Karkkipäivä
Karkkipäivä

VLD-viikko: Back Stage ja Hard Rock Sweetie

Ujutetaan tänne sunnuntaille vielä toinen huulipunapostaus niin saadaan melkein kaikki punat mahtumaan yhdelle viikolle! ^_^

Esittelyssä rock-henkisesti nimetyt roosapinkki Back Stage ja viileä, liilaan taittava nuderoosa Hard Rock Sweetie.

Back Stage on yksi viikon ”helpoimmista” ja arkiystävällisimmistä punista. Kaunis, medium-sävyinen huulipuna sopii melkein meikkiin kuin meikkiin eikä herätä erityisesti huomiota. Sävy on sen verran neutraali että sopii melkein mihin tahansa väritykseen.

Neutraali ja raikas, yksi nykyisiä luottopuniani.

Koostumus on kermainen ja se asettuu huulille nätisti suoraan puikostakin ilman koralliserkkujensa vaatimaa taputtelua.

”Pääsiskö tällä punalla bäkkärille?” :P

.

Hard Rock Sweetiestä mulla oli yllättäen tosi vähän kuvia.

Sävy on hyvin viileä ja muistuttaa jonkun verran Max Factorin Star Dust Pink’iä. Hard Rock Sweetie on peittävämpi ja liilampi. (Tuolta linkin takaisesta postauksesta löytyy muuten myös se ainoa viikolla esittelyä vaille jäänyt VLD-puna, Euphoria).

Sävystä tulee mieleen eineshyllyn vispimarjapuuro…! ^_^

Noniin, jokos on totaalinen Viva La Diva -ähky kaikilla? :D Huomiselle suunnittelin kuitenkin vielä yhteenvetoa ja pientä kilpailua, bear with me…! :)

Kommentit (15)

 1. Ilona Juuli

  Ihania meikkejä ! Ihana blogi sulla <3

 2. Bemu

  Oli todella mielenkiintoista nähdä kaikki nuo sävyt huulilla. Täytyy sanoa että minulle omimmalta tuntui tuo Hot Tulip. Todella kauniisti huulille asettuva puna, ei näytä liian kuivalta eikä taas liian kiiltävältä :)

 3. Phlox

  VLD-ähky? Höpsis!

  Olen kaikki postauksesi lukenut (nolostuttavan harvoin mihinkään kommentoinut…) ja vaikkei sinutla huonoja postauksia tulekaan, niin on nämä värikkäät meikkipostaukset nannaa! On ollut kunnon Karkkipäivä-fiilis tämän viikkoa, ja joka aamu tullut kurkattua, olisiko uusia meikkiherkkukuvia. ^^

  Minulle VLD:n huulipunat eivät valitettavasti sopineet, väri ja koostumus ovat ihania mutta tuoksu aiheutti ylitsepääsemättömiä ongelmia (hyvin yleistä minulla huulimeikkien kanssa, tietynlaiset hajusteet aiheuttavat migreenin. Vika ei ole VLD:ssa).

  Tämän postaussarjan innoittamana on tullut sitten hankittua paljon muiden sarjojen pirteitä (ja tuoksuttomampia) vastineita, ja rutkasti huultenrajauskyniä mm. NYXiltä! Kynät kun tuppaavat olemaan lähes kautta linjan tuoksuttomia, niin kynällä ja vaseliinilla saa taiottua minunkin nenälle sopivaa väri-iloittelua huulille. :)

  • Sanni

   mutta tuoksu aiheutti ylitsepääsemättömiä ongelmia

   Mä tosiaan ihan unohdin mainita postausten yhteydessä että VLD:n punat tuoksuu aika voimakkaasti…. :/ En yhtään ihmettele ettei kaikki kestä sitä makeaa hajua.

   Mutta kiva kuulla että tykkäsit silti viikosta..! :)

 4. GoneWithTheNails/Mirka

  Tykkään teemaviikosta kovastikkin. Saa hyvän kuvan sävyistä ja sehän tietysti tietää rahanmenoa :D

 5. candycane

  Iiiihana violetti silmämeikki!

 6. Kätsy Kissa

  ”Mitenniin huulipunaviikko loppuu? eii..”, oli mun ensimmäinen ajatus, kun luin tätä postausta. Nyt on kyllä tosiaan jo sunnuntai, mutta miten tämä viikko meni niin nopeasti! Tykkäsin tästä teemaviikosta tosi paljon ja kiva, että panostat aina niin hyvin kuviin. Sulle muuten sopi tosi hyvin kaikki VLD huulipunat ja silmämeikit oli myös hienoja :)

 7. Ulpu

  Voi hitsi, mun piti kans kysyä punien tuoksusta, voipi olla että jää sen takia kauppaan… Kivoja sävyjä, täytyy kuitenkin käydä tsekkaamassa, kun pääsee Kicksissä käymään. Onko nähin puniin rajauskyniä, millaisia ovat jos on?

  Kiva tämä teemaviikko, sun huulet on kuin tehty huulipunan esittelyyn ja kuvat on aina niin hyviä muutenkin. :)

  • Sanni

   On rajauskyniä, mutta erittäin rajallinen valikoima… Olikohan vain viisi sävyä tai jotain…? Hinta muistaakseni huimat viisi euroa. Ihan kelpo kyniä, sävyvalikoima vain heikko.

 8. miira

  Voi ei, minun kun piti juuri tulla toivomaan vähän vaihtelua näihin huulipunapostauksiin :-) Onneksi näillekin on löytynyt kiinnostuneita lukijoita.

  Kiitos muuten asiantuntevasta ja mukavasti kirjoitetusta blogista! En hirveän usein kommentoi, mutta luen kyllä jokaisen postauksen.

 9. ella

  Ei tietoakaan ähkystä ;) Kiitos jälleen kerran laadukkaiden halpiksien esittelystä!

 10. Me and My

  Kiitos hyvästä kosmetiikkavinkistä!:) Olen erittäin halukas hankkimaan itselleni myös tuollaisia Viva La Divan -huulipunia. Haluaisin kuitenkin ensin tietää sisältävätkö ne parabeeneja? Yritin etsiä netistä tätä tietoa, mutta en löytänyt :/

  • Sanni

   Mulla ei ole näiden inciä, mutta luulisin että melkoisella varmuudella sisältävät, halpoja kun ovat ja parabeenit ovat käsittääkseni edullisia säilöntäaineita.

 11. ella

  En halua sotkea arvontaa, joten kommentoin tähän: Voi hitsi, että repesin Mr. Karkkipäivän Shark-lookille :D :D

  • Sanni

   Olisit nähnyt koko kuvan, yritti ottaa vielä sellaisen taiteellisen vakavan tuijotusilmeen ja löi kädet ohimoille….. ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.