VLD-viikko: Summer Queen

Huulipunaviikolla tänään nudea persikkabeigeä (tai persikkaroosaa, miten tuon nyt haluaa nähdä).

.

Summer Queen on lämpimähkö nudesävy jota ensin vierastin sen vaaleuden vuoksi. Jotenkin eri testailukerrat kuitenkin jättivät minuun kiinnostuksen sävyä kohtaan, ja nyt olen tosi tyytyväinen että hankin sen.

Viva La Divalla on myös muutama megasuosittu viileä nudesävy, Cream ja Fudge. Ensin harkitsin jompaa kumpaa niistä, mutta niin viileät nudet saavat kasvoni ihan kuolleen näköisiksi. Summer Queen toimii paljon paremmin!

Tämä sävy kuuluu niihin, jotka asettuvat huulille ehdottomasti paremmin sormella taputeltuna. Sävyä tulee helposti liian paksusti puikosta suoraan laitettuna, ja tulos näyttää aika maalatulta.

.

Tänään tulee myöhemmin vielä toinen (ei-huulipunallinen) postaus, jotta teillekin, joita huulipunat eivät niin kiinnosta, olisi tällä viikolla jotain luettavaa. :)

Kommentit (5)
 1. SaraCupCakez
  23.8.2012, 09:01

  Tykkään hirveesti VLD:n Fudgesta :)Se löytyy aina mun laukusta ;D

 2. Hei!

  Voi että! Olet niin taitava yhdistelemään eri sävyjä. Tuo ihana luomiväri sopii niin kivasti yhteen huulien kanssa.
  Ja ihosi on kyllä ihan uskomattoman kuulas ja kaunis.
  Minulla olisi sellainen juttuidea, joka vaatisi aika paljon vääntämistä.
  Haluaisin nähdä perusmeikkivinkkejä eri tyypeille. Esimerkiksi itselläni on aivan vaalea iho, maantienväriset hiukset ja harmahtavat silmät. Halauisin oppia sellaisen meikin, joka saisi kasvott hehkumaan Olen kai sävytykseltäni kylmä. Usein minule on suositeltu harmaata luomiväriä ja kylmää punaa huuliin. Se kyllä toimii, mutta siinäkö kaikki? :)

  Joka tapauksessa kiitos ihanasta blogista, joka on henkireikä kaiken pakerruksen keskellä.

  1. Kiitos juttuideasta, laitetaan korvan taakse! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *