Karkkipäivä
Karkkipäivä

VLD-viikko: Very Violet

   

Keskiviikon huulipunana nimensä veroinen Very Violet. Kuin suoraan My Little Pony -värimaailmasta!

Very Violet oli kirkkaanpinkin Bubblen ohella ensimmäinen Viva La Diva -huulipuna jonka hankin.

Totuuden nimissä sitä on tullut kyllä käytettyä aivan liian vähän, vaikka herkullinen sävy onkin. Onhan se kuitenkin… no, todella violetti.

Joillekin päiville sopii kuitenkin kunnon ”candy kiss” -look. Etenkin usean viikon maanläheisiä beige-nude-putkia on kiva rikkoa tällaisilla huulimeikeillä. Värikkäät silmämeikit tuppaavat aina enemmän tai vähemmän katoamaan meikäläisen kasvoilla kiitos pienten silmien & luomien, mutta karkkihuulet ovat ”in-your-face”. :)

Voisitteko käyttää tällaista huulipunaa..?

Kommentit (14)

 1. Terhi

  Very violet -huulipuna näyttää upealta sinulla mutta itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni. Violeteista vain harvat sävyt sopivat minulle. Silmämeikissä väärä sävy saa näyttämään siltä, kuin olisin itkenyt ja valvonut viikkotolkulla ja huulipunassa se korostaa jostain syystä kaikkia värivirheitä iholla, plus näyttää että palelisin :D
  Mutta eihän kaikkien värien olekaan tarkoitus sopia kaikille?

 2. Poseeraa

  Ihana sävy! Mä pidän kovasti kirkasvärisistä huulipunista, etenkin tuollaisista viileäsävyisistä. Sopii hyvin sun kasvoihin! :)

 3. Sissi

  Pitäis ihan kokeilla. Mulla on yks vähän saman sävyinen, tosin pikkuisen tummempi ja ”hopeisella” vivahteella. Tosi kauniiltahan tuo sulla näyttää, käyttöön vaan! :)

 4. Heidi

  Whoosaaa! Sävy on aivan samanlainen kuin puikossa. Ihana, mutta juuri tuollaista en naamaani laittaisi. En osaisi ”olla”.

 5. kiira

  En voisi! :-) Periaatteenani on muutenkin, että voin käyttää ”epäluonnollisempaa” väriä silmämeikissä, mutta en muualla kasvoissani.

 6. Morgaise

  Oi, tuo on hieno! Olen yrittänyt metsästää itselleni täydellistä ”klubiviolettia”, tuo on siksi hiukan liian vaalea kuitenkin. Satutkos muuten tietämään hyvää, tumman purppuraisenvioletia huulipuna, joka myös pysyisi hyvin? Ja jonka saisi kohtuuhinnalla jostain muualta kuin kicksistä, kouvolassa kun ei vieläkään moista ole. Ellei sitten Veturiin tule, Inglotin myymälä ainakin on tulossa *hihkuu innosta ja suunnittelee paletteja…*

  • Sanni

   Mulle ei ikävä kyllä tule mieleen mitään tuollaista punaa…. :/ Muuta kuin VLD:n Euphoria, mutta sitä et saa Kouvolasta…

 7. myy

  en voisi käyttää :D tulee mieleen just Barbie tai jotkut julkkikset, hmmh… :)

 8. Kätsy Kissa

  Haluaisin juuri tuollaisen violetin punan :) Ei aavistustakaan sopisiko minulle, mutta ei selviä kokeilematta. Ajattelen juuri kuten sanoit, että perusneutraalin viikon jälkeen tuollainen puna piristäisi takuulla!

 9. eekku

  kaunis sävy mutta ei ehkä tulis käytettyä huulipunana

 10. milipili

  Mulla taitaa olla tää, tai joku muu lila Viva, aivan ihana!

 11. eeva

  on kyllä tosiaan jännä sävy..! :) käy kuitenkin sun väreihin tosi kauniisti :) omille huulille ei varmaan eksyisi vaikka näyttävistä punista tykkäänkin, ehkä turvalliset punaisen sävyt on enemmän mun juttu ja näin syksyllä tummemmat ja luumuiset violetit. olisi kiva nähdä tuollaista violettia livenä jollakulla!

 12. tiina

  En kyllä tuntisi oloani mukavaksi tuossa sävyssä, vaikka viilet sävyt sopivatkin..täällä muuten onnellinen henkilö poskillaan Lolon Ooh la laata eli kiitos tiedoista.

  Sinulle upee puna ja upeet huulet muutenkin,kateellinen olen:-)

 13. Piia

  Aika kauhee. :D Mutta minulla onkin traumoja samansävyisestä Anytimen huulikiillosta, jonka 10-vuotiaana ostin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.