VLD-viikko: Bubble

Sunnuntain huulipunavalintana kirkas neonpinkki Bubble.

Very Violet –punan ohella myös tätä sävyä on tullut räikeytensä vuoksi käytettyä muita Viva La Divoja vähemmän, mutta on se kyllä ihana!

Toivoisin että alkaisin käyttää näitä rohkeampia punia useammin, saan aina asiakkailtakin töissä spontaaneja kommentteja että onpa upea huulimeikki. Silti tartun jostain syystä näihin värikkäimpiin puniin tosi harvoin. Tylsä Sanni! ^_^ Värikkäät silmämeikit tuntuvat edelleen itselle luontevammalta valinnalta.

Tässä Bubble-huulet yhdistettynä Make Up For Everin sähäkkään kellanvihreään luomiväriin # 171.

En muuten malta olla kertomatta, vaikkei se tähän huulipunaviikkoon liitykään, että alan tehdä yhteistyötä Make Up For Everin kanssa! Olen siis NIIN innoissani!! MUFE’han on vähän niinkuin MAC potenssiin kaksi, aivan huipputuotteita joita käyttävät lähinnä ammattilaismeikkaajat. Olen aivan superotettu että he halusivat tehdä yhteistyötä juuri minun kanssani! Tulevaisuudessa näette siis blogissa enemmän MUFE-juttuja. (Tähän mennessä olen vain esitellyt kaksi parin vuoden takaista luomivärihankintaani.)

Barbie Girl?

 

…vielä on muuten esittelemättä kolme VLD-huulipunaa…. Mitähän mä niiden kanssa teen? Taitaa tulla jo yliannostus jos punaviikko jatkuu ensi viikollakin…. Olisi pitänyt esitellä useampi puna joinain päivinä, mutta kun en vain ole ehtinyt väsätä niin paljon postauksia tällä viikolla. :/

Kommentit (15)
  1. Haa! Ihanan värinen huulipuna, josta tulee ihan mieleen serkkuni aikanaan minulle lahjoittama kasaripuna. Eihän se puna kauaa hengissä pysynyt vajaa 10-vuotiaan käsittelyssä, mutta muistan kuinka tunsin olevani ihan prinsessa, kun sitä huuliini laitoin.

    Nykyään onkin ihan toisin. Olen ostanut lukemattomia eri sävyisiä huulipunia, niin myyjien avustuksella kuin ilman, mutta mikään ei tunnu sopivan. Googlettamalla huulipunan valinta löytämäni ”oppaat” olen lukenut läpi, mutta en silti tunnu osuvan oikeaan. Voi, kun sitä vieläkin tuntisi olevansa prinsessa vaikka neonpinkissä huulipunassa.

    Niin, ja onnea MUFE-yhteistyöstä! Kuulostaa hienolta ja jännittävältä.

  2. Upea ”nickiminaj” pinkki!
    Ja lääh-mufe-lääh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *