Vinkki: Kicks Skin Treat -tuotteet

Hauska sattuma.

Olen parhaillaan Maarianhaminan kämpilläni jossa minulla on kropanhoitosarjana Kicksin Skin Treat -tuotteita. Juuri viimeksi suihkussa käydessä mietin, että kylläpäs nämä ovatkin hyviä, suihkuöljy sopii älyttömän hyvin talviaikaan ja vartalovoidekin on ’lotion’ -nimestään huolimatta yllättävän täyteläistä ja paljon kosteuttavampaa kuin minulla toisessa kodissani parhaillaan käytössä oleva Anne Lind.

Ajattelin, että näistä täytyykin kirjoittaa blogiin nosto kun ne sopivat niin hyvin vuodenaikaan – ja päivää myöhemmin sähköpostiin tuli Kicks Cubin tammikuun uutiskirje jossa kerrottiin, että kaikki Skin Treat -tuotteet ovat parhaillaan 20% alennuksessa. Että ihan hauska sattuma :)

KicksSkinTreat_

Joten yhdistän vinkkiin iloisesti myös tiedon tarjouksesta! :) Tarjous on voimassa 28.1. saakka.

Esittelin mainion, Fair Trade -merkityn Skin Treat -sarjan aikoinaan täällä.

Skin Treat -valikoimaan kuuluu suihkugeeli, suihkuöljy, vartalovoide, vartalokuorinta ja käsivoide. Tuoksusarjoja on kaksi; Pure Natural Oils ja Virgin Olive Oil.

SkinTreatIMG_0840

Erityismaininta sokerivartalokuorinnalle, joka on I-H-A-N-A-!!

.

P.S. Pitäisikös illalla vielä tuutata ulos silmämeikinpoistoainearvostelukin kun nää ruokajutut ottaa muuten ylivallan :D

P.P.S. Te joita ruokajutut ei kiinnosta ja jotka jo pelästyivät blogin muuttuneen KARPPIpäiväksi – worry not, teemajakso kestää enää yhdeksän päivää! ;)

Kommentit (13)
 1. Vähän off-topic, mutta kun nyt Maarianhaminasta mainitsit: tykkään järjettömän paljon Ahvenanmaa-aiheisista postauksistasi, ne ovat kaikista blogisi ”juttutyypeistä” oikeastaan suosikkejani (siitä huolimatta, että aloin seurata Karkkipäivää nimenomaan kosmetiikka-aiheiden takia). Täällä on siis ainakin yksi lukija, joka ilahtuisi kovasti taas Ahvenanmaa-aiheisesta jutusta, mikäli sinulta sellainen taas joskus tulee :)

  Olen käynyt Ahvenanmaalla tasan kerran elämässäni. Vuosi oli 2001, ja kyseessä oli viikon mittainen leirikoulu. Kokemus oli upea. Saaren luonto ja ilmapiiri olivat suorastaan lumoavia. En osaa sanoa, mikä siinä niin hienoa oli, mutta koko saariryhmä teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. (Aika tosin on ehkä kullannut muistoja…) Olen monesti miettinyt jonkinlaisen reissun tekemistä Ahvenanmaalle, mutta ajan ja rahan asettamat rajoitteet ja myös ruotsin puhumisen pelko ovat toistaiseksi pitäneet minut täällä mantereella. Täältä Karkkipäivästä olen saanut hyviä vinkkejä siihen, missä kannattaa käydä, jos joskus todella lähden reissuun. Kiitos siis niistä! :)

  1. tykkään järjettömän paljon Ahvenanmaa-aiheisista postauksistasi, ne ovat kaikista blogisi “juttutyypeistä” oikeastaan suosikkejani

   Aww, aivan ihana kuulla <3 Pitäisiköhän sitä lähteä huomenna kuvaamaan "Sateinen kävely tammikuun Maarianhaminassa" -matskua… ^_^ Täällä nimittäin sataa. Möö. Joululoman ihanista pakkasista ja lumimaisemista siirryin saariston sateiseen harmauteen… No on täällä silti ihanaa. Aina täällä on <3. Viihtyvyys on pään sisässä. :) Ahvenanmaa edustaa mulle sellaista rauhaa ja seesteisyyttä ettei sitä mitkään harmaat pilvet ota pois.

   En osaa sanoa, mikä siinä niin hienoa oli, mutta koko saariryhmä teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.

   Mä ymmärrän tämän niin hyvin. Itsellenikin on tavallaan ihan mysteeri, mikä juuri Ahvenanmaassa niin kolahti. Rauhallisia ja luonnonkauniita paikkoja riittää mantereellakin, ja olen onnekas saadessani viettää aikaa niinkin ihanissa paikoissa kuin mieheni perheen mökki ja heidän maatilansa. Näissä paikoissa todella latautuu.

   Mutta missään en koe samanlaista tasapainoa ja kokonaisvaltaista harmonian ja kodin tunnetta kuin Ahvenanmaalla. Sitä ei voi selittää eikä sitä tarvitsekaan. Jag är inte född här men jag är som NYfödd här <3

 2. Hei Sanni,onko noissa tuotteissa hajusteita vai tuleeko tuoksu luonnon raaka-aineista? Itselleni hajusteet eivät oikein sovi.

  1. Hei Mari!

   Skin Treat -tuotteissa on hajusteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *