Viimeisetkin kalliit ”tahmat” talteen!!

Olen kertonut teille rakkaudestani Dermaglow’n Täydellistä Huulikiiltoa kohtaan. (Esitelty mm. tässä postauksessa.) Tämä julmetun kallis (jopa alesta ostettuna arvokkaampi kuin yksikään aiemmin ostamani huulituote) ja julmetun vaikeasti tavoitettava (ei myydä enää Suomessa, löytyy vain aniharvoista nettikaupoista ja tarjonta & hinnat eBayllakin huonot) kiilto on harmillisesti parhaita tuotteita mitä olen koskaan käyttänyt.

Asia on harmillinen juuri siksi, että kiillon loppuessa en vain voi kävellä kauppaan ja ostaa uutta. (Ja mikäli Dermaglow’ta vielä Suomessa myytäisiin, en todennäköisesti kuitenkaan täyttä 50,50€:n hintaa tästä maksaisi jo ihan periaatteesta – – vaikka kuinka onkin Paras Huulituote Ikinä.

Dermaglow_lastdrops

Ostin aikoinaan näitä ihanuuksia neljä kappaletta alennuksesta, ja nyt Bare Beige -sävyn vedellessä viimeisiään jäljellä on enää yksi, sävy Raspberry. Bare Beige on nudeisuutensa vuoksi ollut suosikkini, enkä millään haluaisi nähdä viimeisten pisaroiden loppuvan. Jossain vaiheessa applikaattori ei enää yltänyt viimeisiin kasaumiin hylsyn reunoilla, ja haikeana kommentoin asiaa parhaalle kaverilleni. ”Vähänkö ärsyttää kun näen että kiiltoa on vielä jäljellä, mutta en vain saa sitä enää ulos…!”

Ilokseni kaverini antoi todellisen laihialaisvinkin – irroita huulikiillon kaulasta muovinen annostelijarinkula, niin yllät kaapimaan applikaattorilla ne viimeisetkin ”hunajat”! :) Tämä vinkki on todennäköisesti tuttu monelle jo entuudestaan, se tuntuu niin itsestäänselvältä kikalta, mutta minä en ollut tätä koskaan tajunnut. Edellisenkin Bare Beigen heitin menemään kun siellä vielä olisi ollut paljon kaavittavaa. Höööh..!!

Dermaglow_

Irrotin ”kaulurin” ja nyt saan käytettyä kiillon viimeistä rantua myöten loppuun. :)

Löysin tällaisen nettikaupan, joka myy tällä hetkellä Bare Beige -sävyä niinkin halvalla kuin 18 dollaria – mutta postikulut Suomeen yhdelle kiillolle ovat $25,95…. :( No, tuokin hinta olisi kyllä yhteensä halvempi kuin mitä kiilto maksoi Suomessa. Täytyy ehkä oikeasti jopa harkita…. Vaikka tuntuu kyllä hulluudelta. :D

Oletteko te ihastuneet johonkin kosmetiikkatuotteeseen niin syvästi että maksaisitte siitä jopa ”riistohinnan”? Tai ylipäänsä hinnan, jota ette muuten normaalioloissa koskaan maksaisi kosmetiikasta?

 

 

Kommentit (31)
  1. saat vielä loputkin kiillot pakkauksesta laittamalla sen ylösalaisin vaikka muoviastiaan ja pieneksi hetkeksi mikroon! kiilto valuu muoviastiaan :)

  2. Katerina Alezandra
    21.5.2013, 10:54

    Itse en ihan tuollaista summaa maksaisi :D Onneksi oon löytäny halvalla hyvät tuotteet :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *