Vinkki: Make Up Storen luomivärit -25%

Vinkkinä kaikille Make Up Storesta kiinnostuneille: Microshadow-luomivärit ovat Kickseissä tarjouksessa aina jouluun saakka, ja maksavat nyt 12€ (norm. hinta 16€).

MakeUpStoreMicroshadow

Ja mainitsen tässä samalla vaivalla, että myös China Glazen ihanat lakat irtoavat nyt 2 euroa halvemmalla kuin normaalisti. Vähän tässä harkitsen, että käyttäisin Club-pistesekkini China Glazen Ruby Pumpsiin, niin hintaa jäisi vain 5,50€… hihiii….

ChinaGlaze

Kommentit (18)
 1. Mä kävin eilen hakemassa itselleni JADE:n ja smokey greyn kynän <3 Illalla testataan :)

 2. Kiitos vinkistä. :)
  Olikohan se nyt juuri Make Up Store ns. irto luomiväri, jonka ostin kesällä. Purnukassa on siis varsinaisen ulkokannen alla vielä sellainen lisälippa ja tämän alla tietysti luomiväriä kuin irtopuuteria.
  Sen käyttäminen on todella suttaista eli väriä on sitten pitkin pöytiä ja poskia.
  Onko mitään asiantuntevaa vinkkiä, miten tällaista luomivärihirviötä kannattaisi käsitellä?
  Itse väri on kerrassaan hieno, tummaa vihreätä kimalteella.

  1. Irtoluomivärit sotkevat aina, siitä ei oikein pääse mihinkään. :/ Luomet kannattaa pohjustaa jollain tahmeahkolla aineella (kuten puikkoluomivärillä), ja luomiväri taputella päälle painelevin liikkein. Kun otat jauheluomiväriä siveltimeen, kopauta ylimääräiset pois ja painele jauhetta vielä siveltimen sisään. Näin minimoit pöllyämisen. Mutta kyllä sitä silti varisee jonkun verran, ei voi mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *