon voimalla, mutta siinä missä Höydön Lumous katoaa ihoon saman tien jättäen ihon jopa kiristäväksi, tuntuu Korresin Magnolia selvästi kosteuttavalta ja jättää ihon erittäin miellyttävän, sileän ja ravitun tuntuiseksi. Tietenkään seerumin ei ole tarkoituskaan jättää ihoa yhtä kostean tuntuiseksi kuin voide, mutta toiset seerumit onnistuvat tehtävässä paremmin kuin toiset. Magnolia kuuluu sarjassamme seerumeihin, joita voin käyttää yksinäänkin ilman voidetta.

VuodenParhaat15_NaturaSiberica_EkoPharma

Sokerina pohjalla kaksi tuotetta, joita minulla ei enää ole joten en voinut ottaa niistä uutta kuvaa Parhaat-listalle, mutta jotka parhautensa vuoksi todellakin kuuluvat joukkoon: Natura Siberica Tyrni-shampoo ja EkoPharman Tyrni-silmänympärysvoide. Hahah, sattumalta kaksi tyrniä! ^_^

Natura Siberican shampoo oli jotain niin ihanaa että sitä aion hamstrata lisää Tallinnasta nyt lukijamatkalla. Se tuoksu…. Oi. Ihan vesi herahtaa kielelle kun vain muistelee. EkoPharman silmänympärysvoiteen käytin kasvovoiteena, ja jos sitä olisi saatavana edullisempaan hintaan isommassa koossa, ostaisin. Kirkkaasti ihanin voide jota olen lärviini hieronut, ehkä koskaan. Alle kahdessa kuussa kulunut 15-millinen voide on kuitenkin myös nopeimmin koskaan kuluttamani kasvotuote. Referenssinä: 50 ml voide kestää mulla päivittäisessä käytössä vuoden.

*

Vuodelta 2015 päällimmäisenä jäävät mieleen kauneuden ja kosmetiikan saralta Mago-tuuhennos, AHA-tuotteet, EkoPharma, kasvoöljyn löytäminen ja Estelle & Thildin upea uudistuminen. Muista kuluneen vuoden kohokohdista voisi tehdä vaikka oman postauksen… jos ehtii, kun noita aiheita on tunnetusti liikaa! ^_^

Innolla starttaan uuden vuoden ja odotan, mitä kaikkea jännää se tuo tullessaan! :) Tervetuloa mukaan! :)

*

Olen pitänyt Vuoden Parhaat -listaa blogin alusta saakka. Aiempien vuosien listaukset:

Vuoden 2014 parhaat tuotteet

Vuoden 2013 parhaat tuotteet

Vuoden 2012 parhaat tuotteet

Vuoden 2011 parhaat tuotteet

Vuoden 2010 parhaat tuotteet

Vuoden 2009 parhaat tuotteet

Kommentit (57)

 1. Lila

  Ihanaa uutta vuotta, Sanni! :) Mukana ollaan! Oletko muuten päässyt testaamaan Maybellinen Nudes-palettia? Näyttää, että sitä hypetetään kaikkialla, ja tuntuu loppuneen joka kaupasta :D

  • Sanni

   Oletko muuten päässyt testaamaan Maybellinen Nudes-palettia?

   En ole. Tuntuu että näitä Nudepaletteja on nyt jo niin paljon ettei jotenkin jaksa enää ”rekisteröidä” kaikkia :D Vaikka epäilemättä joukkoon mahtuu laadukkaampia ja heikompia yksilöitä, ja aina on kiva kaivella jyviä akanoista :)

 2. Satu

  Huii, meni ihan kylmät väreet tuossa Schollin jalkaraspin kohdalla. Jalkahoitaja minulle muistutti, että kuiviin kantapäihin tehoaa parhaiten rasvaus. Raspatessa viestittää keholleen, että ihoa pitää tuottaa lisää ja kohta tulee entistä paksummaksi ja kuivemmaksi. Itse käytän Oriflamen Feet Up Soothing jalkarasvaa ja sillä olen sanut jalat pidettyä kosteutettuina ja pehmeinä. Suosittelen edes kokeilemaan :)
  http://fi.oriflame.com/products/product?code=20548

  • Sanni

   Hei Satu!

   Minulla on ollut kovettunut iho kantapäissä ja etenkin päkiöissä jo lapsesta saakka, eli ihossani on niillä alueilla jo synnynnäinen ”virhe” tai miten sen nyt sanoisi, en siis koskaan pysty saamaan normaalin paksuista ja pehmeää ihoa noille alueille. Pelkkä voide tottakai lievittää tilaa, mutta ei valitettavasti poista ongelmaa kokonaan. Vaikka kuinka voitelisin, iho kasvaa ko. alueilla normaalia paksumpana.

   Tiedän, että yliraspaamista tulee välttää ja se vain pahentaa ongelmaa. Raspaan päkiät ja kantapäät vain noin 3-4 viikon välein, mikä on kuulema sopiva väli (jalkahoitoon erikoistuneiden kosmetologien mukaan ainakin).

   Rasvana käytän ureapitoisia voiteita jotka toimivat minulla parhaiten hilliten ihon paksuuntumista. Oriflamenkin voide näyttää sitä sisältävän, eli varmasti toimisi minullakin jos ureapitoisus vain on tarpeeksi korkea :) Matalampana pitoisuutena urea kosteuttaa, suurempina myös liuottaa keratiinia.

   • Nimetön

    Ei kai se ole virhe, että iho paksuuntuu vaan ihan normaali ihon tapa välttää jalkojen kipeytyminen. :-) Näin jalkahoitaja sanoi (tai sitten hän halusi vain lohduttaa..) Kovettumia ei ymmärtääkseni saisi edes hioa kokonaan pois, sillä silloin kävely saattaa alkaa sattumaan. Olen myös ymmärtänyt, että kovettumista voi hieman päätellä astuntavirheitä. Eli jos niitä on esim vain ulkosyrjällä. Tai vain kantapäässä jne. Tykkään kesäisin kävellä niin paljon kuin mahdollista paljain jaloin, mutta täysin ilman kovettumia se olisi mahdotonta, joten siksi arvostan niitäkin. :-)

    • Sanni

     Ei kai se ole virhe, että iho paksuuntuu vaan ihan normaali ihon tapa välttää jalkojen kipeytyminen. :-)

     Jos ihon paksuuntuminen samaan tyyliin kuin minulla olisi normaalia, se kai tapahtuisi kaikkien jalkapohjissa? ;) Tai vähintään valtaosan. Kuitenkaan monen aktiivisesti jalkojaan käyttävän iho ei ole paksuuntunut, esimerkkinä oma mieheni joka on taatusti tallustellut elämänsä aikana paljon enemmän kuin minä ja tehnyt työtä jossa seistään paljon, ja jalkapohjat ovat kuin ”vauvan pylly” minun sarvikuononnahkajalkoihini verrattuna.

     Ihon normaalia ”villimpi” paksuuntuminen ja kovettuminen lienee samanlainen epätasapainotila ihossa kuin atopia ja jatkuvasti rasvoittuva iho.

     Tottakai myös kävely voi aiheuttaa kovettumia, mutta minun kovettumani eivät johdu siitä. Kun kävelen pitkiä matkoja, saan päkiöihin ihan erilaisia kovettumia jotka ovat vain väliaikaisia ja katoavat itsestään, toisin kuin se alati läsnä oleva kovettunut iho joka on ollut seuralaiseni lapsuudesta saakka.

 3. Anna-Maija

  Kiitos tästä listauksesta ja hyvää uutta vuotta! Mun on pakko heti huomenna mennä ostamaan tuo pihkavoide, toivottavasti oman kaupungin jälleenmyyjältä löytyy juuri tuota! Mulla on etusormessa todella kuiva ja ärtynyt kohta, jota en saa kuriin millään. Jos tämä olisi pelastukseni!

  Tuo aha-happovoide pitää myös pitää mielessä. Mulla on ollut käytössä Madaran aha-kuorintavoide (tai joku sellainen..), enkä oikein tiedä tekeekö se iholleni mitään. Ainakin ärsyttävät miliumit koristaa mun kasvoja edelleen.

  • Sanni

   Mun on pakko heti huomenna mennä ostamaan tuo pihkavoide, toivottavasti oman kaupungin jälleenmyyjältä löytyy juuri tuota!

   Löytyikö? :)

   Tässä Taponeron voiteessa pihkapitoisuus on peräti 20%, Abilarissa on vain 10%. Kannattaa kysyä pihkan pitoisuudesta jos ostaa pihkavoidetta vaikka markkinoilta jonkun kotivalmistamana. Joissain saattaa olla vain hyvin pieni määrä.

   Mun iholla Mádaran AHA-kuorinta ei myöskään oikein tunnu tekevän mitään, iho jää jonkun verran sileäksi mutta ero ei ole yhtä huomattava kuin vaikka Paula’s Choicen Weekly Treatmentin jälkeen, Supermoodin megatehokkaasta Youth Glo Peelistä puhumattakaan.

 4. Heleää

  Ai että Sanni! Olet kyllä niin ihanan ja ihailtavan perusteellinen! Olen löytänyt monta tuotetta suosituksestasi ja luotan arvioihisi täysin. :)

  • Nimetön

   Niin ja ihanaa alkanutta vuotta!

   • Sanni

    Kiitos samoin :)

  • Sanni

   Olen löytänyt monta tuotetta suosituksestasi ja luotan arvioihisi täysin. :)

   Mukava kuulla :)

 5. Mari

  Kiitos vuodesta ja tästä listauksesta!
  Omia tämän vuoden suosikkeja oli myös estella ja thildin vartalovoit. Siberican shampoo myös. Sen lisäksi tykkäsin Puhas Looduksen shampoosta ja hoitoaineesta. Ekopharmaa tekis mieli testata ja nafhaa..ne vois olla tän vuoden tavoitteet. Lily Lolon paletista en tykkää yhtään ja tuo YR:n poskipuna ei yhtään tunnu sopivalta mulle. Täytyypä yrittää niiden kanssa vielä.

  • Sanni

   Lily Lolon paletista en tykkää yhtään ja tuo YR:n poskipuna ei yhtään tunnu sopivalta mulle. Täytyypä yrittää niiden kanssa vielä.

   Ei ne varmasti kaikkien makuun ole :) Eli vika ei varmasti ole ”yrityksessä”, sävyt tai koostumus eivät vain sovi sulle.

   Puhas Looduksen Mustikka-putsari oli myös lähellä päästä mun Parhaat-listalle, ja Lacto Linen vaahtoputsarin kanssa se olikin vuoden kivoin putsari. :) Toisaalta siitä puuttuu ”se jokin”, ehkä tuoksu tai tietty kermaisuus, että se olisi ihan huippukamaa. Lacto Linen kohdalla sama, kun siinä olisi mukana myös tuoksuelämys niin puteli olisi ehdottomasti päätynyt listalle.

   • Mari

    Tuo mustikka putsarin laitan kans hankintalistalle. Mulla oli joku kuivan ihon versio..oisko ollut kehäkukka puhdistusmaito, mutta ei ollut mun juttu. Hyvä saada ”lupa” että ei kaikki sovi kaikille.. Saan laittaa tuo paletin ja poskipuna hommelia hyvällä omallatunnolla eteenpäin)

 6. anu

  Ihanaa uutta vuotta! Mä niin tykkään lukea tällasia listoja :). Mun on ollutkin tarkoitus kysyä tuosta Urban Decay kulmakynästä. Miten vertaisit sitä Dermosilin medium kulmakynään. Onko sävy samanlainen kuin siinä? Entä mitä tykkäät UD:n kulmageelistä? Oletko sitä kokeillut?

  • Sanni

   Dermosilin Medium-kynässä on aavistuksen vaaleampi sävy, eli sävynsä puolesta se on mulle ihan täydellisin. UD:n sävy on sekin tosi hyvä, mutta sillä saan vähän varoa ettei joskus tule liian tummaa jälkeä. Mutta tuo UD-kynän pää on tarkkuudessaan niin mahtava että tavallinen kulmakynä tuntuu nyt hullun kömpelöltä :)

   Tarkoitatko UD:n kulmageelillä sitä sävytettyä? Mulla on sekin, mutta en ole vielä kokeillut koska vierastan vähän noita sävytettyjä geelejä. Ne ei oikein koskaan ole sopineet mun kulmakarvoille koska kulmani ovat niin harvat, että vaativat väritystä paljaisiin kohtiin, mitä sävytetyllä geelillä (maskara-applikaattoreineen) ei kovin hyvin voi tehdä.

   • anu

    Juu, tarkoitin juurikin niitä sävytettyjä :). Muistaakseni se vaalein sävytetty geeli näyttää kovinkin vaalealta ja seuraava oli jo huomattavasti tummempi. Mulla on myös harvat ja mielestäni melko eri paria olevat kulmat, mutta tykkään joskus laiskuuttani käyttää kulmageeliä. Tällä hetkellä käytössä Isadoran geeli, jossa on mukavan pieni harja. Eipä sillä mitenkään erityisen hienoa jälkeä mun kulmiin saa, mutta menettelee otsatukan alla ;).

 7. Jonttu

  Kiitos näistä. Tätä postausta jo odottelinkin.
  Oikein hyvää uutta (blogi)vuotta!

  • Sanni

   Kiitos kiitos :)

 8. Amanda

  Itse asiassa noita Essencen meikkejä myydään Seinäjoen Minimanissa. Noita eyelinereitäkin löytyy. :)

  • Sanni

   Noita eyelinereitäkin löytyy. :)

   Ihan totta? Niiden piti olla vain kesän limited edition -tuote. Muissa Essencen myyntipisteissä, edes ulkomailla, en ole noita kesän jälkeen nähnyt.

 9. Daphnion

  Tuohon Urtekramin käsirasvaan itsekin ihastuin tänä. Olen todella nirso käsirasvan suhteen ja olikin ilo löytää itselle mieluinen tuote, joka on luonnonkosmetiikkaa sekä edullinen.

  • Sanni

   Tuossa on kyllä oiva hinta-laatusuhde :) Minäkin olen käsirasvanirso ja lemppaan armotta syrjään liian ohuet, vetiset tai epämiellyttävän pinnan jättävät.

 10. Jonttu

  Olisipa mielenkiintoista kuulla, millähän volyymilla EkoPharman tuotteiden myynti nyt pomppaa ylöspäin tämän hehkutuksen myötä (ja hehkutus on siis ollut mahtava asia!). :) Voisitko lähettää valmistajalle sähköpostia…?:)

  • Sanni

   Mun on vaikea uskoa, että mun kirjoitukset kovinkaan paljon vaikuttavat EkoPharman myyntiin. Niin mukavaa kuin se olisikin. Sen verran vaivalloiselta vaikuttaa kommenttien perusteella olevan EkoPharman jälleenmyyjien löytäminen. Harmi juttu.

   • Tuisi

    EkoPharma-postauksessa joku lukija vinkkasi Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevasta hoitolasta, joka pitää myös verkkokauppaa: http://www.hillankauppa.fi

    Inspiroituneena kokeilin heti – tuli kahdessa päivässä lähi-Siwaan paketti, ja ennen joulua ei ees postimaksua. Eli sieltä ainakin saa helposti ostettua! Kiitos sille vinkanneelle lukijalle, meitsikin nauttii nyt mustaherukkaöljystä! :)

    • Sanni

     Tämä on kyllä hyvä vinkki :) Jostain syystä kaikki eivät vain tykkää tilata verkosta, ja heille on tärkeää hypistellä tuotteita livenä ennen ostopäätöstä. Tässä nyt kuitenkin olisi helppo mahdollisuus ”päästä käsiksi” EkoPharmaan jos omalla paikkakunnalla ei ole jälleenmyyvää hoitolaa. :)

 11. Ruska

  Apua, miten kaikki tämän vuoden parhaat on mulle ihan vieraita. Kosmetiikan suurkuluttajana olen kyllä ohittanut nyt liian monta tuotetta ;) Ompahan taas ensi vuodelle vaihtoehtoja joista valita.

  • Sanni

   Apua, miten kaikki tämän vuoden parhaat on mulle ihan vieraita.

   No, tuotteita on markkinoilla niin sairaasti ^_^ :D Kyllä tuhansista tuotteista riittää monia joista ei ole koskaan kuullutkaan. Muiden kauneusbloggaajien Parhaat-listoilla oli myös muutamia merkkejä ja tuotteita jotka on itselle vieraita tai semivieraita.

   Tuntuu se itsestäkin hassulta, kun olevinaan pitää itseään kosmetiikka-ahmattina ja silti ohi menee jatkuvasti vaikka mitä tuotteita, trendejä ja massaihkutuksia :) Ei vain pysty pysymään perässä ^_^

 12. Elina

  E&T:n uudistus oli kyllä hieno veto! :) Ne tuoksut <3 Meillä oli sama päivävoidesuosikki ;) Ostin tuon Nafhan voiteen vuosi sitten joululahjaksi anopille ja pakkohan se oli itsellekin sitten hankkia :D

  • Sanni

   :D Mitä muuten tykkäät sen tuoksusta? Tuleeko sulle siitä mieleen karvasmanteli?

   • Elina

    Minun piti eilen oikein nuuhkutella tuota voidetta :D En oikein osaa sanoa mille se tuoksuu, ehkä jotenkin miedon pähkinäiselle, mutten myöskään tiedä mille karvasmanteli tuoksuu :’D Eihän tuo tuoksu ole mitään verrattuna esim. E&T:n tuoksumaailmaan, mutta aikoinaan laskin tuon Nafhan tuoksun kuitenkin plussaksi, koska se erottui eteeristen öljyjen tuoksuisista luonnonkosmetiikan voiteista niin selkeästi edukseen :)

    • Sanni

     Totta, Nafhassa eivät ainakaan ”heinät ja yrtit” tai eteeriset öljyt tuoksu :)

 13. Laura2

  Mahtava kooste, täytyy heti laittaa ostoslistalle näitä! Hauskaa uutta vuotta. :)

  • Sanni

   Hauskaa uutta vuotta sinnekin :)

 14. Kuorotipu

  Ai että mua harmittaa kun toi lukijamatka jää multa välistä :(
  Ollaan edellisellä viikolla miehen kanssa Tallinnassa pari yötä, seuraavaana viikonloppuna kavereiden kanssa Tukholmassa ja helmikuun alussa ohjelmassa pitkä viikonloppu Berliinissä. Ei siis anna aika eikä budjetti ihan periksi :D

  Aion kuitenkin raahata miehen mm. Telliskiveen, mikä on meille ennestään tuntematon kohde :)

  • Sanni

   Telliskivi on kyllä niin kiva paikka :)

   Ja joo, ihan pätevät perustelut sille ettei lukijamatka ihan mahdu ohjelmaan! ^_^ Olet hengessä mukana anyway :)

   • Kuorotipu

    Hengessä mukana kyllä :) ja pöytävaraus Rataskaevu 16 on tehty myös :)

 15. Elli A

  Tuo Lily Lolo paletti alkoi nyt uudelleen kiinnostamaan. :-) Katsoin sitä jo aikoinaan, mutta olin jo ehtinyt unohtamaan. Tiedätkö että jos sen tilaa suoraan Brittien Lily Lololta, niin ei kai siihen tule alveja enää päälle?

  • Sanni

   Ei tule alveja, LL sijaitsee ”normi”-Britanniassa :D eli ei näillä EU:n veroalueen ulkopuolisilla seuduilla kuten Jerseyllä.

   • Elli A

    Kiitos! :-) Mulle toi alvi-juttu tuli ihan yllätyksenä, kun ensimmäisen ja viimeisen kerran tilasin Feeluniquelta kaksi tuotetta. Toinen hukkui postissa ja toinen juuttui tulliin. Ja verojen jälkeen tuote oli kalliimpi kuin jos olisin ostanut sen Suomesta. :-) En vaan tiennyt että lähetys tulee saarelta, mutta oma syy, olisi pitänyt olla tarkempi. Siksi nykyään aina pieni epäilys, kun pitäisi tilata Briteistä.

    • Sanni

     Muuten, huomasithan että Laid Baren sävyt ovat myös hohtavia ;) Muistaakseni et ollut hohtavan koostumuksen ylin ystävä..? Muutama sävyistä on satiininen, mutta mikään ei ole täysmatta vaikka Lolo itse niin tuotekuvauksessa väittää.

     • Elli A

      Satiiniset sävyt on kyllä hyviä, niistä tykkään paljonkin. Mattoja mulla on jo monia, joten juuri niiden satiinisten takia tuo kiinnostaa :) Eikä pari enemmän hohtavaa haittaa, eihän niitä ole pakko käyttää. Ne metalliset ja shiftaavat on sellasia, joista en pidä sitten ollenkaan. Mutta niitä ei tuossa ymmärtääkseni ole. Olen muutenkin tänään jo tilannut ko. paletin, joten katsotaan millainen on kun se saapuu :-) :-)

      • Sanni

       Käy sitten ihmeessä kertomassa mitä tykkäät :)

    • milipili

     FQ maksaa alvit takaisin kun vain pyytää.

 16. Terhi

  Kiitos, sain uusia vinkkejä meikkikaappiini
  Tilasin pari näytepakettia Paula’s Choicelta. Hyvä vinkki joltakin lukijaltasi! Itse kun omaan herkän ja kuivan ihon, niin kiva päästä edullisesti kokeilemaan sopivilta tuntuvia tuotteita. Vähän päälle 6€, ilman postikuluja, ei paha

 17. Elina Bee

  Heippa,
  Kiitos kivasta blogista! Olen roikkunut mukana jo vuosikausia, mutta taidan nyt jättää ensimmäisen kommenttini.
  Minulla on aina ollut iho-ongelmia! Yleensä kärsin aknesta, vaikka ikää on jo 25 vuotta. Masentavaa! Ja nyt puhutaan siis ihan kunnon paiseista, eikä muutamasta näppylästä leuassa. Ihoni ei myöskään reagoi juuri mihinkään kosmetiikkaan tai hoitotuotteisiin – kunnes vastaan tuli supermoodin aha-naamio. Olen käyttänyt sitä 1-2 kertaa viikossa ja tulokset ovat aivan ällistyttäviä. Ihon väri, rakenne ja pintakuivuus ovat parantuneet ja akne on vähentynyt huomattavasti.

  Kysyisinkin, että luuletko minun hyötyvän jotenkin tuosta Paula’s choice aha-päivävoiteesta? Se on kuitenkin vissiin kuivalle iholle tarkoitettu ja omani on ollut lähinnä pintakuiva ja muutoin siis hyvin näppyläinen! Kiitos kovasti, jos ehdit vastaamaan!

  • Sanni

   Moi Elina! Wow, mahtavaa kuulla sun Supermood Peel -kokemuksista :) Huisia!

   Nuo minun käyttämäni Paula’s Choicen AHA-tuotteet ovat seerumeja (toinen päivittäin käytettävä, toinen kerran viikossa), en itse asiassa tiedä onko Paulalla AHA-päivävoiteita. En löytänyt nopealla selauksella.

   Jos Supermoodin AHA-tuotteesta on ollut sinulle hyötyä, niin en näe syytä miksei Paulankin AHA-tuotteilla olisi :) Ne sopivat kaikille ihotyypeille, mutta yleisesti vain sanotaan, että AHA on parempi happovalinta kuivalle iholle kuin BHA, joka taas on parempi epäpuhtaalle iholle. Mutta kumpiakin voi siis käyttää kaikilla ihotyypeillä, BHA vain pääsee menemään talitukkeumien sisälle koska on rasvaliukoinen, toisin kuin AHA. Olisinkin suositellut tutustumaan myös Paulan BHA-tuotteisiin, mutta jos AHA on jo tuonut noin hyviä tuloksia niin niillä kannattanee jatkaa :)

   • Elina Bee

    Bha:ta olenkin käyttänyt jo pidemmän aikaa – toki se hoitaa jo syntyneitä finnejä, mutta bha-hoidot saavat ihoni näyttämään nopeasti nahkaa luovalta liskolta, mikä vaikeuttaa myös aknen piilottamista meikeillä. Pienen määrän salisyylihappoa silloin tällöin käytettynä ihoni kestää vielä ihan hyvin ja siksi kyselin, että voiko aha ”liikaa” käytettynä myös kuivattaa naaman riekaleiseksi vai sopiiko tosiaan jokin seerumi päivittäin käytettynä. Aha on tosiaan melko uusi tuttavuus, mutta olen hyvin tyytyväinen tuloksiin ja mietin, että voisiko päivittäisellä aha-annoksella hankkiutua eroon vielä viimeisistäkin epäpuhtauksista :)

 18. NG

  Kiva, että Paulan AHA on ollut kohdallasi niin toimivaa… Itse olen viime vuonna tutustunut moneen korealaistuotteeseen.

  Lueskelin tässä juuri Vuoden Parhaat-listoja muutamasta blogista, Virveltäkin tuli monta sellaista vinkkiä, joita en olisi ikinä muuten halunnut kokeilla! Voi teitä ;)

  Tuo Nafha on ehdoton houkutus.. en olisi moiseen sarjaan edes törmännyt ilman tätä blogia. Samoin EkoPharma kokonaisuudessaan vaikuttaa tutustumisen arvoiselta. Nyt tarvitaan vain avokätinen sponsori! :)

  • Sanni

   Nyt tarvitaan vain avokätinen sponsori! :)

   ^_^ :D Blogit on pahoja!

 19. Ansu

  Heippa Sanni! En ole juurikaan ennen lukenut mitään blogeja. En tiedä, miten löysin blogisi kuluneen vuoden aikana, mutta nykyään luen sitä melkeinpä päivittäin. Olen jäänyt koukkuun! :D Kirjoitat kiinnostavia juttuja ja olen löytänyt uusia hyviä tuotteita blogisi kautta. Onnellista vuotta 2016!

  • Sanni

   Voi kun kiva kuulla, kiitos terkuista Ansu! :) Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

 20. Copper

  Tokmannilta saa nykyään essenceä :) Huomasin hyllyn ja tuli heti sinä mieleen, kun paria päivää aiemmin olin lukenu just tän postauksen.

  • Sanni

   Essencen jälleenmyyntipisteet on tosiaan lisääntyneet huimasti Suomessa :) Se on hyvä juttu :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.