Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vuoden 2014 Parhaat Tuotteet

Vuoden THE listan aika :)

Kuluneen vuoden parhaimmat tuotetuttavuudet tulevat tässä.

Tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä, mutta voin silti todeta, että vuoden paras löytö ilman epäilyn häivää on Lushin Fair Trade Honey -shampoo.

Vuodenparhaat2014_GentleFoaming

Vuoden miellyttävin putsari: Lavera Gentle Foaming- pumppuvaahto.

Kuten juuri tuli edellisessä postauksessa todettua, luonnonkosmetiikan pumppuvaahdot ovat järjestään koostumukseltaan ohuempia ja vähemmän liukkaita ja kermaisia kuin ”normikosmetiikan” vastineet. Laveran vaahto on sieltä vähän täyteläisemmästä päästä ja tuoksu on vallan ihastuttava. Olen todella tykästynyt Laveran koko puhdistuslinjan tuoksuun.

Esittelin Gentle Foaming Cleanserin huhtikuussa täällä kera parin muun oikein hyvän pumppuvaahdon.

Vuodenparhaat2014_EyeBright

Yllättäjä: koukutuin vuoden aikana totaalisesti tähän ns. turhakkeeseen, eli silmille tarkoitettuun kasvoveteen :D Liz Earle Eyebright Soothing Lotion.

Tämä vesi raikastaa uniset silmät ja poistaa meikinjämät – joita minulla usein on yön aikana pulpahdellut esiin jostain silmän sisuksista, yöks. Totta kai huuhtelu vedellä ajaa aivan saman asian, mutta jostain syystä onnistuin ihastumaan juuri Eyebrightin jättämään tunteeseen siinä määrin, että Kreikan reissussa huomasin joka aamu kaipaavani tätä putelia. Vesihuuhtelu ei vain tuntunut samalta. :) Turhaa, mutta ihanaa!

Vuodenparhaat2014_RDeRose

Vuoden suosikkihajuvesi: Acorellen R De Rose EdP.

Eyebrightin tavoin R De Rosen nousu listalle tuli yllätyksenä, sillä normaalisti ruusutuoksut eivät millään lailla kuulu lempparituoksuihini. R De Rosessa kuitenkin on jotain selittämättömän viehkeää ja puoleensavetävää. Sen pehmeä, puuterinen makeus ja lempeä kukkaisuus luovat yhdessä jotenkin mielettömän rauhoittavan, ”lohduttavan” tuoksuharmonian. Se on samalla helppo ja joka tilanteeseen sopiva tuoksu, mutta ei yhtään tylsä.

En osaa muuta sanoa kuin että minulle tulee tosi hyvä olo tätä suihkaistuani. Liekö syy sitten niissä eteerisissä öljyissä ja tuoksun aromaterapeuttisessa pohjassa? En tiedä, mutta R De Rose on varmaankin ensimmäinen tuoksu 10 vuoteen, jonka saan loppuun.

Vuodenparhaat2014_LipPlumper

Vuoden paras huulituote: Kicks Lip Plumper eli ”köyhän miehen” versio Dermaglow’n Instant Lip Gloss Plumperista.

Kiilto vetelee viimeisiään – siinä tarpeeksi hyvät perustelut tuotteen sijoituksesta Vuoden Parhaat -listalle :) Omistan tuhat ja yksi huulikiiltoa jotka vaihtelevat laukussani, mutta ainoastaan Dermaglow’n huulikiiltoja olen saanut kulumaan loppuun viime vuosina – viimeistä pisaraa myöten. Kicksin edullisempi ja Suomesta saatava Lip Plumper peri Dermaglow’n manttelin, ja tällä hetkellä ei oikeastaan juuri muita huulikiiltoja tee edes mieli käyttää.

Miksi olen niin koukussa näihin ”plumper”-kiiltoihin? Yksinkertaista: ne jättävät huulelle samanlaisen kevyesti kihelmövän tunteen kuin Blistexin ja Carmexin purkkihuulirasvat, joihin minulla on pahimmanlaatuinen riippuvuussuhde. Lisäksi olen huulikiiltojen suhteen samalla lailla supervaativa kuin kasvoputsarien – koostumuksen ja ihofiiliksen on oltava JUST eikä melkein, pelkkä nätti sävy tai putsarin kohdalla hyvä puhdistusteho ei riitä. Dermaglow on paras huulikiilto maan päällä minulle, sen koostumus on kuin ”elämän eliksiiriä” huulilleni – toimii samalla huulikiiltona ja -hoiteena. Kicks ei ole ihan yhtä täydellinen mutta pirun hyvä korvike – ja lisäksi edullisempi ja saatavuudeltaan parempi.

idVuodenparhaat2014_FairTradeHoney

Tämä shampoo ei ole ainoastaan parhaita tuotteita tänä vuonna, vaan varmasti parhaita löytöjä koko kosmeettisen elämäni aikana. Lush Fair Trade Honey – nykyiseltä nimeltään Fairly Traded Honey Shampoo. Että kiitokset vain, Veppe! :)

Onko siellä ruudun takana joku joka missasi toukokuussa ylitsepursuavat intoiluni tästä varsin poikkeuksellisen koostumuksen omaavasta shampoosta? Mikäli vastasit kyllä, voit käydä tsekkaamassa postauksen täältä. Kyseessä on shampoo, jossa tavanomaisen vesipohjan sijaan (shampoistahan noin 90% on vettä) on käytetty hunaja-pellavanlimapohjaa. Jep! Pesevät ainesosat ovat samaa kamaa kuin normishampoissakin, mutta koostumus on täysin vedetön.  Eipäs olekaan täysin; tarkka lukijani muistutti, että pellavansiemenliman muodostukseen vaaditaan tietysti vettä. Mutta shampoossa ei ole vettä puhtaana. Hunaja muodostaa shampoosta 50%, pellavansiemenlima 20%.

Vaikutus: tuuheat, mielettömän pehmeät hiukset ja pidempi pesuväli kuin normishampoolla. Shampoo on samalla tehokkaasti pesevä, mutta myös hoitava – ominaisuudet, joita harvoin saa samaan pulloon kovin toimivana pakettina. Tämä on ainakin oma kokemukseni.

Vuodenparhaat2014_Korreshiusvari

Toinen hiustuotesuosikki – Kreikasta löytämäni Korresin Argan Oil Advanced Colorant! Tätä tuotetta ei valitettavasti myydä Suomessa, mutta sitä voi tilata ainakin Pharmazon-nettikaupasta.

Hämmentävä tuote: kestoväri, joka oikeasti tuntuu myös hoitavalta. Tiedättehän tunteen, kun kestoväriä huuhtoo hiuksistaan? Väriaineen alta käteen jää karhea, takkuinen tukka. Ei tämän jäljiltä. Pelkkä väriaine ennen hoitoainetta jättää hiukset silkkisen sileiksi..! Eikä kaunis, kirkkaan vaalea sävykään mitenkään huononna värjäyskokemusta..! ;) ^_^

Värjäystulosta esittelin syyskuun alussa täällä.

Vuodenparhaat2014_Undercover

Minä en käytä primereita eli meikinalusvoiteita. En koe niille tarvetta enkä myöskään pidä niiden synteettisestä tunnusta iholla (lue: siitä silikonimaisuudesta).

Poikkeus: IsaDoran Undercoveria olen käyttänyt vuoden aikana useastikin! Tämä on ensimmäinen primer, josta voin sanoa oikeasti tykkääväni. En usko, että se kohdallani mainittavasti pidentää meikin kestoa, sillä meikki pysyy minulla muutenkin tosi hyvin, mutta tykkään siitä millaiseksi Undercover jättää ihon. Ja miltä se tuntuu iholla. Juu, tokihan tässäkin on silikonia, mutta koostumus on erilainen kuin perinteisemmissä, vedettömissä ja lähes pelkkään silikoniin perustuvissa primereissa. Undercoverissa on myös vettä ja se tuntuu iholla selvästi kosteuttavalta. Rasvoittuvalle iholle perinteinen versio on todennäköisesti parempi, mutta minulle Undercover on miellyttävin primer-tuttavuus koskaan :)

Vertailin Undercoveria ja kolmea muuta primeria maaliskuussa täällä.

Vuodenparhaat2014_PihlajaDD

Mádaran Pihlaja DD-voide hurmasi koostumuksellaan ja kettukarkkimaisella tuoksullaan. En olisi odottanut minulle olevan käyttöä kuivan ihon rasvaisella ”jankkivoiteella”, mutta niin vain Pihlaja löysi tiensä lemppariksi käsivoiteen ominaisuudessa.

Jouluaattoillan pakkaskävelylle laitoin Pihlajaa ulkoiluvoiteeksi – ja iho oli edelleen rasvainen kun palasimme kahden tunnin jälkeen sisään :) Muissa yhteyksissä ei siis tulisi mieleenkään laittaa Pihlajaa kasvoille. Mutta käsivoiteena tämä on ollut niin loistava että voisin ostaa itsekin! (Olen saanut tuubin blogin kautta.) Jo pelkkä tuoksu tekisi tästä hankkimisen arvoisen :)

Vuodenparhaat2014_IntenseLiner

Vuoden ehdottomasti eniten käytössä ollut silmämeikkituote – Lumenen vedenkestävä nestemäinen eyeliner. Saatuani näitä testiin keväällä en juuri muita silmänrajaustuotteita loppuvuonna käyttänytkään. :) Esittelin linerit ensi kertaa täällä.

Miksi tykkään näistä? Geelimäiset eli paremminkin voidemaiset eyelinerit ovat itse asiassa suurimpia suosikkejani kestävyytensä, jälkensä ja hallittavuutensa puolesta, mutta nestemäisissä on yksi etu – ei tarvitse erillistä sivellintä eikä sivellintä tarvitse pestä. Ihan vain tästä syystä nestemäiset ovat parin viime vuoden aikana pikkuhiljaa kivunneet käyttötiheydellään voidemaisten ohi.

Lumenen Intense Linereissa kohtaa kaksi asiaa jotka tekevät niistä lemppareitani – miellyttävä, sopivan ohut ja joustava huopakärki sekä kauniit, tavallisesta poikkeavat sävyt. Yleensähän eyelinereissa on saatavilla vain musta sävy ja tuurilla ruskea. Intense Liner -perusvalikoimaan kuuluu mustan lisäksi myös tumma harmaankimaltava sävy sekä metallisen hohtava khaki-vihreä. Ihan parhautta!! Olen käyttänyt näitä suunnilleen joka toisessa meikissä koko vuoden. Khakin sävy toimii loistavasti arkisemmissa meikeissä koska se on huomaamattomampi kuin musta ja ruskea – valoaheijastava pinta syö rajauksen intensiteettiä tehden siitä kesyn. Kimaltava harmaa taas on aivan upea sävy itsessään ja kiinnostavampi korvike mustalle. Jo toinen Grey Crystal -tuubi on menossa! :) Lumene, älkää lopettako näitä pitkään aikaan, please!

Vuodenparhaat2014_DoubleChoco

Haha – tätä ette ehkä odottaneet! :D

Tänä vuonna Atkins-patukat hävisivät haastajalle, ja nyt syön yksinomaan Quest-proteiinipatukoita. Quest-urani meinasi tosin tyssätä heti alkuunsa, kun onnistuin ensimmäisellä kerralla tilaamaan yhden vähiten onnistuneista mauista, ja olin tosi pettynyt. Sain sitten teiltä lukijoilta vinkkejä parhaista Quest-mauista, ja yksi sai ääniä ylitse muiden – Double Chocolate Chunk.

Tämä patukka on kieltämättä Mielettömän Älyttömän Hyvä. Vielä loppukesästä olin sitä mieltä, että Chocolate Peanut Butter on suosikkini, mutta Double Choco kiri pikkuhiljaa rinnalle – ja ohi. :) Patukka on täydellinen vhh:ta noudattavalle, ei-kovin-makeista jutuista tykkäävälle henkilölle. Juuri sopivan suklainen, mutta ei kuitenkaan suorastaan karkkimainen – ja näissähän ei ole lainkaan suklaakuorrutusta. Ihana  ”chunky” koostumus ja aidon kaakaon maku. Perrrrfect!

DCC on tosi hyvää, mutta tiedättekö mikä siinä on parasta? Siihen ei jää koukkuun. ^_^ Minulle riittää jo juustoaddiktio, enkä kaipaa rinnalle muita ”pakkosaadapakkosaada” -tunteen aiheuttavia herkkuja. Pyrin päinvastoin sellaisista eroon. DCC maistuu treenin jälkeen tai vaikka junaeväänä – mutta en mä siitä haaveile tai himoa pötkylän perään päivät pitkät. :)

Vuodenparhaat2014_AfricanParadise

Olen pyrkinyt pitämään nämä ”Vuoden Parhaat” -listat kymmenessä tuotteessa, mutta viimekin vuonna listalle pääsi 11 tuotetta. Olkoon sitten niin tänäkin vuonna. Tai nimetään Lushin African Paradise ”Bubbling Under” -tuotteeksi – aika hyvä, mutta ei ihan Top Kymppi -matskua enkä nyt välttämättä itse tästä maksaisi.

Erilainen ja valtavirrasta poikkeava tuote kuitenkin – ja iho jää aivan häkellyttävän hyvän tuntuiseksi. Kyseessä on suihkussa käytettävä, pois huuhdottava vartalonhoitoaine – siis käytännössä tosi rasvainen vartalovoide joka pestään pois. Iho taputellaan kuivaksi, ja ahh – voit jäädä hivelemään vauvan pyllyn pehmoista hipiääsi. Kallis tuote jota on ihana käyttää satunnaiseen hemmotteluun.

Miltäs teidän vuoden listaukset näyttää? :)

*

Aiempien vuosien listaukset:

Vuoden 2013 parhaat tuotteet

Vuoden 2012 parhaat tuotteet

Vuoden 2011 parhaat tuotteet

Vuoden 2010 parhaat tuotteet

Vuoden 2009 parhaat tuotteet

Kommentit (84)

 1. M

  Tekisi niin kovasti mieli kokeilla tuota Lushin shampoota, mutta tuo hinta on vähän paha – varsinkin kun itse en yleensä jaksa hiustuotteisiin kauheasti panostaa :D Harmi kun noita ei oikeen taida saada mistää halvemmalla.
  Omaan listaani pääsisivät ainakin

  Youngbloodin mineraalimeikkipohja (ihan mahtava, vaikka onkin kallis)
  Lumenen hiekkakynsilakat (niin kuin joku onkin jo maininnut)
  Isadoran blonde inliner kajal
  Clarins 3-dot-liner

  Suuret kiitokset siitä että oot tuosta Isadoran blondesta vinkkaillut – en olisi ilman suosituksia sitä ikinä ostanut mutta nyt on vaikea kuvitella etten sitä käyttäisi!

  • Sanni

   Harmi kun noita ei oikeen taida saada mistää halvemmalla.

   Ainakin Englannissa Lush maksaa paljon vähemmän kuin Suomessa, jopa postikulut mukaan laskettuna. Itse tilasin FTH-shampooni Briteistä.

   Lushilta saa muuten käsittääkseni näytteitä kaikista tuotteista, minä olen saanut pieneen muovipurkkiin näytteen kaikista toivomistani tuotteista (no en nyt kyllä kerralla enempää pyytänyt kuin kolme.., ;)) Jos asut Helsingissä tai käyt siellä joskus, niin kipaise Asematunnelin Lush-myymälään pyytämään FTH-näyte :)

   • M

    Ahaa, kiitos paljon vinkeistä! :)

 2. Katar

  Kysymys Mufen face & body-meikkipohjan sävyistä. Postausten perusteella olet kokeillut joitakin sävyjä? Mietin mikä sävy voisi olla minulle paras. Minulla on vaalea keltapohjainen iho esim. mufe hd 117, lily lolo-popcorn ovat minulle sopivia.. Lähinnä pohdin sävyjen 20 ja 32 välillä. Osaatko heittää arviota kumpi olisi parempi?

  • Sanni

   Hei Katar!

   Olen kokeillut MUFEn Face & Bodysta vain sävyjä #20 Ivory ja #32 Alabaster Beige, muut sävyt eivät valitettavasti ole minulle lainkaan tuttuja. Noista kummatkin sopivat lämpimälle tai neutraalille iholle, mutta tummuusastetta en osaa verrata Lolon Popcorniin kuin täysin villinä veikkauksena. Popcorn on ”light-medium”, ja MUFEn #32 on tummempi kuin kaikkein vaalein #20, joten sillä perusteella sanoisin #32 Alabaster Beige.

 3. Jonttu

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle Sanni ja kiitos, kun jaksat päivästä toiseen ilahduttaa meitä lukijoita näkemällä paljon vaivaa postaustesi eteen. Postauksiasi on aina ilo lukea, ja lisäksi niissä on paljon laadukasta informaatiota. :)

  Ja anteeksi pieni välikohtaus tuossa loppusyksystä, kun jouduit ihan etsintäkuuluttamaan minua. Olin pienellä nettitauolla.

  • Sanni

   Kiitos Jonttu :) Älä suotta pyytele anteeksi, nettitauot ovat täysin ymmärrettäviä. Ilahduin kun palasit, et ole selityksen velkaa :)

 4. pussukka

  täytyisi varmaan itsekin testata tuo lushin shampotti. Tukka kun on ohut kuin hiirenhäntä

  Hyvää uutta vuotta Sanni! :)

  • Sanni

   Samoin sinne pussukka! :)

 5. Jonttu

  Mitä muuten tyynyliinatestille kuuluu? :)

  • Sanni

   Heh :)

   Tarkoitat varmaankin sitä aamu-vanulapputestiä..? Sille kuuluu sellaista, että sen ajanjakson ajan, kun en laittanut kasvoille mitään kosteustuotetta illalla, oli vanulappu aamuisin joko täysin puhdas tai vähemmän likainen kuin yleensä. Olen päätynyt samaan mitä moni lukija ehdotti, eli vanulapussa näkyvä lika on lähinnä sekoitus iholle jäänyttä (hapettunutta) kasvovoidetta ja rasvan ansiosta iholle takertunutta tyynyliinan nöyhtää.

 6. Jenni

  Ootko sattunut huomaamaan, että nuo Lumenen eyelinerit on lämpimällä vedellä lähteviä? Tai ainakin ne versiot, mitä meillä töissä on myynnissä :D Häiritsee kun siitä ei ole mitään virallista mainintaa missään, mutta ainakin mulla ne lähtee sellasina samanlaisina palasina lämpimällä vedellä kuin 38-mascarat.

  • Sanni

   Kuulin tuon saman 38-jutun Lumenen edustajalta, mutta minulla nuo rajaukset eivät lähde lämpimällä/kuumalla vedellä. Luultavasti siksi, kun ”oikeat” 38-tuotteetkaan eivät lähde – se kemia ei siis jostain syystä toimi mun iholla. Mutta sellaisina isompina riekaleina nuo lainerit kyllä irtoaa, eri lailla kuin muut rajaustuotteet.

   • Jenni

    Jes ihana kuulla, että Lumenen edustaja on maininnut asiasta! Vaikka olen itse omin silmin moneen kertaan todennut, että lineri lähtee lämpimällä vedellä (minulla ainakin) niin en silti jotenkaan ole ”uskaltanut” hirveän hyvin luottaa tuohon pelkkään omakohtaiseen, koska meille ei tosiaan ole mitään virallista mainintaa asiasta tullut. Ehkä tästä eteenpäin uskallan rohkeammin kaupitella lineria tuolla argumentilla ;)

 7. Titu

  Joskus ostin tuon lumenen kimalteisen rajaustussin ja oli kyllä täysi pettymys :/ Levisi melko nopesti käytössä. Luotto rajausvärini maybellinenlta ja rimmeliltä pysyvät koko päivän.

  Kiinnostaisi tuota Lushin shampoota kyllä kokeilla :)
  Sun blogista joskus löysin suosituksen lumenen cc-voiteesta ja se on jäänyt päivittäiseen käyttöön :)Lumenen gel effect kynsilakatkin taisin täältä bongata :) Muitakin tosi hyviä tuotteita olen täältä löytänyt ja saanut vinkkiä. Isadoran tai lorealin maskara olisi seuraavaksi aikomus ostaa :)

  Olen lukenut pitkään blogiasi ja harvoin kumminkaan kommentoin :D Eli pitänee parantaa tapani.

  • Sanni

   Mukava kun kommentoit! :)

   Kivaa että olen voinut olla hyödyksi ^_^ Hyvää uutta vuotta!

 8. mari

  Aluksi kiitos ihanasta blogistasi.

  Olen ostanut blogisi vaikutuksena mm. madaran aha-peel kuorinnan ja detox-savinaamion, joihin olen ihastunut tosissaan.
  Itse olen huono tilaamaan mitään netistä, mutta paikallinen emotion on kosmetiikan mekkani, josta ostan (no laivalla käyn joskus kerran kymmenessä vuodessa).

