Viimeisin sivellin-ihastus

 Noniin, nyt sitten vihdoin esittelyssä CC-meikkivoidejutussa vilahtanut meikkivoidesivellin!

Kicks_BBCreamBrush

Kyseessä on Kicks BB Cream -sivellin, joka muotonsa perusteella on ”sukua” Shiseidon suositulle Perfect Foundation Brushille. (En muuten tiedä milloin tuo Shiseidon sivellin itse asiassa on julkaistu, mutta jokunen vuosi sitten kaikki vain alkoivat yhtäkkiä puhua siitä…. Tietääkö joku miten vanha se oikeastaan on..? Ja oliko Shiseido ylipäänsä ensimmäinen tämän muotoisen siveltimen lanseeraaja..?)

Perinteisesti, kun ajattelemme meikkivoidesivellintä, meille tulee mieleen tämän tyylinen lättänäsivellin:

Meikkivoidesivellin_TBS

(Kuva The Body Shop)

Myös ns. skunkkisiveltimet ovat suosittuja meikkivoidetyökaluna, joskin edelleen vähemmän tunnettuja ainakin Suomessa. (Ainakaan kukaan asiakas ei ole koko työhistoriani aikana kysellyt skunkkisiveltimen perään…)

Skunkkisivellin_MAC

(Kuva MAC)

”Shiseido-sivellin” on ikäänkuin tiheän kabukisiveltimen ja perinteisen meikkivoidesiveltimen risteys. Synteettiset harjakset on sidottu tiheästi pyöreään muotoon ja pinta leikattu viistoksi, jotta se mukailee paremmin kasvon muotoja. Myös Diorilla on oma versionsa tästä siveltimestä, nimeltään Full Coverage Brush.

Kics_BBCreamBrush2

Diorin ja Shiseidon siveltimet ovat hintaluokassaan arvokkaita, mutta nyt on Kicks tuonut meille pienen kukkaron ihmisille oman, halvan version. Jipii! :) Jostain syystä se on nimetty BB-voidesiveltimeksi, mutta tokihan se käy muunkin meikkipohjan levittämiseen. En ole kokeillut noita kalliita siveltimiä joten en tiedä miten taivaita räjäyttävän upeita meikkauselämyksiä ne sitten tarjoavat, mutta tähän halpaankin kaveriin olen vallan ihastunut! Millään muulla en ole meikkivoidetta laittanutkaan sen saatuani (saapui luokseni samassa PR-paketissa Kicksin hiustuotteiden kanssa).

Sivellin tuntui kokonsa puolesta ensin hassun pieneltä, mutta sitten siihen tottui. Tällä voi levittää meikkivoiteen sekä pyörittelevin, buffaavin liikkein (kuten kabukilla), tai sitten pienillä ”maalarinvedoilla”. Itse käytän tuota vetotekniikkaa, mielestäni buffaamalla tulee ehkä liiankin peittävä ja meikkimäinen tulos. Tein aamulla pienen videon jossa näytän miten käytän sivellintä. :) Suurimmalle osalle teistä aiiiiivan tarpeeton instruktiopätkä, mutta tiedän että siellä joukossa on ihmisiä joille ei ole lainkaan itsestäänselvää miten erilaisia meikkisiveltimiä käytetään. Joten teille tällainen pikademonstraatio! :)

Olen aiemmin tehnyt myös videon perinteisen ”lättänäsiveltimen” ja skunkkisiveltimen käytöstä. Se löytyy täältä.

Lättänään verrattuna tämä tiheä shiseido-tyyppinen sivellin tekee tasaisempaa ja peittävämpää jälkeä. Ohuinta ja luonnollisinta tulosta hakevalle suosittelen skunkkia.

Kicks-siveltimellä on hintaa 13 euron kieppeillä (ei hitto mä olen huono bloggaaja kun en koskaan muista tuotteiden tarkkoja hintoja enkä näköjään kirjoita niitä ylöskään… :P) Onko joku muukin ihastunut näihin ”shiseido-spin-offeihin”?

Kommentit (66)
  1. Kosmetiikkakatti
    1.5.2013, 16:40

    Pitää varmaan hankkia tuo Kicksin sivellin… Kiva video ja Goldfrapp. <3 ^__^

  2. eikä, ihana tuo videon lopun ilme, tulin hyvälle tuulelle :D!

    1. Tsihi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *