Karkkipäivä
Karkkipäivä

Voihan Beige.

Sannin ”meikkipäiväkirja” tältä viikolta: maanantai – Yves Rocher Aurore Fumée, L’oreal Golden Sunset & TBS Shimmer Waves, tiistai – Rimmel Smoky Brun, keskiviikko – MAC Shimmermoss, MAC Freshwater & Revlon Frosty White, torstai – L’oreal Platinum Beige & L’oreal Golden Beige, perjantai – L’oreal Platinum Beige & L’oreal Golden Beige…… Viisi päivää, neljä beigeä. Keskiviikkona jaksoin ihan kunnostautua vihreällä & sinisellä.

Beigemeikit

Vanhat suosikkini, nyt vakiokäytössä jälleen. L’orealin Platinum Beige oli yhteen aikaan mulle niin rakas sävy, että olin jo valmiiksi suruissani siitä päivästä kun se loppuu. Mainittakoon, että tämä oli ennen kuin löysin värit. Nyt voidaan jo melkein luvata ettei se koskaan tule kulumaan loppuun.

Yves Rocherin Aurore Fumée -duo (suomennetun nimen muistelen olleen jotain sen suuntaista kuin ”Aamun kajo”) on yksi harvoista voidemaisista luomiväreistä, jota tykkään edelleen käyttää ihan yksinään, siis en pohjustuksena. Tämä pronssi/toffeenruskea duo on aivan täydellinen mun silmien sävylle. No, tähänkään en kyllä ollut koskenut varmaan 1,5 vuoteen (!) ennenkuin meikkiapatiani iski, mutta kyllä se vaan toimii loistavasti. (Ja kyllä, käytän voidemaisiakin luomivärejä vaikka kuinka monta vuotta hygieniariskistä huolimatta… :p)

AuroreFumee

Aurore Fumée -meikki. Pronssia liikkuvalla luomella ja luomivaossa, ruskeaa rajauksena. Käytän ruskeaa voidesävyä jopa sisärajauksena. Pysyy aika hyvin, mutta ärsyttää silmiäni, joten en suosittele kenellekään. :P

AuroreFumee2

Taputtelen luomivakoon ja luomen keskelle pronssisen sävyn päälle sormella kevyesti puuterimaista, saman sävyistä luomiväriä The Body Shopin Shimmer Waves -paletista, niin voidemainen luomiväri kiinnittyy ja pysyy paikoillaan. Ilman tätä toimenpidettä Aurore Fumée löytyy rullaantuneena luomivaosta muutaman tunnin kuluttua.

Aurore Fuméen sävyt ovat niin metalliset ja valoaheijastavat, että yksi sävy näyttää luomella valojen ja varjojen ansiosta kahdelta – ikäänkuin mulla olisi tummempaa pronssia luomen ulkonurkassa ja vaaleampaa keskellä. Niin tylsää, niin toimivaa. :)

ShimmermossFreshwater

Keskiviikon väritsemppaus näytti tältä. Tämä värikombo lienee jo nähty blogissa aiemmin, mutta sietää nähdä useamminkin, niin kiva ja raikas se on! Yleensä käytän tämän kanssa mustaa rajausta, mutta nyt laitoin kirkkaansinistä. Tuli vieläkin parempi! :)

ShimmermossFreshwater2

Todella nopea tehdä; MAC Shimmermoss liikkuvalle luomelle, Freshwater luomivakoon ja häivytys kulmaluulle vaalealla luomivärillä. Toimii etenkin kesällä kun on vähän ruskettunut.

Sitten vielä ihan randomina havainto mun kynsien nykykunnosta. Muistatteko, kun maaliskuussa valitin, ettei OPIn Nail Envy -kuuri ollut auttanut mun kynsiä yhtään? Olin siis käyttänyt Envyä säännöllisesti kolme kuukautta, ja kynnet olivat yhä hirveässä kunnossa.

No, ilmeisesti taisin tuomita Nail Envyn liian hätäisesti. Sillä nyt, viiden kuukauden säännöllisen käytön jälkeen, voin todeta että kynteni ovat paremmassa kunnossa kuin vuosikausiin. Kaikki liuskoittuminen on poissa ja kynsien pinta on tasainen – eivätkä kynnet edes väänny niin pahasti kuin normaalisti! Ne ovat siis silminnähden vahvistuneet. Verratkaa itse.

Kynnet_march2010

Kynnet maaliskuussa. Etusormen kynsi on niin ohut ja hauras että se vääntyy melkein rullalle.

Kynnet_june2010

Kesäkuu. Vaikka kynnet ovat toki viilausavuttomuuteni takia hirveät lapiot, ovat ne huomattavasti suoremmat ja vahvemmat kuin ylemmässä kuvassa. Mä en oikeasti edes muista milloin etusormeni kynsi olisi viimeksi ollut näin suora luonnontilassa, normaalisti se olisi kaartunut jyrkästi sivulle tässä pituudessa.

Kuvassa näkyy myös uusi kynsiöljyni, Dependin myrttiöljy. Sain joku aika sitten vihdoin loppuun ensimmäisen kynsiöljyni, China Glazen Orange Cuticle Oilin, ja kävin noukkimassa kauppojen valikoimasta sen kaikkein edullisimman tilalle. Tällä 5ml:n myrttiöljyllä on hintaa 2,90€, ja täysin epäloogisesti samalta merkiltä löytyy myös toinen myrttiöljy, hienommassa pakkauksessa ja 8ml:n koossa, mutta tällöin hinta onkin 7,90€. Eli jos olette hankkimassa Dependiltä kynsiöljyä, niin kurkatkaa sinne minilakkahyllyyn, sieltä löytyy tämä miniöljy ja muita minikoon hoitotuotteita.

Uskon, että runsas kynsien öljyäminen on myös osaltaan parantanut mun kynsien kuntoa. Ennen käytin kynsinauhavoidetta, mutta öljy on ehdottomasti parempaa sillä se imeytyy itse kynteenkin. Tykkään tästä myrttiöljystä paljon enemmän kuin China Glazen appelsiinista, suosittelen lämpimästi! Tuoksuu kivalle ja imeytyy suhteellisen nopeasti.

Kommentit (52)

 1. H

  Mulla on etusormen kynnen kanssa aivan sama ongelma, tahtoo taipua alaspäin ”käyräkynneksi”. Ärsyttävää

 2. neela

  siis mihin/miten/milloin ja mihin väliin tuota myrttiöljyä on tarkoitus käyttää? : D paljaalle ”puhtaalle” kynnelle vai vai..? mitä hyötyä siitä on? :) ihmettelin tuota kaupassa, eikä ollut pahan hintainenkaan. :)

  • Sanni

   Paljaalle, puhtaalle kynnelle ja kynsinauhoille, sekä kynnen ”takapuolelle”. Mä levitän öljyä joka ilta kynsinauhoille ja kynnen takapuolelle, ja kynsilakan vaihdon yhteydessä koko kynnelle.

 3. neela

  kiitos :)iloista loppuviikkoa :)

 4. Misty

  Mistä olet ostanut tuota Dependin myrttiöljyä? En löytänyt Stokkalta, Anttilasta, Citymarketista enkä Prismasta =(

  • Sanni

   Dependiä myydään vain Kickseissä.

   • Misty

    Hyvä! Sitten suuntaankin Skanssiin, jossa muistaakseni on Kicks. =)

    • Sanni

     Kyllä, sieltä löytyy Kicks. :)

     • Misty

      Jo löytyi! Viisi milliä kustansi 3 euroa, joten eipä ollut paha.
      Piti vielä kommentoida tätä ostosta, koska palvelu oli Kicksissä varsin ynseää. Ajattelin jo, että voisin laittaa palautetta liikkeen esimiehelle, mutta myyjäpä olikin itse myymäläpäällikkö. Taisi olla huono päivä.

      • Sanni

       Eikä..? :D Voisit kyllä laittaa palautetta Kicksin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kicksbeauty.fi Palautteesi menee Suomen aluepäällikölle ja kyseisen liikkeen myymäläpäällikölle. Huonosta palvelusta on aina syytä laittaa palautetta – niinkuin tietysti erityisen hyvästäkin. ^_^

       • Misty

        Kiitos yhteystiedoista. Käyn kirjoittamassa palautteen. Hyvästä palvelusta on muuten tosi kiva antaa palautetta =)

 5. Kujakatti

  Ostin suosituksesi perusteella tuota Dependin öljyä, mutta aloin ihmetellä tuota nimeä. Miksi sanot sitä myrttiöljyksi? Myrhh on suomeksi mirhami. Myrtti taas on englanniksi myrtle.

  • Sanni

   Depend on itse suomentanut sen myrttiöljy*, en ole tosiaan tullut ajatelleeksi mitä ”myrrh” oikeastaan tarkoittaa. ^_^ Hyvä huomio.

   *) Pienessä 5 ml:n pullossa teksti on vain englanniksi, suuremmassa 8 ml:n versiossa, jossa on myös pahvipakkaus, lukee suomeksi ”myrttiöljy”.

 6. Kujakatti

  Jännä juttu, sillä esim. Top-Kosmetiikka myy tuota öljyä ja he ilmoittavat sen sisältävän mirhamiöljyä ja sen lisäksi myös manteliöljyä ja E-vitamiineja.

  • Sanni

   Tosiaan mirhamiöljyähän tuotteessa aivan varmasti on, mutta Depend on painanut pakkauksiinsa väärän suomennoksen jota minäkin olen sen kummemmin ajattelematta käyttänyt. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.