Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vinkki: sinäkö Aurinkomatkojen videotiimiin ja ilmaiseksi reissuun?

Sain sähköpostiin tiedon tosi kiinnostavasta tilaisuudesta matkailusta ja videokuvauksesta kiinnostuneille! :)

Aurinkomatkat lähettää tänä kesänä viisi kahden hengen videotiimiä Etelä-Eurooppaan. Kohteet ovat Mallorca, Rimini, Rhodos, Kreeta ja Alanya. Tiimien tehtävänä on toteuttaa annetut videoihin ja valokuvasisältöön liittyvät toimeksiannot (eli vähän niinkuin Maikkarin muinaisen Far Out! -ohjelman tyyliin…! Kuka muistaa Tatun ja Eekan legendaariset videopätkät..?) ja olla muuten kuin lomalla konsanaan. Aurinkomatkat piffaa valituille tiimeille matkat Helsingistä kohteeseen, lentokenttäkuljetukset ja hotellit kohteessa, mahdolliset autonvuokraukset ja muut kuljetukset sekä maakohtaiset päivärahat.

Matkakuvakollaasi

Kuulostaako ehkä vähän kivalta mahdollisuudelta? :D

Kyseessä on kisa, ja parasta materiaalia aikaansaanut tiimi palkitaan kahdella 1000 euron matkalahjakortilla.

Kilpailu on tarkoitettu ensisijaisesti alan harrastajille tai opiskelijoille, tai jo opiskeilleille, mutta toki jos kuvaus- ja esiintymistaidot on hallussa ilman koulunpenkkiäkin niin ei kun hakemaan! :)

Hakemuksen voi jättää osoitteessa http://videotiimit.aurinkomatkat.fi/

Aurinkomatkat_videotiimi

Täytä sivun lomakkeeseen yhteystietosi, vapaamuotoinen hakemuksesi sekä linkit mahdollisiin kuva- tai videoportfolioihin tai muihin työnäytteisiin. Aurinkomatkat toivoo vapaamuotoisen hakemuksen yhteyteen tiimin luovuutta kuvaavan parin minuutin mittaisen videopätkän, jossa hakijapari esittelee kotipaikkakuntansa kiinnostavimmat kohteet uudesta näkökulmasta.

Hakemukset tulee olla jätettyinä 10. kesäkuuta mennessä. (Mielestäni kisasta tiedotettiin aiiikas myöhään…..) Valituille ilmoitetaan 14.6. ja matka osuu Aurinkomatkojen määrittelemälle ajalle kesä-heinäkuussa.

Harmi kun meikä on niin huono videoiden kanssa…! Eikä mulla ole kunnon laitetta videomateriaalin tuottamiseenkaan…. Muuten olisin hakenut ihan satavarmasti! :) Hauska idea Aurinkomatkoilta.

Ja matkailusta puheen ollen, loppuun kuva eilisillan auringonlaskusta La Gacillyssa.

LaGacilly_day1_auringonlasku

….ja bloggaajat tietysti paikalla kameroineen…! ^_^

Kommentit (2)

  1. Veppe

    Aaaah, Tatu ja Eeka… se oli parhautta. On tullut muutamankin kerran tässä vuosien varrella Far Out’ia muisteltua ja mietittyä, että minne ne hauskat ohjelmat oikein katosivat telkasta… Silloin ei ollut vielä kaikilla päämääränä ja itseisarvona julkisuus, niin tosi-teeveekin oli aidosti kiinnostavaa. Jopa Big Brotherin eka kausi oli ihan eri maailmasta kuin myöhemmät. Näin niinku totaalisesti asian vierestä :p

  2. maawo

    Oi, far out! Juuri kun intoilin alkuperäisen whose line is it anywayn paluusta (Suomessa typerä vedetään hatusta) ni aloin oikein miettimään et mitä suomalaista sitä kaipaa lapsuudesta ja nuoruudesta ruutuun ja kyl se far out olis kova sana. Tatu ja Eeka oli ihan parhaita :) istuttiin koko perhe sohvalla ja katottiin niiden toilailuja. Yks kiva comeback-sarja vois muuten olla voitto kotiin, mikää ei ollu nii hauskaa ku kattoa ku jengi saa vuoden makaronit kotiin viemisiksi maastopyörien ja kodinkoneiden sijasta.. :Dd

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.