Vinkki: miten hyödyntää kuivahtaneet puhdistusliinat?

Tämä voi nyt olla ihan ”Daa?” -vinkki, mutta ajattelinpa kuitenkin jakaa sen täällä. :)

Löysin kylppäriä siivotessani pinon vanhoja kosteus- ja puhdistusliinoja kasvoille. Vanhimman parasta ennen -päiväys oli ollut jo 2010…! Minähän en normaalisti käytä tällaista puhdistustyyliä lainkaan, ja hankin näitä liinoja ainoastaan retkeilytarkoitusta varten. Näköjään olen viime vuosina aina ostanut uuden pakkauksen tutkimatta, löytyykö kaapeista jo vanhoja avattuja. Nyt näitä avattuja pakkauksia löytyi eri jemmoista yhteensä viisi. Osan sisältö on jo totaalisesti kuivahtanut.

Puhdistusliinat

Olin jo heittämässä niitä pois, kun keksin että hyvinhän näitä voi käyttää kuivinakin.

Pyyhin yleensä kasvonaamiot iholta kevyesti kostutetulla froteepyyhkeellä, nyt käytän näitä. Naamiot on minusta aina miellyttävämpi poistaa pyyhkeellä kuin vedellä huuhtelemalla, kosteusnaamiostakin jää enemmän vaikuttavia aineita ihoon. Ylimääräinen vedellä huuhtelu kuivattaa aina ihoa.

Ja meikinpoistoonhan nämä kelpaavat edelleenkin vanulappujen asemasta emulsiomaisen putsarin kanssa. :)

Vanulaput

Ja vielä yksi uudelleenkäyttövinkki, vaikka tämä on varmasti monen mielestä jo aika hooceetä… ^_^ Säästän aina kasvoveden levitykseen käyttämäni vanulapun seuraavaan iltaan, jolloin käytän sen silmämeikin poistoon. :D Kasvovesihän haihtuu vanulapusta kokonaan ja lappu on vielä aivan käyttökelpoinen tanakamman meikin poistoon.

Ymmärrän, että vanulaput ovat halpoja eikä kenenkään varmasti tarvitse niitä uudelleenkäyttää. Minulle vain on jäänyt tällainen tapa enkä osaa siitä luopuakaan. :)

Kommentit (27)
  1. Mä oon käyttänyt kuivahtaneita puhdistusliinoja kynsilakan poistoon kun vanulaput on ollu loppu! :D Toimii siinäkin.

    1. Hei, loistovinkki tuokin! :) Kiitoksia!

  2. Kasvovesi ja neste ylipäätään kyllä haihtuu pumpulista, mutta pöpöt ja likäjämät jäävät… kannattaa miettiä, haluaako niitä jämiä silmiinsä. :)

    1. mutta pöpöt ja likäjämät jäävät…

      Noo, ei siihen vanulappuun niin hurjasti mitään likaa jää, kun kasvot on jo puhdistettu! ^_^ Kasvovesihän on vain viimeistely. Mutta nojoo, meikäläinenhän ei tunnetusti ole mikään hygieniafriikki. :) Nimimerkillä ”Käytän samaa ripsariakin iloisesti vaikka yli vuoden” ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *