Vuoden 2013 Parhaat Tuotteet

Jälleen on aika koota yhdelle listalle vuoden parhaat tuotetuttavuudet. Tänä(kin) vuonna oli erittäin vaikea kutistaa lista vain kymmeneen tuotteeseen, ja lopullisen listan valmistuttua huomasin että siellä kuitenkin komeilee 11 kappaletta… :D Eli olkoon sitten Top 11 tällä kertaa – ja mitäpä tuolla luvulla nyt oikeastaan on väliä. ^_^

Vuosi 2013 oli itselleni Seerumivuosi. Olen viime vuodet lisännyt pikkuhiljaa seerumien käyttöä, mutta nyt viimeistään tajusin, että seerumikoostumus näyttää olevan itselleni se kaikkein mieluisin kosteutusmuoto kasvoille.

Listan tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

VuodenParhaatEstelleThild

Vuoden ihanimman tuntuinen ihonkosteuttaja, ylistykset ovat varmasti tuoreessa muistissanne. :)

Suurin osa valmistajista haluaa uskotella meille, että seerumi kuuluu aina käyttää varsinaisen hoitovoiteen alla eikä riitä yksinään kosteuttamaan, mutta se on ihan kukkua. Joillekin riittää, toisille ei, ihotyypistä ja makuseikoista riippuen. Yksi tykkää paksummasta voiteesta, toinen ohuenohuesta fluidista. Jos iho tuntuu seerumin jälkeen hyvältä eikä kiristä, on seerumi aivan riittävä kosteuttaja yksinäänkin.

VuodenparhaatTBS

Vuoden toiseksi parhaan tuntuinen kosteuttaja. TBS:n tuotteessa on kaikki kohdillaan; hinta, luonnolliset raaka-aineet, ekosertifiointi ja ihofiilis. Aluksi epämiellyttävän tuntuiseen tuoksuunkin tottui, ja lopulta huomasin jopa tykkääväni siitä. The Body Shopin Nutriganics -linjan esittely täällä.

VuodenParhaatYR

Monikin vuoden hoitoainetuttavuuksista olisi ansainnut paikan tällä listalla, mutta valitsin Yves Rocherin sen ainesosalistan perusteella. YR:n hiustuotelinja ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja silti siihen on haluttu valita luonnon ainesosiin pohjautuvat formulat. Reparationin ainesosaluettelo on minusta loistoesimerkki siitä, kuinka hyvin pelkistetyllä reseptillä voi saada erinomaisen hoitotuloksen. Laittaa miettimään, mihin niitä kymmeniä eri uutteita ja kvatteja ja silikoni-proteiiniyhdisteitä tarvitaan…

VuodenParhaatCutrinPremium

Uusi suosikkini latvojen hoidossa ja suojauksessa. Kevyt, ei-lähmäävä koostumus joka jättää latvat silkinsileiksi. Riittoisa pullo ei lopu ihan lähivuosina… Premium-öljyn esittely ja muita hyviä hiusöljyjä tässä postauksessa.

VuodenParhaatKicks

Vuoden paras meikkisivellin! BB-voiteen levitän mieluiten sormin, mutta meikkivoiteen kanssa tämä on ihana. Meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti ja ilman rajoja, ja sivellin tuntuu ylipäänsä kasvoilla jotenkin tosi kivalta! :) Perinteinen lättänä meikkisivellin on jäänyt vähemmälle käytölle tähän tutustuttuani. Siveltimen esittely videon kera täällä.

VuodenParhaatLumeneCC

Todella hyvä edullinen meikkivoide! Jopa niin hyvä, että minä vannoutuneena puuterimaisen meikkipohjan käyttäjänä jumiuduin käyttämään Lumenen CC:tä alkuvuodesta pitkäksi aikaa. Yllättävän peittävää ollakseen ohutta ja luonnollisen tuloksen jättävää meikkivoidetta. Tarkempi esittely kuvien kera löytyy täältä.

Minulla alkaa jo hermo mennä näihin kirjainlyhennetuotteisiin, enkä jaksa ajatella tätäkään voidetta jonain erityisesti ”väriä korjaavana” (CC = color correcting), mutta pirun hyvä meikkivoide se on! :)

VuodenParhaatKiehls

Pidän voidemaisista deodoranteista. Etenkin matkoilla, kun ne saa pursotettua pieniin matkapakkauksiin. Kiehl’sin Superbly Efficient Anti-perspirant & Deodorant Cream tuntuu hellävaraiselta – tai ei oikeastaan yhtään miltään. Siksi se onkin niin hyvää. Nestemäisistä deodoranteista jää usein sellainen kuivan tuntuinen ”kalvo” kainaloon, Kiehl’sin voidemaisesta ei.

VuodenParhaatMelvita

Ihana tuote – kasvoveden ja seerumin välimuoto. Jättää ihon kosteutetumman tuntuiseksi kuin tavallinen kasvovesi. Kun nyt olen selkeästi seerumistunut, niin ei ihmekään että tämän tyyppiset tuotteet vetävät puoleensa. :)

Kun kesken olevat kasvovedet jäivät sivuun Melvita-testijakson jälkeen ja huomaan joka aamu tarttuvani tähän pulloon – siitä tietää että Orange Blossom Extraordinary Water ansaitsi paikkansa vuoden parhaiden listalla.

VuodenParhaatIdun

Uusi ihana mineraalituttavuus! Sytyttää valon kasvoille, tekee erittäin kuultavaa ja ”eteeristä” jälkeä. Kokemukseen ja tuotteiden sijoitukseen listalla vaikuttaa epäilemättä myös pakkaus-design johon ihastuin täysillä. Idun esittäytyi Karkkipäivässä helmikuussa. Vuoden aikana Idunin jälleenmyyjäverkosto on muuten lisääntynyt huimasti ja olen bongaillut sarjaa eri apteekeissa.

 IdunMinerals_face

Idun-meikki-look on varmaan vuoden lempparimeikkikuviani..! :) Niin…. kuulas! Ja minulle täydellisesti sopivat sävyt.

 

VuodenParhaatDermosil

Tämän tuotteen sain jo vuoden 2012 puolella, mutta otin sen käyttöön vasta tänä vuonna. Siksi sijoitus 2013-listalle. Lumenen kulmakynän muututtua uudistuksen myötä pehmeämmäksi nappasi Dermosil sen paikan kulmakarvatuotesuosikkinani. Dermosilin kynässä on makuuni täydellinen koostumus; ei liian pehmeä, ei liian kova, ja väriä tarttuu juuri sopivasti. Sävy Medium on hyvin lähellä Lumenen 02:sta ja sopii minulle kuin nenä päähän (pahoittelen latteaa ilmaisua.)

Dermosilin kynän tarkempi esittely täällä.

VuodenParhaatZuii

Varmaan yksi eniten käyttämiäni tuotteita koko vuonna. Niin helppo ja meikkiin kuin meikkiin sopiva luonnollinen, mieto haalean persikan sävy. Loistava kerrostuvuus – punaa voi lisätä vaikka 20 kerrosta sävyn syventyessä eikä tulos näytä kuivalta, paksulta jauhokerrokselta. Puna on näkynyt vaikka kuinka monessa meikkikuvassa vuoden aikana, tässä ensimmäinen.

Nämä tuotteet kuuluvat myös vuoden parhaimpiin mutta jäivät ”bubbling under”:

Patyka Biokaliftin silmänympärys-voide, Skin Blossom -putsari, Make Up For Ever Eye Prime ja Mádaran Colour & Shine -shampoo ja hoitoaine.

.

Edellisten vuosien listaukset:

Vuoden 2012 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2011 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2010 Parhaat Tuotteet

Vuoden 2009 Parhaat Tuotteet

Kommentit (20)
  1. Kiitos,kicksin sivellin vinkistä. Itse ostin sen jonkin aikaa sitten mutta kokeilin vain pyörittämällä ja jotenkin se on sitten jäänyt vain kokeiluasteelle. Mutta pitääkin sitä nyt kokeilla noin perinteisellä tyylillä =)

  2. Pitääkin kokeilla seuraavaksi tuota Lumene CC:tä kuulosti ainakin tosi hyvältä vaihtoehdolta!

    Olen ihan uusi lukija joten en ole varma ootko joskus puhunut näistä jutuista mutta osaisitko ollenkaan vinkata joitakin wanhoihin sopivia meikkejä? Ittelläni tumma silmämeikki ei toimi mielestäni ollenkaan eikä kovin vaalea meikkikään houkuta koska oisihan se kiva jos se nyt edes vähän näkyisi. Help me please, olen hukassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *