VLD-viikko: Chill Out ja Cream Coral

Lauantain Viva La Diva -huulipunina korallinen kaksikko Chill Out ja Cream Coral. Nämä pehmeät sävyt ovat hyvin samankaltaiset, Cream Coral vain kirkkaampi.

Kummankin koostumus sulautuu huulille parhaiten sormella taputellen (ainakin minun huulillani). Jos sävystä haluaa intensiivisemmän se täytyy tietysti levittää suoraan puikosta, mutta tällöinkin pinta on hyvä siistiä tasaiseksi sormella. Chill Outin ja Cream Coralin paksu koostumus jää muuten helposti huulten urien ”päälle”.

Kuvassa Cream Coral taputeltuna huulille erittäin kevyesti.

Pidän sävystä eniten tällaisena vähän nudemaisena.

Chill Out.

Nude Chill Out Look…

…ja värikkäämpi Chill Out -look.

* * *

Off topic – valitsinpa muuten sitten teemaviikon ajankohdaksi vahingossa ehkä kiireisimmän syysviikon mitä mulla on ollut miesmuistiin… Menoja on ollut joka päivä käytännössä aamusta iltaan ja välillä yölläkin ja oikeasti ei olisi millään ollut aikaa tehdä joka päivälle blogipäivitystä… Teinpä itselleni ihan kunnon väsyviikon! Siksi en ole ehtinyt vastata kaikkiin kommentteihinkaan. (Mulle tulee aina hirveän huono omatunto jos/kun en ehdi vastata kysymyksiin.) Nytkin istun autossa matkalla anoppilaan rapujuhliin ja huomenaamulla taas junalla töihin…

Minusta on myös tuntunut että postauksia tulee liian tiheään kun niitä tulee päivittäin. Jotenkin tulee ihan hengästynyt olo… Olin jo niin tottunut tuohon n. kolme postausta viikossa -tahtiin. No, ei näitä teemaviikkoja niin usein tule… Mitä mieltä te olette? Onko päivittäinen julkaisutahti tuntunut ”liialta”..?

Kommentit (19)
  1. Minusta ainakin hitaampi tahti on oikein hyvä! Aivan ihana sävy tuo Chill Out, taidanpa itsekin sen hankkia.

  2. Nämä ovat ihan meikäläisen sävyjä. :) Saman tyyppinen löytyy kyllä jo ennestään MUSilta, mutta voisin ostaa jomman kumman…

    Päivittäinen tahti on täältäpäin katsottuna ollut kiva, varsinkin teeman puitteissa, mutta ei tietysti kannata rasittaa itseään liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *