Karkkipäivä
Karkkipäivä

VLD-viikko: Bubble

Sunnuntain huulipunavalintana kirkas neonpinkki Bubble.

Very Violet –punan ohella myös tätä sävyä on tullut räikeytensä vuoksi käytettyä muita Viva La Divoja vähemmän, mutta on se kyllä ihana!

Toivoisin että alkaisin käyttää näitä rohkeampia punia useammin, saan aina asiakkailtakin töissä spontaaneja kommentteja että onpa upea huulimeikki. Silti tartun jostain syystä näihin värikkäimpiin puniin tosi harvoin. Tylsä Sanni! ^_^ Värikkäät silmämeikit tuntuvat edelleen itselle luontevammalta valinnalta.

Tässä Bubble-huulet yhdistettynä Make Up For Everin sähäkkään kellanvihreään luomiväriin # 171.

En muuten malta olla kertomatta, vaikkei se tähän huulipunaviikkoon liitykään, että alan tehdä yhteistyötä Make Up For Everin kanssa! Olen siis NIIN innoissani!! MUFE’han on vähän niinkuin MAC potenssiin kaksi, aivan huipputuotteita joita käyttävät lähinnä ammattilaismeikkaajat. Olen aivan superotettu että he halusivat tehdä yhteistyötä juuri minun kanssani! Tulevaisuudessa näette siis blogissa enemmän MUFE-juttuja. (Tähän mennessä olen vain esitellyt kaksi parin vuoden takaista luomivärihankintaani.)

Barbie Girl?

 

…vielä on muuten esittelemättä kolme VLD-huulipunaa…. Mitähän mä niiden kanssa teen? Taitaa tulla jo yliannostus jos punaviikko jatkuu ensi viikollakin…. Olisi pitänyt esitellä useampi puna joinain päivinä, mutta kun en vain ole ehtinyt väsätä niin paljon postauksia tällä viikolla. :/

Kommentit (15)

 1. Tetti

  Haa! Ihanan värinen huulipuna, josta tulee ihan mieleen serkkuni aikanaan minulle lahjoittama kasaripuna. Eihän se puna kauaa hengissä pysynyt vajaa 10-vuotiaan käsittelyssä, mutta muistan kuinka tunsin olevani ihan prinsessa, kun sitä huuliini laitoin.

  Nykyään onkin ihan toisin. Olen ostanut lukemattomia eri sävyisiä huulipunia, niin myyjien avustuksella kuin ilman, mutta mikään ei tunnu sopivan. Googlettamalla huulipunan valinta löytämäni ”oppaat” olen lukenut läpi, mutta en silti tunnu osuvan oikeaan. Voi, kun sitä vieläkin tuntisi olevansa prinsessa vaikka neonpinkissä huulipunassa.

  Niin, ja onnea MUFE-yhteistyöstä! Kuulostaa hienolta ja jännittävältä.

 2. milipili

  Upea ”nickiminaj” pinkki!
  Ja lääh-mufe-lääh!

 3. Kiki

  Ei tule yliannostusta! Nää huulipunapostaukset on ihan parhaita, kiitos näistä!!

 4. RainDrop

  Tämä oli ihan kiva teemaviikko ja näistä kuvista tuli mieleen sellainen vähän hassu postaustoive, että voisitko tehdä jotain ”tutoriaalia” siitä, minkälaiset ja minkäväriset silmämeikit sopii sun mielestä minkäkin tyyppiseen huulipunaan?

  Esimerkiksi minkälaiset meikin tekisit kirkkaan punaisen huulipunan kanssa? Tai sitten näissäkin teemaviikon kuvissa olleita silmämeikkejä, onko sulla jotain ”sääntöjä” miten sovitat yhteen värikkään luomivärin ja vahvemman huulipunan? Kun itsellä tahtoo olla ongelmana, että aika usein tulee laitettua tummempi silmämeikki, joten tuntuu että sen kanssa ei viitsi arkena käyttää enää kuin vaaleaa huulikiiltoa vaikka välillä olisi kiva käyttää värikkäämpiäkin huulipunia :) Apua?

  • Sanni

   voisitko tehdä jotain “tutoriaalia” siitä, minkälaiset ja minkäväriset silmämeikit sopii sun mielestä minkäkin tyyppiseen huulipunaan?

   Mielenkiintoinen ehdotus, mutta mulla ei oikein ole siihen mitään ”kaavaa”… :/ Meikit syntyvät aina tilanteen ja fiiliksen mukaan. Usein pyrin kuitenkin noudattamaan sitä perussääntöä, että tummiin silmiin en yhdistä tummia huulia, vaikka tokihan kaikki on loppupeleissä sallittua. Minusta sellaisesta lookista tulee vain niin ylimeikattu olo että en halua sillä lailla itseäni meikata…

   minkälaiset meikin tekisit kirkkaan punaisen huulipunan kanssa?

   Kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa klassikko on pelkät tummat siipirajaukset, sitä käytän usein. Tai sitten perusvarjostukset viileänruskealla tai harmaalla. Kerran tosin tein ihan onnistuneen kultalookin yhdistettynä punaisiin huuliin:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/11/19/pikkujoulumeikissa-kultaa-kimallusta-ja-herkulliset-huulet/

   (Vaikka normaalisti en osaisi ajatella kultaa sellaisena ”itsestäänselvänä” parina klassisen punaisille huulille…)

   onko sulla jotain “sääntöjä” miten sovitat yhteen värikkään luomivärin ja vahvemman huulipunan?

   Jos huulipuna on vahva, en ainakaan tee monisävyistä silmämeikkiä. Teen joko pelkät rajaukset nudella luomivärillä (kuten monissa tän viikon voimakkaissa huulimeikeissä) tai sitten, tosin harvemmin, värikkäämmän efektimeikin valitsemalla jonkun hauskan huulien kanssa kivasti kontrastia tuovan värikkään luomivärin jota käytän koko luomella ilman varjostuksia. (Kuten tässä Bubble-meikissä.) Avainsana on simppeli! Mitä vähemmän yksityiskohtia silmämeikissä, sitä paremmin se toimii voimakkaan huulimeikin kanssa.

   Kun itsellä tahtoo olla ongelmana, että aika usein tulee laitettua tummempi silmämeikki, joten tuntuu että sen kanssa ei viitsi arkena käyttää enää kuin vaaleaa huulikiiltoa vaikka välillä olisi kiva käyttää värikkäämpiäkin huulipunia :) Apua?

   Skippaa vaalea huulikiilto ja kokeile nudepunaa sen sijaan. :) Tai sitten teet vain tummat, näyttävät rajaukset ja yhdistät niihin rohkean huulipunan. :)

   • RainDrop

    Kiva, kiitos kattavasta vastauksesta, eiköhän näillä vinkeillä taas pääse eteenpäin ja saa vähän vaihtelua meikkiin :)

 5. Charming Nails

  Tämä teemaviikko on ollut kiva :) ostin tän Bubble punan ja on se kyllä hieno. Esimies kysyi olenko menossa missikisoihin vai töihin joten kyllä tämä aika silmiinpistävä on…
  Odottelen MUFE yhteistyötä ja etenkin juttua luomiväreistä! Lähikaupunkiin on tullut MUFEa myyntiin ja meinaan käydä tsekkailemassa, onhan etenkin se violetti luomiväri paras joten kiinnostaisi hankkia joku toinenkin.

  Ps. Tuo lime meikki ja pinkit huulet, OLETPA HOTTIS :D

  • Sanni

   Esimies kysyi olenko menossa missikisoihin vai töihin

   Eikä…!! XD Ihana <3

 6. Jane

  Minä ainakin haluaisin nähdä ne kolme muutakin punaa. Olen sinun ansiostasi innostunut näistä viva la divan punista ja haluaisin hankkia niitä itsellenikin. Suunnitelmissa olisi ostaa (ainakin) yksi, kun saan tehtyä vatsalihasreenini ilman välikuolemaa joka liikkeen välissä :D

 7. linda

  oisko sulla vinkata mitään viininpunaiseen vivahtavaa huulipunaa ? :)

  • Sanni

   Esim. Estee Lauderin syyslookissa on aivan ihana viininpunainen huulipuna & huulikiilto! :)

   • linda

    omistatko sen itse ja olisiko mahdollista saada suora linkki kyseiseen tuotteeseen tai nimi millä sitä voisin kaupasta etsiä, kun en millään meinaa löytää sitä estee lauderin sivuilta ? :)

 8. Petra

  Hei mahtava juttu tuo MUFE-yhteistyö! Sun kuvat on aina niin kivoja että odotan malttamattomana minkälaista silmäkarkkia on luvassa jatkossa. :) MUFE on Kryolanin lisäksi mun ehdoton luottomerkki, etenkin Aqua Black on tuote josta en ikinä enää luovu. Mutta tosiaan, vesi kielellä odotan tulevaa. :)

 9. Sinini

  Eikä! Mäkin oon NIIIIN innoissani! Oon ikuisuuden jo ollut silleen, että mistä saa Mufea???!!! Mutta ei sitä näytä saavan Suomesta muuten kuin kauneushoitoloista :( Mut silti jeeeeeeeeee! Ihanaa!!! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.