Vinkki: erinomainen ohut eyeliner

Eilisessä postauksessa vilahti muuan eyeliner, joka ansaitsisi lähemmän esittelyn.

Eyeliner_Lavera_

Kyseessä on Laveran Liquid Eyeliner.

Sen sivellin on ohuin, mihin olen törmännyt käytännössä millään merkillä (oli se sitten normi- tai luonnonkosmetiikkaa). Olen tutustunut tuotteeseen tehdessäni meikkauksia Laveralle, ja ilahduin suuresti kun huomasin miten helposti tällä saa asiakkaalle siistin rajauksen.

Vaikka pidänkin itseäni jonkin sortin meikkauksen ammattilaisena, niin nestemäisen eyelinerin laitto asiakkaalle on aina jännittävä momentti. En tiedä kuinka kauan pitäisi tehdä meikkauksia että voisi luottaa kätensä vetävän nestemäiset rajaukset aina takuuvarmasti sottaamatta…! ^_^

Laveran tarkkuussiveltimellä homma on luonnistunut erittäin kiitettävästi.

Nestemäisiä eyelinereitahan on vaikka minkälaisia, ja eri tyyppejä olen esitellyt tässä postauksessa. Laveran laineri sopii erityisesti teille, jotka suositte siveltimellistä, ohutta eyelineria. Ja tietysti se on erityisen hyvä tärppi luonnonkosmetiikan käyttäjille!

Luonnonkosme_eyelinerit

Omistan Laveran lisäksi myös kaksi muuta luonnonkosmetiikan eyelineria, Santen ja Dr. Hauschkan.

Luonnonkosme_eyelinerit2

Tässä näkyy sivellinten erot; Lavera on kaikkein ohuin. Myös Dr. Hauschka on erittäin ohut, mutta siveltimen harjakset eivät pysy aivan yhtä hyvin ”nipussa” kuin Laveran ja saattavat joskus hieman harottaa (voi tietysti olla että kyse on vain minun kappaleestani eikä asiaa voi yleistää). Santen eyeliner-kärki on reilusti paksumpi ja huopamainen.

Benecos_eyeliner_karki

Tässä verrokkikuva Benecosin eyelineriin, jota minulla ei enää ole. (Laitan kuvan ihan kuriositeettina jos joku jäi eilisessä postauksessa miettimään miksi pidän Laveran eyelineria parempana ;))

Luonnonkosme_eyelinerit3

.

Eyeliner_Lavera

Huom; käyttämäni Laveran sävy on ruskea, mutta saatavilla on luonnollisestikin myös musta.

Eyeliner_Sante

.

Eyeliner_Hauschka

Myös Hauschkalla saa ohutta jälkeä, mutta pidän itse Laveran koostumuksesta ja siveltimestä enemmän. Laveran koostumus on nestemäinen, Hauschan semi-voidemainen ja jotenkin hitusen tahmeampi kuin Laveran.

Huom: jos silmänne vuotavat helposti tai pidätte muuten vain enemmän säänkestävistä rajauksista, eivät luonnonkosmetiikan eyelinerit ole paras mahdollinen vaihtoehto. Ne eivät ole kosteudenkestäviä.

. . .

Tuleeko lukijoille mieleen muita vinkkejä hyvistä, ohuista eyelinereista? Etenkin ammattilaisten vinkit asiakasmeikkauksissa hyvin toimiviin, luotettaviin eyelinereihin otetaan erityisellä kiinnostuksella vastaan! :)

Kommentit (50)
  1. Diorin uudella rajaustussilla, olikohan nimeltään Art Liner(?) saa myös ohutta jälkeä aikaiseksi, sen pää on nimittäin aika pitkä ja ohenee kivasti :)

  2. Anonyymimuumi
    22.2.2013, 11:58

    Tuo Dr.Hauschkan eyelineri on muuten ihan ok, mutta tuppaa varisemaan/lohkeilemaan kesken illanvieton. Muuten olen tykännyt kovasti, koska se ei ärsytä silmiä toisin kuin kaupasta ostettavat Lorealit/Maybelinet.

    Olen toistaiseksi siirtynyt käyttämään kajaalikyniä rajauksessa, mutta voisin kyllä mielelläni kokeilla tuota Laveraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *