Karkkipäivä
Karkkipäivä

Voiko olla rumempaa?

Koen nyt ihan asiakseni purkaa tänne ällötykseni myymäläämme juuri ilmestyneen tuoksun pakkauksen ulkomuodosta. Varmastikin erittäin tarpeeton ja informaatioköyhä postaus kaikin puolin, mutta oikeasti.

JustinBiebers_Girlfriend

Justin Bieberin uuden (no, Suomessa uuden) tuoksun pullo. Kuvat eivät tee tälle rumilukselle oikeutta, sen karmeutta ei pysty tallentamaan kameran keinoin. Niin muovinen. Niin mauton. Niin epäkäytännöllinen (kaatuu erittäin helposti). Niin – – halpis. Pompahtelevan muovikierukan sisällä on sydämen muotoinen pullo. Voi kuinka söpöä. Not.

Girlfriend

Kuva lainattu tästä blogista.

Ymmärrän, että Bieberin tuoksut on suunnattu teiniyleisölle, mutta miksi teinien makua loukataan näin raa’asti? Jos olen teini, tarkoittaako se että minua viehättävät halvat, 70-luvun neuvostoliittolaiselta lelulta näyttävät muovirimpulat? Vai onko nämä sittenkin suunniteltu leikki-ikäisille…?

JustinBiebersGirlfriend3

Kertokaa te olenko mä nyt jotenkin outo vai onko tämä pakkaus vain kertakaikkiaan järjettömän ruma?

(Believe me, pakkaus näyttää kuvissa 50 kertaa paremmalta kuin livenä.)

Kommentit (97)

 1. candycane

  Jee, rakastan näitä postauksia, noin viikko sitten ajattelin ehdottaa että postaisit taas kauheista parfyymupulloista niin kuin silloin aikoja sitten Morganeista!

  Mulla oli lapsena just tuollainen värikäs vieterilelu :) Hajuvesipullo ei siis ole ensimmäinen asia joka tuosta tulee mieleen :DD Aivan kauhea. Jotenkin tuo pullo ei sovi myöskään tuoksun nimeen lainkaan… Olen huomannut, että nimenomaan julkkistuoksujen pullot ovat lähes aina todella rumia tai ainakin halvan näköisiä (eiväthän ne itse tuoksut mitään arvoikkaita olekaan). Ja ja, tunnen että nyt on sopiva hetki jakaa inhotukseni tätä Rihannan Rebelle-tuoksun pulloa kohtaan: http://fimgs.net/images/perfume/nd.13442.jpg

  Olisi kiva saada joskus markkinointitiimin selitys näille suohirviön näköisille pulloille, MITÄ IHMETTÄ näillä on yritetty hakea?? :D

  • Sanni

   Jaan tunteesi Rihannan Rebelleä kohtaan…. Joka ikinen kerta kun katson sitä en voi olla miettimättä, ”Kuka sai läpi tämän pullon??”

 2. Jenna

  Aaaaa, ihan järkyttävä! 15-vuotiaana saattaisin kuuluakin tuoksun kohderyhmään, mutta ei kyllä iske yhtään. Kuten ei myöskään herra itse, tai ainakaan sen musiikki, hyh.

 3. heidi

  Siis toihan on just makee! :D Ainakin keksitty jotain uutta. Rihannan hajuvesien pullot on kyllä kaameita, siinä oon samaa mieltä.

 4. 2000

  Järkyttävä. Ei tuolle oikein mitään muuta sanaa keksi.

 5. Tiltu Kultu

  Näin tuon tax freessä eilen. Olet oikeassa. Se oli kamalampi livenä kuin kuvissa. Ja nimi ”Justin Bieber’s Girlfriend” sai minussa aikaan tahattoman naurunpyrskähdyksen :D

 6. Tiltu Kultu

  Tuo Rihannan pullo on vielä kamalan epäkäytännöllinenkin! Ei saa kunnon otetta…

 7. Hyrrra

  Olen teini, joka pitää tuota aivan järkyttävänä! :-D

 8. mju

  Itse ajattelin ensimmäisenä, että ovatko Justinin tyttöystävä(t) kieroutuneita ja takertuvaisia… :) Livenä en ole pulloa nähnyt. Ilmeisesti onneksi. Näyttää mainoskuvassa myös siltä, että eri värisiä kuminauhoja olisi kietaistu pullon ympärille.

 9. Saara

  Mun eka reaktion oli juurikin se, että mikä toi hirvitys oikeen on?! Testeriä kokeillessa ihmettelin, kuinka voikaan tehdä tollaselle hyväntuoksuselle hajuvedelle noin ruman pullon!

 10. amsku

  No mutta, eikös Bieberiä kuuntele juuri 10-13 vuotiaat lapset/varhaisteinitytöt :) faneille se ei varmastikaan ole niin justiinsa, kunhan siinä lukee Bieber ja voi onessaan esitellä kavereille ja vertailla, että kuka on suurin fani. Lapsille ei niin tarvitse olla arvokasta.

 11. Annina

  Uteliaana kysyn että tuoksuuko tuo hajuvesi yhtä kauhealle kuin ulkomuoto antaa ymmärtää? :)

  • Sanni

   Sehän on aivan makuasia :) Minusta tuoksu on sellainen karkkimais-hedelmäinen niinkuin 98% julkkistuoksuista tuntuu olevan. Ne jotka tykkäävät sen tyylisistä tuoksuista, tykkäävät todennäköisesti Bieberinkin tuoksuista. :)

 12. Jebajebs

  Tuo onjo semmonen loukkaus hajuvesi kohtaan! okeij,olen teini mutta silti tuo on jo sellannen että huhhuh! kuvissa näyttää paljon paremmalta! Ja juu tuo Rihannan hajuvesi pullokin on aika karmea,mutta mitä mietlä ootte tästä?
  http://tinyurl.com/l53h297
  Minun mielestä tuo on aika kivan näköinen,pullo on sellainen mikä ois just mulle ihanteellinen ja siinä ei ole mitää muovirinkuloita!

  • Sanni

   mutta mitä mietlä ootte tästä?

   Ihan neutraali design, vaikka toki nuo äijien naamat tuollaisessa hempeän vaaleanpunaisessa pullossa on aika huvittavan näköistä….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.