Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viimeisetkin kalliit ”tahmat” talteen!!

Olen kertonut teille rakkaudestani Dermaglow’n Täydellistä Huulikiiltoa kohtaan. (Esitelty mm. tässä postauksessa.) Tämä julmetun kallis (jopa alesta ostettuna arvokkaampi kuin yksikään aiemmin ostamani huulituote) ja julmetun vaikeasti tavoitettava (ei myydä enää Suomessa, löytyy vain aniharvoista nettikaupoista ja tarjonta & hinnat eBayllakin huonot) kiilto on harmillisesti parhaita tuotteita mitä olen koskaan käyttänyt.

Asia on harmillinen juuri siksi, että kiillon loppuessa en vain voi kävellä kauppaan ja ostaa uutta. (Ja mikäli Dermaglow’ta vielä Suomessa myytäisiin, en todennäköisesti kuitenkaan täyttä 50,50€:n hintaa tästä maksaisi jo ihan periaatteesta – – vaikka kuinka onkin Paras Huulituote Ikinä.

Dermaglow_lastdrops

Ostin aikoinaan näitä ihanuuksia neljä kappaletta alennuksesta, ja nyt Bare Beige -sävyn vedellessä viimeisiään jäljellä on enää yksi, sävy Raspberry. Bare Beige on nudeisuutensa vuoksi ollut suosikkini, enkä millään haluaisi nähdä viimeisten pisaroiden loppuvan. Jossain vaiheessa applikaattori ei enää yltänyt viimeisiin kasaumiin hylsyn reunoilla, ja haikeana kommentoin asiaa parhaalle kaverilleni. ”Vähänkö ärsyttää kun näen että kiiltoa on vielä jäljellä, mutta en vain saa sitä enää ulos…!”

Ilokseni kaverini antoi todellisen laihialaisvinkin – irroita huulikiillon kaulasta muovinen annostelijarinkula, niin yllät kaapimaan applikaattorilla ne viimeisetkin ”hunajat”! :) Tämä vinkki on todennäköisesti tuttu monelle jo entuudestaan, se tuntuu niin itsestäänselvältä kikalta, mutta minä en ollut tätä koskaan tajunnut. Edellisenkin Bare Beigen heitin menemään kun siellä vielä olisi ollut paljon kaavittavaa. Höööh..!!

Dermaglow_

Irrotin ”kaulurin” ja nyt saan käytettyä kiillon viimeistä rantua myöten loppuun. :)

Löysin tällaisen nettikaupan, joka myy tällä hetkellä Bare Beige -sävyä niinkin halvalla kuin 18 dollaria – mutta postikulut Suomeen yhdelle kiillolle ovat $25,95…. :( No, tuokin hinta olisi kyllä yhteensä halvempi kuin mitä kiilto maksoi Suomessa. Täytyy ehkä oikeasti jopa harkita…. Vaikka tuntuu kyllä hulluudelta. :D

Oletteko te ihastuneet johonkin kosmetiikkatuotteeseen niin syvästi että maksaisitte siitä jopa ”riistohinnan”? Tai ylipäänsä hinnan, jota ette muuten normaalioloissa koskaan maksaisi kosmetiikasta?

Kommentit (31)

 1. eve

  saat vielä loputkin kiillot pakkauksesta laittamalla sen ylösalaisin vaikka muoviastiaan ja pieneksi hetkeksi mikroon! kiilto valuu muoviastiaan :)

 2. Katerina Alezandra

  Itse en ihan tuollaista summaa maksaisi :D Onneksi oon löytäny halvalla hyvät tuotteet :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 3. Jii

  Onnistuisiko sellainen, että joku Amerikassa asuva tilaisi tuon sinulle ja lähettäisi sen erikseen? Vaivaahan siitä toki on jonkin verran.

  • Sanni

   Olen välillä tilannut ystäväni Pattien osoitteeseen, ja sitä harkitsen nytkin… Nolottaa vaan aina vaivata häntä. Tällöinkin tuotteelle tulisi tuplapostareineen hintaa varmaan n. 30 dollaria joka on minulle tosi paljon rahaa huulikiillosta, mutta toisaalta….. Tämä on ihan parhautta. <3

   • miijamarya

    moikka Sanni, mun ystävä on tulossa ens kuusta jenkeistä käymään ja tilailen jokatapauksessa jotain juttuja sen kautta suomeen. Kyselen siltä että saisko se mulle tuon (innostuin!) niin kysynkö samalle sulle? Tulis ilman jenkkposteja eli postittelisin sitte vaan suomesta sulle :)

    • Sanni

     Ooooh kiiiitos miijamarya!!! Erittäin kiitollisena ja iloisena tartun tähän tilaisuuteen mikäli se onnistuu..! Laitan sinulle sähköpostia! <3

     • miijamarya

      Jee, mä en oo kotosalla nyt mutta viikonloppuna taas oon ja vastailen sitte sulle ja sen jälkeen laitan tilausta ystävälleni menemään :)

 4. Sissi

  Vielä ei ole tullut sellaista tuotetta vastaan josta maksaisin maltaita.

 5. Terhi

  No juurikin tämä samainen huulikiilto on mulla sellainen, mistä maksan vaikka sitten tuon riistohinnan. Pirulainen, kun ostin myös tätä alesta muinoin ja menin ihastumaan aivan satasella. Korvaavaa tuotetta en ole löytänyt mistään. :(
  Yleensä aina on löytynyt joku korvaava tuote mutta ei tämän kanssa. Kun vain tietäisi, mistä tuota ulkomailla saa, että voisi edes laittaa kaverit asialle ;)
  Mutta hyvä vinkki tuo annostelijan poisto. Pitää väkertää itsekin.

  • Sanni

   Yleensä aina on löytynyt joku korvaava tuote mutta ei tämän kanssa.

   Näin on, vastaavanlaista koostumusta en ole minäkään löytänyt.

   Merkkihän on kanadalainen, eli siellä luulisi olevan parhaimmat Dermaglow-apajat. :)

 6. Bemu

  Pahus, kuopus+miniä on lähdössä kuukaudeksi jenkkeihin lomailemaan, voin kysäistä jos toisivat. Amazon.comin hinta näytti olevan tuo sama kuin sinun löytämässäsi nettikaupassa, mutta postikulut jyräävät tuotteen :(
  Huuto.netistä voi joskus löytää jonkun tuotteen jota ei Suomesta saa, kannattaa aina katsoa sieltäkin.
  Jaa-a, ei ole tainnut vielä löytyä tuotetta josta maksaisin hinnan minkä tahansa, vaikka Diorin luomiväripaletit joskus tuntuvatkin riistohintaisilta ;D

 7. HH

  :D Kuulostaa jotenkin hassulta, että huulikiiltoon voisi rakastua noin palavasti… Toisaalta olisi kyllä mielenkiintoista kokea tuollainen tunne, että oikeasti harkitsee maksavansa noin paljon jostain tuotteesta. Ei kyllä tekisi hyvää lompsalle.

  • Sanni

   Kuulostaa jotenkin hassulta, että huulikiiltoon voisi rakastua noin palavasti

   No niin minustakin.. ^_^ Mutta kun tämä on ”kaikki kaikessa” – toimii siis myös huulirasvana. Monetkin huulikiillot lupaavat kosteuttaa ja toimia myös huulirasvan tavoin, mutta mun huulet huomaa aina ”huijauksen”. :D Meikki tuntuu meikiltä. Mutta Dermaglow ei. Olen joskus laittanut sitä yöksikin, kun huulirasva on unohtunut reissussa kotiin. Huulirasvakin voi unohtua laukusta – mutta Dermaglow ei! ^_^

   • HH

    :’D Niin loistava myyntipuhe nyt kyllä.. jos ei olisi niin kallis niin ostaisin ihan vaan että tajuaisin tämän hypetyksen.

    • Sanni

     :D

     Voi olla ettei moni jaa lainkaan minun kokemustani. Tahmeita kiiltoja karsastaville Dermaglow ei ainakaan sovi, enkä minäkään tykkää tahmeasta koostumuksesta oikein millään muulla merkillä mutta Dermaglow’n Lip Gloss Plumper onnistuu olemaan samalla tahmea ja samalla kuitenkin ohut eikä niin siirappinen kuin vaikkapa Lancômen Juicy Tubes tai Diorin edesmennyt DiorKiss….. Tahmeus takaa kestävyyden, ja Dermaglow tosiaankin pysyy huulilla jopa läpi yön jos on illalla laittanut, ja ruokailun jälkeenkin on vielä jotain jäljellä…! :) Haluaisinpa nähdä jonkun muun huulikiillon pystyvän samaan! :)

 8. jenni

  kiitos hyvästä vinkistä! itsellni oli myös tämä ajankohtaine ongelma toisen kalliin huulikiillon kanssa (Guerlain), tosin kyseessä ei ole ihan ykkös-suosikkini mutta silti ihana väri jota ei varmasti enää myydä. tuokin oli alesta joskus 5 vuotta sitten. tiedätkö muuten mistä johtuu että jotkut huulikiillot säilyvät käyttökelpoisina vuositeolkulla ja toiset alkavat vuoden jälkeen tahmaantua ja haista pahalle?

  oma ”maksan mitä tahansa” tuotteeni on Chanelin meikkipuuteri mat lumiere, sitä on kai uudistettu eli nykyään nimi on hieman eri mahdollisesti. mutta mattapintainen semi-peittävä meikkipuuteri jota voi käyttää myös kostealla sienellä jolloin tulee peittävämpi. sopii hyvin semi-kuivallekin iholle joka mulla on. heijastaa ihan oikeasti valoa ja käytän sitä ihan puuterina meikkivoiteen päällä (mitä moni karsastaa varmaan). en kyllä ”puuteroi” koko naamaa sitten vaan otsan ja poskipäät jne. täyttöpakkaus oli kai jonkun 35-40e. paljon rahaa jos ei ole hyvätuloinen…

  aiempia vastaavia on olleet Cliniquen moisture surge geelivoide ja Blascon meikkivoide (josta lopettivat värini, eli se siitä).

 9. Taru

  Benefitin Cha Cha tint, joka saapui pari päivää sitten postissa………..<3 en olisi ikinä uskonut että se on niin huikea ! ja maksaisin saman hinnan aina uudestaan (opiskelijabudjetilla). Myös Chanelin Vitalumiére Aqua meikkivoide on luotto.

  • Sanni

   Joo, mäkin huomasin että tuo Red- sävy on halpa (muut ei), mistä päättelin että se saattaisi olla feikki. Tuollaista Red-sävyä ei ollut Suomen valikoimassa ollenkaan. Toisaalta vaikuttaa siltä, että koko Gloss-linja on poistunut Dermaglow’n valikoimasta (ei ainakaan löydy virallisilta sivuilta), joten tuon Red-sävyn autenttisuutta ei voi enää tarkistaakaan.

 10. M

  Tähän asti suostun maksamaan mansikoita vain tietyistä hajuvesistä :P Toivottavasti en ikinä hurahdakaan mihinkään hirvittävän kalliiseen ihonhoito- tai meikkituotteeseen :D

 11. nunnu

  Jos oikeasti löytisi joku mahtituote, niin olisin valmis maksamaan kovan hinnan. Vielä ei vain kohdalle ole sellaista kallista tuotetta eksynyt :D

 12. kaesa

  Mä oon siitä omituinen, että tosi harvoin ostan samaa tuotetta toista kertaa vaikka olisin löytänyt ihan mahtihyvän tuotteen..! Ei tule mieleen oikeastaan mitään minkä olisin ostanut useamman kerran. Paitsi niin joo, Joe Blascon meikkivoidenappi on tullut hankittua muutamaan otteeseen, mutta siihen olen aina saanut äidin sponsoriksi niin sitä ei lasketa :) Itse asiassa tämän napin loputtua tuskin hankin enää uutta, sillä koostumus alkaa olla mulle vähän liian tönkkö. Sitä myydään meikkivoiteena mutta lopputulos on kyllä tosi stydi jos ihan koko naamalle levittää. Mieluummin täysin ilman meikkiä kuin pakkelinaamana. Mutta tosiaan nyt kun on nuo Idunit niin ei ole tullut käytettyä Blascoa vähään aikaan. Laitoin juuri concealerjauheen tilaukseen, josko saisin pohjasta sillä hieman peittävämmän. Idun on tosi hyvää mutta saa nähdä ostaisinko sitäkään toista kertaa.. kun on aina se Vielä Täydellisempi etsinnässä :D

  Vesihaude on muuten myös kätevä tapa ronkkia loput huulikiillot putilosta ulos. Tai siis siten saa valutettua kiillon takaisin purkin pohjalle mistä kiilto on helppo noukkia applikaattorilla normaalisti. Joku neuvoi mikrottamaan, varmasti sekin toimii mutta mua ainakin kuumottaisi laittaa mikroon muoviesineitä joita ei kuulu mikrottaa..

  • kaesa

   Ja nyt siis selvennys heti perään että vesihauteella tarkoitin ihan vain liottamista kuumassa vedessä :D

  • Sanni

   kun on aina se Vielä Täydellisempi etsinnässä :D

   Niinpä…! ^_^ Ymmärrän erinomaisesti.:)

   Kiitos vesihaudevinkistä.:)

 13. Salla

  Ostin joskus OPIn Katy Perry-kokelman minikoossa ja menin rakastumaan Teenage Dream- glitterlakkaan vähän liian myöhään kun se oli jo myyty kaupoista loppuun! Ostin sen myöhemmin aika suolaiseen hintaan netistä :D Limited edition tuotteisiin on niin ärsyttävää ihastua !

  • Sanni

   Limited edition tuotteisiin on niin ärsyttävää ihastua !

   Sanopa muuta. ;)

  • milipili

   Teenage Dream on kyllä glitter-lakoista se kaikista kaunein ever! Onneksi mulla on iso pullo, tulis muuten itku =)

 14. RL

  Oletko kokeillut Estee Lauderin kiiltoja? Minulla on Electric Ginger -sävy. Näyttää ainakin näin koneella hyvin samanlaiselta. Laatua en osaa verrata.

  • Sanni

   Tarkoitatko Pure Color Glosseja vai tuubimaisia High Glosseja? Koostumus ei tosin kummassakaan ole lainkaan samanlainen kuin Dermaglow’ssa. Tykkään kovasti Pure Color Glosseista, ne ovat myös aika huulirasvamaisia mutta Dermaglow’sta tekee täydellisen se samantyylinen ”kihelmöinti” minkä lempihuulirasvani Blistex (ja Carmex, purkkiversiot kummastakin) jättää.

   • RL

    Tarkoitan Pure Color Glosseja.
    Olisipa mielenkiintoista kokeilla tuota Dermaglow’ta. Mutta hinta on aivan älytön. Todellakin.

 15. Painajainen

  Mulle kallis meikki on Joe Blascon cake eyeliner, joka maksaa yli 30 euroa. Toisaalta päivittäisestä ja ahkerasta käytöstä huolimatta se on kestänyt jo vuosia (eikä kakkukoostumuksensa vuoksi mene pilalle nestemäisten tapaan), joten pitkällä aikavälillä tämä tulee paljon edullisemmaksi kuin nestemäiset dipattavat eyelinerit.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.