Voitteko potkia mua?!

Eiiiih…!! Eikä mitä mä missasin!!

Kävelin äsken yhtä Mykonos Choran labyrinttikaduista. (Jos olen aiemmin puhunut labyrinteista, niin ne eivät oikeasti muualla Kreikassa ole mitään Mykonokseen verrattuna.)

Eteeni putkahti Sephora. Mitä pikkuisin, söpöin mini-Sephora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astuin sisään. Skannasin myymälää. Clinique, Make Up For Ever, Benefit, Dior… Minkäs hintaisia Diorin viisikot ovat täällä… jahas, 55,60€. No ei ole paha tuokaan Suomen hintaan verrattuna.

Katse ylös seinälle. Iso plakaati, -35%. Mitämitä, 35% mistä? Kaikesta?

Käännyin sydän lepattaen myyjän puoleen. Hän näytti pahoittelevalta. ”Kyllä, kaikesta, mutta tarjous päättyi eilen.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen??

Älä viitsi!!

Dioristakin?

Myyjä nyökkäsi. Kaikesta.

Räpläsin tärisevin käsin kännykän esiin. 55,60 x 0,65 = 36,14€.

Ei-KÄ. Katsoin myyjää anovasti. Eikö hän voisi vielä antaa minulle alennusta? Olihan heillä sitä paitsi aleplakaatit vielä esillä. (Suomessa alennus olisi pakko antaa jos mainos on esillä – asiakkaalla on oikeus niihin tarjouksiin jotka ovat myymälässä esillä ja on myymälän moka jos he eivät poista alemateriaalia ajoissa.)

Myyjä pudisti päätään. Ei, ei hän mitenkään voi antaa alennusta. Mutta kiinnostaisiko minua joku muu merkki? Tänään saisi 25% alennusta esimerkiksi Benefitistä ja MUFEsta. Ei, ei. Mun viisikko…!

idCuirCannage

Tuijotin Cuir Cannagen testeriä. Kiusasin itseäni vielä kysymällä, oliko heillä ylipäänsä Cuir Cannagea jäljellä. Yksi löytyi. Sekin vielä.

Ei hemmetin hemmetti. Oikeasti. Mä olisin eilen voinut saada sen 36 eurolla!! Miten voi ihmisellä olla tällainen tuuri? Miksi mä en osunut tuolle kadulle eilen? Eiiih… Eipä tuo paletti lentokentältäkään noin halvalla irtoa.

*vetää henkeä*

Yritän nyt rauhoittua ja palaan ulos aurinkoon. Jospa aurinkoterapia tekisi tehtävänsä.

(Ja tiedän – onhan se naurettavaa saada slaagi missattuaan mahdollisuuden säästää joku säälittävä 20 euroa. Mutta se on se periaate. Että alennus olisi ollut eilen tarjolla alle 300 metrin päässä. Ja kävelin sen ohi.)

Kommentit (35)
 1. NOOOOUUU!!! Tunnen tuskasi tänne asti! Mä olisin varmaan yrittänyt lahjoa myyjää jotenkin, haha :DD 36e ei ole hinta eikä mikään viisikosta! Eieieiei!

  1. Mä olisin varmaan yrittänyt lahjoa myyjää jotenkin

   Voit uskoa että mäkin yritin jankuttaa ja vedota kaikilla mahdollisilla tavoilla…. Olihan tuo nyt ihan p*rseestä ettei voinut alennusta antaa kun mainos vielä esillä.

 2. Voi ei!!! Tähän vois jo melkein sanoa, että otan osaa! Ymmärrän hyvin tuon kiukutuksen, 20 on iso raha! Mua ottaa päähän sun puolesta, mua ottais päähän todella paljon jos sama sattuis omalle kohdalle.

  1. 20 on iso raha!

   On se mullekin. Etenkin täällä reissussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *