Vinkki: osta kun vielä voit – Yves Rocherin paras shampoo on lopetettu

Haluan jakaa tämän vinkin, että muutkin Low Poo -fanit ehtivät vielä halutessaan ostamaan tätä helmeä varastoon. (Itse ostin juuri 18 kpl..!) Edit. 4.5. nyt myyty loppuun.

Yves Rocherin * Low Poo, joka on mielestäni vaatimattomasti maailman paras sulfaatiton, voidemainen ja vaahtoamaton shampoo, on lopetettu tänä keväänä. Mitään muuta shampoota en ole käyttänyt yhtä montaa pulloa koko elämäni aikana.

Olen käyttänyt Low Poo -shampoota seitsemän vuotta, ekan pullon korkkasin vuonna 2017. Ehdottomaksi suosikkishampooksi se kohosi, kun siirryin Curly Girl -metodiin, ja siitä saakka se on ollut ykkösshampooni. 🏆

Postauksessa, jossa esittelen parhaita Curly Girl -metodin tuotteita, kirjoitan Low Poo’sta näin:

”Nyt kun olen useamman kuukauden käyttänyt noita sulfaatittomia, liruja, vaahtoavan koostumuksen shampoita, minulle on kirkastunut entistä paremmin, miksi Yves Rocherin Low Shampoo on paras: se ei ole lirua, ja sen liukas, paksu koostumus on huomattavasti helpompi ja miellyttävämpi levittää hiuspohjaan kuin nestemäiset, kämmeneltä valuvat shampoot. Se myös silottaa ja selvittää hiuksia tehokkaasti samalla kun puhdistaa, ja jättää huuhdellessa hiukset silkkisiksi eikä tee tyveen sitä nihkeyttä minkä muut kokeilemani Curly Girlin mukaiset shampoot tekevät.”

Ei Low Poo’ta toki ole kehitetty pelkästään Curly Girl -metodiin, mutta se sopii kiharille hiuksille kuin nenä päähän, koska on kosteuttava ja erittäin hellävarainen. Se soveltuu mainiosti herkälle hiuspohjalle joka ärtyy vaahtoavista tensideistä, ja ultralempeä koostumus hellii samalla kuivia hiuksia.

Tiivistettynä Low Poo’n superominaisuudet: se on kuin pesevä hoitoaine, joka samalla selvittää hiuksia, mutta myös puhdistaa todella hyvin, jättäen hiuspohjan totaalisen puhtaaksi. Ei inaustakaan nitisevää tunnetta, joka kertoo voimakkaasta pesevyydestä, mutta ei myöskään inaustakaan lähmäistä tunnetta, joka kertoisi liiasta hoitavuudesta. Tässä tuotteessa ovat pesevyys ja hoitavuus täydellisessä tasapainossa.

Low Poo’ta ei enää ole hetkeen löytynyt Yves Rocherin verkkokaupasta, se on poistettu näkyvistä, mutta hakusanalla ja tuotekoodilla sen vielä löytää. Low Poo on tarjouksessa hintaan 6,50€  (norm. 12,50€), käy nappaamassa omasi täältä (*mainoslinkki):

* Yves Rocher Low Poo -sulfaatiton shampoo

Koodilla 10MSS saa tilaukseen vielä lisäalennuksen -10% 3.5. saakka.

Yritin ostaa shampoota kerralla 20 kpl mutta raja tuli vastaan, kun YR:n verkkokauppa näköjään sallii max 9 kpl per tuote. Tein sitten kaksi 9 shampoon tilausta ja mietin, pitäisikö vielä tilata lisää… 😂 Onhan näissä säilyvyyttä useampi vuosi.

Tein edellisen, useamman Low Poo-shampoon tilauksen pari vuotta sitten, ja niistä on nyt viimeinen jäljellä ja siinä on parasta ennen -päiväys 03/2024.

Tältä shampoo näytti vuonna 2017. Sittemmin nimi lyhentyi Low Poo’ksi – joka on tietysti ollut omiaan aiheuttamaan huvitustakin…

Joka tapauksessa: tämä on paras koskaan käyttämäni shampoo, ja tosi harmi, että se nyt lopetettiin. Mutta harva kosmetiikkatuote on ikuinen, ja jossain vaiheessa suosikkituotteen menetys tulee aina vastaan.

Varmistin muuten shampoon kohtalon Yves Rocherin Suomen PR:ltä, ja sieltä vahvistettiin, että Rocherin koko hiustuotevalikoima on uudistettu tänä keväänä ja sen myötä Low Poo on lopetettu. Viimeisen tuotantoerän Low Poo’ta myydään nyt pois.

Kuka muu jää kaipaamaan Low Poo’ta? ❤️

Edit. Hei, osa mun muistakin vanhoista Yves Rocher -hiustuotesuosikeista on vielä ”piilomyynnissä” YR:n verkkokaupassa! Osa on jo loppunut kokonaan, mutta alla listattuja on vielä jäljellä, jäljitin nämä vanhojen postausten linkeistä löytämilläni tuotekoodeilla :D Salapoliisin työtä! 😅 Tässä on nyt pari tosi hyvää vaahtoavaa, mutta sulfaatitonta ja hoitavaa shampoota vaahtoavien shampoiden ystäville.

Tuo ruskea-tekstinen Reparation/Repair-hoitoaine on yksi mun kaikkien aikojen suosikkihoitoaineita! Supersimppeli ja tehokas inci: sisältää manteliöljyä, jojobaöljyä, pantenolia ja pari supertehokkaasti selvittävää kvattia. 😘 Täytyypä tilata sitäkin vielä varastoon. Kaikki Yves Rocherin suosikkihiustuotteeni ovat silikonittomia ja sulfaatittomia.

Nämä tuotteet olen muuten aikaisemmin listannut myös Vuosikymmenen Parhaat Hiustuotteet -postauksessani:

* Repair Shampoo vaurioituneille ja kuiville hiuksille (sulfaatiton, erittäin hoitava) 6,50€ / 300 ml

* Repair-hoitoaine vaurioituneille ja kuiville hiuksille (erittäin hoitava koostumus ja samalla supersimppeli inci;  👌) 5,90€ / 200 ml

* Color Shampoo värjätyille hiuksille (sulfaatiton, hoitava) 6,50€ / 300 ml

* Color-hoitoaine värjätyille hiuksille (hoitava ja selvittävä, hieman kevyempi kuin Repair-hoitoaine) 6,50€ / 200 ml

kauneus hiusten-hoito
Kommentit (36)
  1. Voi ei :(, miksi aina ne omat suosikkituotteet lopetetaan. Itse löysin Yves Rocherilta ihan parhaan vedenkestävän ripsarin vuosia sitten, mutta sekin lopetettiin uudistuksen myötä. En ole vieläkään vastaavaa löytänyt (olen kokeillut Lancomet, Diorit, Sky High:t ym. halvemmatkin merkit)

    1. miksi aina ne omat suosikkituotteet lopetetaan

      Näinhän se on, mutta se on ”kosmetiikkatuotteiden laki”… Aniharva kosmetiikkatuote pysyy myynnissä yli 10 vuotta. :/ Kaupallisuus, kaupallisuus… kuluttajille halutaan uutta houkuttavaa.

  2. Näin käy tosi usein. Itse hamstrasin Kiillon Aisti-kosteusvoidetta (ex Erioil), hain ympäri Tamperetta. Ainoa,joka mun käsille on ollut tarpeeksi kosteuttava muttei rasvoittava. Mutta lopetettu nyt sitten senkin valmistus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *