Karkkipäivä
Karkkipäivä

Voita kotimaista kosmetiikkaa!

Päätetään teemaviikko tällä kertaa arvontaan. :)

Dermosil_Nature_arvonta

Dermosil tarjoaa Karkkipäivän lukijoille kaksi kappaletta Nature-sarjan tuotesettiä.

Setissä on sarjan bestseller-tuotteita:

 • Kasvovoide 50 ml
 • Puhdistusgeeli 100 ml
 • Porkkanaöljy (kasvoille ja vartalolle) 100 ml
 • Käsi- ja kynsinauhavoide 75 ml

 Dermosil_arvonta

Osallistut arvontaan kertomalla, mitä tykkäsit kotimaisen kosmetiikan teemaviikosta ja tuleeko itse käytettyä minkä verran suomalaisia kosmetiikkamerkkejä. Onko jokin kotimainen sarja johon erityisesti tekisi mieli tutustua?

(Vinkkejä otetaan samalla vastaan myös mahdolliselle kolmannelle teemaviikolle ^_^)

Osallistumisaikaa on tiistaihin 3. toukokuuta kello 24.00 saakka. Liitäthän osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Arvonnassa voittivat Laura ja Tuuli. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit (334)

 1. NG

  Viikko oli kiinnostava, varsinkin, koska en ollut usessta sarjasta kuullutkaan.. Davvi olisi ehdoton yes-yes, samoin EkoPharma, kunhan on varaa…!

  Käytän suomalaisista esim. Dermosilin joitakin tuotteita… ja esim. LactoLinen kasvovettä (putsari odottaa korkkaamista..)
  ..

 2. Aurinko

  Mielenkiintoista luettavaa teemaviikolla! Kiitos! Käytön itse kotimaista Marja Entrich luonnonkosmetiikkaa.

 3. Emma

  Tykkäsin kovasti ja vastaavia teemaviikkoja voisi olla useammin! Olen aina ollut suuri kotimaisuuden kannattaja, mutta kosmetiikan osalta kotimaisuus on ollut hämärän peitossa. Davvi on sellainen, mitä haluan ehdottomasti kokeilla!

 4. Suvisini

  Teemaviikko oli tosi hyvä, tykkäsin :)
  Pyrin suosimaan suomalaista aina kun voin, kosmetiikankin suhteen. Kovasti kiinnostaa Davvin tuotteet, seuraavaksi aion alkaa testailemaan niitä!

 5. Keira*

  Teemaviikko oli todella mielenkiintoinen :) Käytän kotimaista kosmetiikkaa jonkin verran, mm. Lumenea ja Supermoodia on tullut ostettua. Mielelläni suosisin enemmänkin kotimaisia merkkejä, jos vain löydän itselleni sopivat tuotteet. Erityisesti Ekopharma ja Flow kiinnostaisi kovasti.

 6. Nuu

  kotimainen kosmetiikka kiinnostaa! varsinkin kuin muut kuin markettimerkit ovat ihan tuntemattomia. tosin sille löytyy syynsäkin – on sarjoja, joihin tekisi kyllä mieli tutustua, mutta hinnat ovat usein opiskelijabudjetille aika suolaisia.

 7. Riikka

  Lumenea tulee käytettyä paljon, niin paljon hyviä tuotteita! EkoPharmaa haluaisin käyttää, jos budjetti vain sallisi. Jonkin aikaa tuli kyseisen merkin tuotteita käytettyä ja tykkäsin kyllä paljon. :)

 8. Marjolein

  Dermosil on ihanan laadukas kotimainen merkki! Tuntuu tehneen jonkinmoisen faceliftin takavuosiin verrattuna. Mites se Favora? Frantsila on myös parhautta!

 9. Lilli

  Osallistun arvontaan :) teemaviikko oli kiva, harvemmin jaksan itse etsiä näin paljon tietoa/perusteellista tietoa kotimaisista tuotteista, niin tällaiset postaukset saa aina muutamia tuotteita ostoslistalle :)

 10. Aud

  Viikon teema ei kyllä oikein kiinnostanut, kun mulla kotimaisuus assosioituu huono laatu + kallis hinta -yhdistelmään. Mutta oli jännä huomata että suomalaisia kosmetiikkamerkkejä on näinkin paljon! Dermosil oli ainut jonka tiesin etukäteen ja siihenkin olin tutustunut ekaa kertaa vasta talvella. Luulin myös Madaran olevan suomalainen, Noora Shinglerin takia…

  Mutta en tarkoita tätä kritiikkinä! Mulle on helppo ohittaa ne postaukset jotka ei kiinnosta ja tässä blogissa riittää joka tapauksessa mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa. ^^

 11. Tiuku

  Tosi mielenkiintoinen teemaviikko! Tykkään käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta hiukan kyllä harmittaa tuo useiden tuotteiden tyyriys. Tällä hetkellä kotimaisista on käytössä Herbinaa, LV:tä ja Dermosilia.

 12. marja-leena

  Teemaviikko oli mielenkiintoinen ja hyödyllinen.
  Ekopharma ja dermosil ainakin tuttuja.

 13. Rita

  Kiinnostava teemaviikko! Jonkin verran tulee käytettyä suomalaisia kosmetiikkatuotteita esim. Lumenelta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.