Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vinkki: loistava, halpa kulmakynä

Sopivan värisen kulmakynän löytäminen voi tunnetusti olla kinkkistä. Harmillisesti useimmat markkinoilla olevat keskiruskeat kulmakynät ovat punertavia, kun suomalaiseen perusvaaleaan väritykseen sopii useimmiten neutraali, harmaaseen taittava ruskea. Lumenen kulmakynä numero 2 on juuri sellainen, ja siksi se onkin (vahvistamattomien tietojen mukaan) Suomen myydyin kulmakynä. :) Itsekin olen sitä käyttänyt monta kappaletta.

Dermosil_kulmakyna_Medium

Kuva Dermoshopin sivulta

Nyt olen kuitenkin löytänyt melkeinpä vielä paremman yksilön; Dermosilin kulmakynä, sävy Medium. Sävy on hyvin lähellä Lumenen 2-kynää, sillä erotuksella että koostumus on enemmän mieleeni. Lumenehan muutti kyniensä koostumusta viime vuoden uudistuksen yhteydessä, ja ne ovat nyt pehmeämpiä —-> jättävät enemmän pigmenttiä ja helposti tummemman tuloksen. Itse pidän enemmän sellaisesta perinteisen kovasta ja ”kuivahkosta” kulmakynän koostumuksesta, ja Dermosil tarjoaa juuri sellaisen. Näin väriä ei tule helposti liikaa.

Dermosil_kulmakyna_meikki

Kulmakarva ennen ja jälkeen Dermosil Mediumin.

.

Dermosilin kynillä on hintaa 5,30€ ja niitä saa Dermoshopin nettikaupasta.

Oman kynäni sain kun vierailin viime kesänä Dermoshopin tuotantotiloissa.

Googletellessani muiden kokemuksia Dermosilin kulmakynistä, törmäsin KosmetiikkaKaaoksen postaukseen, jossa Johis vertaa nimenomaan Lumenen kynää  numero 2 ja Dermosilin Medium-kynää. Postauksessa on myös swatch-kuva kynien sävyistä.

Kommentit (35)

 1. Nimetön

  Minulla on Dermosilin kulmakynä vaaleimmassa sävyssä (fair) ja olen ollut siihen aika pettynyt, kynä on jäänyt vähälle käytölle. ”Vaalea” tosiaan tarkoittaa vaaleaa, sillä kynää saa tosissaan hinkata, että väriä tulee edes nimeksi. Ja kun joutuu hinkkaamaan ja painamaan paljon, kynän kuiva ja kova koostumus ei tunnu kovin kivalta iholla. Ehkä kokemukseni olisi toinen, jos olisin tajunnut ottaa tuon keskisävyn vaalean sijaan (vaikkakin saattaisin silti toivoa pikkiriikkisen pehmeämpää koostumusta). Olen vaan tottunut aina ottamaan kaikista tuotteista vaaleimmat versiot.

  Luottokynäni on se H&M:n kynä, jota joku ylempänä suosittelikin. Ei todellakaan mitään blingblingiä, mutta toimii hyvin. :D

 2. Mimmi

  Mikä olisis sitten taas juuri siihen punaiseen kaikista enisten taittava kynä, sellaista kun en ole vielä löytänyt….

  T: luonnollinen punapää =)

  Kiitos kovasti ihanasta Blogistasi!

  • Sanni

   Esimerkiksi IsaDoran Warm Brown on punertava, ja kaikkein punaisin tuntemani on Make Up Storen Duo Brow mutta se ei ole kyna vaan puuterimainen vari. Myos Diorilta loytyy hyvin punertava kulmakynasavy mutta valitettavasti en muista savyn nimea.

   • Nimetön

    Kiitos, mainiota. Täytyy lähteä tänään metsästämään jos löytyisi.
    Ihanaa matkaa ja kesän odotusta.

 3. SanRI

  Olipas mukava lukea tämä Dermosilin kulmakynää koskeva postaus, tämäkin tuote tuli tilattua ja nyt todella odotan kovasti että posti polkisi paketin kotiin ja pääsisin testaamaan tuotteita :)Jännitys siis tiiviistyy :D
  Kiitokset muuten tosi koukuttavasta blogista, on kyllä inspiroinu todella paljon :)
  Minkä merkin huulipunia suosittelisit kun tarvitsisin hyvä ”nuden” huulipunan? Käytän pääasiassa huulikiiltoja, mutta haluaisin löytää sellaisen luottopunan arkeen ja juhlaan :) Tykkään tummasta silmämeikistä ja yleensä niiden kanssa haluan jättää huulet suht vaaleiksi.. :)

  • Sanni

   Minkä merkin huulipunia suosittelisit kun tarvitsisin hyvä “nuden” huulipunan?

   Jos paikkakunnallasi on Kicks niin tsekkaa siellä myytävän Viva La Divan huulipunat, eivät paljoa kustanna ja koostumus on aivan tosi hyvä, samoin kesto ja nudesävyjä on monta erilaista roosasta persikkaan ja beigeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.