Karkkipäivä
Karkkipäivä

Voita kotimaista kosmetiikkaa!

Päätetään teemaviikko tällä kertaa arvontaan. :)

Dermosil_Nature_arvonta

Dermosil tarjoaa Karkkipäivän lukijoille kaksi kappaletta Nature-sarjan tuotesettiä.

Setissä on sarjan bestseller-tuotteita:

 • Kasvovoide 50 ml
 • Puhdistusgeeli 100 ml
 • Porkkanaöljy (kasvoille ja vartalolle) 100 ml
 • Käsi- ja kynsinauhavoide 75 ml

 Dermosil_arvonta

Osallistut arvontaan kertomalla, mitä tykkäsit kotimaisen kosmetiikan teemaviikosta ja tuleeko itse käytettyä minkä verran suomalaisia kosmetiikkamerkkejä. Onko jokin kotimainen sarja johon erityisesti tekisi mieli tutustua?

(Vinkkejä otetaan samalla vastaan myös mahdolliselle kolmannelle teemaviikolle ^_^)

Osallistumisaikaa on tiistaihin 3. toukokuuta kello 24.00 saakka. Liitäthän osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Arvonnassa voittivat Laura ja Tuuli. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit (334)

 1. volyym

  Mun täytyy myöntää, etten välitä juuri teemaviikoista. Kyllä nää tulee silmäiltyä läpi, mut en oo jaksanut lukemalla lukea. Mut palautteen mukaan teemaviikko näyttää muuten olleen tykätty :) Ei tule mieleen nyt muita kotimaisia, mitkä kiinnostaisi.

 2. Riikka

  Tosi hyvä postaussarja! :) Itse käytän lähinnä Weledan tuotteita, joten kiinnostaisi päästä kokeilemaan myös suomalaista luonnonkosmetiikkaa

 3. Kissanainen

  Aihe oli periaatteessa mielenkiintoinen ja kiva, että kosmetiikkasarjat olivat vähemmän tunnettuja. Toisaalta taas tuotteet olivat hyvin hmmm… samankaltaisia? Siis tavallaan monta kasvovoide ja putsari arvostelua peräkkäin, jos ymmärrät, mitä tarkoitan. Väliin olisi mennyt esim. jokin värikosmetiikka. Ei jää mieleen nuo tuotteet millään tavalla, kun samassa postauksessa on usemapaa voidetta ja sama toistuu useampana päivänä.

  Kotimaisesta kosmetiikasta suosin etenkin Lumenea ja Cutrinia. EkoPharmaa haluasin kokeilla, mutta hinta on vähän liian suolainen.

  • Sanni

   Suomessa ei valmista värikosmetiikkaa kuin yksi merkki: Lumene. (Ja Flow, mutta heillä on vain mineraalipohja + pari aurinkopuuteria ja poskipunaa.) Siksi teemaviikoilla ei ole ollut värikosmetiikkaa. Lumenen meikkejä kun on muutenkin säännöllisesti esillä Karkkipäivässä :)

 4. Tuuli

  Tykkäsin tästä teemaviikosta, luin huolella kaikki osat :). Kauhistelin vain joidenkin sarjojen osalta hintoja. Opiskelijabudjetti rajoittaa suomalaisen (luomu)kosmetiikan käyttöä, mutta flow:ta olen kokeillut. Frantsilalta olen käyttänyt vain hammastahnaa, sitä kiinnostaisi kokeilla. Ja muita dermosilin tuotteita olen aiemmin käyttänyt, mutta noin laaja ja Suomessa valmistettu sertifioitu tuotevalikoima on mennyt ohi. Eli se lähtee testiin, koska hintakin on erittäin mukava.

 5. kowy

  En valitettavasti seurannut teemaviikon juttuja kovin tiiviisti koska luen pääsykokeisiin mutta tykkään kyllä suosia suomalaista varsinkin jos etsin jotain uutta tuotetta. Vanhat hyvät saa jäädä vaikka ulkomaisia olisivatkin :)

 6. Kate

  Käytän jonkin verran Dermosilia ja Flow’ta. Haluaisin kokeilla EkoPharmaa ja SuperMoodia. Hyvä teemaviikko, luin jokaisen postauksen.

 7. Emmi

  Yllätyin siitä kuinka paljon Suomessa tehdään kosmetiikkaa, loistava juttu!

