Viva La Diva -huulipunaviikko

 Nyt starttaa Viva La Divan huulipunille omistettu teemaviikko.

Nämä halpishuulipunat ovat yksi parhaita meikkituotelöytöjä mitä olen koskaan tehnyt!

Tämänhetkinen VLD-punakokoelmani koostuu kymmenestä huulipunasta, mutta odotettavissa on että retkahdan hankkimaan vielä muutamia lisää. ”Want-listalta” löytyy vielä ainakin viisi sävyä….

Neljä syytä kokeilla Viva La Divan huulipunaa:

  1. Pehmeä, erittäin miellyttävä ja rasvaiselta tuntuva koostumus joka ei kuivata huulia
  2. Mieletön kesto!
  3. Edullinen hinta; 7,50€
  4. Herkullinen sävyvalikoima

Koostumus on jännä. Kun VLD-huulipunaa levittää huulille, se tuntuu aluksi niin liukkaalta, keveältä ja voidemaiselta että tulee vaikutelma ettei laatu voi olla kovin pysyvä. Menee hetki kun huulipuna jotenkin ”asettuu” huulille ja pigmentti imeytyy. Ja puna todellakin pysyy.

Finishejä (suomenkielinen termi?) on neljää erilaista; creme, kevyesti hohtava, helmiäinen ja runsaasti kimaltava. Jotkut yksilöt etenkin creme-laadusta ovat niin runsaspigmenttisiä ja koostumukseltaan paksuja, että punaa tulee huulille puikosta levittäessä melkeinpä liikaa, ja nämä laadut kannattaakin levittää sormella.

Karkkivioletti Very Violet ja korallioranssit Chill Out ja Cream Coral.

Barbie-pinkki Bubble, malvavioletti Euphoria ja voimakas Hot Tulip.

Neutraalimpi osasto: liila nuderoosa Hard Rock Sweetie, roosapinkki Back Stage, nude persikkaroosa Summer Queen ja koralliroosa Red Night.

Viva La Diva -huulipunia myyvät Suomessa Kicksit, ja niitä voi välillä bongailla vielä normihintaansakin edullisemmin. Itse hankin aimo läjän kun olivat viimeksi 5,90€ tarjouksessa! :)

Kommentit (25)
  1. Ihana viikko siis tulossa! :))

  2. Katsoinkin joku kerta näitä ja olin laadusta samaa mieltä. En vain ostanut (vielä ainakaan), kun en mielestäni löytänyt sopivaa sävyä minulle. Tai ehkä vain en osaa ajatella tarpeeksi out-of-the-box.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *