Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vinkki: Kicks Skin Treat -tuotteet

Hauska sattuma.

Olen parhaillaan Maarianhaminan kämpilläni jossa minulla on kropanhoitosarjana Kicksin Skin Treat -tuotteita. Juuri viimeksi suihkussa käydessä mietin, että kylläpäs nämä ovatkin hyviä, suihkuöljy sopii älyttömän hyvin talviaikaan ja vartalovoidekin on ’lotion’ -nimestään huolimatta yllättävän täyteläistä ja paljon kosteuttavampaa kuin minulla toisessa kodissani parhaillaan käytössä oleva Anne Lind.

Ajattelin, että näistä täytyykin kirjoittaa blogiin nosto kun ne sopivat niin hyvin vuodenaikaan – ja päivää myöhemmin sähköpostiin tuli Kicks Cubin tammikuun uutiskirje jossa kerrottiin, että kaikki Skin Treat -tuotteet ovat parhaillaan 20% alennuksessa. Että ihan hauska sattuma :)

KicksSkinTreat_

Joten yhdistän vinkkiin iloisesti myös tiedon tarjouksesta! :) Tarjous on voimassa 28.1. saakka.

Esittelin mainion, Fair Trade -merkityn Skin Treat -sarjan aikoinaan täällä.

Skin Treat -valikoimaan kuuluu suihkugeeli, suihkuöljy, vartalovoide, vartalokuorinta ja käsivoide. Tuoksusarjoja on kaksi; Pure Natural Oils ja Virgin Olive Oil.

SkinTreatIMG_0840

Erityismaininta sokerivartalokuorinnalle, joka on I-H-A-N-A-!!

.

P.S. Pitäisikös illalla vielä tuutata ulos silmämeikinpoistoainearvostelukin kun nää ruokajutut ottaa muuten ylivallan :D

P.P.S. Te joita ruokajutut ei kiinnosta ja jotka jo pelästyivät blogin muuttuneen KARPPIpäiväksi – worry not, teemajakso kestää enää yhdeksän päivää! ;)

Kommentit (13)

 1. Heini L.

  Vähän off-topic, mutta kun nyt Maarianhaminasta mainitsit: tykkään järjettömän paljon Ahvenanmaa-aiheisista postauksistasi, ne ovat kaikista blogisi ”juttutyypeistä” oikeastaan suosikkejani (siitä huolimatta, että aloin seurata Karkkipäivää nimenomaan kosmetiikka-aiheiden takia). Täällä on siis ainakin yksi lukija, joka ilahtuisi kovasti taas Ahvenanmaa-aiheisesta jutusta, mikäli sinulta sellainen taas joskus tulee :)

  Olen käynyt Ahvenanmaalla tasan kerran elämässäni. Vuosi oli 2001, ja kyseessä oli viikon mittainen leirikoulu. Kokemus oli upea. Saaren luonto ja ilmapiiri olivat suorastaan lumoavia. En osaa sanoa, mikä siinä niin hienoa oli, mutta koko saariryhmä teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. (Aika tosin on ehkä kullannut muistoja…) Olen monesti miettinyt jonkinlaisen reissun tekemistä Ahvenanmaalle, mutta ajan ja rahan asettamat rajoitteet ja myös ruotsin puhumisen pelko ovat toistaiseksi pitäneet minut täällä mantereella. Täältä Karkkipäivästä olen saanut hyviä vinkkejä siihen, missä kannattaa käydä, jos joskus todella lähden reissuun. Kiitos siis niistä! :)

  • Sanni

   tykkään järjettömän paljon Ahvenanmaa-aiheisista postauksistasi, ne ovat kaikista blogisi “juttutyypeistä” oikeastaan suosikkejani

   Aww, aivan ihana kuulla <3 Pitäisiköhän sitä lähteä huomenna kuvaamaan "Sateinen kävely tammikuun Maarianhaminassa" -matskua… ^_^ Täällä nimittäin sataa. Möö. Joululoman ihanista pakkasista ja lumimaisemista siirryin saariston sateiseen harmauteen… No on täällä silti ihanaa. Aina täällä on <3. Viihtyvyys on pään sisässä. :) Ahvenanmaa edustaa mulle sellaista rauhaa ja seesteisyyttä ettei sitä mitkään harmaat pilvet ota pois.

   En osaa sanoa, mikä siinä niin hienoa oli, mutta koko saariryhmä teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.

   Mä ymmärrän tämän niin hyvin. Itsellenikin on tavallaan ihan mysteeri, mikä juuri Ahvenanmaassa niin kolahti. Rauhallisia ja luonnonkauniita paikkoja riittää mantereellakin, ja olen onnekas saadessani viettää aikaa niinkin ihanissa paikoissa kuin mieheni perheen mökki ja heidän maatilansa. Näissä paikoissa todella latautuu.

   Mutta missään en koe samanlaista tasapainoa ja kokonaisvaltaista harmonian ja kodin tunnetta kuin Ahvenanmaalla. Sitä ei voi selittää eikä sitä tarvitsekaan. Jag är inte född här men jag är som NYfödd här <3

 2. Mari

  Hei Sanni,onko noissa tuotteissa hajusteita vai tuleeko tuoksu luonnon raaka-aineista? Itselleni hajusteet eivät oikein sovi.

  • Sanni

   Hei Mari!

   Skin Treat -tuotteissa on hajusteita.

 3. Ulpu

  Mä oon muistaakseni aikaisemminkin kiittänyt ja kehunut tästä sokerikuorintavinkistä, ihana tuote! Tällaiselle laiskalle rasvaajalle ihana kuorinta, kun jättää mukavan pehmeän ja kosteutetun ihon. :) Ihana tuoksu myös!

  • Sanni

   My thoughts exactly! :) Sitä aina ihan hykertelee ilosta kun joskus törmää perusihonhoitotuotteiden joukossa yksilöön, joka onnistuu eroamaan massasta ja tarjoamaan jotain extraa! :)

 4. Caz

  Olen uusi lukija, mutta olen jo useamman päivän miettinyt että kertoisitpa sä mitä käytät silmämeikin poistoon! Mulle nimittäin ei tunnu sopivan mikään mikä tuntuu vähänkään öljyiseltä, kun aina vaikuttaa jäävän jotain silmiin, ja ärsyttävän sekä silmiä että niitä ympäröivää herkkää ihoa. :/ Olen kyllä äärimmäisen herkkäsilmäinen ja -ihoinen, mutta silti ajattelen etten voi olla ainoa..?

 5. Rsa

  Tuohon Virgin Olive Oil -linjaan kuuluu muuten vielä tuubimallinen kuorintavoidekin. Kasvoille oon käyttänyt sitä pari kertaa viikossa, ja en kyllä vois olla tyytyväisempi! :)

  • Sanni

   Tuohon Virgin Olive Oil -linjaan kuuluu muuten vielä tuubimallinen kuorintavoidekin.

   Aa, okei! :) Lieköhän tullut sarjaan sen jälkeen kun minä siihen tutustuin, tai sitten olen vain unohtanut tuon.

 6. NG

  Jee, hyllyssä nököttää par’aikaa tuo Oliivi-vartalolotion :) Pääsin syksyllä käymään Hesassa ja samalla toteutui löytöretki KICKSiin (jota ei omalla paikkakunnalla enää ole…). Skin Treats- sarjasta kiinnosti eniten Olive, kuinkas sattuikaan :)
  Oliiveja hamstraan aina kohdalle osuessa, vielä en tosin ole yhtään oliivintuoksuista voidetta löytänyt..
  Nuo muut olivat aika öklöjä olemukseltaan.

 7. milipili

  Tuli heitin lehtykäinen eilen ja ne öljymäiset tuotteet kiinnostaisivat, eivät sitä nettikauppaakaan saaneet tehdyksi..

  • Sanni

   eivät sitä nettikauppaakaan saaneet tehdyksi..

   Niinpä… No mutta synttäritoive? :D ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.