  Se täydellinen kosteusvoide on hakusessa (olisko vinkkejä?).
  Pähkinäallergia (myös manteli) sulkee joitain kokeiluja pois.
  Nyt ollut käytössä Decubalin punakorkkinen perusvoide (koko kropalle tarkoitettu), kun parempaa jokapaikan voidetta en ole löytänyt. Vaatimuksena on kevyt purkki, josta voi puristaa/pumpata tuotteetn ulos. Lasipurkki ei hyvä, rikon sen kumminkin. Ihoni rasvoittuu (vaikka voinkin vetäistä Dermosilin extran yöksi ja se imeytyy naamaani).

  Hiusshampoista tuo lempparisi vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.
  Loccitanella on ihana shampoo ja hoitis (yrttinen, hoitava, tuuheuttava), tykkään myösPaul Mitchelin teatree shampoosta.

  Tuoksuina tykkään kamferi, salvia, rosmariini tyylisistä tuoksuista. Ne jotenkin saippuoissa ja voiteissa saa puhtaan fiiliksen (kauneustunnustuksieni monsteri lienee, että välillä lainaan koiran tea tree shampoota mökillä…;).

  Tästä jatostuksestani varsinaiseen kyssäriini.
  Jos mietit aikaisempia top-listojasi, mitkä ottaisit niistä vieläkäyttöösi?

  • mari

   Meikeistä:

   Ripsarit: en tykkää niistä kalttausvedellä poispestävistä, ne ei meinaa lähteä pois, myöskään vedenkestävät ei pysy, ihoni rasva saa ne kesäluumalla leviämään pandaksi…
   Lancomen Definils (tai jotain semmoista) on lempparini.

   Peitevärit: Estee Lauder Double wear (tai jotain semmoista, se viiksivoiteesi, kiitos suosittelusta) on luottopeitevoiteeni (mustat silmänaluset).

   Sit muuta en säännöllisesti meikeissä käytä.
   Diorin aurinkopuuteri – oon käyttänyt paljon, pohja paistaa…ehä ostan uudn, jos jotain muuta ei ole tarjouksessa…
   Luomivärejä olen ostanut, yksi makeupstoren tummanharmaanruskea jäi kulmaväriksi käyttöön (muut on lähes korkkaamatta vessan hyllyssä), sammaleenvihreellä vedän sutirajaukset, mutta noi häivytyssysteemit sun muut…en osaa.

   Värillinen labellon huulirasva.

   Vaikea sanoa mut just meikkaamiseni kaipaa petrausta, luen siis jatkossakin blogiasi…

  • Sanni

   Se täydellinen kosteusvoide on hakusessa (olisko vinkkejä?).

   Mitä ominaisuuksia haet voiteelta? :) Voin antaa vinkkejä sen pohjalta, minkä tyyppistä voidetta haet – luonnonkosmetiikan/normikosmetiikan, fluidimaista/rasvaista, suojakertoimellista/ilman suojakerrointa, sävytettyä/sävyttämätöntä, hajustettya/hajusteetonta jne.:)

   Jos mietit aikaisempia top-listojasi, mitkä ottaisit niistä vielä käyttöösi?

   Voi, tämä on tosi kiva kysymys! :) Moni aiempien listojen tuotteista onkin vielä vakituisessa käytössä – ovat siis jääneet ikisuosikeiksi!

   Vuoden 2009 listalta ottaisin IsaDoran Blooming Springin ja Blonde-kajalin, vuoden 2010 listalta Dermaglow’n huulikiillon, Estelle & Thildin vartalovoiteen ja OPIn Nail Envyn, vuoden 2011 listalta KAIKKI, 2012-listalta Viva La Divan huulipunat, Elizabeth Ardenin käsivoiteen, MUFEn UV-Primen ja Flow’n mineraalipuuterin ja vuoden 2013 listalta E&T:n seerumin, Yves Rocherin hoitoaineen, Cutrinin hiusöljyn ja Kiehlsin deodorantin.

 9. Mari

  Saanko kysyä mistä tilaat Questin patukat? iHerbistä, Questin omalta sivulta vai jostain muualta? Olen itse tilannut niitä iHerbistä mutta mietin, että olisiko ne halvempia jossain muualla nyt, kun iHerb nosti postikulujaan.

  • Sanni

   Tilaan edelleen Herbistä, uusilla postareillakin hinnaksi jää noin 2,25€/patukka mikä on edelleen halvempaa kuin Suomessa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.