 8. Jusu

  Useimmat esittelemäsi merkit olivat itselleni outoja, mutta dermosilia käytän paljon. Etenkin vartalopuolen tuotteet ovat tuttuja! Myöskin Flown joitakin tuotteita olen kokeillut.
  En koe ehkä tarpeelliseksi tutustua erikoisempiin (suomalaisiin) merkkeihin, sillä saatavuus on omalla paikkakunnalla hankalampaa.
  Itse suosin kuitenkin tunnetumpia merkkejä, kuten Lumenena ja hiustuotteissa taas Cutrinia. Lisäksi tuttuja XZ, LV sekä mökillä Linna tutoteet! :)

 9. Maisa

  Tämä oli todella mielenkiintoinen viikko, kiitos! :)

  Suomalaisuuden perusteella en ole kosmetiikkaani valinnut, mutta Davviin ainakin tekisi mieli tutustua.

 10. Tiisu

  Teemaviikko oli tosi kiinnostava! Itse en käytä paljon kosmetiikkaa eikä sarjalla ole ollut oikeastaan väliä, mutta nyt on käytössä ainakin Frantsilan kehäkukkavoide. :)

 11. Anniina T

  Suosin suomalaista kosmetiikkaa ym ja ehdottomasti Lumenea : )

 12. Donja

  Tosi mielenkiintoinen teema. Itse käytän tällä hetkellä suomalaisista vain Lumenea mutta nämä pienet merkit kiinnostavat.

 13. Riitta A

  Kotimaisuus ei ole valitettavasti kosmetiikassa ensisijainen valintaperuste. Dermosilia tulee jonkin verran käytettyä. Teemaviikko oli kiva ja täytyy tutustua paremmen eri sarjoihin.

 14. Maasi

  Nää teemaviikot on kyllä tosi hyviä, kun tulee kattavampia esittelyjä tuotemerkeistä yksittäisten tuotteiden sijaan! :) Itse asiassa juuri viime viikolla mulle selvisi, että Dermosilillä on ekokosmetiikkaa ja enpä tiennyt, että se on suomalainen!

  Käytän kyllä luonnonkosmetiikkaa, mutta suomalaisiin merkkeihin en ole vielä ehtinyt juuri tutustua.

 15. Tyypinvaimo

  Mielenkiintoinen viikko vaikken luonnonkosmetiikkaa harrastakaan, tämä sai kysymyksen heräämään ’miksipä ei’..

 16. Ansu

  Todellakin tykkäsin tämän viikon teemasta! :) Kotimainen kosmetiikka ja varsinkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina. Itse käytän mm. Lumenen, Frantsilan, Supermoodin ja Dermosilin tuotteita jatkuvasti. Seuraavaksi haluaisin tutustua Ekopharman tuotteisiin.

 17. Päivi K

  Teemaviikko oli kiinnostava. Itse käytän erityisesti Lumenen, Erisanin ja Herbinan tuotteita. Dermosilinkin tuotteita olen tullut kokeilleeksi, ne tosin eivät olleet tuota luonnonkosmetiikka -sarjaa, ja tykkäsin niistä. Jossakin vaiheessa tekisi mieli tutustua Flown tuotteisiin.

 18. Hanna

  Mielenkiintoinen aihe. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja kiva saada kattavasti tietoa kotimaisista sarjoista. Kotimaisista sarjoista ensimmäisenä tulee mieleen Lumene, jota käytän. Luonnonkosmetiikan puolelta olen aikeissa kokeilla Supemood sarjaa.

 19. LauraL

  Mielenkiintoinen teemaviikko. Se että käytän luonnonkosmetiikkaa, haluan toki mieluiten ostaa sen kotimaisena. Flow kosmetiikan tuotteisiin haluaisin tutustua paremmin ja tuo EkoPharmakin kiinnostaa sekä Davvi. Dermosilin tuotteita onkin tullut käytettyä, jotenkin en ole ikinä ajatellut että nekin tehdään Suomessa. Luonnonkosmetiikan lisäksi käytän joitain Lumenen tuotteita.

 20. Ansku

  Mielenkiintoinen viikko, tuli aivan uusiakin tuttavuuksia. Pyrin suosimaan suomalaista kosmetiikkaa, ja tämän viikon perusteella ostoslistalle päätyi taas muutama uusi tuote kokeiltavaksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.