Vuoden 2010 parhaat tuotteet

Tämäkin juttu oli tarkoitus saada tehdyksi jo joulukuun viimeisellä viikolla… mutta muut jutut ovat jyränneet tämän yli enkä ole saanut kuviakaan otettua. Ennenkuin tänään! :) Joten here goes: viime vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet Sannin mukaan. Nämä eivät siis kaikki ole mitään vuoden 2010 uutuuksia, vaan tuotteita, joihin itse olen tutustunut ensimmäistä kertaa viime vuoden aikana.

Vuodenparhaat1_

1. NeoBio Magnolia -kuorinta

Tämä oli rakkautta ensi hetkestä. Kirkkaasti vuoden paras tuote itselleni, aivan mielettömän tuntuisen ihon tekevä kasvokuorinta. Kerroin kuorinnasta tässä postauksessa. Ja olen edelleen aivan yhtä ihastunut tuotteeseen. Voide kuorii tehokkaasti, mutta onnistuu jotenkin välttämään kuorinta-aineille tyypillisen narskuvannihkeän jälkitunteen iholla. Iho jää sen sijaan suloisen pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, tämän jälkeen itselleni riittää kasvoille pelkkä seerumi.

Vuodenparhaat2

2. Mádara Deep Purifying Foam

Paras kokeilemani luonnonkosmetiikan putsari, ja ylipäänsä yksi miellyttävimmistä putsareista mitä koskaan olen käyttänyt. Esittelin Mádaran vaahtoputsarin ensimmäisen kerran tässä postauksessa. Vaahto on paksua ja pehmeää, puhdistaa tehokkaasti mutta ei vedä ihoa kuivaksi. Iholle ei jää mitään puhdistusaineen jälkituntua. Mitäpä sitä muuta putsariltaan kaipaisi?

Vuodenparhaat3

3. Oliv’ Super Antioxidant Treatment

Vuoden paras kosteusvoide. Tämän tuotteen hehkutukset taitavat olla monen muistissa. :) Omistin antioksidanttivoiteelle lokakuussa oman postauksen. Ylellisen tuntuinen, nopeasti imeytyvä ja kuulaan, kevyesti valoaheijastavan pinnan jättävä voide antioksidanttitehoilla. Käytin vähän aikaa toista voidetta, ja kun palasin tähän, en voinut kuin ihastella heleää ihoani.

Vuodenparhaat4

4. Dermaglow Instant Lip Plumper

Dermaglow’n hoitava huulikiilto on historiallisesti saavuttamassa asemaa ensimmäisenä huulikiiltona, jonka saan käytettyä loppuun. Ja näitähän on minulla jemmassa vielä kaksi! Ostin näitä viime vuoden tammialesta, ja nyt tämän vuoden alesta oli taas rohmuttava yksi. Dermaglow’n tuotteet ovat kalliita, ja tämänkin huulikiillon normihinta on rapiat 50,50€! Ei tulisi mieleenkään ostaa täydellä hinnalla, vaikka todella loistavasta tuotteesta onkin kyse. Instant Lip Plumper tuo huulille hyvin kevyesti sävyä ja reilusti kiiltoa, ja pullistaa huulen uurteita niin, että huulten pinta näyttää tasaisemmalta. Käytän tätä myös huulirasvan asemasta, se on selvästi kosteuttavampi ja hoitavampi kuin tavalliset huulikiillot. Lisätietoa saa tästä postauksesta.

Vuodenparhaat5

5. Estelle & Thild -vartalovoide

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä, melkein kermamaisen tuntuinen vartalovoide. Olen käyttänyt näitä kaksi pulloa, Neroli & Bergamot -tuoksuisen ja hajusteettoman Baby & Child -version. Kumpikin tuntuu iholla yhtä hyvältä. Etenkin pakaroiden iho jää Estelle & Thildin voiteella kiistatta pehmeämmäksi kuin muilla voiteilla! ^_^ Tällaisen havainnon olen tehnyt.

Vuodenparhaat6

6. OPI Nail Envy

Aloin käyttää tätä viime tammikuussa, ja ostin juuri uuden pullon. Yksi pullo riitti siis melkein vuoden. Tämä hoitolakka auttoi kynsiäni pääsemään kuntoon geelikynsien jättämän tuhon jälkeen, ja värilakka pysyy paikoillaan paljon paremmin kun tätä käyttää aluslakkana. Nail Envy jättää paksumman ja tasaisemman pinnan kuin useimmat muut (ainakin minun kokeilemani) aluslakat.

Vuodenparhaat7

7. Sante Bio-Oliivi-käsivoide

Parhaita kokeilemiani käsivoiteita. (Tästä en voinut enää ottaa itse kuvaa kun voide on loppunut jo ajat sitten.) Raikkaan tuoksuinen ja erittäin miellyttävän tuntuinen, imeytyy nopeasti eikä jätä vahamaista tai nahkeaa tunnetta iholle. Eikä ole hinnallakaan pilattu. Kerrassaan loistotuote, jota tulen aivan varmasti ostamaan uudestaan.

Vuodenparhaat8

8. Depend Myrtti-kynsiöljy

Tämä on yksinkertaisesti paras kynsiöljy siksi, että se maksaa vain 3 euroa. Kaikissa kynsiöljycocktaileissa on enemmän tai vähemmän samoja öljyjä, joten on turha maksaa maltaita jostain hienosta brändiöljystä. Dependin myrttiöljy tuoksuu ihanalle ja tekee kynsistä joustavammat (ja näin ollen kestävämmät) ja pitää kynsinauhat kunnossa.

Vuodenparhaat9

9. Lord & Berry Liquid Eyeliner

Tämä tussihan esiteltiin juuri pari päivää sitten, joten se lienee lukijoilla tuoreessa muistissa. Lord & Berry pääsi nipin napin vuoden 2010 listalle, sillä sain sen käyttöön joulukuun puolessa välissä. Ei vienyt kauaa todeta, että kyseessä on erinomainen eyeliner.

Vuodenparhaat10

10. Diorshow Maximizer

Tämä tuote pääsi listalle aika yllättäenkin, sillä en ole yleensä perustanut näistä ripsien pohjustajista. Esittelin Maximizerin tehoja tässä postauksessa, jossa väitin, etten ole tuotteesta niin innostunut vaikka se hyvää jälkeä tekeekin. Postauksen jälkeen huomasin kuitenkin käyttäväni Maximizeria melkein päivittäin, ja tykkääväni siitä aika lailla. Ripset eivät koskaan jää paakkuun hyvin erottelevan harjan ansiosta, ja tämä tosiaan melkeinpä tuplaa maskaran tehon.

Tästä pääsette vuoden 2009 Top 10 -listalleni.

Mitkä olivat teidän suosikkituotteitanne viime vuonna?

Kommentit (62)
 1. Joo oon aivan samalla kannalla ton OPI nail envyn kannalta :) Tosi hyvä tuote!

 2. Hei,
  onko tää oikeasti vain kosmetiikkablogi? Musta vähän tylsä lukea pelkkiä tuotteita kun et kerro mitään itsestäsi tai vaatteita tms. peruskauraa.

  1. Tuotanoin, maarit, tämä ON vain kosmetiikkablogi. :) Tämän blogin lukijoita mun vaatteet sun muut nimenomaan ei kiinnosta. ^_^

   1. Juuri näin! :)

    1. Verililjapuu
     16.1.2011, 09:32

     Mutta eihän tämä ole pelkkiä tuotteita; on kaikkia ihania hairahduksia välillä! Ahvenanmaa ja ponit esimerkiksi. Plus sitten asiaan liittyvät inci- ja mainosjutut esimerkiksi. Olisikin ”hauskaa ja mielenkiintoista”, jos esittelisit incit ja päivän sukat samassa postauksessa ^^

     1. Inci- ja mainospohdinnat liittyvät nekin kosmetiikkaan. :)

      Mutta joo, tokihan täällä on suunnitellusti välillä näitä sivupolkuja, mutta kyllä varmaan 90% sisällöstä liittyy tävalla tai toisella kosmetiikkaan. Sillä vaan vastasin maaritille, että kyllä mun lukijat on täällä lähinnä sen kosmetiikan, ei mun sukkien värin takia. ^_^

   2. Charming Nails
    16.1.2011, 09:27

    Joo ei todellakaan kiinnosta :) vain meikkijuttuja kiitos! Vaateblogeja on miljoonia muutenkin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *