Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viisikymppiset

Huhtikuussa ei juhlita pelkästään Karkkipäivän viittä vuotta.

Sanni_ja_MrKarkkipaiva

Tässä kuussa tulee myös kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun herra Karkkipäivä ja minä totesimme, että kai tässä nyt sitten seurustellaan.

Ja herra itse täyttää pyöreitä.

MrKarkkipaiva_ja_Sanni

Paljon on nähty ja koettu kymmenen vuoden aikana. On asuttu kaukana toisistamme, lähellä toisiamme, koettu niin hyviä kuin huonojakin aikoja.

MrKarkkipaivaProtected

Mr Karkkipäivä t-paidassa, joka oli ensimmäinen joululahjani hänelle.

Mies on järjestänyt minulle vuosien varrella toinen toistaan sympaattisempia yllätyksiä. 26-vuotissynttäreilläni hän ilmestyi täysin odottamatta oveni taakse Ahvenanmaalla suuren My Little Pony -pehmolelun kanssa (asuimme tuolloin vielä 600 kilometrin päässä toisistamme ja mies oli kertonut olevansa synttärieni aikaan kiinni jossain työprojektissa).

Kerran hän toi konsertin luokseni, kun en itse päässyt keikalle (kyseessä oli Mondo Canen keikka Ilosaaressa ja olin ollut asiasta järjettömän harmissani). Mies etsi netistä saman kiertueen keikkatallenteen, poltti keikan DVD:lle, tuli Ahvenanmaalle, kaatoi hyvät viinit laseihin ja istutti minut sohvalle – ja laittoi keikan pyörimään.

ToCopenhagen

Nyt pääsin vihdoin itse järjestämään yllätyksen. Ostin lennot Kööpenhaminaan ja vien miehen syntymäpäiväillalliselle hyvään ravintolaan. Minne, se on vielä salaisuus. :)

Sain pidettyä matkan salaisuutena maaliskuun puoliväliin saakka, mutta sitten oli pakko paljastaa kun mies alkoi jo itse suunnitella ohjelmaa synttäriviikolleen. Onnistuin kuitenkin tekemään paljastuksestakin yllätysmomentin. Vietimme viime kuussa maisteluillan ravintolassa. Olin toimittanut ravintolaan edellisenä päivänä käsin tekemäni kutsun Kööpenhaminaan, jonka tarjoilija viehkosti ojensi miehelleni alkudrinkkien yhteydessä. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen hänen avatessaan kuoren…! :)

Lähdemme matkaan huomisaamuna.

Hyvää viisikymppistä meille! :)

Kommentit (39)

 1. Tuli

  Oi, ihanan sympaattinen postaus! Onnea todellakin teille! :) Ja asiasta toiseen, haluaisin kiittää vielä puuropostauksesta, kokeilin eilen jakamaasi jugurttisydänpuuroa ja teen sitä heti tänään uudelleen! :D En olisi ikinä löytänyt ohjetta Lunnin blogista, joten kiitos! :)

 2. Heta

  Onneaonnea!!<3

 3. jennileena

  Onnea teille!

  Meilläkin tulee miehen kanssa tänä vuonna 10 vuotta yhdessä oloa täyteen. Hauska sattuma, minäkin annoin ensimmäisenä joululahjana mustan t-paidan, johon itse painoin/maalasin tekstin.

  • Sanni

   Hauska sattuma, minäkin annoin ensimmäisenä joululahjana mustan t-paidan, johon itse painoin/maalasin tekstin.

   :)

 4. Panda

  Teilläkin mies pääsee yllätysmatkalle, ihanaa :)!

  Meillä meinasi kanssa yllärimatka spoilaantua, kun mies oli jo suunnitellut omia synttäreitään ja yritäppä siinä sitten keksiä miksi noin puolet päivän ohjelmista pitäisikin peruuttaa tai järjestää vasta myöhemmin :P. Tenniksen peruuttaminen oli suurin työ ja tuska, keksin lopulta heittää että ei voida mennä harrastamaan hikiliikuntaa kun olen varanut meille ajan pariskuntatatskaan (nimikirjaimet tai joku värssy molemmille en muista mitä sepitin) ja samana päivänä ei voi liikkua ja hikoilla. Miesraukka meinasi saada halvauksen ja sydänkohtauksen samaan aikaan :I :’D. Minä musteella tuhrittu olisin innolla ojentamassa raajoja neulan alle, miehelle tatuoinnin ottaminen olisi varmaan se viimeinen teko maailmassa…? Lopulta piti paljastaa että puijausta oli koko homma ja oikeasti mennään vaan koko perheen voimin aamupalalle hienoon paikkaan ja no puijaustahan sekin lopulta oli :)

  • Panda

   Se piti vielä sanoa, että reissuaamuna herättäessäni mieheni ylös (pakkasin sen matkatavarat yöllä salaa) ja heittäessäni hänelle matkalaukun ja ilmoittaessani että noni meneppäs hakemaan kassakaapista passi niin tyyppi ei edes uskonut että mennän reissuun! Naureskeli vain että tämä on taas joku puijausjuttu tai että mennään maksimissaan päiväksi johonkin hotelliin Suomessa. Mies hoitaa meillä aina matkavaraukset, maksut, asiakirjat yms niin eihän tämmöinen töhö nyt ole voinut mitään matkaa järjestää x) Olen myös aina joko just in time tai vähän myöhässä niin mies oli jo siitäkin ihan paniikissa kun piti mennä ihan minun ajoituksieni mukaan koska eihän hän tiennyt päivän aikatauluista mitään. Mutta hei ajoissa oltiin silti kaikkialla :D

   • Sanni

    Mies hoitaa meillä aina matkavaraukset, maksut, asiakirjat yms niin eihän tämmöinen töhö nyt ole voinut mitään matkaa järjestää x)

    ^_^ You showed him!! :D

  • Sanni

   ja yritäppä siinä sitten keksiä miksi noin puolet päivän ohjelmista pitäisikin peruuttaa tai järjestää vasta myöhemmin :P

   Hehheh :)

   Lopulta piti paljastaa että puijausta oli koko homma ja oikeasti mennään vaan koko perheen voimin aamupalalle hienoon paikkaan ja no puijaustahan sekin lopulta oli :)

   Ahhahaa loistavaa ^_^

 5. Tiltu

  Onnea teille kolmelle :)
  Yllärilahjat on parhaita! Varsinkin elämyksinä :)
  Mun ystävälläni synttärit erään ison tapahtuman aikana, johon olemme isommalla porukalla menossa. Yllärinä me kuitenkin ollaan varattu vip-liput ja ystävämme luulee ja on maksanut oman osuutensa normaalilipuista.

 6. Mm

  Onnea kovasti!! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.