Voittajia ja strippausta kalliolla

Exuviance-arvonnassa näytekokoisten tuotteiden setin voitti Jaana.

Sheer Refining Fluidin voitti Karol.

Onnea voittajille! :)

*

Off topic.

Pikkuisen Seglingen idyllisellä vaelluspolulla koettiin eilen draamaa.

 Vandring_IMG_2404

Vandring_IMG_2407

”Nuo housut saa jäädä tähän! En helkkari ota niitä enää mukaan..!”

.

Mitä housuille tapahtui? Kävelikö Mr. Karkkipäivä loppureitin pelkissä kalsareissa?

Tarina seuraa myöhemmin. :)

(Haha, sori miten ankea ”cliffhanger”… ^_^

Houstaan tänään vielä vieraita ja huomenna on taas paremmin aikaa blogille. :)) No. Ei ollutkaan.

Kommentit (10)
 1. hahaha, luulin ensin, että noi on sinun kintut xD olin jo, että hienoa Sanni, kun julkaiset kesäriennoissa vähän villiksi päässeistä sääristä kuvia… sitten tajusin kun luin tekstin :D :D rillini tarvitsisivat uusimista, joten näen näytön vähän himerästi, ehkä terävänä tätä erehdystä ei olisi päässyt tapahtumaan :D

  1. hahaha, luulin ensin, että noi on sinun kintut xD

   Hehe, mä vähän arvelinkin että joku kenties luulee niin ^_^

 2. Luin sun postauksia kreikan saarihyppelystä, KIITOS niistä!

  Ite oon suunnittelemassa elokuun lopusta syyskuun loppuun tollasta kreikan saarihyppelyä, mutta mietin vaan että mitä mieltä oot kreikan tän hetkisestä tilanteesta, kannattaako sen antaa vaikuttaa suunnitelmiin vai ei?
  Ateenassa oon myös miettinyt viettäväni muutaman päivän, mutta eiks sekin oo aika turvallinen paikka yksin reissaavalle?
  Kiinnostais kanssa että kuinka paljon niiden dormatia isäntien/emäntien kanssa tuttavustuu ja onko noin muuten helppo tavata uusia ihmisiä?

  Noista sun postauksista on kyllä ollu hirveen iso apu, niin sanonpa vielä että kiitos!

  1. mitä mieltä oot kreikan tän hetkisestä tilanteesta, kannattaako sen antaa vaikuttaa suunnitelmiin vai ei?

   En osaa sanoa, muuta kuin että tilanne on pannut itsenikin vähän miettimään asiaa. Täytyy katsella mitä tässä tapahtuu.

   Ateenassa oon myös miettinyt viettäväni muutaman päivän, mutta eiks sekin oo aika turvallinen paikka yksin reissaavalle?

   Mun mielestä kyllä.

   Kiinnostais kanssa että kuinka paljon niiden dormatia isäntien/emäntien kanssa tuttavustuu ja onko noin muuten helppo tavata uusia ihmisiä?

   Heidän kanssaan ei ole sinällään tarkoitus viettää aikaa, koska kyseessä on majoituspalvelu, ei ns. Couchsurfing-tyyppinen ”kulttuurinvaihto”-juttu :) Usein domatian omistaja ei edes itse asu samassa rakennuksessa. Se vaihtelee. Omilla reissuilla olen tutustunut paremmin pariin-kolmeen domatian pitäjään, mutta useimpia isäntiä ja emäntiä olen hädin tuskin nähnyt domatiassa asuessani. He antavat vieraalle kyllä yksityisyyden. On siis tavallaan myös itsestä kiinni meneekö jutustelemaan heille ja osoittaa haluavansa kontaktia, vai pitääkö etäisyyden :)

   Kiva kuulla että postauksista on ollut apua :)

   1. Olisin Sanni myös kysynyt sulta että mitä mieltä oot tosta kreikan tilanteesta… Itse suunnittelin saarihyppelyä syksylle mutta kun tilanne on mikä on ja pahenee luultavasti vielä kesän aikana en koe turvalliseksi matkustaa Kreikkaan, vaikka saarilla ei luultavasti ole niin paljon levottomuuksia kuin esim. Ateenassa. Harmittaa tosi paljon koska odotin reissua, mutta ehkä joskus kun tilanne on rauhoittunut!

    1. Saarilla tilanne ei tosiaan varmasti näykään muulla tavoin kuin mahdollisesti pankkiautomaattiongelmien muodossa. Vaikea sanoa tässä vaiheessa. :/ Ateenalaiset ystäväni ovat kyllä allapäin ja yksi sanoikin jo ettei minun varmaan kannata tulla tänä syksynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *